0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εντάξει, μην το παίρνεις κατάκαρδα, τα κιτ αυτά φιάχτηκαν για άντρες και σαν τέτοιοι (και σκληροί και ωραίοι και γοητευτικοί και αρρενωποί και γενικώς super τέλειοι) θα το παλέψουμε. Και εγώ με Zvezda θα μπω στη μάχη, KV-1 με ερπύστριες από παλιές ληγμένες τσίχλες.Τα Dragon είναι για τις ξαδέρφες! Ο πραγματικός Μοντελιστής φιάχνει Zvezda (να έχουν δουλειά και οι ψυχολόγοι...).
Αϊ έχεις ξεφύγ'!!!!
...Ασε που σήμερα στο τρίγωνο είδα το KV-2 της Zvezda ... Ας είναι καλά η κρίση, αυτή σας γλύτωσε από το τέρας με whitewash από τα χεράκια μου... (μιλάμε για φρίκη).
Σοβαρά : : : Για το παρακάτω τι έχετε τότε να πείτε : :Spoiler (hover to show) Και ναι. Τα πλαστικά του είχαν πάρει λίγο φωτιά κατά την χύτευση, τα μεταλλικά του είναι από εξωγήινο υλικό, χαλκομανίες έχουν φτιαχτεί σε ρωσικό ρυζόχαρτο από το αρχιπέλαγος του Γκουλάγκ, διαφανή δεν προβλέπονται από την κατασκευή. Προσοχή. Δεν είναι μοντέλο για τον καθένα. Ανοίγετε μόνο όσοι είστε καμμένοι
Νίκο και Γιάννο. Και τα δύο μοντέλα στον giwrgosd αμέσως! Να μη σας πω πως θα του φανούν τέλεια!
Mig-31 δαγκωτό,ζηλευώ που το έχεις σε revell έχει καλύτερα decal και οδηγίες.
Δες αυτό το άρθρο http://modelism.airforce.ru/gallery/mao/mig-31/page_en.htmλέει για κάποια aftermarket βελτιωτικά.Η begemot έχει καρτέλα με decals για όσους έχουν to zvezda kit που δε δίνει τίποτα.
13 αεροσκάφη και ελικόπτερα11 άρματα και οχήματα
Το κιτ... 2K11 KRUG ή αν προτιμάτε SA-4 GANEF κατά το ΝΑΤΟ στην 1/35 φουλ ρητίνη!(Image removed from quote.)
Τι λέει το κιτ????
Μια μέρα πρίν την επίσημη έναρξη του GB και μέχρι τώρα έχουμε:13 αεροσκάφη και ελικόπτερα11 άρματα και οχήματα1 πλοίο.Πάμε γερά!!!!!
Από εταιρίες όμως : Αlanger, AML,Bilek,Eastern express, Ark, Maquette, Olimp,Arsenal,KaJuk,Mir κανείς δεν έχει : Το ΥΑΚ μου να το συμπεριέλαβες στα α/φη μαζί με ένα Sukhoi της Α-model
Ο κύβος ερρίφθη: