Αποστολέας Θέμα: Akagi Rei-sen -OWARI! ΤΕΛΟΣ ΛΕΜΕ!  (Αναγνώστηκε 85847 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Mουσείο Π.Α.,Τατόι
  • CCCP, B'ΠΠ
Απ: Akagi Rei-sen
« Απάντηση #750 στις: Μαΐου 06, 2014, 11:43:48 μμ »

Η ιστοσελίδα μου..https://www.facebook.com/Pankoub22

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • CCCP, B'ΠΠ
Απ: Akagi island: αρχή, μέση και ΤΕΛΟΣ!
« Απάντηση #751 στις: Μαΐου 11, 2014, 09:41:03 πμ »
ΟΥΦ! Τον εφαγα τον γαιδαρο επιτελους! :mrgreen: :D
Καποια βερνικια ματ κ κατι ψιλολογια, επι του καταστρωματος πλεον! 8)  Προσθεσα και καποιες ελαχιστες φωτο απο την αρχη της κατασκευης, αλλα δυστυχως καποιες θα φαινονται μονο με διοπτρα! :( :oops:
Η συνεχεια -που θα ειναι διαδικαστικη πλεον- θα δοθει με την τοποθετηση του σκρατσοειδους πανω στο καταστρωμα..Οποιες προτασεις ή παρατηρησεις που ειναι υλοποιησιμες θα ληφθουν υπ οψιν! :wink: ::salut::

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.  Click to see the original size.

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Υ.Γ.: Τί εχω γραψει αραγε στους πινακες???ΟΕΟ???? :roll: :roll: :roll: ::glossa:: ::glossa::

Αποσυνδεδεμένος gpav

• ἐν τοῖς δεινοῖς εὔελπις...
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Γιώργος Παυλόπουλος
    • Λιμενικό Σώμα
« Απάντηση #752 στις: Μαΐου 11, 2014, 12:43:23 μμ »
Ε, καλούτσικο γίνεται  :mrgreen:

Αυτό που νομίζω ότι μπορεί να βελτιωθεί είναι το κυκλικό σωσίβιο, μου φαίνεται λιγάκι "παραφουσκωμένο". Αν βάλεις μια φιγούρα δίπλα του για λόγους σύγκρισης, μπορεί να κρίνεις καλύτερα για το αν έχω δίκιο. Επίσης, λογικά θα πρέπει πάντα το κόκκινο φανάρι πορείας να είναι αριστερά και το πράσινο δεξιά, οπότε θα πρέπει μάλλον να γίνει η σχετική διόρθωση από τη μια πλευρά της γέφυρας.
Nothing is so good for the morale of the troops as occasionally to see a dead general - Field Marshal William Slim
It makes no difference which side the general is on - Unknown British Soldier

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • CCCP, B'ΠΠ
« Απάντηση #753 στις: Μαΐου 11, 2014, 08:52:06 μμ »
Ε, καλούτσικο γίνεται  :mrgreen:

Αυτό που νομίζω ότι μπορεί να βελτιωθεί είναι το κυκλικό σωσίβιο, μου φαίνεται λιγάκι "παραφουσκωμένο". Αν βάλεις μια φιγούρα δίπλα του για λόγους σύγκρισης, μπορεί να κρίνεις καλύτερα για το αν έχω δίκιο. Επίσης, λογικά θα πρέπει πάντα το κόκκινο φανάρι πορείας να είναι αριστερά και το πράσινο δεξιά, οπότε θα πρέπει μάλλον να γίνει η σχετική διόρθωση από τη μια πλευρά της γέφυρας.
Ευχαριστω Γιωργο! Για τα φωτα, απο τις φωτο αναφορας που εχω κι απο τις δυο πλευρες υπηρχε η ιδια διαταξη χρωματων..Θα το τσεκαρω παλι παντως..Για το σωσιβιο εχεις απολυτο δικιο, ειναι λιγο παραφουσκωμενο,αλλά..
 ::arrowdown::

...προηλθε απο ενα σετ λαστιχενιων τροχων που ειχα..Το τί τριψιμο εκανα για να το φερω κααπως στο σωστο παχος δεν εχεις ιδεα.. :evil:  Μεχρι που ματωσε το μεσαιο μου δαχτυλο απο το τριψιμο στην επιφανεια του ντουκοχαρτου χωρις να το παρω χαμπαρι!Δεν μπορουσα να σκεφτω καποιον αλλο τροπο.Προτεινετε μου κατι κ θα το ξηλωσω! :wink:

Αποσυνδεδεμένος GIOMEF

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ
« Απάντηση #754 στις: Μαΐου 11, 2014, 09:09:38 μμ »
Βρες μικροτερο λαστιχο.......... :mrgreen:
THANKS FOR ALL "GIO"

Αποσυνδεδεμένος mirrage

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Χανιά
« Απάντηση #755 στις: Μαΐου 11, 2014, 09:48:54 μμ »
Βρες μικροτερο λαστιχο.......... :mrgreen:

Ωραίος!  :mrgreen: :mrgreen:

Πάνο γιατί δεν το φτιάχνεις με miliput?
Θα το πλάσεις στο μέγεθος που θες.

Παναγιώτης Ελ Σισι

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • CCCP, B'ΠΠ
« Απάντηση #756 στις: Μαΐου 12, 2014, 07:36:18 πμ »
Ορίστε!  Φαγωθήκατε! Σαν λάστιχο από παπί το κατάντησα. ::glossa::

Αποσυνδεδεμένος mirrage

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #757 στις: Μαΐου 12, 2014, 07:44:32 πμ »
Έκανες τόσα τέρατα και βαριόσουνα στο σωσίβιο που ήταν σαν λουκουμάς.
Καλά κάναμε και σε πιέσαμε!  :mrgreen:

Παναγιώτης Ελ Σισι

Αποσυνδεδεμένος gpav

• ἐν τοῖς δεινοῖς εὔελπις...
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Γιώργος Παυλόπουλος
    • Λιμενικό Σώμα
« Απάντηση #758 στις: Μαΐου 12, 2014, 08:41:21 πμ »
Έλα μωρέ, εντάξει, καλό ήταν και πριν, δεν ήταν ανάγκη να ταλαιπωρηθείς  ::glossa::  :mrgreen:

Spoiler (hover to show)
Nothing is so good for the morale of the troops as occasionally to see a dead general - Field Marshal William Slim
It makes no difference which side the general is on - Unknown British Soldier

Αποσυνδεδεμένος ερπιστριοφόρος

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Ελλαδα
  • modelclub.gr
« Απάντηση #759 στις: Μαΐου 12, 2014, 11:29:54 πμ »
Τώρα .... εγώ .... τι  να πω...????
ΥΠΕΡΟΧΟΣ.... καταπληκτικός... μοναδικός...!
να εισαι καλά φίλτατε Παναγιώτη... ευχαριστώ για το "ταξίδι".....! πραγματικά σε ευχαριστώ...!

Γιώργος ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • CCCP, B'ΠΠ
« Απάντηση #760 στις: Μαΐου 13, 2014, 06:58:48 πμ »
Τώρα .... εγώ .... τι  να πω...????
ΥΠΕΡΟΧΟΣ.... καταπληκτικός... μοναδικός...!
να εισαι καλά φίλτατε Παναγιώτη... ευχαριστώ για το "ταξίδι".....! πραγματικά σε ευχαριστώ...!

Γιώργος ::salut::
Eυχαριστω πολύ Γιώργο για τους εγκρατείς χαρακτηρισμους σου! :mrgreen: ::thanks_smilie::

Παιδες δεν το παρατηρήσατε-και δεν σας κακίζω :mrgreen:- αλλά η λέξη που είχα σχηματισει στους πινακες με κακιστα Kanji έλεγε Tokkotai. .Κάποιοι καλοί Ιαπωνες φίλοι στο F/B μου συνεστησαν με πραο τρόπο  ::mastigoma:: να το αφαιρέσω ως ακαιρο. :)

Αποσυνδεδεμένος GIOMEF

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ
« Απάντηση #761 στις: Μαΐου 13, 2014, 08:17:23 πμ »
Παλι καλα ππου δεν εγραψες ...εμπρος της ΑΕΚ παληκαρια.... :mrgreen:
THANKS FOR ALL "GIO"

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • CCCP, B'ΠΠ
« Απάντηση #762 στις: Μαΐου 16, 2014, 07:30:31 πμ »
Παλι καλα ππου δεν εγραψες ...εμπρος της ΑΕΚ παληκαρια.... :mrgreen:
Μπαα! Θα κοιτάξω να γραψω κατι πιο εποχιακό.  ::glossa::  Μου εχουν στείλει κάτι κατεβατά που ούτε καν με μολύβι σε χαρτί δεν θα μπορούσα να γράψω.
Οσο για το διοραμα αποφασισα να φορτώσω ολα τα στοιχεία πλην βέβαια των φιγουρων κ των Ζέρο πάνω στο deck κ να ολοκληρώσω τα μερεμέτια επι του καταστρωματος. Η πλευρά έχει κυριολεκτικά τιγκάρει. Αναλυτικό update ελπίζω σύντομα. ::salut::

Αποσυνδεδεμένος mmaker

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • modelclub.gr
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #763 στις: Μαΐου 16, 2014, 07:38:41 πμ »
Τι άλλο μπορείς να πεις για αυτό το αριστούργημα...
Αλήθεια στον πίνακα τα λευκά γράμματα με τι τα έγραψες?
Γιώργος   
Ναι,φτιάχνουμε και κοσμήματα!Κάντε ένα Like!
www.facebook.com/artnclay.gr

Αποσυνδεδεμένος mirrage

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #764 στις: Μαΐου 16, 2014, 07:52:44 πμ »
Μπαα! Θα κοιτάξω να γραψω κατι πιο εποχιακό.  ::glossa::  Μου εχουν στείλει κάτι κατεβατά που ούτε καν με μολύβι σε χαρτί δεν θα μπορούσα να γράψω.
Οσο για το διοραμα αποφασισα να φορτώσω ολα τα στοιχεία πλην βέβαια των φιγουρων κ των Ζέρο πάνω στο deck κ να ολοκληρώσω τα μερεμέτια επι του καταστρωματος. Η πλευρά έχει κυριολεκτικά τιγκάρει. Αναλυτικό update ελπίζω σύντομα. ::salut::

Βρες μία γραμματοσειρά σε στυλ handwritting japanese γράψ το κείμενο στο photoshop και τύπωσέ το.
Πχ... http://www.freejapanesefont.com/aqua-font/
Click to see the original size.
Το θέμα είναι μόνο το ότι σύ θες να το τυπώσεις σε λευκό που δεν το τυπώνουν οι εκτυπωτές...
Τι κάνεις λοιπόν?
Πας και φτιάχνεις έναν πίνακα λίγο μεγαλύτερο από αυτό που έχεις στο κατάστρωμα..
Τον βάφεις πράσινο, παίζεις με το χρώμα ώστε να έρθει όσο πιο κοντά θες στην απόχρωση που σου κάνει..
Βάζεις το κείμενο επάνω σε σημείο που θα είοναι εντός του πίνακα που έχεις ήδη στο κατάστρωμα..
Τυπώνεις και αν σου κάνει κόβεις το περίσευμα αν όχι ξαναπροσπαθείς.
Από εδώ και πέρα είναι τα δύσκολα..
Πρέπει να σφραγίσεις τα μελάνια με κάποιο βερνίκι για ζωγραφική (το βρίσκεις στο πλαίσιο).
Αφού στεγνώσει καλά το σύνολο βουτάς σε νερό και τοποθετείς.Βερνικώνεις και στη συνέχει
αρχίζεις τα εφε σου.

Παναγιώτης Ελ Σισι

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • CCCP, B'ΠΠ
« Απάντηση #765 στις: Μαΐου 16, 2014, 08:05:18 πμ »
Τι άλλο μπορείς να πεις για αυτό το αριστούργημα...
Αλήθεια στον πίνακα τα λευκά γράμματα με τι τα έγραψες?
Ευχαριστώ πολύ Γιώργο!  Τα γράμματα ειναι με λευκό λαδάκι και λεπτό πινέλο.
Βρες μία γραμματοσειρά σε στυλ handwritting japanese γράψ το κείμενο στο photoshop και τύπωσέ το.
Πχ... http://www.freejapanesefont.com/aqua-font/
Click to see the original size.
Το θέμα είναι μόνο το ότι σύ θες να το τυπώσεις σε λευκό που δεν το τυπώνουν οι εκτυπωτές...
Τι κάνεις λοιπόν?
Πας και φτιάχνεις έναν πίνακα λίγο μεγαλύτερο από αυτό που έχεις στο κατάστρωμα..
Τον βάφεις πράσινο, παίζεις με το χρώμα ώστε να έρθει όσο πιο κοντά θες στην απόχρωση που σου κάνει..
Βάζεις το κείμενο επάνω σε σημείο που θα είοναι εντός του πίνακα που έχεις ήδη στο κατάστρωμα..
Τυπώνεις και αν σου κάνει κόβεις το περίσευμα αν όχι ξαναπροσπαθείς.
Από εδώ και πέρα είναι τα δύσκολα..
Πρέπει να σφραγίσεις τα μελάνια με κάποιο βερνίκι για ζωγραφική (το βρίσκεις στο πλαίσιο).
Αφού στεγνώσει καλά το σύνολο βουτάς σε νερό και τοποθετείς.Βερνικώνεις και στη συνέχει
αρχίζεις τα εφε σου.

Παναγιώτη δεν.. :? Θα ξαναδοκιμάσω με τον ιδιο τρόπο. Σε ευχαριστώ για την πρόταση πάντως.  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος mirrage

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #766 στις: Μαΐου 16, 2014, 08:08:30 πμ »
Ευχαριστώ πολύ Γιώργο!  Τα γράμματα ειναι με λευκό λαδάκι και λεπτό πινέλο. Παναγιώτη δεν.. :? Θα ξαναδοκιμάσω με τον ιδιο τρόπο. Σε ευχαριστώ για την πρόταση πάντως.  ::salut::

Θες να στο φτιάξω εγώ?
Εσύ απλά θα το τυπώσεις και μετά θα κάνεις τα εφε.

Παναγιώτης Ελ Σισι

Αποσυνδεδεμένος mmaker

• Scale 1/32
  • *
  • modelclub.gr
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #767 στις: Μαΐου 16, 2014, 08:23:19 πμ »
Κάποτε στα 72αρια άρματα,πειραματιζόμουν με λευκό καρμπόν...
Γιώργος   
Ναι,φτιάχνουμε και κοσμήματα!Κάντε ένα Like!
www.facebook.com/artnclay.gr

Αποσυνδεδεμένος Kostis Pap

• Scale 1/35
  • *
    • coarse landscapes
« Απάντηση #768 στις: Μαΐου 16, 2014, 08:57:57 πμ »
Σε Hinomaru έχεις ακουμπήσει το διόραμα :?: :?: :?:

Πολύ ωραίο έχει βγει. ʼντε να μπουν τα zero και οι φιγούρες σιγά σιγά.

ΥΓ Ο Ταρζάν θα παίξει σε αυτό το διόραμα ή μπα?

Αποσυνδεδεμένος felix

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Aθηνα
  • The 3rd Caveman
« Απάντηση #769 στις: Μαΐου 16, 2014, 09:17:55 πμ »
Ομολογω οτι δεν ειχα παρακολουθησει το ολο project και βλεπω οτι εχω χασει την δημιουργια ενος αριστουργηματος!!! Τρομερες ικανοτητες σκρατσαρισματος και σεμιναριο μοντελισμου η ολη κατασκευη!!! Εχω μαθημα το βραδυ, θα το χαζεψω ολο το τοπικ και τις 31 σελιδες!!!
Εξαιρετικο!!!  ::salut:: ::salut:: ::salut::
Νώντας

Αποσυνδεδεμένος Kostis Pap

• Scale 1/35
  • *
    • coarse landscapes
« Απάντηση #770 στις: Μαΐου 16, 2014, 09:36:22 πμ »
Ομολογω οτι δεν ειχα παρακολουθησει το ολο project και βλεπω οτι εχω χασει την δημιουργια ενος αριστουργηματος!!! Τρομερες ικανοτητες σκρατσαρισματος και σεμιναριο μοντελισμου η ολη κατασκευη!!! Εχω μαθημα το βραδυ, θα το χαζεψω ολο το τοπικ και τις 31 σελιδες!!!

δεν θα δεις και πολλά γιατί χάθηκαν οι φωτογραφίες :( :( :(

Αποσυνδεδεμένος dedalos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Χαλκιδα
  • Can't help myself...it's a sickness!!
« Απάντηση #771 στις: Μαΐου 19, 2014, 02:41:52 μμ »
Παναη,αν σου ειναι ευκολο βαλε ολο το διοραμα διπλα σε καποιο αντικειμενο 1/1 να παρουμε μια αισθηση μεγεθους! :wink:
Γνωστος κι ως...doctor evergreen...Τασος ο "δεν τελειωνω τιποτα"....και λοιπα cosmetic επιθετα..

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • CCCP, B'ΠΠ
« Απάντηση #772 στις: Μαΐου 19, 2014, 06:59:43 μμ »
δεν θα δεις και πολλά γιατί χάθηκαν οι φωτογραφίες :( :( :(
Τουλαχιστον μαζεψα τις πιο σημαντικες με τη βοηθεια του Αγριου Αετου, να ναι καλα το παλληκαρι! ::thanx:: Μολις τελειωσω το προτζεκτ θα τις ποσταρω ολες μαζι!
Νωντα σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια!
Παναη,αν σου ειναι ευκολο βαλε ολο το διοραμα διπλα σε καποιο αντικειμενο 1/1 να παρουμε μια αισθηση μεγεθους! :wink:
Τασεν, η απαντηση υπαρχει σε μια απο τις παρακατω φωτο. :wink:

Λοιπον, σιγα σιγα το θηριο μαζευεται-btw ειδα κ τον Γκοτζιλα 3D χτες οντας πιστος φαν του συγκεκριμενου κα'ι'τζού κ το συνιστω ανεπιφυλαχτα :twisted:-μαζευεται το διοραμα λοιπον κ οπως μου συμβαινει με τα τεσσερα τελευταια IJNAFικά εγχειρηματα το χερι τρεμει λιγο παραπανω μηπως γινει καμια μαβλακεια της τελευταιας στιγμης και με κλαινε οι ρεγγες..
Προστεθηκε το σηματοθεσιο με μπολικο σχοινι 'πλεγμενο' γυρω του, φυσικα προηγηθηκε η κολληση του αιλανντ πανω στο καταστρωμα.Η τελευταια δεν εγινε ακοπα, μιας και τα dryfit ειχαν γινει σε ενα κομματι ξυλου το οποιο φυσιολογικα ηταν ισιο 8) ενω σε αντιθεση το καταστρωμα απο το ανηλεες wash που ειχε προηγηθει τους προηγουμενους μηνες ειχε κανει μια ακαλαισθητη καμπουρα :evil: οποτε επρεπε να γινουν και τα απαραιτητα τριψιματα στον πατο του σκρατσοειδούς. Τοποθετησα το τηλεμετρο το οποιο βγηκε ελαφρως εκτος οριων παρα την 'τσοντα' σανιδων που ειχα κανει.Ετσι αναγκαστικα θα πρεπει να προσθεσω στην δεξια πλευρα της βασης ενα αλλο κομματι κατα μηκος της ετσι ωστε το πλεξιγκλας που θα καλυψει ολο το διοραμα να ακουμπαει και στις τεσσερις πλευρες.. ::glossa::
Εκει ομως που μου εσπασαν τα νευρα ηταν στο δεσιμο των σχοινιων του καταρτιου μιας και καθε λιγο και λιγακι ειτε θα ξεκολλουσε καποια τροχαλια απο πανω, ειτε το ιδιο το σηματοθεσιο, ενω σε καποια φαση παρα λιγο να ξεκολλουσε και το ιδιο το yardarm(οριζοντιο δοκαρι), οποτε μπορει να ειχαμε καθε ειδων 'ατυχηματα'.. 8) ::bat::
Εκανα επιλεγμενο wash στα σανιδια ενω θα επιμεινω στην ενωση αιλανντ-καταστρωματος για ευνοητους λογους για να μην φαινεται το πρωτο οτι απλα προστεθηκε..
Πολυλογια τελος, καποιες φωτο για του λογου το αληθες και θα επανελθω με το περας της κατασκευης..Φτου φτου να μην ματιαστω... :roll: ::eusa_pray:: ::eusa_pray:: :mrgreen: ::salut::

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Αποσυνδεδεμένος ερπιστριοφόρος

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Ελλαδα
  • modelclub.gr
« Απάντηση #773 στις: Μαΐου 20, 2014, 02:07:33 μμ »
 ::eusa_pray:: ::eusa_pray:: ::eusa_pray:: ::eusa_pray::
 ::good_job_smilie:: ::good_job_smilie:: ::101:: ::101:: ::101:: ::101:: ::101:: ::101:: ::101:: ::101:: ::keep_mod::

ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ σήμερα....!

το ταξίδι συνεχίζεται...! σε ευχαριστώ...!!!

Γιώργος

Αποσυνδεδεμένος dedalos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Χαλκιδα
  • Can't help myself...it's a sickness!!
« Απάντηση #774 στις: Μαΐου 20, 2014, 02:32:36 μμ »
Ακρως ερωτευσιμο το προτζεκτ σου Παναη!!! :D :D :D :D
Λατρεψα τα δεσιματα των σημαιων!!!!! :D :D :D
Αν ειχα συνειδητοποιησει συντομοτερα τη ταξη μεγεθους,δεν νομιζω οτι θα σχολιαζα το παχος της κουπαστης της σκαλας! :roll: :oops:
Respect αρχηγε μου!!!!!!
Και ερχονται οι αποριες που αφορουν τη σχεση βασης-εκθεματος (και ειναι καθαρα τεχνικου περιεχομενου αποριες.)
Εχεις κολλησει τη μοντελο στο νοβοπαν?Αν ναι,σκοπευεις να το κοψεις περιμετρικα η θα μεινει στη υπαρχουσα αποσταση?
Η απορια μου εχει να κανει κυριως με τον λογο που δεν εκανες ισια τα κοψιματα δεξια και αριστερα του island ωστε να εχεις μια πιο ομοιομορφη αποσταση απο το οποιοδηποτε τελειωμα της βασης.....  :roll:
Γνωστος κι ως...doctor evergreen...Τασος ο "δεν τελειωνω τιποτα"....και λοιπα cosmetic επιθετα..

Tags: