Συνονόματε, έχεις ξεφύγει με τις σκρατσιές.... [με την καλή έννοια...
]
ʼστο μουντιάλ και φτιάχνε Mirage2000..... 

Σ' ευχαριστώ πολύ Πάνο! Το κλίμα του Ιονίου φταίει, ζέστη και υγρασία είναι θανάσιμος συνδυασμός!!

Το μουντιάλ τώρα αποκτά ενδιαφέρον με τα νοκ-αουτ και με τη συμμετοχή της Εθνικής, οι αγώνες μεν είναι πλέον λιγότεροι αλλά είτε έχει είτε δεν έχει μπάλα, ο ρυθμός μου στις κατασκευές είναι πιο αργός και από το instant slow motion replay, οπότε με βλέπω να τα τελειώνω στο επόμενο Euro ή Mundial!
[Αλεφαντος mode on]
Eλα ρε Γιγαντα,παιξε μπαλιτσα!
Ασυλληπτος,απιθανος,μπαλαδωρος,ντριπλαδωρος,μαρκαδωρος,μπουκαδωρος,τρεχαλατζης,πλεμονατος!
Φοβερη μεγαλη μπαλα.Τι να λεμε τωρα.
Μαγεια οι σκρατσιες,το mirage,η κατασκευη,τα παντα ολα!
Θα γινει φοβερο μοντελο.Να τον ακουτε τον Αλεφαντο τι σας λεει.
[Αλεφαντος mode off]
Ωραιος ο κινητηρας και τα καθισματα.
Με τις πορπες και τις ασφαλειες στις ζωνες των καθισματων τι σκοπευεις να κανεις?

Τιτανομέγιστος Αλέφαντος!
Σ' ευχαριστώ Χρήστο, μ' έκανες και γέλασα, να σαι καλά!
Φοβερό δεν πρόκειται να βγει, δεν είμαι κανένας σουπερ μοντελιστής, θα προσπαθήσω όμως για το καλύτερο και ότι πιστεύω πού μπορώ να διορθώσω ή προσθέσω, το κάνω με ότι γνώσεις και μέσα έχω και χωρίς την εμμονή της πιστής αληθοφάνειας.
Για τις πόρπες, ακόμα δεν ξέρω και το σκέφτομαι. Ίσως από λεπτό φύλλο πλαστικού ή αλλουμινόφυλλο και για ότι δεν βρω άκρη, θα το παραλείψω. Την ασφάλεια ανάμεσα στα πόδια του πιλότου θα την κάνω από κομμάτι κυλινδρικού πλαστικού (ΖΤΠ).

Σούπερ!Πολύ ωραίες προσθήκες Πάνο! ::thumbleft::Να κάνεις τα update πιο συχνά μπας και με βάλεις στην πρίζα να ξαναπιάσω το δικό μου.
Σ' ευχαριστώ πολύ Λάμπρο!
Φίλε, δεν έχω την ταχύτητα και την όρεξη πού έχεις εσύ, περίμενα μάλιστα να το έχεις τελειώσει ήδη! Και επειδή θα αρχίσεις τα βαψίματα πρώτα από μένα, αυτό ίσως σε βοηθήσει
http://www.fox-two.com/profils/Mirage-2000D-133-JP.html για το σκούρο γκρι πάντως έχω πάρει το Hu164 γιατί αυτό πού προτείνει (σε Humbrol 140) και έχω βάψει το Ν, φαίνεται λιγάκι ανοιχτό.