Αποστολέας Θέμα: 1/48 Mirage 2000 project (N/N/D/-5DDA/C/Η)  (Αναγνώστηκε 40440 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος PanosG

• 1/48 και πινέλο!
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Κέρκυρα/Corfu
Απ: Mirage 2000 N/N/D 1/48
« Απάντηση #225 στις: Ιουνίου 29, 2014, 07:10:52 μμ »
Συνονόματε, έχεις ξεφύγει με τις σκρατσιές.... [με την καλή έννοια... :mrgreen: ]

ʼστο μουντιάλ και φτιάχνε Mirage2000..... :mrgreen:

::salut:: ::salut::

Σ' ευχαριστώ πολύ Πάνο! Το κλίμα του Ιονίου φταίει, ζέστη και υγρασία είναι θανάσιμος συνδυασμός!!  :mrgreen:
Το μουντιάλ τώρα αποκτά ενδιαφέρον με τα νοκ-αουτ και με τη συμμετοχή της Εθνικής, οι αγώνες μεν είναι πλέον λιγότεροι αλλά είτε έχει είτε δεν έχει μπάλα, ο ρυθμός μου στις κατασκευές είναι πιο αργός και από το instant slow motion replay, οπότε με βλέπω να τα τελειώνω στο επόμενο Euro ή Mundial!  ::salut::

[Αλεφαντος mode on]
Eλα ρε Γιγαντα,παιξε μπαλιτσα!
Ασυλληπτος,απιθανος,μπαλαδωρος,ντριπλαδωρος,μαρκαδωρος,μπουκαδωρος,τρεχαλατζης,πλεμονατος!
Φοβερη μεγαλη μπαλα.Τι να λεμε τωρα.
Μαγεια οι σκρατσιες,το mirage,η κατασκευη,τα παντα ολα!
Θα γινει φοβερο μοντελο.Να τον ακουτε τον Αλεφαντο τι σας λεει.
[Αλεφαντος mode off]

Ωραιος ο κινητηρας και τα καθισματα.
Με τις πορπες και τις ασφαλειες στις ζωνες των καθισματων τι σκοπευεις να κανεις?
::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18::
Τιτανομέγιστος Αλέφαντος!
Σ' ευχαριστώ Χρήστο, μ' έκανες και γέλασα, να σαι καλά!
Φοβερό δεν πρόκειται να βγει, δεν είμαι κανένας σουπερ μοντελιστής, θα προσπαθήσω όμως για το καλύτερο και ότι πιστεύω πού μπορώ να διορθώσω ή προσθέσω, το κάνω με ότι γνώσεις και μέσα έχω και χωρίς την εμμονή της πιστής αληθοφάνειας. 
Για τις πόρπες, ακόμα δεν ξέρω και το σκέφτομαι. Ίσως από λεπτό φύλλο πλαστικού ή αλλουμινόφυλλο και για ότι δεν βρω άκρη, θα το παραλείψω. Την ασφάλεια ανάμεσα στα πόδια του πιλότου θα την κάνω από κομμάτι κυλινδρικού πλαστικού (ΖΤΠ).  ::salut::

Σούπερ!Πολύ ωραίες προσθήκες Πάνο! ::thumbleft::Να κάνεις τα update πιο συχνά μπας και με βάλεις στην πρίζα να ξαναπιάσω το δικό μου.
Σ' ευχαριστώ πολύ Λάμπρο!
Φίλε, δεν έχω την ταχύτητα και την όρεξη πού έχεις εσύ, περίμενα μάλιστα να το έχεις τελειώσει ήδη! Και επειδή θα αρχίσεις τα βαψίματα πρώτα από μένα, αυτό ίσως σε βοηθήσει
http://www.fox-two.com/profils/Mirage-2000D-133-JP.html   
για το σκούρο γκρι πάντως έχω πάρει το Hu164 γιατί αυτό πού προτείνει (σε Humbrol 140) και έχω βάψει το Ν, φαίνεται λιγάκι ανοιχτό.  ::salut::
"Εφ´ όσον τα ιδιαίτερα εισοδήματά μου αρκούν διά να ζήσω, αρνούμαι να εγγίσω μέχρι και του οβολού τα δημόσια χρήματα, ενώ ευρισκόμεθα εις το μέσον ερειπίων και ανθρώπων βυθισμένων εις εσχάτην πενίαν."
Ιωάννης Καποδίστριας

