Κύριε Στούμπανε (διόρθωσις) καλημέρα σου .
Μάλλον παρεξηγείς εύκολα και φουντώνεις εύκολα και ειδικά όταν δεν με ξέρεις προσωπικά ( αν και θα ήθελα να μιλήσουμε από κοντά για να δεις ότι έχεις μεγάλο λάθος ) , με αποτέλεσμα να μου προσάπτεις κάποια πράγματα που δεν είπα στα email που σου έστειλα , όπως
1 . αργόσχολα
2. τσάμπα μάγκες ολκής
3. ανιαρή παρέα
4. ανάξιους
5. και ότι ποτέ δεν έκανα ανταλλαγή κειμένων
6. απαξιώ να απαντήσω με ένα post.
Και σου απαντώ κατά σειρά :
1.Aν θεωρείς πως επειδή σου αναφέρω τον καθημερινό φόρτο εργασίας μου και γι' αυτό οι υπόλοιποι είναι αργόσχολοι , μάλλον μου βάζεις λόγια και σκέψεις που σίγουρα δεν έκανα . Μάλλον εγώ τρέχω όλη μέρα σαν το Βέγγο .
2. αυτό σίγουρα δεν είναι στα λόγια μου πόσο μάλλον στις σκέψεις μου.
3. αν σας θεωρούσα ανιαρή παρέα μάλλον δεν θα έγραφα τίποτα .
4 . μοντελιστής και ανάξιος μάλλον δεν υπάρχει , ούτε συμβαδίζει με το τρέξιμο που τρώμε όλοι.
5. ανταλλαγή κειμένων δεν έκανα παρά μόνο με εσένα , έβαλα μόνο πληροφορίες στο site γία βοήθεια των φίλων μοντελιστών , και λέω φίλων γιάτι αλλιώς δεν θα ήμουν 7 χρόνια στο ΔΣ της IPMS .
6. Δεν απαξιώ , απλά δεν βρίσκω το κουμπάκι της παράθεσης όσο και αν έψαξα , ίσως να μην φαίνεται στο PC μου ? ίσως να μην είχα χρόνο να ψάξω αρκετά ! Πάντως πάνω δεξιά στα κείμενα του forum που μου λές δεν έχει τίποτα πλέον .
Όσο στο να μην σου απευθύνω τον λόγο μάλλον εγκαταλείπεις εύκολα μία αντιπαράθεση την οποία προσωπικά δεν ήθελα - ούτε και θέλω , παρά μόνο προσπάθησα να βοηθήσω ανθρώπους (χωρίς να τους ξέρω προσωπικά , απλά και μόνο επειδή θεωρώ ότι ο καθέ μοντελιστής είναι άξιος ) έτσι ώστε να μην τρέχετε στην Πάτρα και να μπορείτε να έρθετε ανά πασά στιγμή σε ένα καλό μαγαζί μέσα στην Αθήνα , που σίγουρα είναι κοντύτερα.
Αν σε στενοχώρησα άθελα μου με συγχωρείς , αλλά όπως σου είπα και στην αρχή μάλλον παρεξηγείς εύκολα . Ίσως και όταν γνωριστούμε από κοντά να αλλάξεις γνώμη , φυσικά αν το θέλεις και εσύ .
Και πάλι συγχαρητήρια για το site , και επαναλαμβάνω την προσφορά μου για βοήθεια μιάς και είμαι του χώρου .
Μετά τιμής
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Κ ΚΡΕΤΣΗΣ
Φίλτατε δεν συνηθίζω να ξεφεύγω από τα όριά μου, αλλά με έφερες στο απροχώρητο, και δυστυχώς συνεχίζεις, παρά την παράκλησή μου να μη μου απευθύνεις το λόγο... Ας τα πάρουμε λοιπόν ένα-ένα για να κάνουμε τη σούμα... Ας δούμε πρώτα τι δεν είπες:
1. ..με κανένα που δεν έχει τι να κάνει με τον ελεύθερο χρόνο του..= Αργόσχολος λίγο έως πολύ
2. Αυτό ήταν η αίσθηση που αποκόμησα να με χαρακτηρίζει, από τα δικά σου λόγια.
3. ..με κανένα που δεν έχει τι να κάνει με τον ελεύθερο χρόνο του ή απλά είναι Γκρινιάρης ή απλά κάτι θέλει να πει , μιάς και έχω και άλλα σοβαρότερα πράγματα να κάνω..= για μένα όταν κάποιος έχει όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά και έχω άλλες σημαντικότερες δουλειές να κάνω, μου είναι "λίγο" ανιαρός και δεν θέλω ούτε να τον ακούω, πολλώ δε μάλλον να τον διαβάζω...
4. μάλλον πρόκειται για ανθρώπους μη άξιους ασχολίας= ʼρα ανάξιοι να ασχοληθείς μαζί τους. Αν ήθελα να γράψω ότι τους θεωρείς γενικότερα ανάξιους μοντελιστές, θα το προσέθετα. Για να μην το βλέπεις δίπλα από το "ανάξιοι" σημαίνει ότι δεν αναφερόμουν σε αυτό, αλλά στο γενικότερο χαρακτήρα τους , όπως γλαφυρότατα τον περιέγραψες...
5. ...ΔΕΝ θα ξαναμπώ στην διαδικασία της ανταλλαγής κειμένων με κανένα που δεν έχει τι να κάνει με τον ελεύθερο χρόνο... - ΑΦΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΞΕΙΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΕ ΑΛΛΟ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ SITE... - ανταλλαγή κειμένων δεν έκανα παρά μόνο με εσένα , έβαλα μόνο πληροφορίες στο site γία βοήθεια των φίλων μοντελιστών , και λέω φίλων γιάτι αλλιώς δεν θα ήμουν 7 χρόνια στο ΔΣ της IPMS = ʼρα δεν θα ξανανταλλάξεις κείμενα μαζί μου, ή καλύτερα με κανέναν μη άξιο ασχολίας, ή ακόμα καλύτερα με κάποιον ή κάποιους που γκρινιάζουν ή με έχεις μπερδέψει, με ποιόν ή ποιούς δε θα ξανανταλλάξεις κείμενα...
6. ΑΠΑΞΙΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ POST... - ...Δεν απαξιώ , απλά δεν βρίσκω το κουμπάκι της παράθεσης όσο και αν έψαξα , ίσως να μην φαίνεται στο PC μου ? ίσως να μην είχα χρόνο να ψάξω αρκετά ! Πάντως πάνω δεξιά στα κείμενα του forum που μου λές δεν έχει τίποτα πλέον.= Δε αναφέρομαι στο πρακτικό μέρος της υπόθεσης "...που είναι το κουμπί", στην τελική υπάρχει και το copy-paste... Αναφέρομαι στο ότι μέχρι πριν λίγες ώρες δεν έγραφες την άποψη σου απευθείας.
Όσο στο να μην σου απευθύνω τον λόγο μάλλον εγκαταλείπεις εύκολα μία αντιπαράθεση την οποία προσωπικά δεν ήθελα - ούτε και θέλω , παρά μόνο προσπάθησα να βοηθήσω ανθρώπους (χωρίς να τους ξέρω προσωπικά , απλά και μόνο επειδή θεωρώ ότι ο καθέ μοντελιστής είναι άξιος ) έτσι ώστε να μην τρέχετε στην Πάτρα και να μπορείτε να έρθετε ανά πασά στιγμή σε ένα καλό μαγαζί μέσα στην Αθήνα , που σίγουρα είναι κοντύτερα.
Δεν εγκαταλείπω τίποτα, αγαπητέ, εσύ με θεωρείς "μη άξιο ασχολίας", και σου επιστρέφω τον χαρακτηρισμό... Αν το να βοηθήσεις σημαίνει να απαντήσεις με ύβρεις στην πρώτη μου απάντηση, που δε νομίζω να σε έθιξα, τότε πάω πάσο... ʼσε που είμαι από την Πάτρα, απλά τυχαίνει να μένω Αθήνα και δεν είναι κόπος να φέρω και δυό σακούλες με πράγματα, έστω και αν τα φέρνω με το λεοφορείο γιατί δεν έχω δικό μου μέσο...
Και πάλι συγχαρητήρια για το site , και επαναλαμβάνω την προσφορά μου για βοήθεια μιάς και είμαι του χώρου
προσωπικά θα την αρνηθώ ευγενικά. Αν οι υπόλοιποι τη χρειάζονται ας σε ειδοποιήσουν...
Αν σε στενοχώρησα άθελα μου με συγχωρείς , αλλά όπως σου είπα και στην αρχή μάλλον παρεξηγείς εύκολα . Ίσως και όταν γνωριστούμε από κοντά να αλλάξεις γνώμη , φυσικά αν το θέλεις και εσύ .
Αν έστειλες δύο mail σε αυτόν τον τόνο αθελά σου, και χωρίς να το καταλάβεις σε συγχωρώ. Αν πάλι δεν εννοούσες αυτά που έγραφες, όταν τα έγραφες και εννοούσες κάτι άλλο, εγώ τι φταίω να μου ανάβουν τα λαμπάκια βραδυάτικα; Σπάνια κάνω λάθος στην κρίση μου για άλλους ανθρώπους, τους "μυρίζομαι"... Δεν παρεξηγώ κανέναν ελαφρά τη καρδία, και είμαι από τους πλέον ήρεμους, καλοσυνάτους και πρόσχαρους ανθρώπους που, ... δε θα γνωρίσεις ποτέ...
Και δείχνω τη σέντρα με το τελευταίο μου λάκτισμα, όσον αφορά τον συνάδελφο...
Στα υπόλοιπα, μέχρι τη Δευτερα θα έχουμε νεότερα για το τι ισχύει από πλευράς έκπτωσης, από το GE Hobbies, και θα σας ενημερώσουμε...