Αποστολέας Θέμα: 31ος Διαγωνισμός - Εκθεση της IPMS Ελλάδος (2012)  (Αναγνώστηκε 76602 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ΖΑΦ

• ΟΠΟΥ ΓΗΣ ΠΑΤΡΙΣ
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΧΙΟΣ - ΞΑΝΘΗ
  • ΚΑΙ ΙΕΡΑ ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΤΙΜΗΣΩ
Απ: 31ος Διαγωνισμός - Εκθεση της IPMS Ελλάδος (2012)
« Απάντηση #500 στις: Οκτωβρίου 22, 2012, 09:49:05 μμ »
Αν και δεν μπόρεσα να έρθω για άλλη μια φορά να πω και γω μπράβο σε όλα τα παιδία που συμμετύχαν και στην οργανωτική επιτροπή της Έκθεσης τουλάχιστον απο τις φότο φαίνεται οτι περάσατε καλά.
Spoiler (hover to show)
Υ.Γ.1 Έχει κανείς βίντεο με το σεμηνάριο του MIG :?:
Υ.Γ.2 Ελπίζω του χρόνου να τα πούμε απο κοντά και να ζήσω επιτέλους και μια έκθεση απο κοντά ::salut:: ::salut::
GOOD MORNING VIETNAM
Στέλιος

Αποσυνδεδεμένος architect

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Doha Qatar
  • modelclub.gr
« Απάντηση #501 στις: Οκτωβρίου 22, 2012, 09:57:09 μμ »
Ρε παιδιά τα αποτελέσματα πότε θα αναρτηθούν??
THEY CALL ME CAPTAIN SLOW

Αποσυνδεδεμένος Mastoras

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Tomania
  • "Beauty, is in the eye of the beholder"
« Απάντηση #502 στις: Οκτωβρίου 22, 2012, 10:05:23 μμ »
Σίγουρα η πιο διεθνούς βεληνεκούς έκθεση που έχουμε κάνει μέχρι τώρα.
Η ψυχή της μια χούφτα άνθρωποι,φίλοι,συμφορουμίτες,μοντελιστές, που σε αντίθεση με τους καιρούς που ζούμε έδειξαν οτι με αγάπη και ομαδικότητα μπορείς να κάνεις χιλιάδες άλλους ευτυχισμένους.
Χάρηκα πολύ που για δεύτερη συνεχή χρονιά ως περιπτεριούχος έζησα την έκθεση από τόσο κοντά και θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους με τίμησαν με την προτίμησή τους.
Τον χαρακτήρα στην φετινή έκθεση θα έλεγα τον έδωσε ο Μιγκ,που με το κέφι του,την όρεξή του και την σεμνότητά του έδειξε τι σημαντικό είναι όταν το ταλέντο και το καλάμι δεν πάνε μαζί.
Να ευχηθώ του χρόνου ακόμα καλύτερα με περισσότερες διεθνείς συμμετοχές σε όλους τους τομείς.

Αποσυνδεδεμένος Spook

• Ανδρέας
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: 3/4 of a mile...
  • One more Fighter Fling Maniac and Tomcat Fanatic
« Απάντηση #503 στις: Οκτωβρίου 22, 2012, 10:06:14 μμ »
Μετά από τόση προσμονή τελείωσε και η 31η/13η έκθεση......και όπως είπε και ο Τριαντάφυλλος πιο πάνω, ήδη κάτι λείπει.

Συγχαρητήρια αξίζουν στην IPMS και το Star Club για την συνεργασία και φυσικά σε όλους όσους συμμετείχαν είτε στις οργανωτικές επιτροπές, είτε με εκθέματα συνδράμοντας στην επιτυχία της φετινής έκθεσης  :!:

Ήταν ένα υπέροχο ΣΚ, με εξαίρετη παρέα μα πάνω απ'όλα χάρηκα την διάθεση και το κέφι που είδα απ'όλους. Να'μαστε όλοι καλά και να τα ξαναπούμε του χρόνου τέτοια εποχή σε μια μεγαλύτερη και ακόμη καλύτερη έκθεση - κάτι το οποίο θεωρώ δεδομένο.

Οπότε .......... βουρ στους πάγκους για τα επόμενα. ::salut::

Anytime Baby....!!

Αποσυνδεδεμένος melpas1013

• Äéá÷åéñéóôçò
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Όπου αργεί να ξημερώσει NOT! Όπου δεν θα ξημερώσει ποτέ...
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
« Απάντηση #504 στις: Οκτωβρίου 22, 2012, 10:20:36 μμ »
Μάλλον ήρθε και η σειρά μου...

1. Οι ώμοι μου είναι ακόμα πιασμένοι.

2. Οι αστράγαλοί μου με έχουν πεθάνει.

3. Η μέση με έχει σκίσει.

4. Νυστάζω ακόμα αφόρητα παρά τον 8ωρο ύπνο που έκανα εχθές.

5. Δεν είδα σχεδόν κανένα έκθεμα από κοντά. Τα είδα όλα σε φώτο όμως.

6. Για 4η χρονιά θα πρέπει να γράψω στον αγαπητό μου Γιώργο, ότι αν δεν είχε στήσει όλη την IPMS σε βάση δεδομένων, παπάκια προεγγραφή θα είχαμε. Είναι το πιο απλό πράγμα του κόσμου να φτιάξεις μια φόρμα σε joomla... Τα εύσημα είναι για σένα φίλε...

7. Λοιποί συνάδελφοι του ΔΣ, ευχαριστώ για τη βοήθεια άλλη μια χρονιά και για το γεγονός ότι δεν αρνηθήκατε σε κανένα από τα βίτσια που είχα κάποιες στιγμές να γίνουν τα κάποια πράγματα my way. Μου λύσατε τα χέρια πολλές φορές.

8. Θαλασσί και κόκκινοι (Νίκο ευχαριστώ και για τη βοήθεια με τον πεθερό μου), απλά υπέροχοι. Δεν ξέρω τι θα κάναμε χωρίς εσάς. Χαίρομαι που κάθε χρόνο που περνά γίνεστε και περισσότεροι αλλά και μαθαίνεται πως πρέπει να γίνουν τα πράγματα για να στηθεί όλο αυτό το γλέντι. Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, εσείς είστε η επόμενη/ες γενιές ΔΣ.

9. Ένα ευχαριστώ και στον Crow για τη φωτογράφηση των μοντέλων καθόλη την έκθεση, αγόγγυστα. Ένα ευχαριστώ και στους από μηχανής θεούς Δημήτρη, Φανούρη, Αλέξη και Δημήτρη, για τη μεταφορά των υλικών αλλά και στην παρέμβασή τους για να βρεθούν κάποια από αυτά.

10. Η προεγγραφή μας έλυσε πραγματικά τα χέρια. Ήταν τόσο χαλαρά πλέον τα πράγματα, που μπορούσα με την άνεσή μου να δουλέψω Πέμπτη και Παρασκευή τις φωτογραφίες, και έτσι να είναι και η πρώτη χρονιά που η παρουσίαση ήταν έτοιμη, μισή ώρα και πριν την έναρξη της απονομής. Συμβουλή και για τους υπόλοιπους συλλόγους είναι αυτό: Προεγγραφή.

11. Απίστευτος τύπος ο Miguel, και είναι το μόνο για το οποίο μπορώ να κρίνω, μιας και (ως συνήθως), δεν είδα το σεμινάριο, παρά μόνο για ελάχιστα λεπτά ώστε να βεβαιωθώ ότι ο καλεσμένος μας είναι οκ. Νομίζω ότι θα γίνει ένας αξιότατος πρεσβευτής μας, ακόμα και εάν δεν έρθει κανένας ξένος στην επόμενη έκθεση σαν συμμετέχοντας, ο σπόρος ρίχθηκε στο χωράφι. Χαίρομαι που χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια τον κάναμε να καταλάβει τι θα πει Ελληνική φιλοξενία. Σίγουρα αυτός χάρηκε περισσότερο.
Για τη δε Eli τι να πώ? Κοτόπουλο-Τοκόπουλο-Τεϊκδέπουλο και τα συναφή.

12. Ευχαριστούμε και τους φίλους από το Star Club για την καταπληκτική ιδέα τους για το 31-13. Η ισχύς εν τη ενώση...

13. Μαζί με τα σεμινάρια, έχασα σχεδόν τελείως και ότι έκαναν οι re-enactors, απλά κατάλαβα σε άσχετες φάσεις ότι ειδικά το Σάββατο, "βέλαξαν" από τη ζέστη, αλλά υπέμειναν στωικά τα πάντα. Μπράβο τους. Γουστάρουν και το δείχνουν.

14. Περιμένω πως και πως να ανεβάσει ο Γιάννης το βίντεο με το ξε-στήσιμο... Μαζί με το άλλο του στησίματος θα τα ανεβάσω και στη σελίδα της IPMS.

15. Ζητώ την κατανόησή σας, στο ότι θα καθυστερήσουν μια δυο μέρες ακόμα τα αποτελέσματα και οι φώτο με τα βραβευμένα στο site μας, αλλά έχω ανάγκη ύπνου...

Και του χρόνου με υγεία και μεγαλύτερη ξεγνοιασιά στην 32-14.

::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #505 στις: Οκτωβρίου 22, 2012, 10:24:24 μμ »
Όπως είχα γράψει από το Σάββατο η επιτυχία φαινόταν δεδομένη και τελικά ήταν και βροντερή.

Να ευχαριστήσω λοιπόν κι εγώ με τη σειρά μου όλους όσους κόπιασαν όχι μόνο αυτές τις ημέρες, αλλά σχεδόν έναν ολόκληρο χρόνο  καθώς από το τέλος της περυσινής έκθεσης  άρχισε το τρέξιμο μέχρι τώρα για να επιτευχθεί αυτό το αποτέλεσμα. Τι να πρωτογράψει κανείς για τον καθένα και ποιον να πρωτο-εκθειάσει. Όλοι ήταν άψογοι και κατά πολύ ανώτεροι των απαιτήσεων και των περιστάσεων, το Δ.Σ. - το οποίο και ευχαριστώ θερμά που για 2η συνεχή χρονιά μου έκανε την τιμή να με επιλέξει ως κριτή - , η οργανωτική επιτροπή, τα στρουμφάκια (γαλάζια και μπλε) και οι δυο!! κόκκινοι μπαρμπα-στρουμφ, αλλά και ΟΛΟΙ οι φίλοι μοντελιστές που μαζεύτηκαν από κάθε μεριά της Ελλάδας, αποδεικνύοντας ότι είμαστε κάτι παραπάνω από μια απλή παρέα "περίεργων" που ασχολείται με το να πολεμάει κολλώντας και βάφοντας κάτι τοσοδούλια μαραφέτια.

Εγώ από μια άποψη αισθανόμουν κάπως σαν δρ. Τζέκυλ και Χάιντ καθώς από την μια είχα την έκθεση, τις κρίσεις και βαθμολογίες, να προσπαθώ να απολαύσω τα μοντέλα, να δω τους φίλους από όλη την Ελλάδα, ενώ από την άλλη είχα να προσπαθώ να προλάβω και τους "απ'εξω" φίλους, τους "re-enactors" (οι οποίοι στην πλειοψηφία τους είναι και μοντελιστές) όπου προσπάθησα κι εκεί να δώσω όσο περισσότερο το παρόν, και ιδίως την Κυριακή και οι οποίοι είναι άξιοι συγχαρητηρίων τόσο για την άψογη εμφάνιση όσο και συμπεριφορά τους, που πραγματικά έκλεψε την παράσταση.

Σίγουρα δεν πρέπει να παραληφθεί να γίνει αναφορά στην παρουσία του Mig, ο οποίος απέδειξε ότι όσο τεράστιος μοντελιστής και επαγγελματίας είναι, άλλο τόσο καλός, απλός χαρακτήρας είναι, χωρίς ίχνος έπαρσης με τεράστια εξυπνάδα αλλά και χιούμορ (η ατάκα με το hairdryer ήταν απλά επική  :lol: :lol: :lol:)

ΑΨΟΓΟΣ ο Mig,ξεστραβωθηκαμε λιγακι(η στραβωθηκαμε...αναλογως που κοιτουσες :mrgreen:).Τουλαχιστον στα δικα μου-τα ανευ εμπειριας-ματια,κατερριψε πολλες θεωριες και απεδειξε πρακτικα ποσο απλουστερα ειναι ολα αυτα που μας ταιζουν για ακατορθωτα!!
(ελπιζω μονο το μικροφωνο της καμερας του να μην εχει πιασει την δευτερη σειρα που καθομασταν με τον νινο... ::mpr:: )
... άστα την πατήσαμε,  :? μάλλον μας πήρε γραμμή, έχω κάνει από το πρωί registration στο ΑΚ forum κι έφαγα πόρτα, δεν μου έχει έρθει ακόμα το confirmation  :lol: :lol: :lol:

Και τελος....αιτουμαι να φερνουμε και στην Ιπποκρατους το σαντουιτσαδικο καθε Σαββατο!!!!
Προσυπογράφω κι επαυξάνω, ακόμα και το να οργανώνεται τσάρκα Ιπποκράτους - ex-αεροδρόμιο για βρώμικο, κτλ  :mrgreen:

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ λοιπόν, για να σπάσουν και πάλι όλα τα ρεκόρ.  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος siva

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη - Σπάρτη
« Απάντηση #506 στις: Οκτωβρίου 22, 2012, 10:24:37 μμ »
Υστερα από ένα τρελό 3ήμερο το ΑΚΑ-ΜΑΤ bus επέστρεψε στην βάση του, η σκέψη μου όμως είναι ακόμα στην Elli... εεε στην έκθεση ήθελα να πω!!  :mrgreen:

Σοβαρά τώρα, από το 2008 που παρακολουθώ τις εκθέσεις της IPMS είναι σίγουρα η καλύτερη και αυτό οφείλεται κατά την γνώμη μου στα εξής:

- Το υψηλότερο επίπεδο οργάνωσης που έχει συναντήσει έκθεση μοντελισμού στην χώρα μας, με ότι αυτό περιλαμβάνει όπως τα περιέγραψαν οι προλαλήσαντες (τα στρουμφάκια, τους κόκκινους, χρόνος παραδοσης παραλαβής, οργάνωση των σεμιναρίων κτλ...)
- Τα περισσότερα από ποτέ μοντέλα με το επίπεδο να διατηρείται πολύ υψηλά! (Το STAR CLUB έχει ξεφύγει!!! )
- Το στήσιμο των τραπεζιών αλλά κυρίως των περιπτέρων ήταν ιδανική
- Ο Mig για την απλότητα του και την διάθεση να μιλήσει και να συμβουλεύσει τους πάντες!
- Οι re-enactors που έδωσαν έναν άλλον αέρα στην έκθεση, με πολύ μεράκι σε αυτό που κάνουν και εξαιρετική διάθεση!
- Ο κόσμος!! Δεν ξέρω αν έχω δει ποτέ περισσότερους επισκέπτες! Ειδικά την Κυριακή ηταν πάρα πολύς!

Θα δώσω και εγώ λοιπόν συγχαρητήρια σε όσους έτρεξαν, μόχθησαν, κουράστηκαν για όλα τα παραπάνω! Έχετε καταφέρει αυτή την έκθεση να είναι από τα λίγα πράγματα στην χώρα μας που πραγματικά λέμε κάθε χρόνο και καλύτερα και όχι το αντίθετο! Πολλά μπράβο και καλό κουράγιο για την επόμενη!

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους φίλους μας για την απίστευτη υποδοχή και φιλοξενία που απολαμβάνουμε κάθε φορά που κατεβαίνουμε Αθήνα. Έτσι και φέτος περάσαμε ένα 3ημερο με αστείρευτο γέλιο που εμένα σίγουρα θα μου μείνει αξέχαστο! Ελπίζω να είμαστε όλοι καλά να ανανεώσουμε το ραντεβού μας για του χρόνου!!   ::salut::

Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος Hummel Moss

• Μποζίνης Αθανάσιος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Das Reich
« Απάντηση #507 στις: Οκτωβρίου 22, 2012, 10:30:55 μμ »
Συγχαρητήρια σε όλους όσους μόχθησαν για αυτήν την έκθεση !...οι συντελεστές και υπεύθυνοι της IPMS δείχνουν έμπρακτα ότι πάντα προσπαθούν για το καλύτερο και αυτό φαίνεται σε κάθε νέα έκθεση του συλλόγου όπου εμφανίζεται βελτιωμένη έχοντας  λύσει προβλήματα της προηγούμενης.
π.χ. Ο χρόνος παράδοσης των μοντέλων με προεγγραφή ήταν 2-3 λεπτά, παρουσία ιστορικών οχημάτων αλλά και ανθρώπων με στολές εποχής (πάρα πολλά μπράβο στους τελευταίους για το κουράγιο τους να υπομένουν την ζέστη φορώντας τόσο ζεστά ρούχα και εξαρτήσεις).
Χάρηκα που είδα για ακόμη μια χρονιά απο κοντά φίλους μοντελιστές και τους ευχαριστώ θερμά διότι παρά το γεγονός ότι ξεποδαριάζονταν στην ορθοστασία όλη την μέρα στην έκθεση είτε φορώντας τα γνωστά μπλέ ή κόκκινα μπλουζάκια, είτε όχι , είχαν το κουράγιο να παραβρεθούν και στις απογευματινές/νυχτερινές  βόλτες μας στην πόλη.
Εντύπωση μεγάλη για τον M.Jimenez ,για την απλότητα χαρακτήρα και το πάθος του για τον μοντελισμό , εκδηλώνοντας το με διάφορους τρόπους.
Ευχές για του χρόνου να έχουμε μια ακόμη καλύτερη έκθεση , με υγεία !....

Μερικές φωτό που έβγαλα (και κάποιες δανεικές που επεξεργάστηκα) :

Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.

Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.

Click to see the original size.  Click to see the original size.

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
« Απάντηση #508 στις: Οκτωβρίου 22, 2012, 10:41:16 μμ »
τελευταία φωτό με τον MIG, όταν το ξεστήσιμο ήταν ήδη στη μέση, με ελάχιστα μοντέλα στην άκρη ενός μόνο τραπεζιού ....

χειραψία, αγκαλιά και με το ζεστό και ενθουσιώδες στυλ που είχε όλες τις μέρες μου λέει :

"Estavros  (= η ισπανική εκδοχή του ονόματός μου ...) , congratulations man for YOUR TEAM (δείχνοντας τα παιδιά της ΟΕ), they ARE GREAT !!!!

To αυτό επαναλάμβανε όλες τις μέρες, αναφερόμενος στην οργάνωση της έκθεσής μας και στους εθελοντές  (...συνέχεια της ευλογίας των γενειάδων μας που ξεκίνησε ο Δ.Κ. νωρίτερα ...)

άντε, και του χρόνου
Spoiler (hover to show)
::salut::
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος dive

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Βελετάς Δημήτριος - Γεννημένος λάθος εποχή
« Απάντηση #509 στις: Οκτωβρίου 22, 2012, 10:47:05 μμ »
IPMS 2012 .....το ξεκίνημα.... καλή μας αρχή

και ο πάτερ για τα εγκαίνια .. ευλογεί τα μοντέλα. :mrgreen:

ο MIG δίνει συμβουλές και παραδίδει μαθήματα και μοντελιστικά και ταπεινοφροσύνης σε όλους μας.

η ώρα της κρίσης.... ο MIG επι το έργο.

συνάντηση κορυφής

το βλοσυρό βλέμμα του pepper man ..... επειδή κάποιος του πείραξε τα μωρά του.

ιδού και ο δράστης..

μετά το επεισόδιο.....τον πήγαμε για πρώτες βοήθειες...με fairy ultra

O MIG επί το έργο ....διδάσκει.

η ώρα των Νικητών
Φανούρης.....σε λίγο θα κατέρρεε από το βάρος των μεταλλίων .....μπράβο Φανούρη και του χρόνου.

ο MIG παραλαμβάνει το αναμνηστικό του.

Το ίδιο και ο Σπύρος Κυριακός που εκπροσωπούσε του ανθρώπους με τις στολές έξω απο την έκθεση.

συγχαρητήρια στον κάτοχο του BEST OF THE SHOW.

η IPMS 2012 τέλειωσε...τωρα παλι του χρόνου......υγεία να εχουμε ολοι μας.

Εγώ το μόνο που έχω να πω είναι για 3ή χρόνια ένοιωσα τόσο μα τόσο όμορφα και που άλλες 4 μέρες παιδέματος να είχα θα τις απολάμβανα το ίδιο.
Θέλω και άλλο πειράζει?????? σίγουρα και εσείς όλοι.
θέλω να ευχαριστήσω το ΔΣ που με εμπιστεύθηκε για μια ακόμη φορά και όλα τα στρουμφ συναδέλφους μου που περάσαμε τόσο υπέροχα.
Έχω να πω τα καλύτερα για τον κύριο (με όλη την σημασία της λέξεως) Κοντογιάννη ο οποίος ήταν άψογος από κάθε άποψη.
ευελπιστώ και του χρόνου να οργανωθεί ακόμη καλύτερα το event με τα οχήματα και ανθρώπους έξω από την έκθεση που έδιναν τον δικό τους παλμό στην έκθεση. ένα τεράστιο μπράβο σε όλους τους...ακούραστοι.
καθώς και τους συμμετέχοντες που μας εμπιστεύτηκαν τα "μωρά" τους. κάναμε ότι μπορούσαμε να τα προστατεύουμε για να πάνε αλώβητα ξανά στα χέρια σας.
Η συνάντηση με τον MIG συγκλονιστική και το ήθος του και οι γνώσεις του. Για εμένα προσωπικά μετράει ως άνθρωπος. μπράβο του.
χαίρομαι που γνώρισα καινούργιους συναδέλφους και συναντήθηκα με παλαιούς.
Να είμαστε καλά.... με υγεία... και άπειρα μοντέλα να γεμίσουμε μια φορά ακόμη την αίθουσα..... και που ξέρεις.... ίσως όπως προανέφερε ο κ. Κοντός....για το τελφορντ... να το φτάσουμε...... θεωρώ είναι η επόμενη μας στοχοποίηση που έθεσε ο ίδιος.
σας ευχαριστώ

I WALK THE PATH OF THE DARK SIDE

Αποσυνδεδεμένος Eagle

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ναύπλιο
  • ΕΛΛΑΣ
« Απάντηση #510 στις: Οκτωβρίου 22, 2012, 10:47:41 μμ »
Αν και για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά οι υποχρεώσεις μου δεν με άφησαν να επισκευθώ τον πολυαγαπημένο θεσμό της έκθεσης μπορώ να εκφράσω, ύστερα από τα σχόλια που μου μετέφεραν οι φίλοι που την επισκεύθηκαν, τα θερμά μου συγχαρητήρια στους εμπλεκόμενους και να τους ευχυθώ και του χρόνου!  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #511 στις: Οκτωβρίου 22, 2012, 11:01:48 μμ »
...και μόλις τέλειωσα τα queryα, ξέσκισα τις 48 8πύρηνες multithreaded CPU και γονάτισα τους δεκάδες SCSI-3 δίσκους με το optical bus στο active-active cluster server forest και αφού τέλειωσε η φαντασίωση είδα στην οθόνη του ταπεινού μου laptop το μέγεθος της κατάστασης που ΟΛΟΙ ΜΑΖΥ, μοντελιστές, επιτροπή, κοπέλες στην καντίνα, άπαντες, καταφέρατε:

Μοντέλα (με την θεματική συλλογή των 11 μοντέλων σαν 1 μοντέλο) => 486.
Φιγούρες στο StarClub (ακόμα πονάνε τα ματάκια μου με αυτά που είδα) => 244

Αν θυμάμαι πως γίνετε η πρόσθεση, τότε, βάζοντας και τη θεματική σαν ξεχωριστά μοντέλα, έχουμε:

486+10+244 = 740.

Αυτό είναι κύριοι το μέγεθος της δουλειάς όλων σας, τα θερμά μου συγχαρητήρια. Και επειδή λίγο πιο πάνω είδα μία σύγκριση με το Telford, απλά θα ρωτήσω, πιο Telford; Αυτό με τις ουρές και τη μία τουλάχιστον ώρα αναμονή στο παζάρι; Δηλαδή δε μου κάνει αίσθηση να πάω με αυτά που μαθαίνω για αυτό το, πως το λένε, Telford...

Αντε και του χρόνου να περάσουμε καλύτερα!

ΥΓ
Και φυσικά δεν έγινα εν μία νυκτί υπερφίαλος, τα όσα έγραψα για το Telford ήταν μία προσπάθεια μέσα από τη σύγκριση να δείξω πως αν προσπαθήσουμε και αφήσουμε πίσω μας εγωισμούς και όλες αυτές τις απίστευτα ηλίθιες έριδες που βασανίζουν το χώρο μας, σκεφτείτε τι παραπάνω μπορούμε να πετύχουμε. Θέληση θέλει και κέφι και το έχουμε!

Και σίγουρα στο Telford δεν έχουν philio, κοντοσειρά του Ραμσή του Β ::glossa::
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #512 στις: Οκτωβρίου 22, 2012, 11:06:45 μμ »
... Και σίγουρα στο Telford δεν έχουν philio, κοντοσειρά του Ραμσή του Β ::glossa::
ούτε gkontog!!!

Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος HARTMANN7

• Moderator
  • Scale 1/35
  • In Cats We Trust
« Απάντηση #513 στις: Οκτωβρίου 22, 2012, 11:10:41 μμ »
Με την σειρά μου και εγώ σαν πρώτη φορα που συμμετείχα και ενεργά στην έκθεση να ευχαριστήσω πρώτα απ όλους το ΔΣ της IPMS που μας εμπιστεύτηκε.
Τους φίλους που περάσαμε τόσο ωραία και ας είχε και κούραση..(αλλά εδώ που τα λέμε αν δεν κουραστείς δεν γίνεται τπτ να πετύχει).
Με αυτούς τους φίλους λοιπόν και του χρόνου θα τα φτάσουμε τα 800 μοντέλα και θα τα ξεπεράσουμε....
Να πώ και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους δημιουργούς που μας άφησαν τις δημιουργίες τους και μας βοήθησαν και στις παραλαβές καθώς και στις παραδόσεις και ήταν πλήρως συνεργάσιμοι και ανεκτικοί.

Επίσης ζήτω συγγνώμη αν γινόμασταν φορτικοί με το να ζητάμε να προσέχουμε λουράκι, καφέδες και λοιπά..αλλά έτσι εξαλείψαμε σχεδόν τα ατυχήματα και τις κακοτοπιές!!!!

Να αναφερθώ ιδιαίτερα και στον καλεσμένο μας τον MIG ο οποίος πραγματικά.....είναι ένας απλούστατος ʼνθρωπος και οι φίλοι μας οι αρματάδες πιστεύω ότι είχαν την τιμητική τους!!!!
To σεμηνάριο θα το δώ σε βίντεο!!

Για το STAR CLUB δεν λέω κάτι....όσοι είδαν ακόμα μαζεύουν σαγόνια!!!!Παιδιά....είσαστε έτη φωτός μπροστά και οι δημιουργίες σας είναι εξωπραγματικές.....στην κατηγορία Standard painting ...μαζευαμε δοντια..στις υπόλοιπες ...απλά μιλάγαμε με τις φιγούρες......κανονικά....!!!

Κύριοι λοιπόν και του χρόνου πάλι μαζί!!!!

Και ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Κωνσταντίνα Β (η Α είναι στο κέντρο) για τα ευχάριστα διαλλείματα φαγητού!!!
φωτογραφία Νίκο (Nickemi)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Spoiler (hover to show)
Γιώργος Γιαννόπουλος.
IPMS 1282

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #514 στις: Οκτωβρίου 22, 2012, 11:11:57 μμ »
Spoiler (hover to show)
Να σου πω σε μέτρα; ::glossa::
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος dive

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #515 στις: Οκτωβρίου 22, 2012, 11:17:23 μμ »
2 φορες πηγαινε-ελα στο φεγγαρι. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος giwrgosd

• Δορκοφίκης Γιώργος IPMS 1271
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γλυφάδα, Αθήνα
  • Κατά φαντασίαν πιλότος...
    • IPMS Hellas Facebook Official page
« Απάντηση #516 στις: Οκτωβρίου 22, 2012, 11:18:48 μμ »
Εγώ έχω ένα παράπονο... Δεν επισκέφτηκα την καντίνα... Δεν πρόλαβα! Περνούσα τόσο καλά με τους φίλους που μιλούσα και πολλές φορές ούτε καν γνώριζα (λες και τώρα θυμάμαι...) που ξέχασα και να φάω!
Από τώρα ανυπομονώ για την επόμενη χρονιά και ελπίζω όλη η κατάσταση να βελτιωθεί για να μπορέσουμε να το ευχαριστηθούμε ακόμα περισσότερο. Είναι η δόση μας, πως να το κάνουμε!
Αυτή τη φορά δεν δεσμεύομαι να φτιάξω άλλα πολιτικά... τον δρόμο τον χάραξα και είναι ανοιχτός.  Αλλά δεσμεύομαι του χρόνου να φέρω και αυτά που θεωρώ άσχημα! (αλλιώς θα με περιμένει ο Γιώργος στη γωνία...)
Όταν ανοίξει το θέμα με τις προτάσεις για του χρόνου θα (ξανά)γράψω και τη δική μου.
Οποιοδήποτε σχόλιο, τοποθέτηση, δήλωση στο παραπάνω μήνυμα αποτελεί προσωπική άποψη και μόνο και ως τέτοια πρέπει να εκλαμβάνεται.

Αποσυνδεδεμένος lord_dimos

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
    • cafe racers
« Απάντηση #517 στις: Οκτωβρίου 22, 2012, 11:55:02 μμ »
τραβηξα και γω μερικες φωτο-πράγματο τα εκθέματα ήταν πολύ καλά εως άριστα!και του χρονου ακομα καλυτερα!ιδιαίτερο χρώμα έδωσαν τα στρατιωτικά οχήματα και φετος,αλλα σε συνδυασμό με τα παλικαρια με τις στολες Β ΠΠ,ήταν back to the future η φάση!μπραβο τους!

Αποσυνδεδεμένος Blackbeard

• Scale 1/48
  • *
    • modeldisplaycases
« Απάντηση #518 στις: Οκτωβρίου 22, 2012, 11:55:33 μμ »

Και ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Κωνσταντίνα Β (η Α είναι στο κέντρο) για τα ευχάριστα διαλλείματα φαγητού!!!
φωτογραφία Νίκο (Nickemi)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εφτασειιιιιιιιιιι...

Οπως και πέρισυ... ήταν οι πέντε (ναι βάζω και το στήσιμο μέσα) καλύτερες μέρες για μένα της χρονιάς... κι ας τελείωσαν λίγο άδοξα καθώς πηγαίνοντας από το αεροδρόμιο στο γραφείο της ένωσης πήρα ένα τηλεφώνημα από το σπίτι για ένα ατυχές συμβάν, που ευτυχώς είναι περαστικό...
Σαν γαλάζιος, θέλω να ευχαριστήσω όλους για τις καλές τους κουβέντες... πιστεύω του χρόνου να είμαστε ακόμα καλύτεροι.  :D
Ελπίζω να δω τις φωτό από τα παιδιά έξω μια και δεν είδα απολύτως τίποτα, αλλα και από τις φιγούρες που είδα ελαχιστότατα πράγματα γιατί στις τρεις πρώτες με είχαν μαζέψει τέζα από χάμου  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
« Απάντηση #519 στις: Οκτωβρίου 23, 2012, 12:04:24 πμ »
βίντεο με το σεμινάριο του MIG υπάρχει και μαλιστα απο 3 κάμερες  !!!
ειναι όμως ...τεράστιο (14+ GB το ένα, ~10GB το άλλο κοκ) και θέλει μοντάζ και επεξεργασία.
ελπίζουμε να είναι έτοιμο για το επόμενο τεύχος του περιοδικού μας (σε ...DVD φυσικά)

τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν εκτιμώ μέχρι αύριο το βράδυ. υπολόγιζα να τα φτιάξω απόψε αλλά η κούραση επιμένει ...

::salut::
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος Blitz-X

• ΜΑΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΤΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ
« Απάντηση #520 στις: Οκτωβρίου 23, 2012, 12:14:30 πμ »
...
Spoiler (hover to show)
Spoiler (hover to show)

::salut:: ::salut:: ::salut::
ΜΦΧ

Αποσυνδεδεμένος giorgos800

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #521 στις: Οκτωβρίου 23, 2012, 12:14:40 πμ »
Μπορεί στη φετινη εκθεση να ειχαμε τη μεγαλυτερη συμετοχη ever, μπορει το pre regιstration να λειτουργησε αψογα, μπορει ολα αυτα να ειναι σημαντικα, και απαραιτητα για την επιτυχια ενος τετοιου εγχειρηματος,  αλλα πιστευω οτι ειναι δευτερευοντα.   Περα απο τους αριθμους και τις στατιστικές, περα απο τα ποσα μοντελα συμμετειχαν, ή απο το πόσο καλή ήταν η ταχυτητα εξυπηρέτησης, αυτο που μετραει  πανω απο όλα ειναι οι ανθρωποι. Ειναι οι ανθρωπινες σχεσεις, η επικοινονια, η παρεα και η καλη καρδια.
Ο προεδρος σε ενα ποστ του πιο πανω ενεφερε οτι φετος πραγματοποιήθηκε η μεγαλητερη εκθεση μοντελισμου που εγινε ποτε στην Ελλααδα. Συμφωνώ,  θα προσθέσω όμως, οτι φετος, εκτος απο τη μεγαλυτερη, εγινε και η ΚΑΛΥΤΕΡΗ εκθεση μοντελισμου που εγινε ποτε στην Ελλαδα. 
H ΙPMS Hellas κατεφερε να καταριψει την περηφημη ρηση του αειμνηστου Κων.Καραμανλη που ειχε πει το περιφημο "Οπου ευημερουν οι αριθμοι, δυστυχουν οι ανθρωποι".  Στην φετινη εκθεση όμως και οι αριθμοι ευημερησαν και οι ανθρωποι ευτυχησαν (που ειναι βεβαια και το σπουδαιοτερο).
Για τις ευχαριστειες, τα ειπαν οι προηγούμενοι, μην τα επαναλάβω, απλα διαβαζοντας τα γραφομενα του melpa ή του gkontog που δεν μπορεσαν να ειναι χαλαροι και να δουν  και να απολαυσουν την εκθεση και τα events, πραγματικα αισθανομαι την αναγκη να τους ευχαριστησω  διπλά και τριπλά γιατι μοχθησαν επι τοσες μερες, τοσο  αυτοι όσο  και τοσα αλλα παιδια για να μπορεσουμε εμεις οι υπολοιποι να περασουμε καλα αυτες τις ημερες. Πραγμνατκα σας ευχαριστω εκ βαθεων ολους οσους μοχθησατε ολον αυτον τον καιρο, ειτε φοραγατε γαλαζια, κοκκινα ή οτι αλλα μπλουζακια!
Για το Μιg, τι να πει κανεις,  τα ειπαν ολα οι προηγουμενοι.
Τελικα αποδεικνειεται οτι τιποτα δεν ειναι τυχαιο σ αυτον τον κοσμο. Ο ανθρωπος ειναι κορυφη στο χωρο του, γιατι πραγματικα το αξιζει.
Τιποτα αλλο.

ΥΓ: Μερικα παραλειπομενα απο το σεμιναρριο του Mig.

1) Ερωτηση απο καποιον στο κοινο.
"Mig, Who is better, Ronaldo or Messi?"
Απαντηση: "Uhmmmm.....  I prefer girls.....!!!!!"

2). Καποιος απο το κοινο του σεμιναριου δεν θυμαμαι ποιος,  ειπε κατι (δεν θυμαμαι ακριβως), το οποιο ο Mig το βρηκε ωραιο και εξυπνο.
Και απανταει:
"Very Good idea! Finally, all of these years that I make these demos, I have learned more from you, than you have learned from me!"   
Μικρο δειγμα οτι ο ανθρωπος ειναι ακομπλεξαριστος και δεν δισταζει να επικροτησει μια ωραια ιδεα.

Αυτα τα λιγα απο μενα.
Να ειμαστε καλα του χρονου να συναντηθουμε ξανα...

Αποσυνδεδεμένος Blitz-X

• ΜΑΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  • Scale 1/32
  • *
  • ΤΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ
« Απάντηση #522 στις: Οκτωβρίου 23, 2012, 12:16:44 πμ »
...
Spoiler (hover to show)
...
Spoiler (hover to show)

ΜΦΧ

Αποσυνδεδεμένος dive

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #523 στις: Οκτωβρίου 23, 2012, 12:17:22 πμ »
Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος Blitz-X

• ΜΑΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  • Scale 1/32
  • *
  • ΤΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ
« Απάντηση #524 στις: Οκτωβρίου 23, 2012, 12:19:59 πμ »
Spoiler (hover to show)
Διαστημάνθρωπε, είσαι εκτός θέματος...
ʼσε που και εμείς που είμαστε εντός θέματος, ακόμα απάντηση δεν έχουμε ::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: :mrgreen:

ΜΦΧ