Αποσυνδεδεμένος prokroust

• H.A.F. Fanatic
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Σαλαμίνα
  • Η Ελλάς πρέπει να Ζήσει κ θα Ζήσει..(Χ. Τρικούπης)
    • ModelMania
Απ: Mirage 2000N Desert camo - Kinetic 1/48
« Απάντηση #226 στις: Ιουλίου 01, 2014, 12:03:55 μμ »

Δεν έχει update, αλλά μια διευκρίνηση σε ότι αφορά στα κάθετα σταθερά πού δίνει το κιτ, για τα οποία οι οδηγίες μπορούν να οδηγήσουν κάποιον στο να κολλήσει λάθος κομμάτι, αν δεν συμβουλεύεται παράλληλα και φωτογραφίες του πραγματικού ή όπως την πάτησα εγώ  ::eusa_wall::, να βλέπει το υλικό και μην παίρνει γραμμή, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες!  :oops: 
Spoiler (hover to show)
Πάνο καλή κ προσεγμένη δουλειά κάνεις φίλε... απλά όσο αφορά το κάθετο σταθερό που αναφέρεις η Kinetic δίνει για 3 διαφορετικές εκδόσεις. Για τα δικά μας EGM κ -5 κάνει μόνο αυτό

με την μόνη διαφορά ότι για να γίνει EGM θα πρέπει να αφαιρεθεί η μπροστινή δεύτερη κεραία (δεν θυμάμαι την ονομασία της τώρα)
Κρουστάλλης (Πάκης) Προκόπης

Αποσυνδεδεμένος PanosG

• 1/48 και πινέλο!
  • Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #227 στις: Ιουλίου 01, 2014, 05:28:09 μμ »
Σ' ευχαριστώ πολύ Προκόπη για τα καλά σου λόγια.

Το γνωρίζω αυτό για το κάθετο, και τα τρία κομμάτια ήταν στο κουτί.
Στις οδηγίες όμως τα έχουν κάνει λίγο μαντάρα και αν πρόσεξες στην απάντηση μου, για κάθε κομμάτι αναφέρω την έκδοση πού πραγματικά αντιστοιχεί, μαζί με έναν σύνδεσμο-φωτογραφία και σε παρένθεση ένα γενικό σχόλιο για αλλαγές όπου χρειάζεται.
"Εφ´ όσον τα ιδιαίτερα εισοδήματά μου αρκούν διά να ζήσω, αρνούμαι να εγγίσω μέχρι και του οβολού τα δημόσια χρήματα, ενώ ευρισκόμεθα εις το μέσον ερειπίων και ανθρώπων βυθισμένων εις εσχάτην πενίαν."
Ιωάννης Καποδίστριας

Αποσυνδεδεμένος PanosG

• 1/48 και πινέλο!
  • Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #228 στις: Οκτωβρίου 09, 2014, 03:32:06 μμ »
Λίγη πρόοδος και δω, ολοκλήρωσα τον οπλισμό του D.

Πρώτα οι GBU-12, έβαψα με Hu117 το σώμα και Hu155 τις άκρες, ενώ τους πυλώνες με Hu127. Κάθε μια βόμβα έχει 23 χαλκομανίες!

Οι As-30L, Hu191 και οι πυλώνες Hu56.

Τελείωσα και τους πυλώνες των magic, Hu56 και οι άκρες Hu53. Οι πύραυλοι είναι βαμμένοι με Hu130 αφού πρώτα τους πέρασα με ένα χέρι γκρι ματ (Hu64).

Τα κομμάτια πού βάφτηκαν με μεταλλικά χρώματα, τα πέρασα στο τέλος με μια μίξη matt και gloss από τα ακρυλικά βερνίκια της Vallejo Model Colour και όλα τα υπόλοιπα με βερνίκι ματ σμάλτου της Humbrol.

Ξεκίνησα να τροποποιώ και το atlis pod για να το κάνω PDL-CT http://www.globalsecurity.org/military/world/europe/as30-pdlct.htm
και έπειτα από τα απαραίτητα στοκαρίσματα-τριψίματα και φύλλα πλαστικού, έχω φθάσει στο παρακάτω αποτέλεσμα. Η κάμερα είναι τροχός από ένα 72άρι και απομένουν 2-3 πράγματα για να τελειώσει.

Στο Ν δεν έχουν γίνει πολλά, εκτός από μια λίγο καλύτερη λήψη του κοκπιτ σε εξέλιξη και στο οποίο αργότερα αφαίρεσα την οθόνη πάνω στο σκιάδιο του πίσω πίνακα για να γίνουν μερικές διορθώσεις-παρεμβάσεις.

(Και επιτέλους αυτό πού έψαχνα για το D  ::arrowred:: http://fotos.subefotos.com/22cb4c84036d4e3363011b9e721333dbo.jpg )

Και ο οπλισμός του έτερου mirage, πρόσθεσα μια μικρή πινελιά-λεπτομέρεια με ασημί στις Mk82, και δυστυχώς είχα ένα ατύχημα με τον φορέα κάνοντας reset, θα προσπαθήσω να δοκιμάσω ξανά τη τύχη μου με φύλλο πλαστικού και milliput.

Αυτά για τώρα, σας ευχαριστώ για το χρόνο σας!  ::salut::
Ιωάννης Καποδίστριας

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Κερκυρα ...Τόπος των απήδαλων πλοίων των Φαιακων.
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #229 στις: Οκτωβρίου 09, 2014, 03:56:54 μμ »
Παναγιώτη υπέροχη δουλειά στα οπλά  ,καλή συνέχεια φίλε ! ::salut::

"Νίκησα; Νικήθηκα; Τούτο μονάχα ξέρω: είμαι γεμάτος πληγές και στέκομαι όρθιος."
Ν. Καζαντζάκης, 1883-1957

Αποσυνδεδεμένος Sernak

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Που είπες;;
« Απάντηση #230 στις: Οκτωβρίου 09, 2014, 07:49:49 μμ »
Ωραίο το φινίρισμα των GBU αλλά ακόμα πιό ωραίο αυτό των AS-30.

Kαλή συνέχεια!!!
There are only two types of aircraft, fighters and targets.

Αποσυνδεδεμένος Μανούσος

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • modelclub.gr
« Απάντηση #231 στις: Οκτωβρίου 10, 2014, 01:34:37 πμ »
Ωραίο το φινίρισμα των GBU αλλά ακόμα πιό ωραίο αυτό των AS-30.

Kαλή συνέχεια!!!

Χ 100

::salut::
Μέτρον Άριστον

Αποσυνδεδεμένος PanosG

• 1/48 και πινέλο!
  • Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #232 στις: Οκτωβρίου 10, 2014, 06:51:22 μμ »
Σταμάτη, Sernak και Μανούσο, σας ευχαριστώ!  ::salut::
Ιωάννης Καποδίστριας

Αποσυνδεδεμένος Spook

• Ανδρέας
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: 3/4 of a mile...
  • One more Fighter Fling Maniac and Tomcat Fanatic
« Απάντηση #233 στις: Οκτωβρίου 12, 2014, 03:42:11 μμ »
Πάνο πολύ ωραία δουλειά στα οπλικά φορτία. Με το wash αργότερα θα ολοκληρωθεί η εικόνα. Καλή συνέχεια.

Anytime Baby....!!

Αποσυνδεδεμένος PanosG

• 1/48 και πινέλο!
  • Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #234 στις: Οκτωβρίου 15, 2014, 08:27:32 μμ »
Σ'ευχαριστώ Ανδρέα!
Έχω κάνει wash μόνο στους πυλώνες και όλα τα κομμάτια έχουν περαστεί με βερνίκι.  ::salut::
Ιωάννης Καποδίστριας

Αποσυνδεδεμένος labros87

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αγρίνιο
  • 72scale for ever!
« Απάντηση #235 στις: Οκτωβρίου 16, 2014, 12:52:01 πμ »
Ξεμπέρδεψες με ένα από τα πιο βαρετά σημεία, κατά τη δική μου άποψη, σε μια κατασκευή.Ειδικά όταν μένουν για το τέλος...
Πολύ ωραία τα καλούδια Πάνο! ::thumbleft::

Αποσυνδεδεμένος komhs

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΜΦΙΣΣΑ - ΦΩΚΙΔΑ
  • modelclub.gr
« Απάντηση #236 στις: Οκτωβρίου 17, 2014, 07:21:00 μμ »
Πολύ ωραία τα όπλα το ένα καλύτερο από το άλλο.
Καλή συνέχεια με το τυροπιτάκι.  ::salut::

Spoiler (hover to show)
Ηλίας

Αποσυνδεδεμένος PanosG

• 1/48 και πινέλο!
  • Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #237 στις: Οκτωβρίου 19, 2014, 05:35:49 μμ »
Ξεμπέρδεψες με ένα από τα πιο βαρετά σημεία, κατά τη δική μου άποψη, σε μια κατασκευή.Ειδικά όταν μένουν για το τέλος...
Πολύ ωραία τα καλούδια Πάνο! ::thumbleft::
::thanks_smilie:: Λάμπρο!
Ο οπλισμός είναι από τα καλύτερα μου, γι' αυτό και τον ξεκινάω από την αρχή της κατασκευής. Όπως κόβω τα κομμάτια του κοκπιτ σαν πρώτη εργασία, πιάνω και τα φορτία (βασικά και για να γλιτώσω χώρο στο κουτί!)
Φαντάζομαι το να κολλάς και να βάφεις τον οπλισμό με το μοντέλο στα τελειώματα είναι ότι πιο βαρετό.  ::salut::

Πολύ ωραία τα όπλα το ένα καλύτερο από το άλλο.
Καλή συνέχεια με το τυροπιτάκι.  ::salut::

Spoiler (hover to show)
Σ' ευχαριστώ Ηλία! 2 είναι τα τυροπιτάκια!!
Τους magic και γενικά τον οπλισμό δεν τους έχω λερώσει, από φωτογραφίες είδα ότι οι πύραυλοι έχουν μεν κάποιες φθορές αλλά δεν προσπάθησα να τις κάνω.
Ιωάννης Καποδίστριας

Αποσυνδεδεμένος PanosG

• 1/48 και πινέλο!
  • Scale 1/48
  • *
Απ: 1/48 Mirage 2000 N/N/D συν ένα -5 DDA
« Απάντηση #238 στις: Νοεμβρίου 02, 2015, 10:29:21 μμ »
Καλησπέρα σε όλους

Μετά από καιρό αποχής, επιστροφή με λίγη πρόοδο και μια αλλαγή στα σχέδια του project σε ότι αφορά το κιτ της Kinetic.
Το Ν με την παραλλαγή ερήμου προσωρινά αναβάλλεται εξαιτίας λαθών και πισωγυρισμάτων, οπότε προκειμένου να μην πάει άκλαυτο, θα γίνει άρπα κόλλα Καταριανό διθέσιο -5 DDA με σήματα από το Italeri.

Έτσι, αφού πρώτα το είχα αποσυναρμολογήσει και αφήσει για αρκετό χρόνο στο κουτί του, πήρα την απόφαση να κάνω ότι δεν έκανα σε 3 χρόνια.  :mrgreen:
Κόλλησα τα περισσότερα κομμάτια παραλείποντας ορισμένα μικρότερα ή άλλα τελειωμένα και ημιτελή που θα μπουν μελλοντικά κάποια στιγμή στο καινούριο Ν ή που απλά είχαν αχρηστευθεί κατά τον "τεμαχισμό", στόκαρα, έτριψα, επαναχάραξα όπου ήταν δυνατόν και γενικά προσπάθησα να σώσω ότι σωζόταν.
Και επιτέλους έτοιμο για βάψιμο!
Κάποια θέματα τα έχει ακόμα, αλλά για το περιεχόμενο της κατασκευής και την ψυχική μου υγεία με το κιτ αυτό, είναι ανεκτά!   

Πέραν αρκετών παραλείψεων εν όψη πραγματικότητας, το σωστό κάθετο σταθερό το οποίο κανονικά είναι ίδιο με τα Ελληνικά -5, το κρατάω για ένα μελλοντικό Heller. 
Ιωάννης Καποδίστριας

Αποσυνδεδεμένος PanosG

• 1/48 και πινέλο!
  • Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #239 στις: Νοεμβρίου 11, 2015, 07:14:19 μμ »
Ξανά πίσω στον μοντελιστικό πάγκο με λίγη δουλίτσα στο D αυτή τη φορά, αφού κι αυτό το κουτί είχε πιάσει σκόνες και αράχνες.

Συνέχεια με το ατρακτίδιο PDL-CT, αποφάσισα να αντικαταστήσω την κάμερα κόβοντας ένα κομμάτι από σπρου κατάλληλου μεγέθους και διαμορφώνοντας το ανάλογα με ντουκόχαρτο. Επίσης, έφτιαξα την εισαγωγή στο πλάι από ζεσταμένη τεντωμένη μπαντονέτα και την οποία κόλλησα με τη χρήση λιωμένου πλαστικού σε υγρή κόλλα.

Βάψιμο με Hu116, χαλκομανίες από το "μαμά" ατρακτίδιο εξ Italeri καρτέλας και τέλος βερνίκι ματ.

Και όλα τα φορτία του αεροσκάφους σε διάταξη τελικής διαμόρφωσης, βέβαια πάνε σε συνδυασμό με τις δεξαμενές αλλά αυτό είναι άλλο θέμα..

Ιωάννης Καποδίστριας

Αποσυνδεδεμένος komhs

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΜΦΙΣΣΑ - ΦΩΚΙΔΑ
  • modelclub.gr
« Απάντηση #240 στις: Νοεμβρίου 11, 2015, 09:24:41 μμ »
Ωραίο το κόλπο με την μπατονέτα και πάρα πολύ ωραία τα όπλα καλό τελείωμα. ::salut::
Ηλίας

Αποσυνδεδεμένος montelakias

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: κορυδαλος
  • Ότι αφήνουμε πίσω μας είναι τα έργα μας.
« Απάντηση #241 στις: Νοεμβρίου 12, 2015, 08:01:59 πμ »
Για σου βρε Πάνο ::salut:: που ήσουνα βρε παιδί πραγματικά ανησύχησα με την απουσία σου όλο αυτό το διάστημα, ελπίζω να
είσαι καλά. Κατά τα άλλα χαίρομαι που ξανάπιασες αυτό το θέμα και από τι βλέπω ξανάρχισες τα κόλπα σου.
Εξαιρετική δουλειά στο φορτίο και θα γίνει τούμπανο με  αυτά που του βάζεις, άλλα πως θα χωρέσουν όλα μαζι με
τις δεξαμενές καύσιμου που είναι απαραίτητες για τέτοιο οπλισμό? :roll:

Χάρης

Αποσυνδεδεμένος labros87

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αγρίνιο
  • 72scale for ever!
« Απάντηση #242 στις: Νοεμβρίου 12, 2015, 11:35:49 μμ »
άλλα πως θα χωρέσουν όλα μαζι με τις δεξαμενές καύσιμου που είναι απαραίτητες για τέτοιο οπλισμό? :roll:
Χάρη λογικά τα ετοιμάζει για να γεμίσει 2 μοντέλα αλλιώς δε μπαίνουν με τίποτα :P

Πάνο ωραία τα φρουτάκια! :wink:

Αποσυνδεδεμένος PanosG

• 1/48 και πινέλο!
  • Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #243 στις: Νοεμβρίου 13, 2015, 01:00:55 μμ »
Ηλία, Χάρη και Λάμπρο σας ευχαριστώ!  ::salut::

Τα φορτία παραπάνω της τελευταίας φώτο θα μπουν σε ένα α/φος, στο D. Κανονικά δεν πάνε όλα μαζί αλλά σε συνδυασμό με τις δεξαμενές, οπότε χάριν ποιητικής αδείας και μοντελιστικής παράνοιας, το αγνοώ και θα το φορτώσω όσο δεν πάει.  :mrgreen:
Στο Καταριανό που είναι έτοιμο για βάψιμο, δεν θα του βάλω τίποτα, ίσως 4 mica ανάλογα το αποτέλεσμα και τις ορέξεις.

Οι δεξαμενές προορίζονται μαζί με τα παρακάτω για το ερημί Ν.

Αλλά είχα ένα ατύχημα με το φορτίο του κεντρικού πυλώνα που είχα ετοιμάσει σε προηγούμενα ποστ και έτσι είπα να κάνω μια νέα προσπάθεια.
Φύλλο πλαστικού πάχους 1mm για τον σκελετό, το γέμισμα θα γίνει με κομμάτια πλαστικού και το τελείωμα με milliput.  ::pop::

Υ.Γ. Έχω τροποποιήσει το αρχικό ποστ.
Ιωάννης Καποδίστριας

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #244 στις: Νοεμβρίου 13, 2015, 07:11:43 μμ »
 ::arrowred::Λάμπρο όπως κατάλαβες θα τα φορτώσει όλα ο αθεόφοβος. Πρόκειται για αποστολή
 βομβαρδισμού στην διπλανή γειτονιά. :mrgreen:

Πάνο ενδιαφέρον αυτό που θες να κάνεις με φύλο πλαστικού για τον κεντρικό πυλώνα, αν και δεν έχω καταλάβει τι είναι. :roll:
Οπότε ανυπομονώ να το δω ολοκληρωμένο καλή συνέχεια. ::salut::

Χάρης

Αποσυνδεδεμένος PanosG

• 1/48 και πινέλο!
  • Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #245 στις: Νοεμβρίου 14, 2015, 06:36:11 μμ »

Παράθεση
::arrowred::Λάμπρο όπως κατάλαβες θα τα φορτώσει όλα ο αθεόφοβος. Πρόκειται για αποστολή
 βομβαρδισμού στην διπλανή γειτονιά. :mrgreen:
ʼμα είναι συμβατά και μπορεί ο τύπος του αεροσκάφους να τα πάρει, γιατί να μην τα βάλω όλα μαζί :?: :!: :mrgreen:

Παράθεση
Πάνο ενδιαφέρον αυτό που θες να κάνεις με φύλο πλαστικού για τον κεντρικό πυλώνα, αν και δεν έχω καταλάβει τι είναι. :roll:
Οπότε ανυπομονώ να το δω ολοκληρωμένο καλή συνέχεια. ::salut::
Αυτό που θέλω να κάνω είναι ένας φορέας-εκτοξευτήρας εκπαιδευτικών βλημάτων, θα δεις πληροφορίες και μια άλλη προσπάθεια στην προηγούμενη σελίδα.
http://users.skynet.be/exotic.planes/pictures/france/mir2k_fr01.jpg
Ιωάννης Καποδίστριας

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #246 στις: Νοεμβρίου 15, 2015, 09:06:17 μμ »
Αυτό που θέλω να κάνω είναι ένας φορέας-εκτοξευτήρας εκπαιδευτικών βλημάτων, θα δεις πληροφορίες και μια άλλη προσπάθεια στην προηγούμενη σελίδα.
http://users.skynet.be/exotic.planes/pictures/france/mir2k_fr01.jpg
Πάντως Πάνο πρέπει να έχεις μεγάλα αποθέματα κουράγιου για να φτιάξεις το ίδιο πράγμα δυο φόρες. :?
ελπίζω να κάνεις και το δεύτερο το ίδιο κάλο με το πρώτο. ::salut::

Χάρης

Αποσυνδεδεμένος Κατάσκοπος

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Καρδίτσα
  • The other Caveman
« Απάντηση #247 στις: Νοεμβρίου 16, 2015, 07:59:48 μμ »
Πάνο χάθηκες λιγάκι και μας έλειψαν τα τυροπιτάκια σου. Καλή συνέχεια στο προσωπικό σου group build.

Και όσο για τα φρουτάκια, μην τους ακούς, φόρτωσέ το αγόρι μου με ότι παίρνει! Και άλλωστε υπάρχει το παράδειγμα των F-16 στον πρώτο πόλεμο του κόλπου που ξεκινούσαν με 4 διχίλιαρες βόμβες έκαστο, χωρίς ΚΑΜΙΑ δεξαμενή καυσίμου.

Μ. Μπέλλος

Αποσυνδεδεμένος tony PRO

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Kρήτη
  • models modes!
« Απάντηση #248 στις: Νοεμβρίου 21, 2015, 10:14:53 μμ »
πολύ καλά ως τώρα, συνέχισε έτσι με το δίλιτρο. Δε μου λέτε, τα βλήματα αυτά είναι τα as-37 ή κατι τέτοιο; ένα που είναι και σε αντι-ship και σε λειζερ κεφαλή λεω, ποια η διαφορά στο όνομα;

Αποσυνδεδεμένος PanosG

• 1/48 και πινέλο!
  • Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #249 στις: Νοεμβρίου 23, 2015, 12:30:40 μμ »
 ::arrowred:: Να σαι καλά Χάρη.  ::salut::
Βασικά αυτή είναι η τρίτη προσπάθεια, ελπίζω και η πιο τυχερή.

::arrowred:: Μαθιέ, σ' ευχαριστώ.  ::salut::
Απ' το να φτιάξω δύο ίδια με διαφορετικές διαμορφώσεις, το κάνω 2 σε 1! :mrgreen:

::arrowred:: tonyPro, ευχαριστώ.  ::salut::
Φαντάζομαι αυτά εννοείς
http://historywarsweapons.com/martel-missile-aj-168-as-37/

Λοιπόν, λίγη πρόοδος στο φορέα LBF2.
Έφτιαξα τον σκελετό και έκανα τα πρώτα τριψίματα ώστε να πάρει το βασικό σχήμα, ακριβείς διαστάσεις του πραγματικού δεν ξέρω, οι μετρήσεις έγιναν με το μάτι κοιτάζοντας φωτογραφίες.

Στη συνέχεια, γέμισα κατ' ευθείαν με εποξικό στόκο milliput στανταρ (τον γκρι-κίτρινο) και ξεκίνησα τρίψιμο.

Και ένα χέρι αστάρι σε σπρέι να δω που βρίσκομαι προτού προχωρήσω στις υπόλοιπες λεπτομέρειες.

::salut:: ::salut::
Ιωάννης Καποδίστριας