.....................................................
Όταν άρχισα το χόμπι ξανά υπήρχε και το RealModels στο Καλαμάκι και είχα μια κοντινή πηγή για χρώματα της Gunze. Από τότε που έκλεισε αναγκάζομαι να κατέβω στο κέντρο για τις αγορές μου σε χρώματα γιατί από την μια η αντικαταβολή δεν με συμφέρει με τίποτα (είναι εξωφρενικά ακριβή), και από την άλλη δεν τα βρίσκω πουθενά αλλού. Σε μια συζήτηση που είχα με τον καταστηματάρχη γύρω από το θέμα, μου είπε ότι είναι πρόβλημα τις εταιρίας ότι δεν δέχεται δεύτερο εισαγωγέα, και ότι ο εδώ αντιπρόσωπος ζητάει περίεργα πράγματα για να προμηθευτεί κάποιος Gunze να πουλάει στο μαγαζί του... Και πάλι προσωπικά, δεν θα με πείραζε να πληρώσω και 0.10-0.15 ευρώ παραπάνω το μπουκαλάκι αν μπορούσα να εξυπηρετηθώ πιο εύκολα κοντά μου και με αυτό τον τρόπο βοηθούσα να κρατηθεί το μαγαζί ανοιχτό.
Κε Καλφάκη, θα θέλατε παρακαλώ να το σχολιάσετε περί της Gunze; Επειδή έχω ακούσει πολλά περίεργα θα ήθελα μια επίσημη απάντηση.
.....................................................
1. Τα έξοδα αποστολής για μέχρι 2 κιλά δέμα είναι EUR 5,00 με courrier και παράδοση την άλλη μέρα.
Αν είναι αντικαταβολή είναι + EUR 1,50. (αν έχεις web banking, την αποφεύγεις)
Δεν το βρίσκω λοιπόν καθόλου ότι "είναι εξωφρενικά ακριβή", είναι όμως το κόστος 2 χρωμάτων.
2. Για την συζήτηση που έκανες με τον καταστηματάρχη, σε παρακαλώ πες του να μην λεει ανακρίβειες, (που ίσως είπε και σε κάποιους άλλους).
Όπως το Real Models προμηθεύονταν τα GUNZE από εμάς, το ίδιο μπορεί να κάνεις και εκείνος, όπως κάνουν και άλλα 6 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.
Του έχω στείλει αμέτρητα e-mail το 2009, 2010, 2011 και για άλλα προϊόντα και μας αγνοεί παντελώς.
Ποτέ λοιπόν δεν επικοινώνησε μαζί μας και τίθεται το ερώτημα το πως του θέσαμε όρους. Είναι δική του version ή κάποιο "ράδιο αρβύλα" και λυπάμαι πάρα πολύ.
Το εργοστάσιο έχει εμάς αντιπρόσωπο γιατί είμαστε άξιοι για αυτό που κάνουνε 30 χρόνια τώρα και καλύπτουμε όλη την Ελλάδα και μάλιστα σε πολύ καλές τιμές. Αν ένα κατάστημα "one man company", με τις περιορισμένες του δυνατότητες, χωρίς αποθήκες, χωρίς προσωπικό, χωρίς στοκ επιδιώκει να αποφύγει τον εισαγωγέα που από το 1979 έκανε γνωστή σε όλη την Ελλάδα την Gunze, αν μην τι άλλο δεν είναι καθόλου μα καθόλου δίκαιο, για να μην πω κάτι άλλο.
Συγνώμην αν η απάντησή σου μπορεί να είναι "κάπως", αλλά στην Ελλάδα θα πρέπει να συνεργαζόμαστε, να εκτιμούμε τους κόπους και τις προσπάθειες των άλλων και να μην τους θάβουμε.