Αποστολέας Θέμα: 4ο Σεμινάριο - Συνάντηση Μοντελιστων ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 28/04/2012 και ώρα 5:30 μμ,  (Αναγνώστηκε 7393 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος soumi

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • >Για ολους τους φίλους Γιώργος
Για να  μην λένε οτι μονό για φαΐ είμαστε θα ανεβάσουμε το βίντεο απο το σεμινάριο στο YOUTUBE .
Πάντως μια τέτοια παρέα για τα πάντα είναι  ικανή . 
[img width=202 height=120]http://i481.photobucket.com/albums/rr175/TheiosNontas/airfix%20the%20new%20era_zpsm6mcf13p.gif[

Αποσυνδεδεμένος Νίκος Κυπραίος

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΒΟΛΟΣ
  • KEEP YOUR FRIENDS CLOSE,BUT YOUR ENEMIES CLOSER
ανεβαστε το(οχι μονο στο youtube) να το κατεβασουμε να το εχουμε
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ 'ΣΑΙ ΛΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΣ ΓΑΛΕΡΑ

Αποσυνδεδεμένος Salonikios

• Scale 1/35
  • *
  • Μια ζωή την έχουμε!
ανεβαστε το(οχι μονο στο youtube) να το κατεβασουμε να το εχουμε

Νίκο μή ψαρώνεις κάτι άλλο έχει στο βρωμο-μυαλό του  ::glossa:: ::gyros::
Αναλυτικά οι δουλειές μου εδώ:
http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,21161.0.html

Αποσυνδεδεμένος BLACK SHEEP

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • Σουρλής Γιώργος
Συγχαρητήρια παιδιά  ::salut::
πάντα τέτοια  ::salut:: ::salut::
και ο Γιώργος ειναι αστέρι στο βάψιμο με λάδια  ::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
συγχαρητήρια και πάλι για την πρωτοβουλία :!: :!: :!: :!: :!: :!:

από την ...άλλη είναι απογοητευτικό  :( :( :( :( :(

να διατίθεται ένας χώρος δωρεάν και μετά φιλοξενίας
να έχουν τη διάθεση κἀποιοι να δείξουν κάποιες τεχνικές

και οι ενδιαφερόμενοι -που δεν ξέρουν την τύφλα τους -να είναι τόσοι λίγοι

αυτό βέβαια δεν πρέπει να πτοεί τους διοργανωτές

Αποσυνδεδεμένος Ni_Kos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Thessaloniki - Milano
Λοιπόν, με τη σειρά ..

Soumi - Ευχαριστούμε άλλη μια φορά για τη φιλοξενία και φυσικά για το ψήσιμο !!!  ::salut:: ::salut::    Τώρα κατάλαβα και που χρησιμεύουν οι ποδιές της IPMS !!!!  :mrgreen:   

Κάποια στιγμή εμφανίστηκε και ένα ... μαυράκι !! Και λέει ο Γιώργος .. "Ο γιός μου" !!   :mrgreen:   Φυσικά δεν έγινε αυτό, αλλά φαντάζομαι πόση κάπνα έφαγε ο καημένος ο μικρός στο δωμάτιό του από πάνω, ώστε να ταΐσει ο πατέρας του εμάς τους ... πεινάλες !!  Μπράβο και στην υπομονή της Μαρίας (της συζύγου) που άντεξε και τις αγριοφωνάρες μας !!   ::glossa::   ::salut::

Giorgos G - Ευχαριστούμε που μοιράστηκες μαζί μας τις γνώσεις σου και τις τεχνικές !!   ::salut:: ::salut:: 

Trelas 3 - Ρε συ, στις παραπάνω φωτογραφίες δεν μπορώ να ξεχωρίσω το σουβλάκι από το .... κεφάλι της φιγούρας, έτσι που τις έβαλες δίπλα δίπλα !!  :mrgreen:

Μια καταπληκτική βραδιά που τα συνδύασε όλα ... μοντελισμό, καλή παρέα και φυσικά ....  ::gyros:: ::gyros::      :mrgreen:
Nikolas Kostoulas

Αποσυνδεδεμένος Giorgos G

• Αλανθαστος μοντελιστης ειναι αυτος που δεν κανει μοντελα.
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: θεσσαλονικη
  • Μοντελαρετε γιατι.......χανομαστε!
Παιδια θελω να σας ευχαριστησω κι'εγω που ειχατε την υπομονη να παρακολουθησετε αυτα που ειπα,οπως επισης και τον Γιωργο(Soumi)για την αψογη οπως παντα φιλοξενια του,και για τις μετεπειτα στιγμες μοντελοκρασοκατανυξεως! :mrgreen: ::salut:: ::salut::
ΟΤΙ ΚΑΤΣΕΙ GROUP BUILT.

Αποσυνδεδεμένος dmoshid

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Stavanger- Κουφάλια
  • Don't fear death, fear time
Παιδια θελω να σας ευχαριστησω κι'εγω που ειχατε την υπομονη να παρακολουθησετε αυτα που ειπα,οπως επισης και τον Γιωργο(Soumi)για την αψογη οπως παντα φιλοξενια του,και για τις μετεπειτα στιγμες μοντελοκρασοκατανυξεως! :mrgreen: ::salut:: ::salut::
Γιώργο (Giorgos G) πολύ λυπήθηκα που δεν μπόρεσα να παραβρεθώ στο σεμινάριο με τα λάδια όπως και σε αυτό του Θεοφίλου!!!
Είμαι σίγουρος για την καλή φιλοξενία του Γιώργου(Soumi)!!! Την γνώρισα άλλωστε!!!
Ένας ενδιαφερόμενος που δεν ξέρει την τυφλά του!!!! :wink: ::salut::
Ο άνθρωπος δεν κατάγεται από τους πιθήκους αλλά απο τα ΒΑΜΠΙΡ!
Μόνο οι νεκροί βλέπουν το τέλος του πολέμου!

Αποσυνδεδεμένος Sakis900

• Scale 1/35
  • *
Μπράβο ρε παιδιά! Δυστυχώς, απρόσμενος φόρτος εργασίας με κράτησε εκτός για ακόμη μία φορά....

Αποσυνδεδεμένος xaris_the greek

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
  • ΠΑΡ ΕΚΑΣΤΟΝ ΤΕΓΓΟΝΤΑΣ ΤΑΣ ΠΤΕΡΥΓΑΣ
Είναι γνωστό από τα τραγούδια άλλου θεσσαλονικιού ότι "Των Ελλήνων οι κοινότητες φτιάχνουν άλλο γαλαξία". Την επόμενη φορά που κάποιος είπε ότι θα φέρει και μπουζούκι θα έχει άλλα κόλπα. ʼλλωστε η κιθάρα μου είναι πάντα μαζί σε τέτοιες ηθικοπλαστικές διοργανώσεις.

Στη συνάντηση διακρίθηκαν δύο πρόσωπα:

Από τη μία ο Giorgos G που θεωρώ ότι εχει τεράστιες δυνατότητες ως δάσκαλος. Φανταστείτε ότι κατάλαβα ακόμα κι εγώ που είμαι τελείος άσχετος με το θέμα.

Από την άλλη ο Soumi, που αποδεικνύεται μάστορας στη φιλοξενία και το ψήσιμο.

Μια χαρά ήτανε, καιρός να το επαναλάβουμε! :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος Giorgos G

• Αλανθαστος μοντελιστης ειναι αυτος που δεν κανει μοντελα.
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: θεσσαλονικη
  • Μοντελαρετε γιατι.......χανομαστε!
Είναι γνωστό από τα τραγούδια άλλου θεσσαλονικιού ότι "Των Ελλήνων οι κοινότητες φτιάχνουν άλλο γαλαξία". Την επόμενη φορά που κάποιος είπε ότι θα φέρει και μπουζούκι θα έχει άλλα κόλπα. ʼλλωστε η κιθάρα μου είναι πάντα μαζί σε τέτοιες ηθικοπλαστικές διοργανώσεις.

Στη συνάντηση διακρίθηκαν δύο πρόσωπα:

Από τη μία ο Giorgos G που θεωρώ ότι εχει τεράστιες δυνατότητες ως δάσκαλος. Φανταστείτε ότι κατάλαβα ακόμα κι εγώ που είμαι τελείος άσχετος με το θέμα.

Από την άλλη ο Soumi, που αποδεικνύεται μάστορας στη φιλοξενία και το ψήσιμο.

Μια χαρά ήτανε, καιρός να το επαναλάβουμε! :mrgreen:
::salut:: ::salut:: ::salut::
ΟΤΙ ΚΑΤΣΕΙ GROUP BUILT.

Αποσυνδεδεμένος Nicolas_mk2

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΦΡΑΠΕΔΟΥΠΟΛΗ (Θεσ/νίκη)
Αρχικά να πουμε ενα μεγαλο ευχαριστω στον Γιώργο και την γυναίκα του οι οποιοι μας φιλοξενισαν και μας ανεχτικαν για μια φορά ακομη....Ο Σουμης εκτος απο εξαιρετικός μοντελιστης αποδειχτηκε και σπουδαιος ψητάς,μια χαρα τα κοψιδια-απο ενα σημειο και μετα χασαμε τον λογαριασμό....Ενα μεγαλο ευχαριστω και στον ΓιωργοG για το σεμιναριο-δυστηχως βιντεο δεν υπαρχει οποτε σε συννενονηση με τον Σουμη θα σουλουπωσουμε λιγο το φωτορεπορταζ που καναμε και θα το ανεβασουμε για οσους ενδιαφερονται!  ::salut::

Χαρη να μου στειλεις μια λιστα(ρεπερτοριο)με τραγουδια για να ημαστε ετοιμοι την επομενη φορα!!!  :mrgreen:

Tags: