Υπάρχουν αναφορές για ελληνικά εθνόσημα στην άτρακτο αλλά και στην άνω επιφάνεια των πτερύγων. Αυτά συνήθως βάφονταν πάνω από τα βρετανικά. Επίσης στα εθνικά μας χρώματα βαφόταν σε αρκετές περιπτώσεις ο ομφαλός της έλικας. Δεν έλλειπαν και άλλα ελληνικά στοιχεία, όπως π.χ. σημαίες, μοιρόσημα ή τοπονύμια.
Είμαι βέβαιος ότι οι "γκουρού" του forum γνωρίζουν πολλά περισσότερα σε μοντελιστικό επίπεδο.

@ collateral: Οι απόψεις μου για το θέμα του τίτλου είναι καθαρά ιστορικές - επαγγελματικές και σε καμιά περίπτωση πολιτικές. Ευχαριστώ για το διάλογο.
Η μονογραφία έχει προσανατολισμό ιστορικό - αεροπορικό και όχι μοντελιστικό. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν ορισμένα στοιχεία (όπως παραπάνω) και φυσικά πολλές φωτογραφίες και πίνακες με S/N, άσχετα αν στους ειδικούς είναι γνωστά πολλά από αυτά. Πέρα από τα μοντελιστικά όπως υπάρχει η προσωπική μου άποψη για τη γεωπολιτική κατάσταση της εποχής, στατιστικά στοιχεία (για πρώτη φορά πινακοποιημένα), επιχειρήσεις, ατυχήματα, συνοπτική περιγραφή αεροσκαφών και φυσικά συμπεράσματα πάνω σε όσα έγιναν. Όσοι με γνωρίζουν προσωπικά ξέρουν ότι δεν είμαι μοντελιστής (έχω 25 χρόνια να φτιάξω μοντέλο) αλλά ασχολούμαι κυρίως με την αεροπορική ιστορία.
Το πόσο δένουν αυτά μεταξύ τους φαίνεται από τη λειτουργία του forum αυτού, που πιστεύω έχει προσφέρει πολλά και στα δύο θέματα (μοντελισμός - ιστορία).