Παιδιά καλησπέρα καί καλό μήνα,
Είπα και γω να ξαναπιάσω το RF-4 μου μπας καί αξιωθώ να το τελειώσω ΑΛΛΑ όπως λέει καί η παροιμία "όποιος βιαζεται σκόντάφτει!!!". Έβαψα την τρίχρωμη παραλλαγη με τα εξής χρώματα : FS-34102 / FS-34087(4) + FS-34079 (1) / RAL7021. Ta χρώματα - συνδυασμούς τους βρήκα απο το περιοδικό Modelling 24.
Ο Δοξας στην γκαλερύ του aircraftresourcecenter, δίνει τα εξής "For FS 34079 I mixed Olive Drab και Medium Green 4:1, for RAL 6003 I mixed Dark Green and Deck Green 6:1 and for RAL 7021 I mixed SCWARZGRUN RML 70 and tire black 3:1."
Ο Πέρι το δικό του το είχε βάψει με τα Γκάνζε FS-34102, FS34079, και μία μίξη tire black.
Δεδομένου πως ακόμα καί από αεροσκάφος σε αεροσκάφος οι αποχρώσεις διαφέρανε, τι παίζει τελικά;;
Ka;i μερικές φωτος για να δείτε στο περίπου τι αποχρωσεις έχω βγάλει ακολουθώντας σαν οδηγό τους συνδυασμους του Modelling, και χρησιμοποιώντας για το μαύρο το αντιστοιχο της ModelMaster - to οποιο παρεπιμπτοντως είναι πιό ανοιχτο (είχα και της Ρεβελλ το αντιστοιχο αλλά μόνο για dry brushing κάνει πλέον.
Eπειδη φαίνεται πως κάπου έχω κάνει λάθος - χρειάζομαι την βοήθεια σας καί ειδικά από όσους το έχουν φτιάξει - για να μου πείτε αν διορθώνεται ετσι όπως ειναι ή αν θα πρέπει να το ξαναβάψω

Για δώστε τα φώτα βρε παλικάρια (ειδικά Γιάννη - Περικλή)) να δω τι πρέπει να κάνω απο δω καί πέρα.
Σας ευχαριστώ παιδιά.
Sernak