Αποστολέας Θέμα: The Prince Eugen ...and Making Realistic Sea! Trumpeter 1/350  (Αναγνώστηκε 18250 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος BLACK SHEEP

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • Σουρλής Γιώργος
Απ: The Prince Eugen ...and Making Realistic Sea! Trumpeter 1/350
« Απάντηση #100 στις: Μαΐου 22, 2012, 02:53:30 μμ »
Φίλε μου Σταμάτη, πολύ ωραία και λεπτομερης η παρουσίαση  ::salut::, ευχαριστώ για τον κόπο σου να φτιάχνεις και να ενημερώνεις!!! Καλιτέχνης και δάσκαλος  ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut::

Υ.Γ. θα πρότεινα την διαχείριση να το βάλει όλο σε μία ενότητα (χωρις τα σχόλια) για να μπορούμε να το μελετάμε καλύτερα!!!!

Αποσυνδεδεμένος gtdeath13

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Boavista
« Απάντηση #101 στις: Μαΐου 22, 2012, 02:58:50 μμ »
Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Κερκυρα ...Τόπος των απήδαλων πλοίων των Φαιακων.
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #102 στις: Μαΐου 22, 2012, 03:02:10 μμ »
Δημήτρη(Dtg) το είχε αναφέρει και ο Συμεών,ο αρχικός κυματισμός φαίνεται δυστυχώς σε ελάχιστα σημεία και κυρίως στα πλάγια της βάσης .Αυτό έγινε από την αρχή μόλις έβαλα τον πηλό.Επρεπε να βοηθήσω τα τόξα που δημιούργησα με τον πλάστη αφαιρώντας με το κοπίδι υλικό(φελιζόλ).Πράγμα που ξέχασα να κάνω λόγο του ποσταρίσματος.Καλά κάνεις και ρωτάς.....δεν ξέρω αν ξέρεις από καιρούς ,εμείς εδώ αυτόν τον κυματισμό τον λέμε γαιδουρομάιστρο.
Επίπεδη ταραγμένη θάλασσα λίγο πριν δεις ''προβατάκια''
Ελπίζω να έχω την κατανοησή σας ,θα μου ηταν πιό ευκολο να την έχω τελειώσει τη θάλασσα και να σας την παρουσιάσω όλη μαζί,πιστευω έτσι οτι έχει μεγαλύτερη αξία....άλλωστε πολλές φορές παρεκλίνουμε λόγο αστοχιών και παραλήψεων.
Σε ευχαριστώ και πάλι!

"Νίκησα; Νικήθηκα; Τούτο μονάχα ξέρω: είμαι γεμάτος πληγές και στέκομαι όρθιος."
Ν. Καζαντζάκης, 1883-1957

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #103 στις: Μαΐου 22, 2012, 03:06:41 μμ »
Γιώργο σε ευχαριστώ φίλε ,θα κρατήσω το πρώτο!Και το δεύτερο το αλλάζω με μαθητής για πάντα! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Νικόλα ευχαριστώ πολύ φίλε !Στο επόμενο θα έχουμε θάλασσα -σαν λίμνη!Βλέπε λιμάνι !Να κάνουμε και ένα αγκυροβολημένο ε; ::salut::

"Νίκησα; Νικήθηκα; Τούτο μονάχα ξέρω: είμαι γεμάτος πληγές και στέκομαι όρθιος."

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Mουσείο Π.Α.,Τατόι
  • CCCP, B'ΠΠ
« Απάντηση #104 στις: Μαΐου 22, 2012, 04:25:45 μμ »
Μπραβο Σταματη! Αναλυτικος και κατανοητος! Και παλι μπραβο! ::salut::

Η ιστοσελίδα μου..https://www.facebook.com/Pankoub22

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
« Απάντηση #105 στις: Μαΐου 22, 2012, 09:22:34 μμ »
Σταμάτη το κάνεις να φαίνεται τόσο εύκολο...  :?
Έχω μείνει να ονειρεύομαι ότι ταξιδεύω...
 ::salut::

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #106 στις: Μαΐου 22, 2012, 10:51:34 μμ »
Παναγιώτη φίλε σε ευχαριστώ πολύ!

Φίλιππε πιστεψέμε είναι πολύ ευκολο!Ισως τρομάζει η πληθώρα των φωτογραφιών αλλά όταν βάλεις μπρος σε πάει μόνη της!
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε!Ανεβάζω το επόμενο και τελευταίο μέρος για αυτή τη φάση.Η θάλασσα θα τελειώσει τελείως όταν θα έχει μπει και το πλοίο.

Σας ευχαριστώ όλους  για το χρόνο ,την προσοχή σας και τις απαντήσεις σας!Μείνετε συντονισμένοι με πέθανε ο φωτοκουβάς!

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #107 στις: Μαΐου 22, 2012, 11:16:46 μμ »
Θάλασσα ......Μέρος 9ο....Wellcome to sillicon Valley

Σιλικόνες λοιπόν.....

Τα υλικά μας....σιλικόνη κοινή αντιμουχλική,και λευκη ακρυλική.Χρησιμοποιείται για κάλυψη αρμών κουφομάτων και μπορεί να βαφτεί με κοινό πλαστικό.
Βλέπεται την ποσότητα  ,ελάχιστη λευκή για να βγει ένα υπόλευκο χρώμα με σχετικά μικρή  διαφάνεια.

Γίνεται η ανάμιξη πολύ εύκολα με μια οδοντογλυφίδα....σε αυτή τη φάση η μυρωδιά είναι πολύ έντονη.

Με ένα σκληρό λευκό πινέλο απλώνω το μίγμα σε πρώτη φάση εκεί που έχω κάνει τον πρώτο κυματισμό με τον πηλό.
Δουλεύω με κυκλικές κινήσεις καλύπτοντας τις ανωμαλίες στην επιφάνεια της θάλασσας.Σταματάω μόλις η επιφάνεια γίνει ομαλή.

Σε αυτή τη φωτο φαίνεται πόση από την επιφάνεια κάλυψα με την αρχική ποσότητα.Ηδη το μείγμα έχει σκληρίνει .
Οπότε δεν μπορούμε να το πάμε μια και έξω.Χρειάστηκα περίπου 5 τέτοιες ποσότητες για όλη τη θάλασσα.

Εδώ τα πινέλα που χρησιμοποίησα.Ειναι πολύ φθηνά .Μόλις τελειώσω θα πεταχτούν η σιλικόνη τα κάνει σαν λαστιχένια.

Τέλος με τη μία πλευρά.

Και οι υπόλοιπες......σε αυτή τη φάση η θάλασσα έχει τελειώσει ,έχει μείνει ελάχιστη δουλειά όταν πιά θα τοποθετιθεί το πλοίο στη θέση του και το κενό της γάστρας καλυφτεί με ατλακόλ.Θα γίνουν επίσης κάποιες λεπτομέρειες στου αφρούς γύρω γύρω στη γάστρα αλλά και σε πλώρη και πρύμη.

::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #108 στις: Μαΐου 22, 2012, 11:22:18 μμ »
Θα ήθελα σε αυτή τη φάση να σας ευχαριστήσω πολύ για το χρόνο και την προσοχή σας.
Η θάλασσα θα συνεχιστεί με ένα μέρος ακόμα.Τώρα προέχει να προχωρήσω με το πλοίο που έχει μείνει πολύ πίσω και με περιμένει πολύ δουλειά.
Το πλοίο ανοίκει σε συλλέκτη και εγώ το φτιάχνω για λογαριασμό του.Με την παρουσίαση εδώ μέσα αποχτά μεγαλυτερη αξία  για μένα αλλλά και για αυτόν(συναισθηματική).

Το θέμα συνεχίζεται λοιπόν θα χαρώ να σας λύσω όποιες απορίες ...και εννοείτε οτι και οι παρατηρίσεις σας είναι κάτι παραπάνω από ευπροσδεκτες! ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος gtdeath13

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Boavista
« Απάντηση #109 στις: Μαΐου 22, 2012, 11:40:49 μμ »
Σταμάτη άλλο ένα χέρι γκλος βερνίκι για να τα κλείσεις όλα μήπως θα ταίριαζε; Για να φαίνονται και πιο «υγροί» οι αφροί;

Αυτό που μου αρέσει στην τεχνική σου είναι ότι όλα τα στάδια είναι απόλυτα ελεγχόμενα και δεν επαφίεσαι στις ιδιότητες των υλικών που δουλεύεις. Θέλει κάποιος λίγο κύμα; Κάνει λίγο κύμα... θέλει αναταραχή και φουρτούνα; κάνει φουρτούνα...

