ειμαι νεο μελος της παρεας σας αν και παλιος μοντελιστης και σας ανακαλυψα ψαχνοντας να αγορασω ή να κατασκευασω ενα φτηνο κομπρεσερ για να ασχοληθω με την αερογραφια σε καποιες κατασκευες που κανω...
εντελως συμπτωματικα αυτη την περιοδο βγηκε σε προσφορα απο τα LIDL ενα τετοιο κομπρεσερ για αερογραφους και αφου εχω την δυνατοτητα να το επιστρεψω αν δεν μεινω ικανοποιημενος αποφασισα και το πηρα.
ειναι μαρκας PARKSIDE και τα τεχνικα χαρακτηριστικα του ειναι : ισχυς εξοδου 15λ/ωρα,μεγιστη πιεση λειτουργιας 0,35 mpa (περιπου 3 bar),πιεση λειτουργιας 0.16 mpa,ισχυς μοτερ 100w.δυστυχως παροτι το δηλωνουν σαν χαμηλης σταθμης κομπρεσερ δεν βρηκα καπου τα db του,αν και βλεπωντας διαφορα video στο youtube μου ακουγεται στα ιδια επιπεδα με αλλες γνωστες μαρκες.
ο λογος που κατεληξα στην αγορα του ειναι καταρχας η χαμηλη τιμη του (70 ευρω)λογω του οτι αυτη την περιοδο δεν μπορουσα να δωσω 100+ ευρω για αγορα καποιου επωνυμου,η χρηση που τον θελω που θα ειναι κυριως για να μαθω να χειριζομαι τον αερογραφο,τα 3 χρονια εγγυηση και οπως ειπα παραπανω η δυνατοτητα να τον επιστρεψω σε ενα ευλογο διαστημα αν δεν μεινω ικανοποιημενος..
θα θελα τις γνωμες και τις αποψεις σας ειδικα αν καποιος τον εχει,τον πηρε ή τον εχει χειριστει..
εδω ειναι και το link απο το διαφημιστικο φυλαδιο
http://www.lidl-hellas.gr/cps/rde/xchg/lidl_gr/hs.xsl/index_24296.htm