Παίδες, υπάρχει ένα θεματάκι.
Αν δεν βρούμε ακριβώς το κείμενο στα ρώσικα, πρέπει να εγκαταστήσω ρώσικα στον υπολογιστή και να ψάξω ένα-ένα τα γράμματα για να δω ότι βγαίνουν όπως αυτά της φωτογραφίας. Εφικτό, αλλά χρονοβόρο και ψιλοχλωμό να γίνει στον επόμενο μήνα.
Αν μου βρείτε το κείμενο ως κανονικό κείμενο, vector, να μπορώ να το περάσω με επικόλληση στο cad, τότε τα πράγματα είναι πολύ απλά.
ΕΠΙΣΗΣ:
Βλέπω διαφορετικές διαστάσεις και διαφορετικό χρώμα στα ρώσικα RBF. Τις ξέρετε τις διαστάσεις; Αν βολεύεστε με τις διαστάσεις και το χρώμα των αμερικάνικων, τότε όλα καλά.
Για το κόλλημα και το σχήμα:
Κι εγώ με stick κόλλα τα κολλάω, αλλά δεν είναι αρκετά δυνατή. Τι συνέβαινε λοιπόν; Τα κολλούσα ίσια και περίμενα να στεγνώσει η κόλλα. Μετά ήταν κάπως πιο σκληρά και σταθερά. Τα ταλαιπωρώ λίγο για να μην μοιάζουν καινούρια, να έχουν δηλαδή κάμποσες πτυχώσεις, διπλώματα, καμπές κτλ, οπότε τα πιο πολλά ξεκολλάνε, αφού όμως έχουν πάρει κάπως ρεαλιστικό σχήμα. Σε αυτή τη φάση (θυμήθηκα ότι) επεμβαίνω με CA με συρματάκι (κόλπο Indy), εάν έχουν ξεκολλήσει εντελώς, οπότε και σταθεροποιείται οριστικά το σχήμα τους. Αν έχουν ξεκολλήσει λίγο (π.χ. ένα απλό χαμογελάκι), με λίγο κόκκινο σμάλτο (που έτσι κι αλλιώς χρειάζεται για να βαφτεί το χαρτί στο σημείο που έχουμε κόψει και να μη φαίνεται άσπρο), σκληραίνει και σταθεροποιείται επίσης. Προσοχή στη φάση αυτή, να μη βάψουμε τα γράμματα. Εγώ έχω βάψει μερικά, αλλά δεν με απασχόλησε ιδιαίτερα, εξ άλλου φαίνονται και πιο φθαρμένα.

Για το No scaling στο acrobat, δες το παρακάτω screenshot. Ενδεχομένως στο απλό reader να δεις μικροδιαφορές στο παράθυρο, γιατί εγώ έχω την πλήρη έκδοση που έρχεται με το CS5, αλλά λογικά τα περισσότερα πρέπει να είναι ίδια ή όμοια.
Αν δεν επιλέξεις το no scaling, θα σου το μικρύνει λίγο, ανάλογα με τον εκτυπωτή σου, ώστε να χωρέσει στα περιθώρια του εκτυπωτή, άρα θα το βγάλει ελαφρώς εκτός κλίμακας. Ψιλοπράγματα και πάλι, συνήθως είναι γύρω στο 95-92%, δεν το έχω δει ποτέ να πέφτει χαμηλότερα. Ακόμα και αν γίνει δηλαδή, δεν θα πάθεις τίποτα.
Πρόσεξε τον προσανατολισμό του χαρτιού επίσης. Αν αυτός είναι λάθος, τότε η κλίμακα θα πέσει γύρω στο 50-60%, οπότε είσαι εκτός.

Για ό,τι άλλο θες, μου γράφεις είτε εδώ, είτε σε pm. Αν είναι κάτι που μπορεί να φανεί χρήσιμο και σε άλλους, καλύτερα γράφουμε εδώ ή ανοίγουμε άλλο θέμα, ξεχωριστό για home-made RBF (που νομίζω είναι καλή ιδέα). Διαφορετικά, μπορούμε και με pm.
edit:
http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,22647.0.html