Αποστολέας Θέμα: Akagi Rei-sen -OWARI! ΤΕΛΟΣ ΛΕΜΕ!  (Αναγνώστηκε 85928 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Μανούσος

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • modelclub.gr
Απ: Akagi Rei-sen -OWARI! ΤΕΛΟΣ ΛΕΜΕ!
« Απάντηση #825 στις: Αυγούστου 11, 2014, 10:14:01 μμ »
Αριστούργημα!!! Πραγματικά ζωντανεύεις την Ιστορία με τα έργα σου! Συγχαρητήρια για ακόμη μια υπερπαραγωγή-υπερκατασκευή που ολοκλήρωσες σε χρόνο dt! Φανατικός θαυμαστής των έργων σου!

::salut:: ::salut:: ::salut::
Μέτρον Άριστον

Αποσυνδεδεμένος s-mat

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • I'll be back soon......I hope
« Απάντηση #826 στις: Αυγούστου 12, 2014, 12:17:15 πμ »
Δεν υπάρχεις ρε άνθρωπε...πολλά μπράβο για το απίστευτο έργο σου Παναγιώτη  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος pink_panzer

• "Αυτοί που νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα, εκνευρίζουν εμάς που τα ξέρουμε"
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Κολόμβε, .... την περιέργειά σου
  • "Αν τα λάθη διδάσκουν, τότε έχω φοβερή μόρφωση"
« Απάντηση #827 στις: Αυγούστου 14, 2014, 01:48:44 μμ »

Αποσυνδεδεμένος dimitrisap

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πολύκαστρο
« Απάντηση #828 στις: Αυγούστου 14, 2014, 02:12:07 μμ »
Τι να πω κι εγώ ...πρόκειτε για αριστούργημα! Έχω δει όλες τις κατασκευές σου αλλά δηστυχώς μόνο από φωτοφραφίες και πραγματικά ζηλεύω όσους τις βλέπουν από κοντά. Συγχαρητήρια γι αυτό το υπέροχο έργο και σου εύχομαι να' σαι γερός και να'χεις υπομονή να θαυμάσουμε κι άλλες τέτοιες  δουλειές σου ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Mουσείο Π.Α.,Τατόι
  • CCCP, B'ΠΠ
« Απάντηση #829 στις: Αυγούστου 25, 2014, 06:48:19 μμ »
Τι να πω κι εγώ ...πρόκειτε για αριστούργημα! Έχω δει όλες τις κατασκευές σου αλλά δηστυχώς μόνο από φωτοφραφίες και πραγματικά ζηλεύω όσους τις βλέπουν από κοντά. Συγχαρητήρια γι αυτό το υπέροχο έργο και σου εύχομαι να' σαι γερός και να'χεις υπομονή να θαυμάσουμε κι άλλες τέτοιες  δουλειές σου ::salut::
Eυχαριστω Δημητρη! ::salut::
(Image removed from quote.) (Image removed from quote.)
Ευχαριστω Ζηση! Πανω απο ολα η ικανοποιηση οτι διεκπεραιωθηκε η αποστολη! :wink: ::salut::
Αριστούργημα!!! Πραγματικά ζωντανεύεις την Ιστορία με τα έργα σου! Συγχαρητήρια για ακόμη μια υπερπαραγωγή-υπερκατασκευή που ολοκλήρωσες σε χρόνο dt! Φανατικός θαυμαστής των έργων σου!

::salut:: ::salut:: ::salut::
Σε ευχαριστω Μανουσο! Αυτο το 'ζωντανευεις την Ιστορια' με κολακευει! 8) ::salut::
Νομιζω οτι ειναι το μεγαλυτερο σου εργο αυτο(το πρωτο ποσταρισμα στις 25 Απριλη του 12) οποτε η απολαυση που νιωθεις βλεποντας το τελιωμενο ειναι μοναδικη. Η δουλεια σου εινα σημειο αναφορας και τα θεματα σου παντα στο δικο σου στυλ χαραζοντας μια δικια σου πορεια που μου μενει. Μπραβο σου Παναγιωτη. Ελπιζω να τα πουμε και απο κοντα
Ευχαριστω φιλαρακι! Θα τα πουμε απο κοντα, πλησιαζει η ωρα! ::salut::
Δεν υπάρχεις ρε άνθρωπε...πολλά μπράβο για το απίστευτο έργο σου Παναγιώτη  ::salut::
Γεια σου Σταυρο! Νασαι καλα! Ευχαριστω! ::salut::
Μπράβο Παναγιώτη, υπέροχη η δουλειά σου για ακόμα μια φορά.
Πράγματι δουλειά με πολλές ώρες και πολύ μεράκι και επιδεξιότητα, στα γνώριμα μονοπάτια που μας έχεις συνηθίσει με τα τελευταία σου έργα.
Συγχαρητήρια και από μένα.
 ::salut::
Domo arigato Γιαννη-σαν! ::salut::
  Παναγιώτη την καλησπέρα μου και τα συγχαρητήριά μου για το "τελευταίο μεγάλο διόραμα" :wink: όλα είναι πολύ όμορφα έδωσες σημασία στις λεπτομέρειες σε όλο το μήηηηηκος , το πλάααατος αλλά και το ύυυυψος  :) του εγχειρήματός σου . Η μόνη σου ατυχία το χάσιμο των φωτό από τη πορεία της κατασκευής .
  Καλή συνέχεια και με την lily .
  Αντώνης  ::salut:: ::salut:: ::salut::
Αυτουργε, μη μου κλεινεις το ματι εμενα ::glossa:: ειναι ΟΝΤΩΣ το τελευταιο ογκωδες διοραμα κ αυτο θα φανει κ στη συνεχεια! Με παιδεψες λιγο με αυτη την προτροπη σου τοτε αλλα χαλαλι σου! :D Ευχαριστω! ::salut::
ʼλλο ένα μοντελιστικό σου "σήριαλ" με πολλά επεισόδια έφτασε στο τέλος του, μας κράτησε ενδιαφέρουσα συντροφιά για πολλούς μήνες και μας αποζημίωσε με το φινάλε του.
Μπράβο Παναγιώτη και...

...όντως το έσωσαν οι φιγούρες!!!  ::glossa::
Φιλ σε ευχαριστω! Ειμαι λιγο σηριολαγνος, αυτο να λεγεται ::glossa:: θα προσπαθησω να βελτιωθω στη συνεχεια! :D Οι φιγουρες του λοχια STEINER οντως δενουν αρμονικα με το συνολο! ::salut::
συμφωνώ με τον dedalos, αυτά σου πάνε τίποτα λιγότερο!
άψογη η δουλειά σου Παναγιώτη και όσων συμμετείχαν στο υπέροχο αυτό διόραμα.
.....keep walking.....
Σε ευχαριστω Μανο! ::salut::
Παναγιώτη έπρεπε να έβλεπες το χαμόγελό σου το Σάββατο στον καφενέ όταν μιλάγαμε και μου είπες ότι τελείωσες. Από το ένα αυτί στο άλλο έφτασε φιλαράκι. άρα δεν έχει σημασία είτε το έκανες καλό ή όχι, είτε είναι ακριβές ή όχι.  :wink:

Βέβαια, μεταξύ μας, καλούτσικο είναι μωρέ, το έσωσαν οι φιγούρες...  ::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Σε ευχαριστω Νικολα, η συνεισφορα σου πολυτιμη σε ολη την πορεια! ::salut::
Οπως εχω ξαναπει...πληρως ερωτευσιμο το προτζεκτ σου Παναη!!!!!!!!!! :D :D
Ο συνδιασμος της αξιοζηλευτης υπομονης σου,του αεναου ψαξιματος για πληροφοριες και του ταλεντου που επανειλλημενως εχεις αποδειξει οτι εχεις δεν μπορει παρα να εχει αυτο το θαυμασιο αποτελεσμα!!
Πολλα σ'χαρηκια κι απο εμενα Παναγιωτη και περιμενω να το θαυμασω κι απο κοντα!!!
Αψογη και η δικη σου δουλεια Θαναση!Ηρθε κι εδεσε το γλυκο!! :wink:
Μπραβο σας!!
Υ.Γ....πρεπει να σταματησεις τις απειλες περι τελευταιου mega-project!!Αφου σου παει ρε αδερφε....!!"Ο,τι δουλευει δεν το πειραζεις"!
Σε εχεις φανταστει δλδ να φτιαχνεις βινιετουλα (καμαρουλα μια σταλια) 2Χ3 ?? ::glossa:: ::glossa:: :mrgreen:
Σε ευχαριστω Τασο! Πριν αφιερωθω στους Ιαπωνες, οι δυο προηγουμενες δουλειες μου ηταν 'καμαρουλες' με Μερκελικά αεροπλανα! Και δεν επιαναν καθολου χωρο! Ρωτα κ τη γυναικα μου να σου πει! ::haushalt_001:: :lol: ::salut::
Παναγιώτη είμαι φανατικός θαυμαστής των μοντέλων σου.... Θερμά συγχαρητήρια κ απο μένα....
ευχομαι κ ο Αφελάι να είναι τόσο καλός όσο κ συ....  :mrgreen:
Ηδη σκοραρε προχτες! Να τον δουμε κ στα δυσκολα βεβαια! Σε ευχαριστω! ::salut::
Τα συγχαρητήρια μου  για την ολοκλήρωση  ενός ακόμη  φανταστικού διοράματος μουσειακού επιπέδου, είσαι απο τους ελάχιστους πλέον που έχουν τις αντοχές για τέτοιες υπερ-κατασκευές, ευχαριστώ θερμά  για την ευκαιρία   να βάλω 2 πινελιές  στο δημιούργημα σου (εντέλει 16 νοματαίοι δεν ήταν πολλοί για το μέγεθος της βάσης και τα επίπεδα!)  και όπως πάντα BANZAI! ::thanx::  ::salut:: ::salut:: ::salut::
Θοδωρη, και τι πινελιες ηταν αυτες! :wink: Σε ευχαριστω ιδιαιτερα γιατι σου εβαλα ιδιαιτερα δυσκολα αυτη τη φορα! ::salut::

Δεν τελειωσα ομως ..ακομα. Ακολουθει ο .....

Η ιστοσελίδα μου..https://www.facebook.com/Pankoub22

Αποσυνδεδεμένος jim40

• Τζαλαχάνης Δημήτρης
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γιαννιτσά
  • go ahead punk make my day
« Απάντηση #830 στις: Αυγούστου 25, 2014, 07:17:45 μμ »
Πάλι άφωνους θα μας αφήσεις?  :o :o :o :o :o

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Mουσείο Π.Α.,Τατόι
  • CCCP, B'ΠΠ
« Απάντηση #831 στις: Αυγούστου 25, 2014, 08:00:52 μμ »
                                                                        ΕΠΙΛΟΓΟΣ

Η συνεχεια ειναι λιγο πολυ γνωστη σε ολους..Το Ακαγκι ξεκινησε στις 26/11/1941 εχοντας 'ντυθει' με το φουτον καμουφλαζ του απο τον κολπο Χιτοκαπου μαζι με το υπολοιπο Kido Butai για την επιδρομη στο Περλ Χαρμπορ της Χαβαης. Ακολουθησε η επιδρομη στην Rabaul και αργοτερα στα νησια Marshall αλλα κ στον Ινδικο ωκεανο. Επιστροφη στην πατριδα ενω απο την 25/5/1942 που αρχισε η αποστολη για το Midway οπου το Ακαγι αρχισε να μετραει μερες.. ::pop:: Το πρωι της 4ης Ιουνιου καποιος Richard Best με αλλους δυο πιλοτους καποων Dauntless,( Aτρομητος, οπως λεμε Παναχαικη και Ιωνικος) 8) εριξαν απο θεση βυθισης  απο μια βομβα στο Ακαγκι. Οι δυο αστοχησαν ενω εκεινη του Best επεσε στο πισω τμημα του κεντρικου ανελκυστηρα-που αναπαρισταται κ στο διοραμα :roll:-Αργα αλλα σταθερα η φωτια μεχρι το βραδυ ειχε τυλιξει το α/φορο που δεν ελεγε να βυθιστει παντως..Mε εντολη του Γιαμαμοτο νωρις το πρωι της επομενης μερας 4 αντιτορπιλλικα του εριξαν απο μια τορπιλλη και στις 5:30 το Ακαγκι βυθιστηκε.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

Να ευχαριστησω ολους οσους με βοηθησαν στην περαιωση του project..Κυριως ομως τους:

-Θοδωρη STEINER για το πανεμορφο βαψιμο των φιγουρων αλλα κ την εν γενει βοηθεια του ::thanx::

-Γιωργο Arawasi Ελευθεριου  :arrow: http://arawasi-wildeagles.blogspot.gr/ για την πολυτιμη συνεισφορα του σε ολη τη φαση της κατασκευης! ::thanx::

-Νικο gtdeath 13 για τις γνωσεις του κ τη βοηθεια του στο 'ναυτικο΄τμημα του εγχειρηματος ::thanx::

-τον Μπαμπη dorade ή Edward Norton :mrgreen: για την βοηθεια του για την βαση του διοραματος ::thanx::

-τον αθεραπευτα ΒΑΖΕΛΙΚΟ GIO  :lol: για τις προτροπες του να φτιαξω μια αξιοπρεπη βαση αλλα κ για τη βοηθεια του για τις μασκες των σημαιων κ των σηματων του Ζερο. ::thanx::

-τον Kωστη Kostis Pap για τον κοπο που μπηκε να βρει ενα πολυ πιο ατμοσφαιρικο φοντο στη φωτογραφιση.. ::thanx::

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

δεν ξερω αν ξεχασα καποιον, αλλα αν το θυμηθω θα επανελθω.. :wink: ::salut::

Η ιστοσελίδα μου..https://www.facebook.com/Pankoub22

Tags: