δεν θα δεις και πολλά γιατί χάθηκαν οι φωτογραφίες

Τουλαχιστον μαζεψα τις πιο σημαντικες με τη βοηθεια του Αγριου Αετου, να ναι καλα το παλληκαρι!

Μολις τελειωσω το προτζεκτ θα τις ποσταρω ολες μαζι!
Ομολογω οτι δεν ειχα παρακολουθησει το ολο project και βλεπω οτι εχω χασει την δημιουργια ενος αριστουργηματος!!! Τρομερες ικανοτητες σκρατσαρισματος και σεμιναριο μοντελισμου η ολη κατασκευη!!! Εχω μαθημα το βραδυ, θα το χαζεψω ολο το τοπικ και τις 31 σελιδες!!!
Εξαιρετικο!!!

Νωντα σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια!
Παναη,αν σου ειναι ευκολο βαλε ολο το διοραμα διπλα σε καποιο αντικειμενο 1/1 να παρουμε μια αισθηση μεγεθους! 
Τασεν, η απαντηση υπαρχει σε μια απο τις παρακατω φωτο.

Λοιπον, σιγα σιγα το θηριο μαζευεται-btw ειδα κ τον Γκοτζιλα 3D χτες οντας πιστος φαν του συγκεκριμενου κα'ι'τζού κ το συνιστω ανεπιφυλαχτα

-μαζευεται το διοραμα λοιπον κ οπως μου συμβαινει με τα τεσσερα τελευταια IJNAFικά εγχειρηματα το χερι τρεμει λιγο παραπανω μηπως γινει καμια μαβλακεια της τελευταιας στιγμης και με κλαινε οι ρεγγες..
Προστεθηκε το σηματοθεσιο με μπολικο σχοινι 'πλεγμενο' γυρω του, φυσικα προηγηθηκε η κολληση του αιλανντ πανω στο καταστρωμα.Η τελευταια δεν εγινε ακοπα, μιας και τα dryfit ειχαν γινει σε ενα κομματι ξυλου το οποιο φυσιολογικα ηταν ισιο

ενω σε αντιθεση το καταστρωμα απο το ανηλεες wash που ειχε προηγηθει τους προηγουμενους μηνες ειχε κανει μια ακαλαισθητη καμπουρα

οποτε επρεπε να γινουν και τα απαραιτητα τριψιματα στον πατο του σκρατσοειδούς. Τοποθετησα το τηλεμετρο το οποιο βγηκε ελαφρως εκτος οριων παρα την 'τσοντα' σανιδων που ειχα κανει.Ετσι αναγκαστικα θα πρεπει να προσθεσω στην δεξια πλευρα της βασης ενα αλλο κομματι κατα μηκος της ετσι ωστε το πλεξιγκλας που θα καλυψει ολο το διοραμα να ακουμπαει και στις τεσσερις πλευρες..

Εκει ομως που μου εσπασαν τα νευρα ηταν στο δεσιμο των σχοινιων του καταρτιου μιας και καθε λιγο και λιγακι ειτε θα ξεκολλουσε καποια τροχαλια απο πανω, ειτε το ιδιο το σηματοθεσιο, ενω σε καποια φαση παρα λιγο να ξεκολλουσε και το ιδιο το yardarm(οριζοντιο δοκαρι), οποτε μπορει να ειχαμε καθε ειδων 'ατυχηματα'..

Εκανα επιλεγμενο wash στα σανιδια ενω θα επιμεινω στην ενωση αιλανντ-καταστρωματος για ευνοητους λογους για να μην φαινεται το πρωτο οτι απλα προστεθηκε..
Πολυλογια τελος, καποιες φωτο για του λογου το αληθες και θα επανελθω με το περας της κατασκευης..Φτου φτου να μην ματιαστω...