0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Υ.Γ. θα πρότεινα την διαχείριση να το βάλει όλο σε μία ενότητα (χωρις τα σχόλια) για να μπορούμε να το μελετάμε καλύτερα!!!!
Σταμάτη άλλο ένα χέρι γκλος βερνίκι για να τα κλείσεις όλα μήπως θα ταίριαζε; Για να φαίνονται και πιο «υγροί» οι αφροί;Αυτό που μου αρέσει στην τεχνική σου είναι ότι όλα τα στάδια είναι απόλυτα ελεγχόμενα και δεν επαφίεσαι στις ιδιότητες των υλικών που δουλεύεις. Θέλει κάποιος λίγο κύμα; Κάνει λίγο κύμα... θέλει αναταραχή και φουρτούνα; κάνει φουρτούνα...Μια χαρά βγήκε, δε νομίζω ότι χρειαζόταν τα μεγαλύτερα κύματα... Θα έδειχνε πιο μικρή η καραβάρα...
Ανθρωπέ μου, τα λες τόσο ωραία που προσωπικά είχα πολύυυ καιρό να κάτσω και να διαβάσω όοοοολες τις σελίδες και τη περιγραφή από κάποιο ποστάρισμα .δεν ξέρω αν - στο μέλλον- θα αποπειραθώ να κάνω κάτι τετοιο σε μοντέλο υπό κλίμακα , αλλά κάποια στιγμή έστω και δοκιμαστικά, θα ακολουθήσω τη τεχνική σου , σε ένα απλό φενιζόλ μόνο και μόνο για τη χαρά της δημιουργίας ... κι ας μην μπει ποτέ καράβι επάνω...θα φτιάξω δηλαδή το κιτ : σκέτη θάλασσα by c.nemo Σε ευχαριστούμε ..