Μια χαρά βγήκε, δε νομίζω ότι χρειαζόταν τα μεγαλύτερα κύματα... Θα έδειχνε πιο μικρή η καραβάρα...  :wink: :wink: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #110 στις: Μαΐου 22, 2012, 11:52:10 μμ »
Σταμάτη άλλο ένα χέρι γκλος βερνίκι για να τα κλείσεις όλα μήπως θα ταίριαζε; Για να φαίνονται και πιο «υγροί» οι αφροί;

Αυτό που μου αρέσει στην τεχνική σου είναι ότι όλα τα στάδια είναι απόλυτα ελεγχόμενα και δεν επαφίεσαι στις ιδιότητες των υλικών που δουλεύεις. Θέλει κάποιος λίγο κύμα; Κάνει λίγο κύμα... θέλει αναταραχή και φουρτούνα; κάνει φουρτούνα...

Μια χαρά βγήκε, δε νομίζω ότι χρειαζόταν τα μεγαλύτερα κύματα... Θα έδειχνε πιο μικρή η καραβάρα...  :wink: :wink: ::salut::
Nίκο φίλε τα είπες όλα.Με αυτή την τεχνική ελέγχεις από την αρχή τα πάντα ,εμένα μου ξέφυγε λίγο το αρχικό πλάνο γιατί είχα και το άνχος του ποσταρίσματος,δεν θα είχα ποτέ τη δυνατότητα αν κάτι πήγαινε εντελώς στραβά να σας το αλλάξω ,αλλάζοντας όλες τις φωτο.
Γι'αυτό που λες για το βερνίκι συμφωνώ και γώ ,πάντα ρίχνω ένα στρώμα στο τέλος ,οταν θα έχει τελειώσει και το καράβι......για τους αφρούς φίλε ,επειδή έχω προβληματιστεί και εγώ ,αν παρατηρίσεις τους αληθινούς δεν έχουν τόση γυαλάδα όσο η θάλασσα δίπλα τους.
Για τα ψηλά κύματα που λες ένα θα πω ........θυμήσου τη φωτο που πόσταρες από το HMS LIVERPOOL! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος dtg

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘEΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • FEAR LEADS TO ΑNGER -ANGER LEADS TO HATE -HATE LEA
    • HELLENIC AIR FORCE MODELS
« Απάντηση #111 στις: Μαΐου 23, 2012, 09:12:16 μμ »
Πολύ αληθοφανείς οι αφροί!  Μπράβο.

Αποσυνδεδεμένος chrisk

• Καραγιάννης Χρήστος
  • Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Κόρινθος - Σέρρες Ξεχασμένος στον νότο γεννημένος αλλού
« Απάντηση #112 στις: Μαΐου 23, 2012, 09:47:32 μμ »
c.nemo ωραια μας τα πες αλλα δεν μας ειπες το ποιο σημαντικο:

ΣΕ ΠΟΙΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ??

Ε??? ΟΕΟ???   :roll: :roll:

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #113 στις: Μαΐου 24, 2012, 03:06:18 μμ »
Δημήτρη ευχαριστώ πολύ......ξέχασα να επισημάνω....οτι η τεχνική με τους αφρούς είναι τελείως ακίνδυνη για τη θάλασσα ,βάζεις τις σιλικόνες όπου θες και αν δε σου αρέσει το αποτέλεσμα ,αφήνεις να στεγνώσουν και τις αφαιρείς πολύ εύκολα  μια και γίνονται σαν λάστιχο! ::salut::

Φίλε chrisk κρύβε λόγια, αφού είπαμε να μείνει μεταξύ μας!Φίλε πραγματικά χαίρομαι που σας αρέσει! ::salut::

Αποσυνδεδεμένος dsk

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ελλάδα
« Απάντηση #114 στις: Μαΐου 25, 2012, 02:08:59 μμ »
Ανθρωπέ μου, τα λες τόσο ωραία που προσωπικά είχα πολύυυ καιρό να κάτσω και να διαβάσω  όοοοολες τις σελίδες και τη περιγραφή από κάποιο ποστάρισμα  .

δεν ξέρω αν - στο μέλλον- θα  αποπειραθώ να κάνω κάτι τετοιο σε μοντέλο υπό κλίμακα , αλλά κάποια στιγμή έστω και δοκιμαστικά, θα ακολουθήσω τη τεχνική σου , σε ένα απλό φενιζόλ μόνο και μόνο για τη χαρά της δημιουργίας ... κι ας μην μπει ποτέ καράβι επάνω...

θα φτιάξω δηλαδή το κιτ  : σκέτη θάλασσα by c.nemo

Σε ευχαριστούμε ..

