Αποστολέας Θέμα: Vintage Weeks 2012 - ESCI [13/7 - 15/8]  (Αναγνώστηκε 45885 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Voroshilov

• MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Ν.Φιλαδέλφεια
Απ: Vintage Weeks 2012 - ESCI [13/7 - 15/8]
« Απάντηση #300 στις: Αυγούστου 30, 2012, 10:28:22 μμ »
Εντάξει, μπορείτε να γελάσετε όσο θέλετε, αλλά ας μου πει κάποιος παρακαλώ από που γέμιζαν με βενζίνη τα Τ-55 μήπως και κάνω κανένα σημάδι, τίποτα τρεξίματα...
:mrgreen: :mrgreen:
Απο τις εξωτερικές δεξαμενές καυσίμου (με κόκκινο κύκλο). Με μάυρο κύκλο έχουν επισημανθεί και τάπες πλήρωσης, που όμως δεν είμαι σίγουρος, αν είναι καυσίμου ή ελαίου (τα ρωσικά μου δεν είναι και τόσο καλά  :wink: ::glossa::)

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Moderator
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #301 στις: Αυγούστου 30, 2012, 10:51:59 μμ »
:mrgreen: :mrgreen:
Απο τις εξωτερικές δεξαμενές καυσίμου (με κόκκινο κύκλο). Με μάυρο κύκλο έχουν επισημανθεί και τάπες πλήρωσης, που όμως δεν είμαι σίγουρος, αν είναι καυσίμου ή ελαίου (τα ρωσικά μου δεν είναι και τόσο καλά  :wink: ::glossa::)

Κατατοπιστικότατος, χίλια ευχαριστώ! Πάω να τα πήξω στη μαυρίλα :twisted:
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Moderator
  • Scale 1/24
« Απάντηση #302 στις: Αυγούστου 31, 2012, 05:46:47 μμ »
Συνάδελφοι, για κουνηθείτε λίγο, Κυριακή βράδυ λήγουμε, μην τα κοιτάτε, τελειώστε τα!

Αποσυνδεδεμένος dkakos

• Δημήτρης Κακογιαννάκος, Σύλλογος Μοντελιστών Καβάλας
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Σέρρες
  • Quod in Vita Agimus, In Aeternum Resonat!
    • SWAT sig
« Απάντηση #303 στις: Αυγούστου 31, 2012, 10:32:57 μμ »
Τελείωσα το δημιούργημα (τερατούργημά) μου!
Επισήμως το πρώτο μου ολοκληρωμένο μοντέλο μετά απο 18 χρόνια!!!

Αντιμετώπισα αρκετά προβλήματα με το κιτ όσον αφορά το κατασκευαστικό.
Επίσης ήρθα σε επαφή 1η φορά με αρκετούς όρους και τεχνικές:
1η φορά στοκάρισα-έτριψα
1η φορά παρκετίνη
1η φορά αερογράφος κτλ...

Έτσι λοιπόν, και με λίγο χρήση raw umber...ιδού
MiG 29 Fulcrum A - HAF If, IRIAF camo scheme
Click to see the original size.Click to see the original size.Click to see the original size.Click to see the original size.Click to see the original size.Click to see the original size.Click to see the original size.Click to see the original size.Click to see the original size.Click to see the original size.Click to see the original size.Click to see the original size.

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Moderator
  • Scale 1/24
« Απάντηση #304 στις: Αυγούστου 31, 2012, 11:50:51 μμ »
dkakos ::arrowred:: Πολύ όμορφη και καθαρή δουλειά. Αν μετά από 18 χρόνια είσαι σε αυτό το επίπεδο, για προχώρα στο επόμενο να δούμε τι μας περιμένει!

Εγώ συνεχίζω παρά το παίδεμα :evil: Τα πολυβόλα, 30άρια και 50άρι είχαν πελώρια sink marks και έπρεπε να στοκαριστούν. Να δω αύριο πως τα τρίψω... θα ξεκινήσω με μπατονέτα και οινόπνευμα και βλέπουμε...

Και παρά το χάλι μου με έπιασε και ο ρεαλισμός ::eusa_wall:: Στο πλάϊ του πύργου μπαίνουν κάποια ανταλλακτικά πέδιλα για την ερπύστρια, αλλά δε μπορούσα να τα έχω να κρέμονται στον αέρα, οπότε τρύπες, λεπτό σύρμα από UTP καλώδιο και ιδού! απάτη κρεμάστρες για τα πέδιλα. Μένει να τις βάψω και να καθαρίσω τα πέδιλα που ΑΚΟΜΑ έχουν σημάδια από το καλούπι ::icon_hang::

Αντε, καλή συνέχεια οι υπόλοιποι και μην ξεχνάτε πως Κυριακή λήγει!

Αποσυνδεδεμένος karld76

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Γλυφάδα-Aθήνα
  • Κάρολος Δαρκαδάκης
« Απάντηση #305 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2012, 02:24:30 πμ »
  Μετά από καιρό επιστροφή στους μοντελιστικούς πάγκους για τη συνέχεια.

Καταρχάς συγχαρητήρια σε όλους για τις έως τώρα πολύ ωραίες κατασκευές.
---felix ωραίο το κόλπο με την καρφίτσα και το φύλλο πλαστικού για τις πλαϊνές κονσόλες,δεν το ήξερα και θα το χρησιμοποιήσω σε μελλοντικές κατασκευές.
---dkakos επειδή δουλεύουμε στο ίδιο project μπράβο σου,πολύ ωραίο αποτέλεσμα σ'ένα πραγματικά άθλιο κιτ.
Στη συνέχεια τώρα του Mig-29,οι εργασίες που έχουν γίνει αφορούν:
την βελτίωση των φωλέων για τους τροχούς και το βάψιμο τους

το cockpit βάφτηκε και τοποθετήθηκε στην άτρακτο

χρησιμοποίησα το mig cockpit interior της white ensign το οποίο όμως μου έκανε πολύ τυρκουάζ.Από μελέτη φωτογραφιών εκ των υστέρων διαπίστωσα ότι το χρώμα αυτό μάλλον χρησιμοποιούνταν σε παλαιότερα mig (mig-15,mig-21) και όχι στο 29 οπού θέλει ένα πιο blue grey,ωστόσο αλλαγή δεν έκανα και το άφησα ως έχει.

επαναχάραξη και πριτσίνωμα των πτερύγων γιατί η γράμμωση του κιτ ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα.

και συνεχίζουμε,τα χρονικά όρια του GB δεν τα προλαβαίνω με τίποτα,εξάλλου το κιτ θα το ξαναπιάσω από Δευτέρα,παρόλα ταύτα θα ποστάρω την πρόοδο και την ολοκλήρωση του είτε εδώ είτε αν κλειδωθει το παρόν σε νέο τόπικ.Καλή συνέχεια σε όλους.

Αποσυνδεδεμένος Amen

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Λάρισα
  • Αρης
    • My photo Gallery
« Απάντηση #306 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2012, 10:23:43 πμ »
Συγχαρητήρια σε όλους και εγώ δε το προλαβαίνω αλλά λέω να το συνεχίζω όποτε μπορώ.

karld76 έχεις κάνει φοβερή δουλειά μέχρι τώρα στο κιτ πλήρη βελτίωση! Η νέα γράμμωση απίστευτη.

Καλά το αλεξινέμιο που δίνει το κιτ έχει μισό εκατοστό πάχος; πολύ χάλια φαίνεται

gkontog Ωραία πάει το μοντέλο σου με όμορφες προσθήκες!

dkakos πολύ καλή προσπάθεια , εύχομαι κάθε μοντέλο και καλύτερο!

Η ντακότα εντυπωσιακή  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος karld76

• Scale 1/48
  • *
  • Κάρολος Δαρκαδάκης
« Απάντηση #307 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2012, 12:18:02 μμ »
 Amen σ'ευχαριστώ,όντως το αλεξινέμιο ούτε βλήμα από panzerfaust δεν το διαπερνά,αφού αναγκάστηκα να σκάψω το πλαστικό για να χωρέσω το σκοπευτικό και η πλάκα είναι πως το υπόλοιπο της καλύπτρας η Esci το δίνει λεπτό.

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Moderator
  • Scale 1/24
« Απάντηση #308 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2012, 08:13:57 μμ »
Με τη σειρά μου και εγώ να εκφράσω την τεράστια έκπληξή μου για το αλεξηνέμιο!!! Το οτι συνεχίζεις με τέτοια κομμάτια είναι απλά ηρωϊκό...

Λοιπόν το τέλειωσα το μαρτύριο. Φορτώματα δεν έχω και δεν ξέρω τι να βάλω, προσφορές-προτάσεις δεκτές. Οι φωτογραφίες είναι και αυτές απαράδεκτες, αύειο με το φως της μέρας θα προσπαθήσω για καλύτερες. Τέλος πάντων, τέλειωσε κακήν κακώς και από τα 2 μέτρα θυμίζει Tiran. Τα λάθη είναι αμέτρητα και η όλη ποιότητα για τα μπάζα, αν το δείτε ποτε αποφύγετέ το όσο μπορείτε.

Θάψτε ελεύθερα!

Οι φωτογραφίες στο επόμενο post.

Καλή συνέχεια σε όλους!

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Moderator
  • Scale 1/24
« Απάντηση #309 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2012, 08:37:41 μμ »
Αφού καταπολέμησα τη βαρεμάρα, έβγαλα το τρίποδο και έχω κάποιες κάπως καλύτερες φωτογραφίες.

Αποσυνδεδεμένος gtdeath13

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Boavista
« Απάντηση #310 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2012, 08:40:49 μμ »
Αφού δεν έχει στα emoticon ένα grader δεν θα το θάψω το μοντελάκι σου...  ::glossa:: ::glossa::

Αλλά φωνάζει ότι θέλει chipping... Είναι καραμάχιμο αλλά σε άψογη κατάσταση τα χρώματά του...  :wink:

Κατά τα άλλα  ::good_job_smilie:: ::good_job_smilie:: ::good_job_smilie:: ::good_job_smilie::

Αποσυνδεδεμένος giwrgosd

• Δορκοφίκης Γιώργος IPMS 1271
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γλυφάδα, Αθήνα
  • Κατά φαντασίαν πιλότος...
    • IPMS Hellas Facebook Official page
« Απάντηση #311 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2012, 09:09:49 μμ »
Εγώ διαφωνώ! Δεν θέλει τίποτα.  Είναι φανταστικό κι' έτσι που είναι... Οκ, δεν είναι τόσο καλό όσο το Τ62 μου αλλά εκείνο ήταν Tamiya...  ::glossa:: ::glossa:: ::glossa::
Οποιοδήποτε σχόλιο, τοποθέτηση, δήλωση στο παραπάνω μήνυμα αποτελεί προσωπική άποψη και μόνο και ως τέτοια πρέπει να εκλαμβάνεται.

• Scale 1/32
  • *
« Απάντηση #312 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2012, 09:11:14 μμ »
Κάνε λίγο τσίπιν βρε τσίπη....  ::glossa:: ::glossa:: :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος karld76

• Scale 1/48
  • *
  • Κάρολος Δαρκαδάκης
« Απάντηση #313 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2012, 09:30:50 μμ »
  Γιώργο πολύ καλό βγήκε απλά νομίζω ότι θέλει κι ένα washaki με κάποιο καφέ. ::good_job_smilie::

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Moderator
  • Scale 1/24
« Απάντηση #314 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2012, 09:52:39 μμ »
Κάνε λίγο τσίπιν βρε τσίπη....  ::glossa:: ::glossa:: :mrgreen: :mrgreen:
Δε θα διαφωνήσω, αλλά στις παρακάτω πηγές:

1. The 1973 Arab - Israeli war, Dr. George W. Gawrych,Combat Studies Institute, US Army Command & General Staff College, ISSN: 0195 3451.
2. The Yom Kippur war, the biggest war in the mid-east, Eshel-Dramit Ltd, ISBN: 965-256-002-2.
3. Centurion vs T-55, Simon Dunstan, Osprey Publishing Ltd, ISBN: 978-1-84603-396-8.
4. The Yom Kippur war 1973, The Golan Heights, Simon Dunstan, Osprey Publishing Ltd, ISBN: 1-84176-220-2.
5. The Yom Kippur war 1973, The Sinai, Simon Dunstan, Osprey Publishing Ltd, ISBN: 1-84176-221-0.

δεν έχω καταφέρει ακόμα να βρω μία φωτογραφία από ισραηλινό άρμα, όποιο ισραηλινό άρμα, με chipping που να οφείλετε στο πλήρωμα και όχι σε πλήγματα όπλων. Σίγουρα θα υπάρχουν, παρά τα όσα έχω διαβάσει πως τα άρματα τα πρόσεχαν και πως όλο το σώμα των τεθωρακισμένων είχε θέση ελίτ στις ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις. Πρέπει όμως να τις βρω για να ξέρω που να κάνω το ρημάδι το chipping. Εδώ πρέπει να τονίσω πως ακόμα και τα Sherman, σε όποια έκδοσή τους, που πρέπει να είχαν κυριολεκτικά εκατομμύρια χιλιόμετρα, δείχνουν όμορφα βαμμένα και πολύ προσεγμένα. Κοντινές λήψεις από άρματα (πηγή (5), σελίδες 41, 45, 50, 52, 67 και 68) δε δείχνουν ίχνος από chipping ενω στη σελίδα 66 πάνω σε ένα μερικώς καμένο Centurion, το χρώμα όπου έχει μείνει δείχνει πρακτικά ανέπαφο. Επίσης στη σελίδα 9 υπάρχει μία φωτογραφία όπου δείχνει τη θέα της πόλης El Qantara και το πάνω μέρος του πυργίσκου ενός Μ48 με τις θυρίδες του αρχηγού και του πυροβολητή να φαίνονται εν μέρη. Παρά λοιπόν το οτι το πάνω μέρος του πυργίσκου είναι το "σύνηθες" σημείο για chipping, το χρώμα δείχνει σα να περάστηκε χθες. Στη σελίδα 90 υπάρχει η φωτογραφίς ενός Sho't το οποίο εγκαταλείπει την πόλη του Suez μετά την απόφαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ στις 24/10/1973. Δείτε το άρμα μετά από αρκετές μέρες έντονης μάχης...

Τέλος να πω πως στην πηγή (5), σελίδα 33 υπάρχει φωτογραφία της κάνης από το L7 πυροβόλο ενός αναβαθμισμένου Μ48 όπου στο άκρο της κάνης, πέρα από το μαύρο δακτύλιο αναγνώρισης, διακρίνετε και βρώμα από την κάπνα από τις συνεχείς βολές, αντίθετα με την άποψη πως τα σύγχρονα πυροβόλα των αρμάτων δεν "καπνίζονται".

Γιώργο πολύ καλό βγήκε απλά νομίζω ότι θέλει κι ένα washaki με κάποιο καφέ. ::good_job_smilie::
Εγινε αρχικά αλλά το έφαγε η σκόνη... έπρεπε να το κάνω πιο έντονο.

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
« Απάντηση #315 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2012, 10:06:27 μμ »
Γιώργο έχεις απόλυτο δίκιο.
Chipping σε ισραηλινά άρματα είναι πάραααα πολύυυ σπάνιο...
 :wink:

• Scale 1/32
  • *
« Απάντηση #316 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2012, 10:41:20 μμ »
Γιώργο να το θέσω αλλιώς... Θα σε ενδιέφερε να του κάνεις chipping αν  στέκει μοντελιστικά ή θα το αφήσεις έτσι όπως είναι αφού στέκει μοντελιστικά, λαμβάνοντας υπ' όψην τις φωτογραφίες που είδες;

Ρωτάω για να μην ψάχνω τζάμπα τους τόνους βιβλιογραφίας για τους Αραβο-ισραηλινούς πολέμους ψάχνωντας τσιπιασμένο άρμα...  :wink: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Moderator
  • Scale 1/24
« Απάντηση #317 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2012, 11:00:02 μμ »
Γιώργο να το θέσω αλλιώς... Θα σε ενδιέφερε να του κάνεις chipping αν  στέκει μοντελιστικά ή θα το αφήσεις έτσι όπως είναι αφού στέκει μοντελιστικά, λαμβάνοντας υπ' όψην τις φωτογραφίες που είδες;

Ρωτάω για να μην ψάχνω τζάμπα τους τόνους βιβλιογραφίας για τους Αραβο-ισραηλινούς πολέμους ψάχνωντας τσιπιασμένο άρμα...  :wink: ::salut::
Να μην ψάξεις και θα σου πω γιατί. Με όλη αυτή τη σκόνη που έχει φάει, αν ξεκινήσω τώρα να του κάνω chipping μάλλον θα το καταστρέψω. Για να πάρω την απόφαση αυτή ξόδεψα και εγώ μπόλικο χρόνο κοιτώντας ότι σχετική φωτογραφία και video έβρισκα. Τέλος, ξέρεις πως έχω μία τρέλλα με την ιστορία, οπότε αν βρεις μία φωτογραφία, ή όποιος βρει, με ισραηλινό άρμα, την περίοδο 1967 - 1973, με chipping θα με ενδιέφερε πολύ να τη δω γιατί πραγματικά μου έχει κάνει και εμένα εντύπωση το όλο θέμα. Εδώ ακόμα και Μ3 μεταφοράς προσωπικού σε φωτογραφίες από τον πόλεμο του 1967 δεν έχουν ίχνος chipping, πως διάβολο τα κατάφερναν; Και δε μπορεί ΟΛΕΣ οι φωτογραφίες και ΟΛΑ τα video στο youtube να είναι στημένα!!!

• Scale 1/32
  • *
« Απάντηση #318 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2012, 11:05:20 μμ »
Εντάξει Γιώργο. Με την πρώτη ευκαιρία θα το ψάξω αρκετά... Δεν γίνεται να μην φθείρεται το χρώμα, ειδικά σε περιβάλλον ερήμου. Κι εμένα μου έκανε εντύπωση γι' αυτό και θα το ψάξω, μιας και η περιέργεια είναι άσχημη σύμβουλος...  :mrgreen:

Θα κοιτάξω και για τρόπους που έβαφαν οι Ισραηλινοί τα άρματά τους, μήπως είναι κάτι που μας διαφεύγει και προς αυτή την πλευρά...

Αποσυνδεδεμένος giwrgosd

• Δορκοφίκης Γιώργος IPMS 1271
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γλυφάδα, Αθήνα
  • Κατά φαντασίαν πιλότος...
    • IPMS Hellas Facebook Official page
« Απάντηση #319 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2012, 11:07:20 μμ »
Spoiler (hover to show)
Οποιοδήποτε σχόλιο, τοποθέτηση, δήλωση στο παραπάνω μήνυμα αποτελεί προσωπική άποψη και μόνο και ως τέτοια πρέπει να εκλαμβάνεται.

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Moderator
  • Scale 1/24
« Απάντηση #320 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2012, 11:27:53 μμ »
Δεν γίνεται να μην φθείρεται το χρώμα, ειδικά σε περιβάλλον ερήμου.

ΑΚΡΙΒΩΣ!. Ολο και κάτι περιμένεις να ξεφτίσει, ειδικά στο Golan με το συριακό πυροβολικό να ρίχνει μανιωδώς, πάνω στα Sho't έβρεχε πέτρες και δεν βλέπεις ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΗΜΑΔΙ!!! Το διάβολο!

Αποσυνδεδεμένος Voroshilov

• MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Ν.Φιλαδέλφεια
« Απάντηση #321 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2012, 11:41:17 μμ »
ΑΚΡΙΒΩΣ!. Ολο και κάτι περιμένεις να ξεφτίσει, ειδικά στο Golan με το συριακό πυροβολικό να ρίχνει μανιωδώς, πάνω στα Sho't έβρεχε πέτρες και δεν βλέπεις ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΗΜΑΔΙ!!! Το διάβολο!

Ψυχραιμία!!!!
Και φθορές κάθε είδους υπήρχαν και φωτογραφίες!!!
Γιώργο, βλέπω ότι το έχεις φιλοσοφήσει, οπότε πάσο!!!!

• Scale 1/32
  • *
« Απάντηση #322 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2012, 11:57:39 μμ »
Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Moderator
  • Scale 1/24
« Απάντηση #323 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2012, 12:01:23 πμ »
Λοιπόν στην αριστερή φωτογραφία είναι η πρώτη φορά που βλέπω κάτι που θυμίζει chipping κάτω από την εμπρός αριστερά εξωτερική δεξαμενή καυσίμου. Στη μεσαία φωτογραφία, αυτό το "σπλάτς" στον πύργο δε μου θυμίζει chipping, μάλλον κάτι διέλυσε κάποια εξωτερική δεξαμενή καυσίμου και έστειλε το εσωτερικό της πάνω στον πύργο. Επίσης το πολυβόλο στον πύργο, είναι 50άρι ή έχει μείνει το σοβιετικό; Τώρα στο δεξιά τι να πω, μια χαρά είναι αν εξαιρέσεις πως στον πύργο δείχνει να έχει 3 θυρίδες πρόσβασης, το κέρατό μου!!! Δε θα βγει ποτέ άκρη...

Τέλος, χάρη στην δεξιά φωτογραφία ξέρω πως έχω κολλήσει σε λάθος θέση τουλάχιστον 2 από τις βάσεις για το σκαπτικό ::eusa_wall::

Στρατάρχα μου ευχαριστώ για τις φωτογραφίες!

Ήθελα να το γράψω από πριν αλλά δεν το έκανα τελικά... ίσως η φωτογραφική ποιότητα τότε σε συνδιασμό με τον πολύ έντονο φωτισμό της ερήμου να μας παιδεύουν περισσότερο σχετικά με την λεπτομέρεια που ψάχνουμε... Εξάλλου πόσοι θα κάθησαν να ρυθμίσουν την κάμερα πριν φωτογραφήσουν και πόσοι είχαν αυτή την δυνατότητα...  :wink:
Ωπ! Τι είπες τώρα! Εχεις απόλυτο δίκιο. Να ζεσταίνω το Fornet;

Μήπως ρε παιδιά να μεταφέρει η διαχείριση τα σχετικά posts σε κάποιο άλλο θέμα (πχ Chpping σε ισραηλινά άρματα 1967-1973) να συνεχίσουμε εκεί; Από ότι καταλαβαίνω έχει ενδιαφέρον το θέμα, έχω και ένα Merkava III που με κοιτάει...

Αποσυνδεδεμένος Blitz-X

• ΜΑΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΤΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ
« Απάντηση #324 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2012, 12:03:15 πμ »
Ορέστη, αν εξαιρέσουμε τη δεξαμενή στην πρώτη φωτό, που μπορεί και να είναι chipping, και στις τρείς τα άρματα είναι απλά... βρώμικα. Chips δεν φαίνονται :roll:

::salut:: ::salut:: ::salut::
ΜΦΧ

Tags: