Αποστολέας Θέμα: Zvezda 1/35 KV-2  (Αναγνώστηκε 5840 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Moderator
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
Zvezda 1/35 KV-2
« στις: Ιουνίου 21, 2012, 08:39:59 μμ »
Αμέ! Τι νομίσατε πως θα γλυτώσετε από εμένα και τη Zvezda; Δε νομίζω κύριοι, το πεπρωμένο φαγείν αδύνατον που έλεγε και κάποιος παλιότερα ::glossa:: Και που να δείτε τι του ετοιμάζω, αυτό πάει για whitewash με λακ, όσοι δεν αντέχετε μην το ξανανοίξετε το topic...

Zvezda λοιπόν. Πολλά κομμάτια και προς μεγάλη μου έκπληξη η κάνη είναι χωρισμένα κατά μήκος σε τρία ίσου μήκους κομμάτια! Αυτό ΔΕΝ το έχω ξαναδεί ή τουλάχιστον ακούσει...

Τώρα για να στηθεί το πυροβόλο δίνονται πολλά κομμάτια με μπόλικη λεπτομέρεια αλλά το μεγάλο πλήθος των κομματιών δε πρέπει να φοβίζει. Παρά τη φήμη της Zvezda όλα κουμπώνουν τέλεια και είναι έτσι φιαγμένα που μόνο με πολύ προσπάθεια μπορεί να γίνει λάθος.

Τα ίδια ισχύουν και για τον πύργο, έξη μεγάλα κομμάτια ταιριάζουν χωρίς προσπάθεια και ευθυγραμίζονται χάρη σε έξυπνα τοποθετημένες εγκοπές κάνοντας τη συναρμολόγηση παιχνιδάκι. Δεν έχω παρά ελάχιστη εμπειρία σε άρματα, και μάλιστα 35άρια, αλλά ομολογώ πως έχω πραγματικά εντυπωσιαστεί. Στην παρακάτω φωτογραφία έβαλα και τον πύργο από το ατυχήσαν 48άρι για να έχετε μία τάξη μεγέθους. Ο πύργος της Zvezda είναι ο ΜΤ-2 που μπήκε σε ευρεία παραγωγή ενώ ο 48άρης της Hobby Boss είναι ο ΜΤ-1 που είχαν τα πρωτότυπα, η κυριότερη διαφορά τους είναι στο πίσω μέρος όπου ο ΜΤ-2 ήταν επίπεδος. Επίσης ο ΜΤ-2 έφερε και πολυβόλα, ένα συζυγές και ένα πίσω.

Αυτό το θηρίο μαζύ με ένα KV-1 και πάλι της Zvezda θα συναρμολογηθούν με σκοπό να βαφτούν στις καλοκαιρινές διακοπές. Αν ποτέ αυτές έρθουν... Το τέλειο θα ήταν να βρω και λεφτά για ερπύστριες της Friul ::eusa_pray::

Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος Menelaos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: HAMBURG-DEUTSCHLAND
  • largescaleplanes.com
    • Largescaleplanes
Απ: Zvezda 1/35 KV-2
« Απάντηση #1 στις: Ιουνίου 21, 2012, 08:49:29 μμ »
Έλα Γιώργο άντε να δούμε και αυτό το τέρας που στην πραγματικότητα είταν ένα μόνον τέρας....

Ξέρεις ότι το ΚΒ-2 υπάρχει και στην 1/16 ?!!!  :mrgreen:   ::salut::
AIEN YΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #2 στις: Ιουνίου 21, 2012, 09:09:16 μμ »
... Το τέλειο θα ήταν να βρω και λεφτά για ερπύστριες της Friul ::eusa_pray::
Καλά δεν λυπάσαι να βάλεις aftermarket που στοιχίζει περισσότερο από το ίδιο το κιτ;  :mrgreen:

Καλή συνέχεια αν και είμαι σίγουρος από τώρα ότι θα κεντήσεις ...
(και μην αρχίσεις τα περί κουλομαρίας γιατί θα πέσουνε  ::violent1::  ::glossa::

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Moderator
  • Scale 1/24
« Απάντηση #3 στις: Ιουνίου 21, 2012, 10:12:30 μμ »
Ξέρεις ότι το ΚΒ-2 υπάρχει και στην 1/16 ?!!!  :mrgreen:   ::salut::
Ναι, το ξέρω, αυτό το αγοράζεις μαζύ με δικηγόρο διαζυγίων...

Καλή συνέχεια αν και είμαι σίγουρος από τώρα ότι θα κεντήσεις ...
Κοίτα Νίκο, εδώ φιάχνουμε μοντέλα, για κέντημα πρέπει να πας εδώ http://www.kentimata.com/

(και μην αρχίσεις τα περί κουλομαρίας γιατί θα πέσουνε  ::violent1::  ::glossa::
Νίκο τα είπαμε, δεν είδες στο 48άρι; Τέλος πάντων, δε σκάω, ότι βγει, εγώ το διασκεδάζω με τις γκουμούτσες αυτές.

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
« Απάντηση #4 στις: Ιουνίου 22, 2012, 01:17:44 πμ »
Γιώργο με τόση κουλαμάρα που σε δέρνει (και ειλικρινά αναρωτιέμαι πως τα καταφέρνει και δεν κωλώνει μόνο που σε βλέπει...)  :lol: εγώ θάλεγα το 48αρι να μη το παρατήσεις αλλά να τα πας και τα δύο μαζί.

Επίσης δεν μου δανείζεις  τη κουλαμάρα σου κάποια στιγμή που θέλω να κάνω κάτι ξανοίγματα και όλο αποτυγχάνω;

Ευχαριστώ πάρα πολύ που διάβασες το σχόλιό μου και ελπίζω να μη θεωρήσεις ότι έχω πάρει ψηλά τον αμανέ... καθώς σου έγραψα τσάκα-τσάκα, χωρίς πρώτα να μου δώσεις άδεια...  :mrgreen: :mrgreen:

::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος dedalos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Χαλκιδα
  • Can't help myself...it's a sickness!!
« Απάντηση #5 στις: Ιουνίου 22, 2012, 11:43:42 πμ »
Αντι να χαιρεσαι που σου δινει την κανη με ετοιμη την χαραξη,γκρινιαζεις κι απο πανω?Αχαριστε.... ::glossa::
Πες μου σε παρακαλω οτι δεν εξαφανισες τελειως τις ενωσεις της κανης :roll:
Καλη συνέχα Ζωρζ!!Διαλεξες ιδανικο κιτ για whitewash! :D :D :D
Υ.Γ.ο,τι κι αν πεις για τα zvezda,μεσα θα πεσεις...σε καθε κιτ που ξεκινας δεν ξερεις αν θα πεσεις στον dr. jekyll η στον mr. hyde  :mrgreen:
Γνωστος κι ως...doctor evergreen...Τασος ο "δεν τελειωνω τιποτα"....και λοιπα cosmetic επιθετα..

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Moderator
  • Scale 1/24
« Απάντηση #6 στις: Ιουνίου 22, 2012, 12:35:04 μμ »
Αντι να χαιρεσαι που σου δινει την κανη με ετοιμη την χαραξη,γκρινιαζεις κι απο πανω?Αχαριστε.... ::glossa::
Πες μου σε παρακαλω οτι δεν εξαφανισες τελειως τις ενωσεις της κανης :roll:
Κοίτα, επειδή οι ενώσεις της Zvezda ήταν ΠΟΛΥ εμφανείς και η γράμμωση στο πυροβόλο ήταν ανεπαίσθητη, σχεδόν σα μία γραμμή από μολύβι, οι ενώσεις στοκαρίστηκαν και στην κάνη θα γίνει το κόλπο με ΠΟΛΥ απαλή χάραξη αν τα καταφέρω και αν δω πως πάω να τα κάνω μαντάρα (που είναι και το πιθανότερο), θα "χαραχθούν" με ψιλό μολυβάκι.

εγώ θάλεγα το 48αρι να μη το παρατήσεις αλλά να τα πας και τα δύο μαζί.
Μα δε θα το παρατήσω! Θα συνεχιστεί και ότι βγει, είπαμε, διασκεδάζω με τα αισχρά αυτά κατασκευάσματα.

Επίσης δεν μου δανείζεις  τη κουλαμάρα σου κάποια στιγμή που θέλω να κάνω κάτι ξανοίγματα και όλο αποτυγχάνω;
Παρακαλώ, ότι ώρα θέλετε να σας χαλάσω όποιο μοντέλο θέλετε!

Διαλεξες ιδανικο κιτ για whitewash! :D :D :D
Εμ ξέρουμε τι κάνουμε! Με πύργο σαν αποθήκη στη Μαγούλα, ΟΣΟ άσχετος και να είμαι κάτι θα καταφέρω!

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Moderator
  • Scale 1/24
« Απάντηση #7 στις: Ιουνίου 24, 2012, 07:56:51 μμ »
Εκτακτον δελτίον καταστροφής! Παραθέτω τα γεγονόταν μην την πατήσει και άλλος.

Ετοιμος λοιπόν ο πύργος για χειμερινή παραλλαγή, βάψιμο με Humbrol 117, κάτι φωτίσματα στο εντελώς πρόχειρο και κόλλημα τα δύο σήματα που σκέφτηκα πως θα ήταν πολύ όμορφα να φαίνονται κάτω από ξεσκισμένο άπρο. Τα σήματα να προσθέσω πως ήταν εξαιρετικής ποιότητας

Πέρασμα ένα γενναίο χέρι παρκετίνη (a brave hand of gloss varnish ::glossa:: ), μάζεμα των απαραιτήτων για τη δουλειά...

...και λακ. Την ίδια που χρησιμοποιώ πάντα, μάλιστα το ίδιο μπουκάλι που χρησιμοποιώ πάντα :evil: Περιμένω τη λακ να στεγνώσει και παρατηρώ τα σήματα τα οποία είχαν την παρακάτω αντίδραση!!!

Σοκ! σε αντίστοιχες περιπτώσεις σήματα των Tamiya, Revell και Italeri δεν είχαν ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα. Ισως η λακ περιέχει οινόπνευμα ή κάτι τέλος πάντων που πέρασε την παρκετίνη και ξεπάτωσε τα σήματα. Μία προσπάθεια να αφαιρεθούν τα σήματα κατέληξε σε αποτυχία και τώρα ο πύργος αναπαύεται στο Fornet και εγώ έχω μείνει με την απορία...

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #8 στις: Ιουνίου 24, 2012, 08:32:48 μμ »
Τον Μητσοτάκη τι τον έχεις;
Μήπως νουνό;  :?: :?:

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
« Απάντηση #9 στις: Ιουνίου 24, 2012, 09:04:55 μμ »
Εκτός από την πιθανή συγγένειά σου με τον ακατονόμαστο, λακ γιατί έριξες :?:

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Moderator
  • Scale 1/24
« Απάντηση #10 στις: Ιουνίου 24, 2012, 10:33:03 μμ »
Εκτός από την πιθανή συγγένειά σου με τον ακατονόμαστο, λακ γιατί έριξες :?:
Για να κάνω τη χειμερινή παραλλαγή!

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
« Απάντηση #11 στις: Ιουνίου 24, 2012, 11:08:58 μμ »
παρκετίνη   :( :( :( :( :( :( :(

δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι κανόνας :( :( :( :( :( :( :( :( :(

συμπεριφέρεται, όπως της .....κατέβει

και για ποιό λόγο να την περάσεις πριν την λάκ :roll: :roll: :roll: :roll:

θα σου πρότεινα να την ξεχάσεις - για ντήκαλς να χρησιμοποιείς τα βερνίκια της γκουντζε

Αποσυνδεδεμένος Κώστας Α.Β.

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Μαρούσι
« Απάντηση #12 στις: Ιουνίου 24, 2012, 11:10:17 μμ »
 ::director:: Και γιατί αμέσως φορνετ?!?!?! ρωτάνε πρώτα οι ανθρώποι!!!   ::violent1:: όλο και κάποιος Zvezdaλάγνως θα είχε το λογότυπο θα έβαζες τα γράμματα που την κάνανε επάνω από τα άλλα και τέλος........  ::dontknow::

Αποσυνδεδεμένος Greg Filos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: THESSALONIKI
« Απάντηση #13 στις: Ιουνίου 24, 2012, 11:50:24 μμ »
Και γιατί να το ξεβάψεις? Δημιούργησες μια ωραία νότα στον πύργο.. Για σκέψου το μετά τα wash και τα σχετικά?

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Moderator
  • Scale 1/24
« Απάντηση #14 στις: Ιουνίου 25, 2012, 12:40:24 πμ »
παρκετίνη   :( :( :( :( :( :( :(

δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι κανόνας :( :( :( :( :( :( :( :( :(
Γιατί είναι η πρώτη φορά που μου τυχαίνει και γιατί δεν το ήξερα και γιατί αν κάτι διαλύει την παρκετίνη και περνάει από κάτω τότε 99.9% διαλύει και το ακρυλικό βερνίκι. Δε νομίζω να φταίει η παρκετίνη για το πρόβλημα αυτό, μάλλον κάτι τρέχει με τα σήματα, στο He-115 χρησιμοποίησα την ίδια παρκετίνη και την ίδια λακ και δεν υπήρξε πρόβλημα, εδώ τα σήματα έγιναν μαντάρα για κάποιο λόγο που κανείς δεν ήξερε ή ξέρει. Το μοντέλο θα ξανααγοραστεί (μόλις μπορέσω...) απλά για να δοκιμαστούν τα σήματα με τη συγκεκριμένη λακ.

και για ποιό λόγο να την περάσεις πριν την λάκ :roll: :roll: :roll: :roll:
Γιατί με το ξύσιμο με το πινέλο στη συνέχεια υπάρχει ο φόβος να καταστρέψω και το σήμα.

συμπεριφέρεται, όπως της .....κατέβει
Είναι το τέταρτο μοντέλο που χρησιμοποιώ την ίδια διαδικασία και είναι το πρώτο που αντιμετωπίζω πρόβλημα. Η μόνη διαφορά με τις άλλες περιπτώσεις είναι ο κατασκευαστής των σημάτων. Πάντως να προσθέσω πως σχεδόν μία δεκαετία τώρα, δεν έχω αντιμετωπίσει παράξενη συμπεριφορά από την παρκετίνη, απορώ πως τα καταφέρνουν και τους δημιουργεί προβλήματα. Εντάξει, δεν είναι ακρυλικό βερνίκι εταιρείας αλλά αν ακολουθηθούν κάποιοι απλοί κανόνες, συμπεριφέρεται πάντα με τον ίδιο τρόπο. Οσο για τα χρώματα και τα βερνίκια της Gunze θα ήθελα να κάνετε μία δοκιμή πάνω τους με το βελτιωτικό της Gunze και να μου πείτε...

::director:: Και γιατί αμέσως φορνετ?!?!?! ρωτάνε πρώτα οι ανθρώποι!!!   ::violent1:: όλο και κάποιος Zvezdaλάγνως θα είχε το λογότυπο θα έβαζες τα γράμματα που την κάνανε επάνω από τα άλλα και τέλος........  ::dontknow::
Δε γινόταν να μπουν από πάνω, τα σήματα έγιναν στην κυριολεξία κατσαρά!

Και γιατί να το ξεβάψεις? Δημιούργησες μια ωραία νότα στον πύργο.. Για σκέψου το μετά τα wash και τα σχετικά?
Μπορεί αν το φαινόμενο ήταν πιο "απαλό". Αλλά μετά τη φωτογράφιση τα άφησα μήπως κάτσουν αλλά 10 λεπτά μετά είχαν κυριολεκτικά καταστραφεί άνευ επιστροφής... την τύχη μου μέσα!

Σε δοκιμή που έκανα πριν από λίγο σε σήματα Zvezda από ένα άλλο μοντέλο (Τ-80) έδειξε πως τα σήματα δε δείχνουν να έχουν πρόβλημα με τη λακ... Εριξα και μία τζούρα λακ στο αιχμαλωτισμένο KV-1 και τα σήματα της Hobby Boss (που είχαν περάσει την ίδια περιποίηση με παρκετίνη) παρέμειναν αναίσθητα.

Συμπέρασμα; Μα το φτωχό μου το μυαλό, αν είναι να μπλέξετε με Zvezda και χειμερινή παραλλαγή με λακ και σήματα, αφήστε τα ακρυλικά βερνίκια για λίγο στην άκρη, ρίξτε ένα γυαλιστερό Humbrol, αφήστε μία μέρα να ντουβαροποιηθεί και ξενιάσατε. Και φυσικά συνεχίζω το ψάξιμο για το τι μπορεί να έφταιξε...

Αποσυνδεδεμένος Blitz-X

• ΜΑΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΤΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ
« Απάντηση #15 στις: Ιουνίου 25, 2012, 01:07:03 πμ »
...Οσο για τα χρώματα και τα βερνίκια της Gunze θα ήθελα να κάνετε μία δοκιμή πάνω τους με το βελτιωτικό της Gunze και να μου πείτε...
Μάστορη, με το βελτιωτικό της Gunze πάνω από γυαλιστερό Tamiya, στα τελευταία 5 τουλάχιστον μοντέλα, δεν αντιμετώπισα το παραμικρό πρόβλημα :roll:
Για τη συγκεκριμένη γκέλα πάντως, πιστεύω πως απλά τη συγκεκριμένη εποχή που κουτιάστηκε το κιτ σου, η Zvezda τύπωνε χαλκομανίες στον μπάρμπα-Αλεξέι που έχει το μοτό... Είμαστε οι φθηνότεροι γιατί είμαστε οι χειρότεροι. Αλλιώς δεν εξηγείται. Δεν είναι όλες οι χαλκομανίες της σκ@τά. Υπάρχουν, κουτί με κουτί, από τις χειρότερες μέχρι τις καλύτερες :wink:
Όσο δε για την παρκετίνη, επειδή είμαι από τους καμμένους, δε θέλω μήτε να την ακούω, μήτε και να τη βλέπω :evil:

ΜΦΧ

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Moderator
  • Scale 1/24
« Απάντηση #16 στις: Ιουνίου 25, 2012, 09:21:05 πμ »
Μάστορη, με το βελτιωτικό της Gunze πάνω από γυαλιστερό Tamiya, στα τελευταία 5 τουλάχιστον μοντέλα, δεν αντιμετώπισα το παραμικρό πρόβλημα :roll:
OK, δε διαφωνώ, εγώ όμως είπα ΟΛΑ Gunze...

Όσο δε για την παρκετίνη, επειδή είμαι από τους καμμένους, δε θέλω μήτε να την ακούω, μήτε και να τη βλέπω :evil:
Παιδιά ο καθένας όπως βολεύεται. Προσωπικά με έχει βολέψει αφάνταστα. Εχω δοκιμάσει και τα βερνίκια των εταιρειών και έχω αποφασίσει πως η σχέση κόστους-απόδοσης δεν αξίζει τον κόπο.

Αποσυνδεδεμένος Voroshilov

• Moderator
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Ν.Φιλαδέλφεια
« Απάντηση #17 στις: Ιουνίου 25, 2012, 09:36:01 πμ »
Δεν θα μείνω στο τεχνικό της υπόθεσης... στραβή έγινε, θα το διορθώσεις, δεν υπάρχει θέμα.
Αλλά, συμβουλή μου είναι να μην βάλεις λευκά συνθήματα, κάτω από το whitewash: το χρώμα των συνθημάτων ήταν ίδιο ή και χειρότερο (ασβέστης?) με το χρώμα του whitewash. ʼρα, όταν ξεπλένονταν - ξεφλούδιζε το άσπρο, έφευγε μαζί (αν όχι πρώτα) το χρώμα των συνθημάτων... Με άλλα λόγια, δεν θα φαινόταν το σύνθημα κάτω από το άσπρο...
Αν θες να γράψεις σύνθημα, τότε η πάγια τακτική, ήταν πάνω από το άσπρο, βάφανε τα συνθήματα με κόκκινο...
Οπτικοποίησέ το: ξεθωριασμένο άσπρο και ξεθωριασμένο κόκκινο σύνθημα... πολύ ποιο ιντριγκαδόρικο....

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Moderator
  • Scale 1/24
« Απάντηση #18 στις: Ιουνίου 25, 2012, 10:13:17 πμ »
Οπτικοποίησέ το: ξεθωριασμένο άσπρο και ξεθωριασμένο κόκκινο σύνθημα... πολύ ποιο ιντριγκαδόρικο....
Ωχ! Που σημαίνει πως πρέπει να το κάνω με το πινέλο... τέλεια, άκυρο το σύνθημα!

• Moderator
  • Scale 1/35
« Απάντηση #19 στις: Ιουνίου 25, 2012, 10:25:15 πμ »
Ωχ! Που σημαίνει πως πρέπει να το κάνω με το πινέλο... τέλεια, άκυρο το σύνθημα!
Υπάρχουν πολλοί τρόποι να ξεθωριάσεις- φθείρεις μια χαλκομανία και το ξέρεις: από το "ξύσιμο" της, μέχρι το σφουγγαράκι, το στεγνό πινέλο, με το βασικό, την διάλυση της με οινόπνευμα... μην με κάνεις τώρα να ψάξω να ανεβάσω παρόμοιες δουλειές!!!!
edit: και μην ξεχάσεις τα κοκκινωπά τρεξίματα εκεί που ήταν τα συνθήματα....
Κάτσε κάτω και προσπάθησε το!!!!  ::mastigoma:: ::mastigoma:: ::mastigoma::(μου αρέσει το αυταρχικό στυλ!!!!! :wink: ::glossa:: :mrgreen: )

• Moderator
  • Scale 1/35
« Απάντηση #20 στις: Ιουνίου 25, 2012, 10:29:18 πμ »
Επίσης, πολύ παλά, μπορείς να χρησιμοποιήσεις stencils και να βάψεις τα συνθήματα, οπότε δεν θα μπλέξεις με τις τεχνικές παλαίωσης των χαλκομανιών, αλλά θα δουλέψεις στο χρώμα (ένα ένα μου έρχονται...)

Αποσυνδεδεμένος Menelaos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: HAMBURG-DEUTSCHLAND
  • largescaleplanes.com
    • Largescaleplanes
« Απάντηση #21 στις: Ιουνίου 25, 2012, 05:08:01 μμ »
Ωχ τώρα το διάβασα τι έγινε.... Χμμμμμ μωρε καλά κάνω εγώ και δεν πιάνω τέτοια πράγματα στα χέρια μου....

ʼντε εύχομαι να το διορθώσεις  ...

::salut::
AIEN YΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Αποσυνδεδεμένος Blitz-X

• ΜΑΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΤΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ
« Απάντηση #22 στις: Ιουνίου 25, 2012, 05:18:58 μμ »
OK, δε διαφωνώ, εγώ όμως είπα ΟΛΑ Gunze...
Μωρέ λές :?: :roll:
Τώρα που το είπες, θα το δοκιμάσω (με ΟΛΑ Gunze) να δω τι θα γίνει :mrgreen:

Τώρα για αυτό που λέει ο στρατάρχης για το κόκκινο... Το σήμα των φρουρών θα ήταν επίσης πολύ ενδιαφέρον πάνω από το άσπρο ή σε "τρύπα" (άβαφτο με το άσπρο σημείο) βαμένο (δηλ. χαλκομανία) πάνω στο πράσινο :wink:

ΜΦΧ

Αποσυνδεδεμένος Karl-Heinz

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονικη
« Απάντηση #23 στις: Ιουνίου 25, 2012, 08:52:19 μμ »
Γιωργο εγινε το κακο ομως θα το διορθωσεις, οι ιδεες του Ορεστη και του Μανου ειναι
πολυ καλες.. ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Greg Filos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: THESSALONIKI
« Απάντηση #24 στις: Ιουνίου 25, 2012, 10:30:56 μμ »
Αν εσύ δεν το νιώθεις "ωραίο" τότε ξέβαψε το και προχώρα.. Ούτε ο πρώτος, ούτε ο τελευταίος θα είσαι... ʼσε που μπορεί να διορθώσεις αυτά που μόνο εσύ είδες στο πρώτο βάψιμο  :wink:

Tags: KV-2