Αποσυνδεδεμένος tankrou

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθηνα
« Απάντηση #115 στις: Μαΐου 25, 2012, 10:42:04 μμ »
φιλε μου ευχαριστω πολυ για τα υπεροχα ποστ,με βοηθησες πολυ.βασιλης
ο μοντελισμος ειναι ΧΑΡΑ.

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #116 στις: Μαΐου 26, 2012, 04:33:43 πμ »
Ανθρωπέ μου, τα λες τόσο ωραία που προσωπικά είχα πολύυυ καιρό να κάτσω και να διαβάσω  όοοοολες τις σελίδες και τη περιγραφή από κάποιο ποστάρισμα  .

δεν ξέρω αν - στο μέλλον- θα  αποπειραθώ να κάνω κάτι τετοιο σε μοντέλο υπό κλίμακα , αλλά κάποια στιγμή έστω και δοκιμαστικά, θα ακολουθήσω τη τεχνική σου , σε ένα απλό φενιζόλ μόνο και μόνο για τη χαρά της δημιουργίας ... κι ας μην μπει ποτέ καράβι επάνω...

θα φτιάξω δηλαδή το κιτ  : σκέτη θάλασσα by c.nemo

Σε ευχαριστούμε ..

Φίλε dsk σε ευχαριστώ πολύ ,πραγματικά με τιμούν τα σχολία σου ,έυχομαι οταν θα φτιάξεις θάλασσα να βάλεις και κάτι επάνω .Εκτός από πλοίο ,παίζει και υδροπλάνο! ::salut::

Φίλε tankrou χαίρομαι πολύ που βοήθησα ,σου εύχομαι καλές κατασκευές. ::salut::

Αποσυνδεδεμένος panos.v

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Ν.Ιωνία, Αθήνα
  • IPMS 1281
« Απάντηση #117 στις: Μαΐου 28, 2012, 06:45:04 μμ »
Φίλε Σταμάτη η δημιουργία σου είναι καταπληκτική...!!!!! Και το καλύτερο είναι ότι μοιράστηκες μαζί μας αυτή την τεχνική με πραγματικά πολλές λεπτομέριες και πολύ απλά.... Η αλήθεια είναι ότι μου έκανες μεγάλο κακό...(μάλλον και σε πολλούς άλλους που παρακολουθούν....) Θέλω και εγώ!!!!!!
Μια διευκρίνιση: μετά την ολοκλήρωση του βαψίματος με τα χρώματα ακουαρέλας, βάζεις ατλακόλ... Χρησιμοποιείς, αν κατάλαβα καλά, την απλή-άσπρη ατλακόλ. Αυτή όμως όταν στεγνώσει δεν γίνεται άσπρη;;; Δεν χάνονται έτσι τα προηγούμενα στρώματα;(ή είναι η κρισταλιζέ ατλακόλ;;;)
Σε ευχαριστούμε....!!!

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #118 στις: Μαΐου 28, 2012, 09:35:40 μμ »
Φίλε Παναγιώτη καταρχήν σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια.
Φίλε εύχομαι να δούμε πολλά καράβια και πολλές και καλύτερες θάλασσες στο μέλλον!
Λοιπόν γι'αυτό που ρωτάς ...αμέσως μετά τις ακουαρέλες βάζω βερνίκι έναμελ γυαλιστερό (το δικό μου μυρίζει σαν ρετσίνι και δεν το αραιώνω καθόλου) και μετά από αυτό τα στρώματα ατλακόλ κρυσταλιζέ(γίνεται διάφανη όταν στεγνώσει).Το πόσα στρώματα θα βάλεις ατλακόλ είναι κάτι που έχει να κάνει με την επιφάνεια που θέλεις να αναπαραστήσεις .
Σε ευχαριστώ και πάλι!

Αποσυνδεδεμένος bloden

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΑΙΓΑΛΕΩ
« Απάντηση #119 στις: Μαΐου 30, 2012, 10:34:21 πμ »
Φιλε Σταματη αν και η κατασκευη της θαλλασσας εχει σχεδον ολοκληρωθει εγω θα σε γυρισω πισω γιατι τωρα
μου ηρθαν 2 ερωτησεις και αφορουν το αρχικο σταδιο κατασκευης
λοιπον το κιτρινο φελιζολ που αναφερεις εχει την ιδια σκληροτητα με το dow το γαλαζιο μονωτικο που
χρησιμοποιουν στις οικοδομες ?
εχω στοκ απο αυτο στο σπιτι και θα ηθελα να μαθω αν κανει
τον πηλο οταν τον απλωνεις στην βαση χρησιμοποιεις καθολου  νερο για να τον μαλακωσεις
η τον περνας απευθειας απο την συσκευασια ?

απο εβδομαδα θα βαλω μπροστα να φτιαξω το πρωτο μου πλοιο και χαρη σε σενα θα ειναι σε θαλλασσα
φιλικα
Παναγιωτης
 ::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #120 στις: Μαΐου 30, 2012, 11:26:08 πμ »
Παναγιώτη καλημέρα,πολύ χαίρομαι που θα επιχειρήσεις να βάλεις πλοίο σε θάλασσα!
Λοιπόν για αυτά που ρωτάς.....το μπλε φελιζόλ κάνει για τη δουλειά σίγουρα!Ακόμα και ένα κομμάτι mtf θα έκανε ή κάποιο άλλο είδους ξύλο που δεν σκευρώνει με την υγρασία.
Το κίτρινο φελιζόλ για μένα είναι το καλύτερο μια και είναι σχετικά ευπλαστο και χωρίς ελαστικότητα πράγμα που συναντάς λίγο, στο μπλέ φελιζόλ.
Ο πηλός μπάινει όπως είναι και σε καμιά φάση του δεν το βρέχω με νερό.Τον απλώνω σαν να έχω πλαστελίνη.
Να σημειώσω εδώ με την ευκαιρία της ερωτησής σου, οτι ο υπόλοιπος πηλός που περισέυει μετά την κατασκευή συντηρείται στο ψυγείο ,καλά κλεισμένος.
Αντε με το καλό και η δική σου κατασκευή ,για οτι άλλο θες να ρωτήσεις, στη διαθεσή σου!

Αποσυνδεδεμένος bloden

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΑΙΓΑΛΕΩ
« Απάντηση #121 στις: Μαΐου 30, 2012, 11:43:46 πμ »
Ευχαριστω για την αμεση απαντηση σου
ενθουσιαστηκα τοσο απο την παρουσιαση σου που αποφασησα να φτιαξω και εγω κανενα πλοιο
μαλιστα αγορασα οχι 1 αλλα 2 κιτ
το z-25 Zertorer και το Admiral Graf Spee στην 1/350 που τα πηρα απο τον φιλο Νικο κοινως gtdeath13
θα ξεκινησω απο το αντιτορπιλικο για να μαθω και μετα θα παω στα βαθια  :D :D
με τις συμβουλες και την βοηθεια σας ελπιζω να εχω ενα ικανοποιητικο αποτελεσμα
 ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #122 στις: Μαΐου 30, 2012, 11:50:52 πμ »
Πολύ ωραίες επιλογές και οι δύο.Καλά κάνεις και σκέφτεσαι έτσι.Το σχήμα του Z-25 θα σε βοηθήσει πολύ μια και είναι σχετικά ομαλό.Αν βρεις και καμιά φώτο από την πλέυση του πλοίου, ακόμα καλύτερα.Για το θρύλικό Graff Spee (δεν το έχω φτιάξει ακόμα ,αλλά είναι το αγαπημένο μου,λόγο του πλοιάρχου του)το στοίχημα δεν είναι η θάλασσα αλλά το τελικό καμουφλάζ του.Σίγουρα θα είναι πιό δύσκολη αλλά θα έχεις πάρει ήδη το κολάι με την πρώτη.
Ανοιξε και κάνα θέμα εδώ στα βαπόρια έχουμε αρχίσει να μετριόμαστε στα δάχτυλα του ενός χεριού!Καλή αρχή φίλε μου!

Αποσυνδεδεμένος labros87

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αγρίνιο
  • 72scale for ever!
« Απάντηση #123 στις: Μαΐου 30, 2012, 12:04:30 μμ »
Καταπληκτικη δουλεια Σταματη και κατατοπιστικοτατος! :o
Το ονειρο μου ειναι να φτιαξω καποτε ενα πλοιο μεσα σε θαλασσα.Σιγουρα η παρουσιαση αυτη θα ειναι κατι σαν ευαγγελιο για μενα!
Καλη συνεχεια! ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #124 στις: Μαΐου 30, 2012, 12:08:10 μμ »
Φίλε με τέτοιο πινέλο ,θα βγει χάρμα οφθαλμών.Καράβι χωρίς πινέλο δε γίνεται!Και στη θάλασσα αλλά και στο πλοίο έχει πέσει πολύ πινέλο ,στη δε θάλασσα μόνο πινέλο!
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε Λάμπρο.

Tags: