0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κυριε Νικο συγνωμη αν σε προσβαλε το χιουμορ μου,υποσχομαι να μην ξανασχολιασω....
νομιζα οτι σε προσβαλα,απλα ειχα κεφι....ξεχνα το
κατεβασε το σημα της σαλκε κ καντο σε χαλκομανια στο πριντερ σου, το εχω κανει πολλες φορες για νταλικες.το μπλε που θα βαψεις θα το κανεις ιδιο με το μπλε του σηματος αφου το κολησεις σε ασπρο φοντο κ το μασκαρεις περιμετρικα.
Αφου του αλλαξες τα φωτα και χαθηκε και η παραλλαγη,σκουπισε τουλαχιστον τα περισσευματα απο τα wash(βλεπε κανη)
Νίκο, ωραία τα χρώματα της παραλλαγής , αλλά νομίζω ότι στο τέλος ... το ταλαιπώρησες αρκετά το καημένο ... Μου θυμίζει περισσότερο άρμα του Β'ΠΠ !!!
Αγαπούλα, μάλλον του απαύτωσες το ταμ-τιριρι με τα λαδόξυδα, αλλά πριν το πειράξεις περαιτέρω βγάλε αύριο καμιά φωτό με φυσικό φωτισμό να το δούμε. Με τα φώτα που έχεις ή λόγω ρυθμίσεων του κινητού σου, ότι φωτογραφίζεις βγαίνει λές και έχει τη χρυσή ΜΦΧ
Σε βλέπω για ξέβαμα γιατί όλα έχουν γίνει σχεδόν ένα και η φθορά είναι υπερβολική για 1/72.
Αν θές με ακούς, αν όχι δεν πειράζει
Βάφε "μικρά", η πινελιά σου να μην είναι έντονη, τα wash σου πιό ήπια , το σκόνισμα με μέτρο και όχι με το μέτρο, τα χρώματά σου ελάχιστα πιό αραιωμένα από το κανονικό.
Δώσε ενδιαφέρον στις επιφάνειες (έχει και πολλές το άτιμο)και μην το πατσαβουριάζεις λές και το έκανες με την σφουγγαρίστρα.
Αντέχει ακόμα η πλατούλα??? Θα ρίξω αλάτι μετά.Οι παρατηρήσεις γίνονται καλοπροαίρετα για το καλό το δικό σου.
Δεν το κατάλαβα. Να ασχοληθώ ξεχωριστά με κάθε επιφάνεια και αφότου τελειώνω την μία να πηγαίνω στην άλλη; Αυτό εννοείς; Δηλαδή, πρώτα ποδιά, μετά πλευρά, μετά πάνω μέρος πήγματος, μετά πύργο κλπ κλπ;