Αποστολέας Θέμα: HAF Mirage 2000-5 Kinetic - Heller  (Αναγνώστηκε 20813 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

tazman

• Επισκέπτης
Απ: HAF Mirage 2000-5 Kinetic - Heller
« Απάντηση #50 στις: Δεκεμβρίου 04, 2012, 01:42:39 μμ »
Πολύ ενδιαφέρον θέμα. Ταυτόχρονα με σένα το φτιάχνω κι εγώ. Μήπως γνωρίζεις τι χρώμα είναι ο κώνος;

Αποσυνδεδεμένος Jet72

• Scale 1/35
  • *
  • The Caveman :-)
    • Image
« Απάντηση #51 στις: Δεκεμβρίου 04, 2012, 02:17:33 μμ »
Πολύ ενδιαφέρον θέμα. Ταυτόχρονα με σένα το φτιάχνω κι εγώ. Μήπως γνωρίζεις τι χρώμα είναι ο κώνος;
Λίγο πιο σκούρος από το απλό γκρι (Hu127)  του Camo. Δηλαδή Humbrol 128.

Αποσυνδεδεμένος PanosG

• 1/48 και πινέλο!
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Κέρκυρα/Corfu
« Απάντηση #52 στις: Δεκεμβρίου 04, 2012, 08:31:19 μμ »
Δηλαδή, το θέμα με τις δεξαμενές λύθηκε;

Ο κώνος μου φαίνεται για πιο σκούρο γκρι, π.χ. Hu 126, βλέποντας φωτογραφίες όπως την παρακάτω. Τα 127 & 128 δεν έχουν πολύ μεγάλη διαφορά στην μεταξύ τους τονικότητα (χωρίς παρεξήγηση και συγνώμη για την παρέμβαση Jet72).

"Εφ´ όσον τα ιδιαίτερα εισοδήματά μου αρκούν διά να ζήσω, αρνούμαι να εγγίσω μέχρι και του οβολού τα δημόσια χρήματα, ενώ ευρισκόμεθα εις το μέσον ερειπίων και ανθρώπων βυθισμένων εις εσχάτην πενίαν."
Ιωάννης Καποδίστριας

Αποσυνδεδεμένος B737Mech

• Λέων - IPMS 1393
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Back in Greece!
« Απάντηση #53 στις: Δεκεμβρίου 04, 2012, 11:09:14 μμ »
Για τον κώνο η περπατημένη είναι το 128 ή Η307 τα οποία είναι αυτά που λένε οι οδηγίες και Heller και Kinetic, όπως και οι οδηγίες για όλες τις παραλλαγές που βρίσκουμε στο φόρουμ:
Παράθεση
M-2000 Cammo
(M-200BG/EG  M-2000-5 BG/EG F-5A/B)
Federal Standard   Humbrol
01620   144×2 +145
36375   127
36320   128
*The pylons and the tanks are painted in 56(Humbrol)
Προσωπικά επέλεξα να βάψω πρώτα τον κώνο με Humbrol 128 έτσι ώστε να μπορώ να τον μασκάρω άφοβα, μιας που τα σμάλτα είναι σκυλιά στα μασκαρίσματα σε σχέση με τα gunze. Τώρα όταν βάψω την παραλλαγή και βγάλω τα μασκαρίσματα θα δω τι κατάφερα.... :roll:
Αν δεν υπάρχει διαφορά, τότε θα πέσει μοντίφα...  :wink:
Ψέκασα μετά όλο το μοντέλο με Η308.
Click to see the original size.

PanoG αν αναφέρεσαι στο χρώμα, τελικά έβαλα το Η308 όπως έλεγαν οι οδηγίες και όπως φαίνεται από φωτογραφίες.
Δοκίμασα και πρώτη φορά pre-shading:
Click to see the original size. Click to see the original size.
Πώς σας φαίνεται το αποτέλεσμα :?:

Θέλω τις απόψεις σας για το χρώμα των mica em.
Δοκίμασα το Η311, FS36622, αλλά σε σχέση με το άσπρο του κώνου δεν έδινε την σωστή αντίθεση.
Το ξέβαψα και έφτιαξα ένα μείγμα με H334 Barley Grey και μια σταγόνα Η25 Sky Blue.
Click to see the original size. Click to see the original size.
Πώς σας φαίνεται το χρώμα :?:
Το κρατάω ή πάει για τζακούζι σε άζαξ :?:

Αποσυνδεδεμένος labros87

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αγρίνιο
  • 72scale for ever!
« Απάντηση #54 στις: Δεκεμβρίου 05, 2012, 11:41:59 πμ »
Πολύ καλά πάει!Οι δεξαμενές βγήκαν μιά χαρα. ::thumbleft::
Για τους mica το χρώμα φαίνεται να πέτυχε οπότε προχωράς κανονικά. :wink: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος mixalis

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ (ΚΑΛΑΜΑΚΙ)
  • modelclub.gr
« Απάντηση #55 στις: Δεκεμβρίου 05, 2012, 02:51:47 μμ »
Το πας πολυ καλα. Οι δεξαμενες σου ωραιες αν και για πρωτη φορα εκανες φωτοσκιαση.

Αποσυνδεδεμένος Jet72

• Scale 1/35
  • *
  • The Caveman :-)
    • Image
« Απάντηση #56 στις: Δεκεμβρίου 05, 2012, 06:56:19 μμ »
Δηλαδή, το θέμα με τις δεξαμενές λύθηκε;

Ο κώνος μου φαίνεται για πιο σκούρο γκρι, π.χ. Hu 126, βλέποντας φωτογραφίες όπως την παρακάτω. Τα 127 & 128 δεν έχουν πολύ μεγάλη διαφορά στην μεταξύ τους τονικότητα (χωρίς παρεξήγηση και συγνώμη για την παρέμβαση Jet72).

Με βάση την φωτό σου, όντως είναι 126. Υπάρχει και το πιο "προχώ", 128 πάνω και 126 κάτω με νταγκραντάρισμα στο πλάι...

Αποσυνδεδεμένος PanosG

• 1/48 και πινέλο!
  • Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #57 στις: Δεκεμβρίου 07, 2012, 07:57:37 μμ »
Ωραίο το βάψιμο σου στις δεξαμενές και απ' ότι μπορώ να διακρίνω, το χρώμα φαίνεται οκ στους mica. Αναμένω και το δεύτερο χρώμα της παραλλαγής!
Για τον κώνο, δε θέλω να το συνεχίσω και να προκαλέσω αναστάτωση!

PanoG αν αναφέρεσαι στο χρώμα, τελικά έβαλα το Η308 όπως έλεγαν οι οδηγίες και όπως φαίνεται από φωτογραφίες.
Αναφέρομαι στο αν εξακολουθεί να υπάρχει πρόβλημα με τα κομμάτια του σ/π τοποθετημένα. Το χρώμα είναι σωστό, ίδιο με το γκρι της παραλλαγής.
Spoiler (hover to show)

"Εφ´ όσον τα ιδιαίτερα εισοδήματά μου αρκούν διά να ζήσω, αρνούμαι να εγγίσω μέχρι και του οβολού τα δημόσια χρήματα, ενώ ευρισκόμεθα εις το μέσον ερειπίων και ανθρώπων βυθισμένων εις εσχάτην πενίαν."
Ιωάννης Καποδίστριας

Αποσυνδεδεμένος B737Mech

• Λέων - IPMS 1393
  • Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #58 στις: Δεκεμβρίου 07, 2012, 10:50:25 μμ »
Μετά την πατέντα με το σύρμα ασφαλείας, έκανα ένα dry fit και είδα πως δε θα έχω πρόβλημα κατά πάση πιθανότητα.
Επειδή όμως ο Μέρφυ με λατρεύει, θα το δω μόνο όταν τελειώσει.
Οι επιλογές είναι δύο:
1. Αν δεν μπαίνουν  ::arrowred:: test flight από το παράθυρο.  :evil:
2. Αν μπαίνουν  ::arrowred:: βιτρίνα  :mrgreen:

Αν μας κάνει ζημιά ο κώνος, τότε θα βάλω το 126 ή το αντίστοιχο της Gunze ::pop::

Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος Γιώργος Ροΐδης

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Μυτιλήνη να βρώ την ηρεμία μου...
« Απάντηση #59 στις: Δεκεμβρίου 07, 2012, 10:59:02 μμ »
Έχεις κάνει πολύ ωραία δουλειά και στο μοντέλο και στα οπλικά  :wink: Σου εύχομαι να συνεχίσεις με τον ίδιο τρόπο και να το ολοκληρώσεις σύντομα  ::salut:: ::salut:: ::salut::

Spoiler (hover to show)
IPMS 1188

Αποσυνδεδεμένος PanosG

• 1/48 και πινέλο!
  • Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #60 στις: Δεκεμβρίου 08, 2012, 12:19:09 μμ »
Οι επιλογές είναι δύο:
1. Αν δεν μπαίνουν  ::arrowred:: test flight από το παράθυρο.  :evil:
2. Αν μπαίνουν  ::arrowred:: βιτρίνα  :mrgreen:

Στην πρώτη περίπτωση, προτείνω κατεύθυνση προς τα ΝΑ με όλη σου τη δύναμη. Αν έχει flight control system, ακόμα καλύτερα, επέλεξε προορισμό το αεροδρόμιο "Ι. Καποδίστριας" της Κέρκυρας και τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνω με μια απόχη!
Να γυρίσουμε στα σοβαρά.
Κάνε πολλά dry fit μέχρι να φύγει και το τελευταίο ίχνος αμφιβολίας. Δοκίμασε να τοποθετήσεις μόνο τις θυρίδες και εάν κάθονται σε γωνία 90ο χωρίς να ακουμπούν στις δεξαμενές, είσαι οκ.
Είναι κρίμα με τόση δουλειά, στο τέλος να "στραβώσει". 
Ιωάννης Καποδίστριας

Αποσυνδεδεμένος B737Mech

• Λέων - IPMS 1393
  • Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #61 στις: Δεκεμβρίου 12, 2012, 09:19:55 μμ »
Ένα μικρό update από το μοντέλο:
Patafix, ταινία μασκαρίσματος και ʼγιος ο Θεός...

Έκανα και ένα dry fit τα σκέλη, πόρτες, τροχούς & δεξαμενές και μάλλον έχει πιάσει η χρυσή ζύμη...

Αύριο, με το φως της ημέρας πάμε για βάψιμο.  ::pop::

Θα φτιάξω το 543 που φαίνεται στις φωτογραφίες της φωτογραφίας  :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος B737Mech

• Λέων - IPMS 1393
  • Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #62 στις: Δεκεμβρίου 13, 2012, 08:33:42 μμ »
Σήμερα ψέκασα το δεύτερο χρώμα, το μείγμα 2:1 Η42/Η337.
Επειδή μου ξέφυγε μερικά σημεία, περιμένω να στεγνώσει για να κάνω τις απαραίτητες διορθώσεις.
Δείτε την μέχρι τώρα πρόοδο:
Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Μερικές ερωτήσεις
-Ο κώνος είναι βαμμένος με το Hu128. Τώρα που έβγαλα την ταινία μασκαρίσματος δε φαίνεται μεγάλη διαφορά.
Τι προτείνετε, τον αφήνω όπως είναι ή να τον βάψω με ποιο σκούρο γκρι όπως το 126/Η306;
http://www.colorserver.net/showcolor.asp?fs=36375%2C+36320%2C+36375%2C+36270

- Στο βίντεο με τα φίλτρα, ο ομιλητής χρησιμοποιεί λάδια αραιωμένα. Επειδή δεν έχω λάδια, μπορώ να χρησιμοποιήσω μία από τις παρακάτω μεθόδους;
α. Να ψεκάσω όλο το μοντέλο με αραιωμένο το σκούρο χρώμα της παραλλαγής,
ή
β. Να αραιώσω το Hu144 και να το περάσω με πινέλο; Αφήνει πινελιές κάτι τέτοιο;

Εν πάση περιπτώσει έχω μπερδευτεί με το βίντεο, γιατί ενώ στην αρχή λέει πως παλαιότερα ψεκάζε αραιωμένο το πρώτο χρώμα (το ανοικτότερο δηλαδή), στη συνέχεια περνάει με πινέλο το σκουρότερο-δεύτερο χρώμα. Διαφέρει η μέθοδος όταν ψεκάζεις ή όταν περνάς με πινέλο;   
:roll:  ::Help2::

Αποσυνδεδεμένος panos.v

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Ν.Ιωνία, Αθήνα
  • IPMS 1281
« Απάντηση #63 στις: Δεκεμβρίου 13, 2012, 11:05:29 μμ »
Καλησπέρα!
Κατά αρχήν νομίζω πως το σκουρότερο χρώμα σου βγήκε πιό σκούρο από ότι θα έπρεπε.. Η Kinetic για παράδειγμα έλεγε για μείγμα 50-50, 42 με 308 της Gunze(Να σου πω την αλήθεια εγώ θα βαριόμουν να το ξαναβάψω και θα το άφηνα έτσι...)
Από εκεί και πέρα νομίζω πως έτσι κι αλλιώς θα πρέπει να πάρεις κάποια λάδια ζωγραφικής για το wash...ʼλλωστε κάθε σωληνάριο έχει γύρω στα 2 ευρώ και θα σου κρατήσουν για χιλιάδες μοντέλα(διαλύονται με white spirit). Φίλτρα γιατί να κάνεις;;; (οκ Γίνονται για να ομογενοποιηθούν τα χρώματα)... Για μένα μπορείς να κάνεις πιό "έντονο" wash... Δηλαδή στο wash βάζεις περισσότερο και παντού και μετά αφού στεγνώσει λίγο σκουπίζεις παντού προς τη φορά που πάει ο αέρας και έτσι έχεις 2 σε ένα! Αν πάλι θέλεις να κάνεις φίλτρο, μπορείς με πινέλο και επειδή το "ζουμί" είναι πολύ διαλυμένο δεν αφήνει πινελιές αλλά αφήνεις πάνω στο μοντέλο ελάχιστη ποσότητα... Πάντως ότι κάνεις, δοκίμασέ το κάπου αλλού να κάνεις πρακτική και να δεις το αποτέλεσμα που θα έχεις...
Τον κώνο  τον "δίνουν" 307(Gunze) που με το 308 το ανοιχτό της παραλλαγής έχει κάποια διαφορά, όχι όμως τόσο έντονη όπως φαίνεται στις περισσότερες φωτογραφίες...
Ελπίζω να σε βοήθησα και να μη σε "στενοχώρησα"..... ::salut::

tazman

• Επισκέπτης
« Απάντηση #64 στις: Δεκεμβρίου 14, 2012, 12:07:47 πμ »
Το καλύτερο για το μπλεδάκι είναι το FS25164 που έχει η White Ensign. Αν δεν σε πειράζει που είναι σμάλτου, τότε να το θυμάσαι για το επόμενο!  :wink:
Ακόμα κι έτσι όπως είναι, φαίνεται καλό πάντως.
Οι δεξαμενές που δίνει, είναι σωστές για Ελληνικές;

Αποσυνδεδεμένος B737Mech

• Λέων - IPMS 1393
  • Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #65 στις: Δεκεμβρίου 14, 2012, 10:01:11 πμ »
Βασικά η βλακεία μου είναι πως δεν κάνω δοκιμή στο πειραματικό πριν βάψω.  :oops:
Πίστευα πως κάνοντας ακριβώς ότι λένε οι οδηγίες που βρήκα εδώ, θα είχα το σωστό αποτέλεσμα.

Το μπλε είναι ακριβώς οι αναλογίες που βρίσκουμε στο φόρουμ για την παραλλαγή. Χρησιμοποίησα σύριγγες για να έχω ακριβώς την αναλογία που πρέπει και έβαλα το χρώμα σε περισσευούμενο βαζάκι Gunze.

Αντί να το βάψω ξανά σκέφτομαι να ψεκάσω όλο το μοντέλο με αραιωμένο το  ανοικτό γκρι της παραλλαγής, μπας και ανοίξει ο τόνος του μπλε. Εννοώ να κάνω κάτι σαν αυτό που έκανε ο star570133 στο F-16 του.

Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια.

Τα φίλτρα έπεσαν. Το μοντέλο περάστηκε τρείς φορές με φίλτρο αποτελούμενο σε αναλογία 1/10 από χρώμα Ηu 106 και White Spirit.

Η αλλαγή στη τονικότητα είναι εμφανής πιστεύω.

ΤΟ ΠΡΙΝ

(Image removed from quote.)

ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑ

(Image removed from quote.)

Έχει γκριζάρει λίγο το εργαλείο, Δεν νομίζω οτι χρειάζεται άλλο, μιας και ακολουθούν βερνίκια και λάδια.

Να δοκιμάσω ή τζάμπα κόπος;

Tazman οι δεξαμενές που δίνει η Kinetic είναι δύο τύπων, οπότε χρησιμοποιείς τις λιγότερο χοντροκομμένες.
Ένα μεγάλο κακό είναι πως η Kinetic δε δίνει HUD....

Αποσυνδεδεμένος labros87

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αγρίνιο
  • 72scale for ever!
« Απάντηση #66 στις: Δεκεμβρίου 14, 2012, 10:01:47 πμ »
Εμένα πάλι το μπλέ μου φαίνεται μια χαρά!Για φίλτρα δε νομίζω πως χρειάζονται-προσωπική γνώμη.Με το wash θα δέσουν όλα μαζί μια χαρά.
Τώρα για τον κώνο θέλει σίγουρα πιο σκούρο.Το 126 μου φαίνεται ό,τι πρέπει. :wink: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος B737Mech

• Λέων - IPMS 1393
  • Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #67 στις: Δεκεμβρίου 14, 2012, 02:07:55 μμ »
Μετά τις παρατηρήσεις, πήρα την απόφαση να περάσω το μοντέλο με φίλτρο χρησιμοποιώντας το Η308.
Επέμεινα πάνω στο σκούρο χρώμα για να μπορέσω να το ανοίξω τον τόνο.
Δείτε το αποτέλεσμα μέχρι τώρα:

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

και την τελευταία φωτογραφία χωρίς το φως από πάνω:

Το χάνουμε το κορμί πατριώτες ή το σώσαμε;

Αποσυνδεδεμένος panos.v

• Scale 1/48
  • *
  • IPMS 1281
« Απάντηση #68 στις: Δεκεμβρίου 14, 2012, 02:18:32 μμ »
Μια χαρά...!!! Για μένα το έσωσες.... Προχώρα παρακάτω ακάθεκτος...!!!!
Θα κάνεις τώρα wash; Με τι; Πάρε λάδια....(στο ξαναλέω... :wink:)Το αποτέλεσμα που έχουν τα λάδια δεν νομίζω ότι μπορείς να το πετύχεις με κάτι άλλο.... και κάθε ΠΑΝΤΑ δοκιμές κάπου που δε θα σε νοιάζει αν κάτι δεν πάει καλά....
Καλή συνέχεια...!

Αποσυνδεδεμένος B737Mech

• Λέων - IPMS 1393
  • Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #69 στις: Δεκεμβρίου 14, 2012, 02:26:06 μμ »
Ευχαριστώ πολύ Πάνο.  ::salut::
Δεν ξέρω τι λάθος είχα κάνει, αλλά παλιότερα είχα δοκιμάσει το raw umber της Winsor & Newton αραιωμένο με το Sansodor της ίδιας εταιρίας και το μείγμα ήταν ανομοιογενές. Εβλεπες δηλαδή μικρούς κόκκους χρώματος πάνω στην επιφάνεια του μοντέλου, αντί για αραιωμένο χρώμα.
Έτσι την εγκατέλειψα τη μέθοδο των λαδιών και για wash χρησιμοποιώ Humbrol αραιωμένα με το διαλυτικό τους, αφού βέβαια έχω περάσει τα gloss βερνίκια & χαλκομανίες.

Το θέμα είναι πως δεν μπορώ να βρω εδώ λάδια και είναι αδύνατον να συνεννοηθώ με τους Ιταλούς... Αγγλικά υπό του μηδενός όπως και η θερμοκρασία σήμερα  :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος Spook

• Ανδρέας
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: 3/4 of a mile...
  • One more Fighter Fling Maniac and Tomcat Fanatic
« Απάντηση #70 στις: Δεκεμβρίου 14, 2012, 02:30:18 μμ »
Η απόχρωση φαίνεται μια χαρά μετά το φίλτρο.  ::salut::

Anytime Baby....!!

Αποσυνδεδεμένος ALEX_SSGTi

• Αλέξανδρος Βούρβαχης IPMS 1134/MC 341
  • MC crew
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
« Απάντηση #71 στις: Δεκεμβρίου 14, 2012, 02:40:39 μμ »
Πολύ ωραίο αποτέλεσμα!

Αποσυνδεδεμένος panos.v

• Scale 1/48
  • *
  • IPMS 1281
« Απάντηση #72 στις: Δεκεμβρίου 14, 2012, 02:49:50 μμ »
Τα λάδια διαλύονται μια χαρά και με white spirit αλλά καλύτερα με τουρπεντίνη. Θέλουν πολύ ανακάτεμα και μετά από λίγο ξαναδιαχωρίζονται οπότε πάλι ανακάτεμα....συνέχεια... Αλλά και έτσι επάνω στο μοντέλο βλέπεις μικρούς κόκκους... Αλλά δε σε νοιάζει καθόλου... Το αφήνεις να στεγνώσει όχι τελείως -αυτό θα το δεις στην πράξη και μετά από πολλές δοκιμές- και μετά το σκουπίζεις.... Οπότε μετά μένει όσο θες και είναι, αν σκουπίσεις περισσότερο σαν ένα φίλτρο, αν σκουπίσεις λιγότερο σαν βρομιά(βλέπεις τον κόκκο..)
Δοκιμή-δοκιμή...
Όσο για την Ιταλία (colori a olio :wink:)... αλλά έτσι κι αλλιώς είναι ένα υλικό που υπάρχει παντού,  γιατί είναι το Νο1 υλικό των ζωγράφων....

Αποσυνδεδεμένος B737Mech

• Λέων - IPMS 1393
  • Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #73 στις: Δεκεμβρίου 14, 2012, 03:00:48 μμ »
Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας και χαίρομαι που σώθηκε το μοντέλο. ::eusa_pray::
Με παίδεψαν τα patafix και δεν ήθελα να τα κάνω από την αρχή...

...Αγγούρι (Auguri = ευχές) από Μίσκο θα πάρω φίλε Πάνο με τους Ιταλάρες.... :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=RGteKQPWKlA

Θα δοκιμάσω να βρω λάδια λοιπόν.
Μπορείτε να μου προτείνετε τι χρώμα για το συγκεκριμένο μοντέλο :?:
Όπως έγραψα παραπάνω έχω ήδη το Raw Umber.

Το μοντέλο θα προχωρήσει λίγο αργά, γιατί αρχίζω τις βάρδιες...
Σύντομα θα έχετε update!

Καλό ΣΚ! ::salut::

ΥΓ: Αν πάει κάποιος από εσάς στην κηδεία του Νίκου Καββαθά, ας αφήσει και ένα λουλούδι από εμένα.

Αποσυνδεδεμένος panos.v

• Scale 1/48
  • *
  • IPMS 1281
« Απάντηση #74 στις: Δεκεμβρίου 14, 2012, 03:10:59 μμ »
Μπορείτε να μου προτείνετε τι χρώμα για το συγκεκριμένο μοντέλο :?:
Επειδή εμένα μου αρέσουν όλα μες τη βρώμα.... ::glossa:: Βάζω συνήθως μαύρο...σκέτο.... Τώρα εσύ πάρε και άσπρο και ξάνοιξε(ανακάτεψε μαύρο με λίγο άσπρο-να φτιάξεις γκρι δλδ) λίγο ή περισσότερο το μαύρο και δοκίμασε...!!!!! ::salut:: ::salut::

Tags: mirage 2000 Kinetic Heller