Αποστολέας Θέμα: Akagi Rei-sen -OWARI! ΤΕΛΟΣ ΛΕΜΕ!  (Αναγνώστηκε 85803 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος STEINER

• ΘΟΔΩΡΟΣ ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: BUGATSUANA
Απ: Akagi Rei-sen
« Απάντηση #800 στις: Ιουνίου 27, 2014, 12:29:52 μμ »
τελευταία ενημέρωση στο πλήρωμα , τα πολλά  τελείωσαν, επομένουν τα φλες στην 12άδα και κάποιες λεπτομέρειες-διορθώσεις-λερώματα και τα γιαπωνεζάκια παίρνουν φύλλο πορείας για τον Παναγιώτη!!  :wink: ::salut:: ::salut:: ::salut::

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ

Αποσυνδεδεμένος dedalos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Χαλκιδα
  • Can't help myself...it's a sickness!!
« Απάντηση #801 στις: Ιουνίου 27, 2014, 01:53:42 μμ »
Μπιζουδακια φιλτατε Θοδωρη! :wink:
Θα κανουν και ωραιο κοντραστ με το καταστρωμα!
Παναη,που βρισκεται το προτζεκτακι?οεο? :mrgreen:Οι υπολοιποι βλεπω δουλευουν πυρετωδως!!
Γνωστος κι ως...doctor evergreen...Τασος ο "δεν τελειωνω τιποτα"....και λοιπα cosmetic επιθετα..

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Mουσείο Π.Α.,Τατόι
  • CCCP, B'ΠΠ
« Απάντηση #802 στις: Ιουνίου 27, 2014, 02:38:52 μμ »
Παναη,που βρισκεται το προτζεκτακι?οεο? :mrgreen:Οι υπολοιποι βλεπω δουλευουν πυρετωδως!!
Οντως μπιζουδακια Τασεν.Ο λοχίας ξαναεκανε τα μαγικά του με το απαιτητικό λευκο της φορμας του προσωπικού!  ::thumbleft::  Εγώ είμαι ετοιμος παντως. Το προτζεκτ θα ολοκληρωθεί με την άφιξη των παλληκαριων του Θοδωρή και την κατασκευή της βασης απο τον φίλο Μπάμπη "dorade".
Mου εχει καρφωθεί η ιδέα η τελικη φωτογραφιση να γίνει στην παραλία του Ωρωπού νωρίς το ξημέρωμα. Η Εύβοια απέναντι εχει ακριβως το ιδιο look με τον κόλπο του Χιτοκαπου, σημείο απο το οποίο ξεκινησαν τα πλεουμενα τον Νοεμβρη του '41.
Α, και μη με κατηγορείς για τεμπελη! ::glossa:: Την Λιλυ την  προχωραω με ταχυ βημα-μη με ματιασω  :roll: -απλά δεν εχω ποσταρει ακόμα ένεκα Μουντιάλ!  ::salut::

Η ιστοσελίδα μου..https://www.facebook.com/Pankoub22

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • CCCP, B'ΠΠ
« Απάντηση #803 στις: Ιουνίου 27, 2014, 02:48:55 μμ »

Με το χιονι θα έχουμε καποιο θεμα αλλά ολο κ κάποιο παλληκάρι στο φόρουμ θα με βοηθήσει να το photoshopιασουμε! :wink:

Αποσυνδεδεμένος STEINER

• ΘΟΔΩΡΟΣ ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ
  • Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #804 στις: Ιουνίου 27, 2014, 10:29:17 μμ »
::thanx::,  φίλτατε dedalos, το κατα δύναμιν  για τον Παναγιώτη μας και την υπερκατασκευή του  :o :o :o ::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • CCCP, B'ΠΠ
« Απάντηση #805 στις: Ιουλίου 03, 2014, 08:57:52 πμ »
::thanx::,  φίλτατε dedalos, το κατα δύναμιν  για τον Παναγιώτη μας και την υπερκατασκευή του  :o :o :o ::salut:: ::salut:: ::salut::
Να σαι καλα STEINER  σε παιδεψα αυτη τη φορα με τους 12..Ουτε ενας ούτε δυο, ούτε πεντε..Απο δω κ περα 3-4 και πολλοι ειναι.. ::thanx::

Παιδια οποιος θα θελε να με βοηθησει τις τελικες φωτο του διοραματος να τις εχω με φοντο θαλασσα, παρακαλω ας το κανει..Φανταζομαι photoshop χρειαζεται, αλλά δεν σκαμπαζω τιποτα! ::please::

Αποσυνδεδεμένος GIOMEF

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ
« Απάντηση #806 στις: Ιουλίου 03, 2014, 11:21:56 πμ »
Ελα στα γραφεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στην πλατεια Αλεξανδρας διπλα στην θαλασσα και θα βγαλουμε φωτο να τριβεις τα ματια σου......σε περιμενω φιλε!!!!
THANKS FOR ALL "GIO"

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • CCCP, B'ΠΠ
« Απάντηση #807 στις: Ιουλίου 03, 2014, 11:56:21 πμ »
Ελα στα γραφεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στην πλατεια Αλεξανδρας διπλα στην θαλασσα και θα βγαλουμε φωτο να τριβεις τα ματια σου......σε περιμενω φιλε!!!!
ΒΡΕ ΟΥΣΤ!!! ::glossa:: :mrgreen: Καλύτερο να το πάω κουβαλωντας το μεχρι τον Ωρωπό!  :twisted:

Αποσυνδεδεμένος STEINER

• ΘΟΔΩΡΟΣ ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ
  • Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #808 στις: Ιουλίου 03, 2014, 09:03:08 μμ »
Να σαι καλα STEINER  σε παιδεψα αυτη τη φορα με τους 12..[/size]

12???  16 μου έστειλες Παναγιώτηηηηη! τους 2 αξιωματικούς με τα μπλε και τους 2 πιλότους τους ξέχασες??  άσε, βλέπω στον ύπνο μου Ιάπωνες να με κυνηγάνε!!!  αλλά χαλάλι σου, θα πιάσει τόπο η δουλειά :wink: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • CCCP, B'ΠΠ
« Απάντηση #809 στις: Ιουλίου 03, 2014, 09:30:17 μμ »
12???  16 μου έστειλες Παναγιώτηηηηη! τους 2 αξιωματικούς με τα μπλε και τους 2 πιλότους τους ξέχασες??  άσε, βλέπω στον ύπνο μου Ιάπωνες να με κυνηγάνε!!!  αλλά χαλάλι σου, θα πιάσει τόπο η δουλειά :wink: ::salut::
Καλά. ...Τρία πουλακια... ::bioliicon:: Πάει. ..Τόχασα.. Σορι ρε φιλε.. :oops:  Πα πα πα! 16? :?:Χαρά στο κουράγιο σου! :wink:
Το θεμα με το φοτοσοπ τακτοποιηθηκε! Ευχαριστώ το παλληκάρι που προσφέρθηκε!  ::thanx::

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • CCCP, B'ΠΠ
Απ: Akagi Rei-sen (ανακοίνωση)!
« Απάντηση #810 στις: Αυγούστου 06, 2014, 04:43:45 πμ »

Αποσυνδεδεμένος KWSTAS

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: PERISTERI_ATHENS
  • There are no perfect models but we will keep tryin
« Απάντηση #811 στις: Αυγούστου 06, 2014, 12:36:06 μμ »
Συγχαρητήρια παίδες για το μεγαλεπίβολο επιχείρημα
και το πολύ καλό αποτέλεσμα.
Θα μπει τώρα στο showroom?

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • CCCP, B'ΠΠ
Απ: Akagi Rei-sen -OWARI! ΤΕΛΟΣ ΛΕΜΕ!
« Απάντηση #812 στις: Αυγούστου 11, 2014, 10:04:26 πμ »
ΟΥΦΦΦ! Παει κι αυτο! ::trinken_002::  Μετα απο μια 14 μηνη 'περιπλανηση' στους χωρους μεσα κ γυρω απο το island του Ακάγκι, ηρθε η ωρα να το αφησω να ξεκινησει το ταξιδι του για τα ανοιχτα του Ειρηνικου  :roll: κ να ξαναγυρισω μααααλλον κατα Ν. Γουινεα μερια οπου με περιμενει η Λιλυ κ ο μπροσταρης της! ::glossa::
Να ευχαριστησω τον καλο φιλο Θοδωρη Κελεσιδη για το εξαιρετικο βαψιμο των φιγουρων που εδωσαν ξεχωριστο τονο στην κατασκευη..Με τις δικες του προτροπες ::mastigoma:: ::glossa:: κ με αλλεπαλληλα περα δωθε οι φιγουρες σταθεροποιησα στις μονιμες θεσεις τους προσπαθωντας να δωσω μια νοτα αναχωρησης απο τον κολπο Χιτοκαπου με καποιους κυριους να αποχαιρετουν, ενω απο την πλευρα του καταστρωματος να ξεκινα η τοποθετηση των φουτον ενω παραλληλα να εξελλισονται καποιες σκηνες ρουτινας..Σχολια,σχολιανα κι οτι αλλο ξαποστειλετε θα το δεχτουμε ευχαριστα! :D ::salut::

Υ.Γ.: Λιγο αργοτερα θα γραψω τον καθιερωμενο μου επιλογο 8) ευχαριστωντας οσους με βοηθησαν να περαιωσω κι αυτο το ογκωδες εγχειρημα που οπως εχω προαναφερει αρκετες φορες θα ειναι κ το τελευταιο σε τετοιο μεγεθος. :wink:

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Αποσυνδεδεμένος GIOMEF

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #813 στις: Αυγούστου 11, 2014, 10:57:46 πμ »
Ψαχνω ρε μπαγασα να βρω κατι στις φωτο για να σου κανω καζουρα....αλλα δεν βρισκω ρε φιλε τιποτα.
Απλα πολλα μπραβο για την υπομονη σου αλλα και για το αποτελεσμα.Η ιδεα με το κομμενο Zero πολυ καλη φιλε  :!: :!:

Επιτελους μια σωστη βαση με ωραιο ταμπελακι........... :mrgreen:
THANKS FOR ALL "GIO"

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • CCCP, B'ΠΠ
« Απάντηση #814 στις: Αυγούστου 11, 2014, 11:27:09 πμ »
Ψαχνω ρε μπαγασα να βρω κατι στις φωτο για να σου κανω καζουρα....αλλα δεν βρισκω ρε φιλε τιποτα.
Απλα πολλα μπραβο για την υπομονη σου αλλα και για το αποτελεσμα.Η ιδεα με το κομμενο Zero πολυ καλη φιλε  :!: :!:

Επιτελους μια σωστη βαση με ωραιο ταμπελακι........... :mrgreen:
Σ ευχαριστώ Αφελάι! ::glossa:: Είσαι ο κύριος υπαίτιος για να γίνει μια βάση της προκοπής.  Οι ευχαριστίες κλπ στον επίλογο όμως!  :wink: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος GIOMEF

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #815 στις: Αυγούστου 11, 2014, 11:36:38 πμ »
Ο Αφελαι και εγω σε ευχαριστουμε πολυ  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

THANKS FOR ALL "GIO"

Αποσυνδεδεμένος STEINER

• ΘΟΔΩΡΟΣ ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ
  • Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #816 στις: Αυγούστου 11, 2014, 12:08:11 μμ »
Τα συγχαρητήρια μου  για την ολοκλήρωση  ενός ακόμη  φανταστικού διοράματος μουσειακού επιπέδου, είσαι απο τους ελάχιστους πλέον που έχουν τις αντοχές για τέτοιες υπερ-κατασκευές, ευχαριστώ θερμά  για την ευκαιρία   να βάλω 2 πινελιές  στο δημιούργημα σου (εντέλει 16 νοματαίοι δεν ήταν πολλοί για το μέγεθος της βάσης και τα επίπεδα!)  και όπως πάντα BANZAI! ::thanx::  ::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος prokroust

• H.A.F. Fanatic
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Σαλαμίνα
  • Η Ελλάς πρέπει να Ζήσει κ θα Ζήσει..(Χ. Τρικούπης)
    • ModelMania
« Απάντηση #817 στις: Αυγούστου 11, 2014, 01:48:03 μμ »
Παναγιώτη είμαι φανατικός θαυμαστής των μοντέλων σου.... Θερμά συγχαρητήρια κ απο μένα....
ευχομαι κ ο Αφελάι να είναι τόσο καλός όσο κ συ....  :mrgreen:
Κρουστάλλης (Πάκης) Προκόπης

Αποσυνδεδεμένος dedalos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Χαλκιδα
  • Can't help myself...it's a sickness!!
« Απάντηση #818 στις: Αυγούστου 11, 2014, 02:09:23 μμ »
Οπως εχω ξαναπει...πληρως ερωτευσιμο το προτζεκτ σου Παναη!!!!!!!!!! :D :D
Ο συνδιασμος της αξιοζηλευτης υπομονης σου,του αεναου ψαξιματος για πληροφοριες και του ταλεντου που επανειλλημενως εχεις αποδειξει οτι εχεις δεν μπορει παρα να εχει αυτο το θαυμασιο αποτελεσμα!!
Πολλα σ'χαρηκια κι απο εμενα Παναγιωτη και περιμενω να το θαυμασω κι απο κοντα!!!
Αψογη και η δικη σου δουλεια Θαναση!Ηρθε κι εδεσε το γλυκο!! :wink:
Μπραβο σας!!
Υ.Γ....πρεπει να σταματησεις τις απειλες περι τελευταιου mega-project!!Αφου σου παει ρε αδερφε....!!"Ο,τι δουλευει δεν το πειραζεις"!
Σε εχεις φανταστει δλδ να φτιαχνεις βινιετουλα (καμαρουλα μια σταλια) 2Χ3 ?? ::glossa:: ::glossa:: :mrgreen:
Γνωστος κι ως...doctor evergreen...Τασος ο "δεν τελειωνω τιποτα"....και λοιπα cosmetic επιθετα..

Αποσυνδεδεμένος gtdeath13

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Boavista
« Απάντηση #819 στις: Αυγούστου 11, 2014, 02:51:26 μμ »
Παναγιώτη έπρεπε να έβλεπες το χαμόγελό σου το Σάββατο στον καφενέ όταν μιλάγαμε και μου είπες ότι τελείωσες. Από το ένα αυτί στο άλλο έφτασε φιλαράκι. άρα δεν έχει σημασία είτε το έκανες καλό ή όχι, είτε είναι ακριβές ή όχι.  :wink:

Βέβαια, μεταξύ μας, καλούτσικο είναι μωρέ, το έσωσαν οι φιγούρες...  ::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος manoskarapidakis

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Ηλιούπολη
  • «Ἓν οἶδα ὅτι οὐδὲν οἶδα»
« Απάντηση #820 στις: Αυγούστου 11, 2014, 02:55:55 μμ »
συμφωνώ με τον dedalos, αυτά σου πάνε τίποτα λιγότερο!
άψογη η δουλειά σου Παναγιώτη και όσων συμμετείχαν στο υπέροχο αυτό διόραμα.
.....keep walking.....
έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα,  ζωγράφισε τον παράδεισο και μπές μέσα.....
ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
« Απάντηση #821 στις: Αυγούστου 11, 2014, 05:01:03 μμ »
ʼλλο ένα μοντελιστικό σου "σήριαλ" με πολλά επεισόδια έφτασε στο τέλος του, μας κράτησε ενδιαφέρουσα συντροφιά για πολλούς μήνες και μας αποζημίωσε με το φινάλε του.
Μπράβο Παναγιώτη και...

...όντως το έσωσαν οι φιγούρες!!!  ::glossa::

Αποσυνδεδεμένος repetan

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΚΡΗΤΗ - ΡΕΘΥΜΝΟ
« Απάντηση #822 στις: Αυγούστου 11, 2014, 05:51:58 μμ »
  Παναγιώτη την καλησπέρα μου και τα συγχαρητήριά μου για το "τελευταίο μεγάλο διόραμα" :wink: όλα είναι πολύ όμορφα έδωσες σημασία στις λεπτομέρειες σε όλο το μήηηηηκος , το πλάααατος αλλά και το ύυυυψος  :) του εγχειρήματός σου . Η μόνη σου ατυχία το χάσιμο των φωτό από τη πορεία της κατασκευής .
  Καλή συνέχεια και με την lily .
  Αντώνης  ::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Δόξας Ιωάννης

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • Ότι και να κάνεις, κάνε το σωστά!
« Απάντηση #823 στις: Αυγούστου 11, 2014, 06:41:22 μμ »
Μπράβο Παναγιώτη, υπέροχη η δουλειά σου για ακόμα μια φορά.
Πράγματι δουλειά με πολλές ώρες και πολύ μεράκι και επιδεξιότητα, στα γνώριμα μονοπάτια που μας έχεις συνηθίσει με τα τελευταία σου έργα.
Συγχαρητήρια και από μένα.
 ::salut::

Αποσυνδεδεμένος svyatoslav

• Κυριακος Γκογκας
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Κορινθος-Σερρες
« Απάντηση #824 στις: Αυγούστου 11, 2014, 07:23:27 μμ »
Νομιζω οτι ειναι το μεγαλυτερο σου εργο αυτο(το πρωτο ποσταρισμα στις 25 Απριλη του 12) οποτε η απολαυση που νιωθεις βλεποντας το τελιωμενο ειναι μοναδικη. Η δουλεια σου εινα σημειο αναφορας και τα θεματα σου παντα στο δικο σου στυλ χαραζοντας μια δικια σου πορεια που μου μενει. Μπραβο σου Παναγιωτη. Ελπιζω να τα πουμε και απο κοντα

Tags: