Μάλλον ήρθε και η σειρά μου...
1. Οι ώμοι μου είναι ακόμα πιασμένοι.
2. Οι αστράγαλοί μου με έχουν πεθάνει.
3. Η μέση με έχει σκίσει.
4. Νυστάζω ακόμα αφόρητα παρά τον 8ωρο ύπνο που έκανα εχθές.
5. Δεν είδα σχεδόν κανένα έκθεμα από κοντά. Τα είδα όλα σε φώτο όμως.
6. Για 4η χρονιά θα πρέπει να γράψω στον αγαπητό μου Γιώργο, ότι αν δεν είχε στήσει όλη την IPMS σε βάση δεδομένων, παπάκια προεγγραφή θα είχαμε. Είναι το πιο απλό πράγμα του κόσμου να φτιάξεις μια φόρμα σε joomla... Τα εύσημα είναι για σένα φίλε...
7. Λοιποί συνάδελφοι του ΔΣ, ευχαριστώ για τη βοήθεια άλλη μια χρονιά και για το γεγονός ότι δεν αρνηθήκατε σε κανένα από τα βίτσια που είχα κάποιες στιγμές να γίνουν τα κάποια πράγματα my way. Μου λύσατε τα χέρια πολλές φορές.
8. Θαλασσί και κόκκινοι (Νίκο ευχαριστώ και για τη βοήθεια με τον πεθερό μου), απλά υπέροχοι. Δεν ξέρω τι θα κάναμε χωρίς εσάς. Χαίρομαι που κάθε χρόνο που περνά γίνεστε και περισσότεροι αλλά και μαθαίνεται πως πρέπει να γίνουν τα πράγματα για να στηθεί όλο αυτό το γλέντι. Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, εσείς είστε η επόμενη/ες γενιές ΔΣ.
9. Ένα ευχαριστώ και στον Crow για τη φωτογράφηση των μοντέλων καθόλη την έκθεση, αγόγγυστα. Ένα ευχαριστώ και στους από μηχανής θεούς Δημήτρη, Φανούρη, Αλέξη και Δημήτρη, για τη μεταφορά των υλικών αλλά και στην παρέμβασή τους για να βρεθούν κάποια από αυτά.
10. Η προεγγραφή μας έλυσε πραγματικά τα χέρια. Ήταν τόσο χαλαρά πλέον τα πράγματα, που μπορούσα με την άνεσή μου να δουλέψω Πέμπτη και Παρασκευή τις φωτογραφίες, και έτσι να είναι και η πρώτη χρονιά που η παρουσίαση ήταν έτοιμη, μισή ώρα και πριν την έναρξη της απονομής. Συμβουλή και για τους υπόλοιπους συλλόγους είναι αυτό: Προεγγραφή.
11. Απίστευτος τύπος ο Miguel, και είναι το μόνο για το οποίο μπορώ να κρίνω, μιας και (ως συνήθως), δεν είδα το σεμινάριο, παρά μόνο για ελάχιστα λεπτά ώστε να βεβαιωθώ ότι ο καλεσμένος μας είναι οκ. Νομίζω ότι θα γίνει ένας αξιότατος πρεσβευτής μας, ακόμα και εάν δεν έρθει κανένας ξένος στην επόμενη έκθεση σαν συμμετέχοντας, ο σπόρος ρίχθηκε στο χωράφι. Χαίρομαι που χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια τον κάναμε να καταλάβει τι θα πει Ελληνική φιλοξενία. Σίγουρα αυτός χάρηκε περισσότερο.
Για τη δε Eli τι να πώ? Κοτόπουλο-Τοκόπουλο-Τεϊκδέπουλο και τα συναφή.
12. Ευχαριστούμε και τους φίλους από το Star Club για την καταπληκτική ιδέα τους για το 31-13. Η ισχύς εν τη ενώση...
13. Μαζί με τα σεμινάρια, έχασα σχεδόν τελείως και ότι έκαναν οι re-enactors, απλά κατάλαβα σε άσχετες φάσεις ότι ειδικά το Σάββατο, "βέλαξαν" από τη ζέστη, αλλά υπέμειναν στωικά τα πάντα. Μπράβο τους. Γουστάρουν και το δείχνουν.
14. Περιμένω πως και πως να ανεβάσει ο Γιάννης το βίντεο με το ξε-στήσιμο... Μαζί με το άλλο του στησίματος θα τα ανεβάσω και στη σελίδα της IPMS.
15. Ζητώ την κατανόησή σας, στο ότι θα καθυστερήσουν μια δυο μέρες ακόμα τα αποτελέσματα και οι φώτο με τα βραβευμένα στο site μας, αλλά έχω ανάγκη ύπνου...
Και του χρόνου με υγεία και μεγαλύτερη ξεγνοιασιά στην 32-14.