0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κάρολε, σ'ευχαριστώ για τις πληροφορίες!!Επειδή όμως δεν χρησιμοποιώ βελτιωτικά και δεν θέλω να ασχοληθώ πολύ με το πιλοτήριο, το τελείωσα ΟΟΒ με μόνη έξτρα χρήση χαρτοταινίας και κόκκινου καλωδίου Matt black το κάθισμα και μαξιλάρια(και λίγο χάραξη να φανούν οι ραφές), 127 gray τα τοιχώματα και η μπανιέρα, και οι ζώνες (απο τις φωτό που βρήκα), και η "βρωμιά" που φαίνεται στα πηδάλια, αλλά και γενικά στα σημεία επαφής του πιλοτηρίου, ειναι 150 forrest green με λίγο exhaust metalizer (το χακί, μαζί με κάποιο κίτρινο, φαίνεται με αρκετές φώτο, και μάλλον είναι το αστάρι τους)Τελικά, είναι πολύ ωραία τα χρώματα Η αντίθεση Ουρανί-Χακί, τα σπάει, και με σήματα της Π.Α....
Πολύ ωραίες οι ζώνες στο κάθισμα μα το ejection handle εκτός κλίμακας.Πολύ ωραία decals δίνει για το cokpit.
Αν με αφήσεις να το βάψω θα σου ανοίξω την τρύπα στην fishtale εξάτμιση!
Κατ' αρχάς τον χαιρετισμό μου σε όλους τους συμμετέχοντες, αποφάσισα και εγώ να μπώ σ' αυτό το GB για τα ξενύχτια πoυ έριξα χαζεύοντας τον κατάλογο του 1990 της ESCI, αναμένοντας την κυκλοφορία των νέων της κομματιών.Η συμμετοχή μου θα είναι το Τ 55 MEDIUM TANK προσπάθησα να σεβαστώ το κιτ, μιας και είναι όρος του GB, αλλά ταυτόχρονα έπρεπε να γίνουν και αρκετά ώστε να προκύψει ένα κάπως σωστό Τ 55, θα γίνει Συριακό του 1973 (Yom Kippur War) με δίχρωμη παραλλαγή, Πολωνικής προέλευσης.Μετά πάλι από ξενύχτια ολοκλήρωσα την κατασκευή και σας την παρουσιάζω(Image removed from quote.)
Γρηγόρη σ'ευχαριστώ, για όσους δεν ξέρουν το κιτ, να δουν πως ήταν το εξωτερικό της εξάτμισης και οι ρόδεςχώρια που επειδή είναι GB Vintage, γλίτωσα το ψήλωμα του πύργου, την αλλαγή των δεξαμενών και άλλα .