Φίλοι μου καλημέρα ,Χρόνια Πολλά σε όλους τους Γιώργηδες !!
Αφού φάγαμε κατακούτελα ένα σεισμό των 4,5 ρίχτερ,ξαναβρίσκω την ηρεμία μου και ανεβάζω φωτογραφίες από τη σημερινή δουλειά στο Lynx.
Πίστευα ότι ο στόκος θα ήταν υπερβολή για αυτό το μοντέλο.Και πραγματικά θα μπορούσε να είνα έτσι αν δεν παρατηρούσα μία μικρή ατέλεια στην ουρά και είπα να βάλω λίγο υγρό στόκο 500 βαθμών της Gunze.Τη συνέχεια τη μαντεύετε.Λίγο εδώ ,λίγο εκεί, κατέληξα να στοκάρω κανονικά σε σημεία που στο κιτ φαινόταν κάπως άκομψα κάποιες ενώσεις λόγω βάθους γράμμωσης.Kαι μετά τρίψιμο.
Στη συνέχεια αφού προηγήθηκαν αρκετές δοκιμές χωρίς κόλλα,έγιναν οι κολήσεις και το μοντέλο προετοιμάστηκε για το βάψιμο.

Στις παραπάνω φωτογραφίες φαίνεται η δοκιμή που έγινε για το χρώμα που επέλεξα στο ρύγχος που δίνει η Matchbox για την στρατιωτική έκδοση.Πρόκειται για το X-3 Royal Blue της Tamiya.
Θα ακολουθήσει ένα λεπτό ανοικτό γκρί έναμελ για αστάρι και μόλις στεγνώσει το βασικό Royal Blue.
Κώστας Κολυβάκης
ΥΓ. Πάκη σε ευχαριστώ.Ούτε εμένα μου άρεσε.Το κουτί μου την είχε δώσει τότε.Οπως και πολλά άλλα πχ.Buccaneer-Jaguar-Walrus κα.