Αποστολέας Θέμα: One question and one answer ...  (Αναγνώστηκε 5363 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος aklak

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
  • modelclub.gr
Απ: One question and one answer ...
« Απάντηση #25 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2006, 12:28:03 μμ »
Kαλημέρα σας ξανά .

Δηλαδή σας ενοχλεί κύριε Κωνσταντινόπουλε  :!: :oops:το ότι υπάρχει ένα μαγαζι με καλές τιμές , που συμφέρει ολόυς μας ???
Ή ξαναλέω ...ή...έχετε κάτι εναντίον του και αναφέρετε προσωπικά στοιχεία , μόνο και μόνο γιά να του ρίξετε λάσπη από δικούς σας προσωπικούς λόγους !!!
Κύριε Κώστα όταν έγραφα γιά το ότι δεν έμπαινα στον κόπο των απαντήσεων, και έδινα μόνο πληροφορίες , αυτό ακριβώς ενοούσα ....

Μετα τιμής
Απόστολος

Αποσυνδεδεμένος Symeon

• MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ι.Π.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
« Απάντηση #26 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2006, 12:56:21 μμ »
Όχι κύριε Κρέτση δεν με ενοχλεί καθόλου απλά λέω ότι καλό θα ήταν να το γνωρίζαμε στο φόρουμ με άλλο τρόπο και όχι με τον τρόπο που ξεκίνησε.
Μπράβο και πάλη μπράβο εάν έχει καλές τιμές :!:
Όσον αφόρα το αν έχω κάτι προσωπικό και βεβαία ΟΧΙ δεν έχω τίποτα και ούτε πρόκειται να αποκτήσω.
Δεν νομίζω ώμος ότι  ρίχνεις λάσπη όταν αναφέρεις της επιχρίσεις καίου που δεν είναι προσωπικά στοιχειά απόρρητα .

Μετά τιμής
Συμεών Κωνσταντινόπουλος

Αποσυνδεδεμένος Dimitris Papadopoulos

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Γλυφάδα
  • Σουτιέν.
« Απάντηση #27 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2006, 12:57:07 μμ »
Φίλε Συμεών,

δεν αντιπροσωπεύει κανείς το Γρηγόρη, και το αν έχει κερδίσει ανθρώπους με την προσώπικότητά του είναι σαφώς υπέρ του και δικαιούνται όλοι όσοι ανήκουν σε αυτή την ομάδα να τον χαρακτηρίζουν. Απέχεις ελάχιστα από το να υπαινιχθείς πως οι απόψεις μας γι αυτόν "ακούγονται" επί τούτου...

Δεν είναι έτσι, όπως είναι ο Γρηγόρης στα μοντελομάγαζα, έτσι ήταν π.χ. κ΄'αποτε ο Σταύρος στα δισκάδικα ( στη Νέα Σμύρνη ), έτσι είναι και η Karenta για τα μπουζόκλειδα και ου το καθ' εξής. Εσύ δεν έχεις τον αγαπημένο σου φούρνο που παίρνεις την φρατζολίτσα σου να βουτήξεις στις σάλτσες ; Αντιπροσωπεύεις το φούρναρη αν αυτό το δημισιοποιήσεις ;

Λόγω προυπηρεσίας στα media γνωρίζω κάπως τους τρόπους που λειτουργεί η διαφήμιση, και αυτό που συμβαίνει εδώ είναι η καλύτερη μορφή της, η αυθεντική και πηγαία. Όπως θα μπορούσε να είναι και το ανάποδο : ΄΄Ενας από τους νόμους της επικοινωνίας λέει πως "δεν υπάρχει πιο αποτελεσματικός τρόπος να καταστρέψεις ένα μέτριο ή κακό προϊόν, από το να του κάνεις πολύ καλή διαφήμιση"

Αν ο Γρηγόρης ( και ο κάθε Γρηγόρης ) έχει από πίσω μικρή, μεγάλη ή τεράστια περιουσία γιατί θα έπρεπε να μας απασχολεί ; Στο κάτω κάτω ας πλουτίσει και κάποιος από μας, να έχουμε πηγή για δανεικά :-)

Αν πάλι έχω τόσο άδικο και δεν το καταλαβαίνω, προτείνω να μονομαχήσουμε : μέχρι τα Χριστούγεννα ίσως να έχω έτοιμο ένα Sukhoi SU-47, στείλε κι εσύ το στρατό σου και μετριόμαστε ;-)

Αν παί όχι, υπάρχει και το τάβλι ....

Καλό μεσημέρι,
Δημήτρης

γουρουμουστρουφούρδουφλουκ

Αποσυνδεδεμένος arcadios

• Ignorantia juris non excusat.
  • Äéá÷åéñéóôçò
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Athens-Downtown
    • MC Hellenic Modelling Community
« Απάντηση #28 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2006, 01:00:46 μμ »
Το θέμα ξεφεύγει και κινδυνεύει να φτάσει σε κόντρες σε προσωπικό επίπεδο, κάτι που σίγουρα δεν το θέλει κανείς. Δεν μας ενδιαφέρει (εμένα σίγουρα όχι) ποιος είναι ποιος και τη κάνει στη ζωή του.

Νομίζω ότι άρχισε λάθος όλη η συζήτηση.
Παράθεση
καλά τα μαγαζιά της Αθήνας τα ψάχνετε καθόλου ??? αναφέρεις group buy από την Πάτρα με μόνο δέλεαρ την μη χρέωση ταχυδρομικών ??? ... σωστά ...?
Κ. Κρετση, με την επιστολή σας μόνο που δεν μας μαλώσατε που τολμήσαμε να κάνουμε μια παραγγελιά από εξωτερικό, μπορεί να μην το θέλατε αλλά έτσι φάνηκε και φυσικό ήταν να υπήρχε και η αντίδραση.

Παράθεση
Υ.Σ. 1 Όσο αφορά τα σχόλια από άτομα μόνο με ψευδώνυμο , μάλλον πρόκειται για ανθρώπους μη άξιους ασχολίας ...Oνοματάκη δεν έχετε παιδία ???
Αυτό δεν έπρεπε να το πείτε. Επειδή είμαι από αυτούς που απάντησαν, και όνομα έχω και άποψη να κρίνω.

Καλό είναι να το αφήσουμε εδώ.
Είμαστε ανοιχτοί πιστεύω (εγώ προσωπικά σίγουρα) για οτιδήποτε πρόσφορα η διευκόλυνση. Απλά την ενημέρωση να έχουμε.

Αυτά ήθελα να πω και να κλείσω το θέμα. Ασ φτιαξουμε κανα μοντελο τωρα  :wink:
Αρκάδιος.

Αποσυνδεδεμένος Symeon

• MC crew
  • Scale 1/35
« Απάντηση #29 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2006, 01:23:13 μμ »
Φίλε Δημήτρη
Έχεις δίκιο εκείνο που με έκανε να αναφερθώ σε όλα αυτά το ξανάλεω είναι ο τρόπος που ξεκίνησε όλη η συζήτηση.
Το αν έχει μικρή η μεγάλη περιουσία δεν με απασχολεί καθόλου γιατί ευτυχώς εγώ έχω τον μισθό μου και εκείνο που με έκανε να το αναφέρω ήταν η φράση σου
Και δε νομίζω πως αν είχε το πνεύμα του κέρδους θα "έχωνε" μια επιχείρηση σε ένα στενό.

Και τέλος δεν υπάρχει λόγος μονομαχίας :wink: γιατί θα με νικήσεις καθότι είμαι καραβας, :!:
Για αυτο λιπον προτείνω να κάνουμε ότι καλύτερο για αυτό που λέγετε μοντελισμός στη
Ελλάδα  και δυστυχώς είμαστε λίγοι.

Μετά τιμής
Συμεών Κωνσταντινόπουλος

• Scale 1/48
  • *
  • Σουτιέν.
« Απάντηση #30 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2006, 01:24:42 μμ »
.. και είχα καιρό να παίξω τάβλι .... με απογοήτευσες ....

Αποσυνδεδεμένος aklak

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #31 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2006, 01:25:49 μμ »
[Kύριε Αρκάδιε ΄καλημέρα σας
Εχετε απόλυτο δίκηο , έπρεπε να συμπληρώσω "κακεντρεχή σχόλια επί προσωπικού επιπέδου" ,συγνώμη   :oops: και πάλι γιά την λάθος έκφραση . Πάντως κάποιοι παίρνουν φωτιά πολύ εύκολα ... χωρίς να ρωτήσουν ... τι εννοεί ο άλλος . :cry:
Μετά τιμής
Απόστολος

Παράθεση
Υ.Σ. 1 Όσο αφορά τα σχόλια από άτομα μόνο με ψευδώνυμο , μάλλον πρόκειται για ανθρώπους μη άξιους ασχολίας ...Oνοματάκη δεν έχετε παιδία ???
Αυτό δεν έπρεπε να το πείτε. Επειδή είμαι από αυτούς που απάντησαν, και όνομα έχω και άποψη να κρίνω.

Παράθεση

Αποσυνδεδεμένος Symeon

• MC crew
  • Scale 1/35
« Απάντηση #32 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2006, 01:31:55 μμ »
Το τάβλι το κανονίζουμε

• Scale 1/48
  • *
  • Σουτιέν.
« Απάντηση #33 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2006, 01:38:11 μμ »
Συμεών μόλις ηρεμήσω λίγο από τη δουλειά και τελειώσει και μία μετακόμιση που έχω εν εξελίξει, θα κανονιστεί η μονομαχία ... αν δε σου πέφτει μακριά το Λαγονήσι θα έχει και BBQ

Αποσυνδεδεμένος Symeon

• MC crew
  • Scale 1/35
« Απάντηση #34 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2006, 01:45:06 μμ »
Δημήτρη πολύ ευχαρίστως .
Καλό θα ήταν να τα πούμε και στην έκθεση αν κατέβης .

Τώρα λόγο του ότι σε μια ώρα φεύγω για ταξίδι για δαυλιά  θα τα λέμε από δευτέρα.
Καλό μοντελάρισμα και καλό σαββατοκύριακο σε όλους.
 :D :D :D :!: :!: :!:
Συμεών

Αποσυνδεδεμένος mmaker

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • modelclub.gr
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #35 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2006, 02:00:28 μμ »
Μην παιδεύεστε για το τάβλι...Αφού υπάρχει η τεχνολογία... :mrgreen:
http://www.play65.gr/index.html
Όπως βλέπω με τον σωστό διάλογο,λύνονται όλα τα προβλήματα!
Γιώργος   
Ναι,φτιάχνουμε και κοσμήματα!Κάντε ένα Like!
www.facebook.com/artnclay.gr

• Scale 1/48
  • *
  • Σουτιέν.
« Απάντηση #36 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2006, 02:06:57 μμ »
εμείς και οι Γαλάτες χαχαχαχαχχα

ʼλλο να χτυπάς το πούλι να κάνει μπαμ και άλλο μωρέ να παίζεις με το mouse ....

Και αν σου κάνει καμμιά στραβή ο άλλος τι θα κάνεις ? θα του φέρεις το monitor στο κεφάλι ?!?!?! Ενώ το τάβλι ....

Και βέβαια όλα τελειώνουν με ένα καλό τσιμπούσι ...

Αποσυνδεδεμένος mmaker

• Scale 1/32
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #37 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2006, 02:11:51 μμ »
εμείς και οι Γαλάτες χαχαχαχαχχα

ʼλλο να χτυπάς το πούλι να κάνει μπαμ και άλλο μωρέ να παίζεις με το mouse ....

Και αν σου κάνει καμμιά στραβή ο άλλος τι θα κάνεις ? θα του φέρεις το monitor στο κεφάλι ?!?!?! Ενώ το τάβλι ....

Και βέβαια όλα τελειώνουν με ένα καλό τσιμπούσι ...
Σωστά!
Χώρια την μάσα και την μπύρα που πέφτει σε τέτοιες μονομαχίες... :D
Γιώργος   

Αποσυνδεδεμένος melpas1013

• Äéá÷åéñéóôçò
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Όπου αργεί να ξημερώσει NOT! Όπου δεν θα ξημερώσει ποτέ...
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
« Απάντηση #38 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2006, 02:46:21 μμ »
Κύριε Στούμπανε (διόρθωσις) καλημέρα σου .
Μάλλον παρεξηγείς εύκολα και φουντώνεις εύκολα και ειδικά όταν δεν με ξέρεις προσωπικά ( αν και θα ήθελα να μιλήσουμε από κοντά για να δεις ότι έχεις μεγάλο λάθος ) , με αποτέλεσμα να μου προσάπτεις κάποια πράγματα που δεν είπα στα email που σου έστειλα , όπως
1 . αργόσχολα
2. τσάμπα μάγκες ολκής
3. ανιαρή παρέα
4. ανάξιους
5. και ότι ποτέ δεν έκανα ανταλλαγή κειμένων
6. απαξιώ να απαντήσω με ένα post.
 Και σου απαντώ κατά σειρά :
1.Aν θεωρείς πως επειδή σου αναφέρω τον καθημερινό φόρτο εργασίας μου και γι' αυτό οι υπόλοιποι είναι αργόσχολοι , μάλλον μου βάζεις λόγια και σκέψεις που σίγουρα δεν έκανα . Μάλλον εγώ τρέχω όλη μέρα σαν το Βέγγο .
2. αυτό σίγουρα δεν είναι στα λόγια μου πόσο μάλλον στις σκέψεις μου.
3. αν σας θεωρούσα ανιαρή παρέα μάλλον δεν θα έγραφα τίποτα .
4 . μοντελιστής και ανάξιος μάλλον δεν υπάρχει , ούτε συμβαδίζει με το τρέξιμο που τρώμε όλοι.
5. ανταλλαγή κειμένων δεν έκανα παρά μόνο με εσένα , έβαλα μόνο πληροφορίες στο site γία βοήθεια των φίλων μοντελιστών , και λέω φίλων γιάτι αλλιώς δεν θα ήμουν 7 χρόνια στο ΔΣ της IPMS .
6. Δεν απαξιώ , απλά δεν βρίσκω το κουμπάκι της παράθεσης όσο και αν έψαξα , ίσως να μην φαίνεται στο PC μου ? ίσως να μην είχα χρόνο να ψάξω αρκετά ! Πάντως πάνω δεξιά στα κείμενα του forum που μου λές δεν έχει τίποτα πλέον .

Όσο στο να μην σου απευθύνω τον λόγο μάλλον εγκαταλείπεις εύκολα μία αντιπαράθεση την οποία προσωπικά δεν ήθελα - ούτε και θέλω , παρά μόνο προσπάθησα να βοηθήσω ανθρώπους (χωρίς να τους ξέρω προσωπικά , απλά και μόνο επειδή θεωρώ ότι ο καθέ μοντελιστής είναι άξιος ) έτσι ώστε να μην τρέχετε στην Πάτρα και να μπορείτε να έρθετε ανά πασά στιγμή σε ένα καλό μαγαζί μέσα στην Αθήνα , που σίγουρα είναι κοντύτερα.

Αν σε στενοχώρησα άθελα μου με συγχωρείς , αλλά όπως σου είπα και στην αρχή μάλλον παρεξηγείς εύκολα . Ίσως και όταν γνωριστούμε από κοντά να αλλάξεις γνώμη , φυσικά αν το θέλεις και εσύ .

Και πάλι συγχαρητήρια για το site , και επαναλαμβάνω την προσφορά μου για βοήθεια μιάς και είμαι του χώρου .

Μετά τιμής
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Κ ΚΡΕΤΣΗΣ

Φίλτατε δεν συνηθίζω να ξεφεύγω από τα όριά μου, αλλά με έφερες στο απροχώρητο, και δυστυχώς συνεχίζεις, παρά την παράκλησή μου να μη μου απευθύνεις το λόγο... Ας τα πάρουμε λοιπόν ένα-ένα για να κάνουμε τη σούμα... Ας δούμε πρώτα τι δεν είπες:

1. ..με κανένα που δεν έχει τι να κάνει με τον ελεύθερο χρόνο του..= Αργόσχολος λίγο έως πολύ

2. Αυτό ήταν η αίσθηση που αποκόμησα να με χαρακτηρίζει, από τα δικά σου λόγια.

3. ..με κανένα που δεν έχει τι να κάνει με τον ελεύθερο χρόνο του ή απλά είναι Γκρινιάρης ή απλά κάτι θέλει να πει , μιάς και έχω και άλλα σοβαρότερα πράγματα να κάνω..= για μένα όταν κάποιος έχει όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά και έχω άλλες σημαντικότερες δουλειές να κάνω, μου είναι "λίγο" ανιαρός και δεν θέλω ούτε να τον ακούω, πολλώ δε μάλλον να τον διαβάζω...

4. μάλλον πρόκειται για ανθρώπους μη άξιους ασχολίας= ʼρα ανάξιοι να ασχοληθείς μαζί τους. Αν ήθελα να γράψω ότι τους θεωρείς γενικότερα ανάξιους μοντελιστές, θα το προσέθετα. Για να μην το βλέπεις δίπλα από το "ανάξιοι" σημαίνει ότι δεν αναφερόμουν σε αυτό, αλλά στο γενικότερο χαρακτήρα τους , όπως γλαφυρότατα τον περιέγραψες...

5. ...ΔΕΝ θα ξαναμπώ στην διαδικασία της ανταλλαγής κειμένων με κανένα που δεν έχει τι να κάνει με τον ελεύθερο χρόνο... - ΑΦΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΞΕΙΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΕ ΑΛΛΟ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ SITE... - ανταλλαγή κειμένων δεν έκανα παρά μόνο με εσένα , έβαλα μόνο πληροφορίες στο site γία βοήθεια των φίλων μοντελιστών , και λέω φίλων γιάτι αλλιώς δεν θα ήμουν 7 χρόνια στο ΔΣ της IPMS = ʼρα δεν θα ξανανταλλάξεις κείμενα μαζί μου, ή καλύτερα με κανέναν μη άξιο ασχολίας, ή ακόμα καλύτερα με κάποιον ή κάποιους που γκρινιάζουν ή με έχεις μπερδέψει, με ποιόν ή ποιούς δε θα ξανανταλλάξεις κείμενα...

6. ΑΠΑΞΙΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ POST... - ...Δεν απαξιώ , απλά δεν βρίσκω το κουμπάκι της παράθεσης όσο και αν έψαξα , ίσως να μην φαίνεται στο PC μου ? ίσως να μην είχα χρόνο να ψάξω αρκετά ! Πάντως πάνω δεξιά στα κείμενα του forum που μου λές δεν έχει τίποτα πλέον.= Δε αναφέρομαι στο πρακτικό μέρος της υπόθεσης "...που είναι το κουμπί", στην τελική υπάρχει και το copy-paste... Αναφέρομαι στο ότι μέχρι πριν λίγες ώρες δεν έγραφες την άποψη σου απευθείας.

Όσο στο να μην σου απευθύνω τον λόγο μάλλον εγκαταλείπεις εύκολα μία αντιπαράθεση την οποία προσωπικά δεν ήθελα - ούτε και θέλω , παρά μόνο προσπάθησα να βοηθήσω ανθρώπους (χωρίς να τους ξέρω προσωπικά , απλά και μόνο επειδή θεωρώ ότι ο καθέ μοντελιστής είναι άξιος ) έτσι ώστε να μην τρέχετε στην Πάτρα και να μπορείτε να έρθετε ανά πασά στιγμή σε ένα καλό μαγαζί μέσα στην Αθήνα , που σίγουρα είναι κοντύτερα.

Δεν εγκαταλείπω τίποτα, αγαπητέ, εσύ με θεωρείς "μη άξιο ασχολίας", και σου επιστρέφω τον χαρακτηρισμό... Αν το να βοηθήσεις σημαίνει να απαντήσεις με ύβρεις στην πρώτη μου απάντηση, που δε νομίζω να σε έθιξα, τότε πάω πάσο... ʼσε που είμαι από την Πάτρα, απλά τυχαίνει να μένω Αθήνα και δεν είναι κόπος να φέρω και δυό σακούλες με πράγματα, έστω και αν τα φέρνω με το λεοφορείο γιατί δεν έχω δικό μου μέσο...

Και πάλι συγχαρητήρια για το site , και επαναλαμβάνω την προσφορά μου για βοήθεια μιάς και είμαι του χώρου
προσωπικά θα την αρνηθώ ευγενικά. Αν οι υπόλοιποι τη χρειάζονται ας σε ειδοποιήσουν...

Αν σε στενοχώρησα άθελα μου με συγχωρείς , αλλά όπως σου είπα και στην αρχή μάλλον παρεξηγείς εύκολα . Ίσως και όταν γνωριστούμε από κοντά να αλλάξεις γνώμη , φυσικά αν το θέλεις και εσύ .

Αν έστειλες δύο mail σε αυτόν τον τόνο αθελά σου, και χωρίς να το καταλάβεις σε συγχωρώ. Αν πάλι δεν εννοούσες αυτά που έγραφες, όταν τα έγραφες και εννοούσες κάτι άλλο, εγώ τι φταίω να μου ανάβουν τα λαμπάκια βραδυάτικα; Σπάνια κάνω λάθος στην κρίση μου για άλλους ανθρώπους, τους "μυρίζομαι"... Δεν παρεξηγώ κανέναν ελαφρά τη καρδία, και είμαι από τους πλέον ήρεμους, καλοσυνάτους και πρόσχαρους ανθρώπους που, ... δε θα γνωρίσεις ποτέ...

Και δείχνω τη σέντρα με το τελευταίο μου λάκτισμα, όσον αφορά τον συνάδελφο...

Στα υπόλοιπα, μέχρι τη Δευτερα θα έχουμε νεότερα για το τι ισχύει από πλευράς έκπτωσης, από το GE Hobbies, και θα σας ενημερώσουμε...

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Χωματερή της Ευρώπης
  • Keep modeling !
« Απάντηση #39 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2006, 02:49:30 μμ »
φιλε Αποστολε περνα καποια στιγμη απο τα meeting που κανουμε να μιλησουμε για οτι θες,εδω ειμαστε ΟΛΟΙ μια παρεα :!:
Κανεις δεν εχει κατι με το καταστημα στην Αργυρουπολη,το αντιθετο μαλιστα!!! απλα να ξεκαθαρισω πως συνεργασια μεταξυ αυτου και του modelclub δεν υπαρχει (αυτο δεν αποκλειετε στο μελλον κι επειτα απο συννενοηση παντα :wink: )

να ειστε καλα :wink:

Αποσυνδεδεμένος aklak

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #40 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2006, 04:38:02 μμ »
φιλε Αποστολε περνα καποια στιγμη απο τα meeting που κανουμε να μιλησουμε για οτι θες,εδω ειμαστε ΟΛΟΙ μια παρεα :!:
Κανεις δεν εχει κατι με το καταστημα στην Αργυρουπολη,το αντιθετο μαλιστα!!! απλα να ξεκαθαρισω πως συνεργασια μεταξυ αυτου και του modelclub δεν υπαρχει (αυτο δεν αποκλειετε στο μελλον κι επειτα απο συννενοηση παντα :wink: )

να ειστε καλα :wink:
Φίλε Viper καλησπέρα σου.
Ευχαριστώ γιά την πρόσκληση και θα φροντίσω να την τιμήσω , όχι αυτό το Σάββατο λόγω Τανάγρας , αλλά πιθανόν το επόμενο . Η όλη αντιπαράθεση ξεκίνησε από τα σχόλια του φίλου Σταύρου - όσον αφορά εμένα τελος πάντων και το "γκρινιάρης- φιλικά" ξέρει εκείνος γιά ποιόν πήγαινε . Τώρα όσον αφορά την επίθεση του Κου Κώστα , μάλλον κατάλαβα το λόγο στο τελευταίο του κείμενο . Όμως μίας και καταγομαι από την Πάτρα (πατέρας μου) θα σταματήσω την συζήτηση εδώ και άν θέλει και το άλλο μέρος τα λέμε από κοντά - τα τερματικά λόγω δουλειάς , μου προκαλούν αρκετή κούραση μόνο που τα σκέπτομαι , μιάς και εργάζομαι 10 με 12 ώρες καθημερινά μπροστά σε ένα .¨Εχετε τα τηλέφωνα μου θα χαρώ άν θέλετε να σας ακούσω , 'οπως με πήρε και ο φίλος και εορτάζων Σταύρακας -χρόνια πολλά σε όλους. :mrgreen:
Νά είστε όλοι καλά
και θα φροντίσω να μην ξαναγράψω και ενοχλήσω ξανά . :oops:
Μετά τιμής
Απόστολος :wink:

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Keep modeling !
« Απάντηση #41 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2006, 04:47:42 μμ »
κι εγω Ταναγρα θα ειμαι αυριο...

Αποσυνδεδεμένος mmaker

• Scale 1/32
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #42 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2006, 04:54:02 μμ »
Θα σας συστήσω τότε!!! :mrgreen:
Γιώργος   

Αποσυνδεδεμένος aklak

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #43 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2006, 04:54:21 μμ »

Φίλε Viper
Θα χαρώ να σε δω και να σε γνωρίσω  από κοντά , θα είμαι εκεί με τον γιό μου και θα μας ξεχωρίσεις σίγουρα λόγω ύψους και μεγέθους - 1.92 (110 κιλά ) εγώ και 1.70 ο γιός μου 14 ετών . Θά έρθουμε με μία μπλέ varadero και πολλά φωτογραφικά . Μετά τις 9.00 πάρε τηλέφωνο στο κινητό , μιάς και εγώ δεν μπορώ μη γνώστης του δικού σου.
Απόστολος.

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Keep modeling !
« Απάντηση #44 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2006, 04:57:35 μμ »

Φίλε Viper
Θα χαρώ να σε δω και να σε γνωρίσω  από κοντά , θα είμαι εκεί με τον γιό μου και θα μας ξεχωρίσεις σίγουρα λόγω ύψους και μεγέθους - 1.92 (110 κιλά ) εγώ και 1.70 ο γιός μου 14 ετών . Θά έρθουμε με μία μπλέ varadero και πολλά φωτογραφικά . Μετά τις 9.00 πάρε τηλέφωνο στο κινητό , μιάς και εγώ δεν μπορώ μη γνώστης του δικού σου.
Απόστολος.

σου εχω στειλει πμ πατα εδω :arrow: καλώς ορίσατε, aklak, έχετε ... μηνύματα,

Αποσυνδεδεμένος aklak

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #45 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2006, 04:58:45 μμ »
Επίσης θα χαρώ να σε δω αν και μόνο απο το mmaker  :?: δεν ξέρω ποιός είσαι ???
Μετά τιμής
Απόστολος

Αποσυνδεδεμένος mmaker

• Scale 1/32
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #46 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2006, 05:03:05 μμ »
Μετά τιμής
Απόστολος
Ο Γιώργος ο Θεριάκης είμαι! :wink:
Που φτιάχνω τα μικρά τα αρματάκια!
Γιώργος   

Αποσυνδεδεμένος aklak

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #47 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2006, 05:24:50 μμ »
Μετά τιμής
Απόστολος
Γειά σου Γιώργαρε
Είσαι καλά , ελπίζω να σε δω , θα χαρώ ιδιαιτέρως !!!
Γιά πές μου τώρα , φωτό Φαντομά και μάλιστα επετειακού πως κολάει με τα αρματάκια ??? Παραλαγή ???
Φιλάκια
Αποστόλης
Ο Γιώργος ο Θεριάκης είμαι! :wink:
Που φτιάχνω τα μικρά τα αρματάκια!

Αποσυνδεδεμένος aklak

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #48 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2006, 05:34:06 μμ »
Κύριοι καλησπέρα σας.
Μπείτε να δείτε ένα site http://www.steehouwer.com

enjoy
APOSTOLOS

Αποσυνδεδεμένος Δημητρης

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Κερατσινι
« Απάντηση #49 στις: Νοεμβρίου 15, 2007, 02:04:04 μμ »
Τώρα το είδα το θέμα ένα χρόνο μετά.....Λαμβάνοντας υπόψη την εξέλιξη της όλης  Ιστορίας (παραγγελία από το μαγαζί της Πάτρας κ.λ.π.) θα πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι ο κ. Κρέτσης, παρά τον λίγο άκομψο τρόπο του, είχε δίκιο....Ειδικά τα σχόλια του μέλους  Rambo φαντάζουν, εφόσον σήμερα ξέρουμε την εξέλιξη της ιστορίας της Πάτρας, λίγο αστεία. Πάντως, χωρίς να θέλω να κάνω τον μετά Χριστό Προφήτη, την περίοδο που έγινε η παραγγελία από Πάτρα είχα κάνει από τον Γρηγόρη και ήξερα για τις τιμές και την χρέωση, αλλά δεν ανέφερα τίποτα στο Forum, ίσως από αδιαφορία, ίσως για να μην παρεξηγηθώ, πράγμα που έχει γίνει σε άλλη περίπτωση (σκόπιμη κατεύθυνση). Αυτό ήταν λάθος μου και το παραδέχομαι. Αυτά για την Ιστορία και μόνο....   
Πρώην Hartman

Tags: