0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ανεβαστε το(οχι μονο στο youtube) να το κατεβασουμε να το εχουμε
Παιδια θελω να σας ευχαριστησω κι'εγω που ειχατε την υπομονη να παρακολουθησετε αυτα που ειπα,οπως επισης και τον Γιωργο(Soumi)για την αψογη οπως παντα φιλοξενια του,και για τις μετεπειτα στιγμες μοντελοκρασοκατανυξεως!
Είναι γνωστό από τα τραγούδια άλλου θεσσαλονικιού ότι "Των Ελλήνων οι κοινότητες φτιάχνουν άλλο γαλαξία". Την επόμενη φορά που κάποιος είπε ότι θα φέρει και μπουζούκι θα έχει άλλα κόλπα. ʼλλωστε η κιθάρα μου είναι πάντα μαζί σε τέτοιες ηθικοπλαστικές διοργανώσεις.Στη συνάντηση διακρίθηκαν δύο πρόσωπα: Από τη μία ο Giorgos G που θεωρώ ότι εχει τεράστιες δυνατότητες ως δάσκαλος. Φανταστείτε ότι κατάλαβα ακόμα κι εγώ που είμαι τελείος άσχετος με το θέμα. Από την άλλη ο Soumi, που αποδεικνύεται μάστορας στη φιλοξενία και το ψήσιμο.Μια χαρά ήτανε, καιρός να το επαναλάβουμε!
Είναι γνωστό από τα τραγούδια άλλου θεσσαλονικιού ότι "Των Ελλήνων οι κοινότητες φτιάχνουν άλλο γαλαξία". Την επόμενη φορά που κάποιος είπε ότι θα φέρει και μπουζούκι θα έχει άλλα κόλπα. ʼλλωστε η κιθάρα μου είναι πάντα μαζί σε τέτοιες ηθικοπλαστικές διοργανώσεις.