Όπως λέει και ο Ράμπο: ''Το πρώτο αίμα''....
Ήθελα να μάθω να σφάζω μοντέλα και δεν το αποφάσιζα. Πριν λίγο καιρό έπεσε στα χέρια μου ένα F-16C Barak ''άοπλο''.

Το κιτ δίνει τον προβολέα αναχαίτησης
και το κομμάτι χωρίς τις IFF μπροστά από την καλύπτρα.
Είπα λοιπόν να φτιάξω ένα Block 30 με ανοιχτό τον κώνο του ραντάρ και τον χώρο του πυροβόλου πίσω από το πιλοτήριο.
Αγόρασα το σετ της CMK για τον χώρο αναχορηγίας του πυροβόλου (το λέω σωστά;) από τον STEF και από Αργυρούπολη το ραντάρ από Eduard.

Κι έτσι έφτασα κάπου εδώ, προσπαθώντας να ταιριάξω τα αταίριαστα...

Το σετ της CMK δίνει ανοιχτά και τα πάνελ πίσω από τον κώνο.
Αν θυμάμαι καλά εκεί είναι τα ηλεκτρονικά του ραντάρ το οποίο θα το φτιάξω αφού ολοκληρώσω το μοντέλο.
Το πιλοτήριο πρέπει να είναι από Block 40. Τουλάχιστον αυτό διάβασα στο διαδίκτυο όταν έψαχνα να βρω φωτό του Barak και Ελληνικού Block 30.
Αν τα σετ φωτοχαραγμένων της Eduard για τα πιλοτήρια των Barak και Block 30 είναι σωστά, τότε λίγα αλλάζουν μεταξύ των δύο πιλοτηρίων. Και στο κάτω-κάτω δεν με πείραζε ιδιαίτερα το να έχει λίγες διαφορές, γιατί το μοντέλο αυτό θα το φτιάξω περισσότερο για να μάθω να σφάζω, παρά για να έχω ένα Block 30.
Γι'αυτό έχω ήδη κολλήσει το πιλοτήριο.
Επίσης, δεν θα βάλω καθόλου οπλισμό. Θα ήθελα να του προσθέσω τα RBF όπου χρειάζεται, αλλά και τάκους στους τροχούς.
Αυτά...