Αποστολέας Θέμα: Vintage Weeks 2012 - Matchbox [20/4 - 30/4]  (Αναγνώστηκε 98609 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Moderator
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
Απ: Vintage Weeks 2012 - Matchbox [20/4 - 30/4]
« Απάντηση #250 στις: Απριλίου 23, 2012, 08:58:06 μμ »
Παναγιώτη πολύ όμορφο! Τα βαρέλια; Θα βαφτούν;

.........έλα καρντάσι...........φωνάζει για ένα "βαρύ φορτίο".......... :mrgreen:

Δεν πιστεύω να μην έχεις εύκαιρο κιτ....... ::glossa:: ::glossa::
Ενα Panther θα ήταν ότι πρέπει...

Και εγώ έχω πρόοδο, σήματα. Και μέχρι τώρα άνευ προβλημάτων, παλιά καλά Airfix και καινούργια Revell.

Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος Giorgos G

• Αλανθαστος μοντελιστης ειναι αυτος που δεν κανει μοντελα.
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: θεσσαλονικη
  • Μοντελαρετε γιατι.......χανομαστε!
« Απάντηση #251 στις: Απριλίου 23, 2012, 09:24:26 μμ »
Χρονια Πολλα Γιώργο και απο μένα....Η συγκεκριμένη παραλλαγη είναι μεγάλο βασανο φίλε αλλα κ μεγάλη πρόκληση όπως λές...
Μέσα κ γω για heller vintage GB
Καλή συνέχεια στο μοντελάρισμά σας
Προκοπη σ'ευχαριστω για τις ευχες σου!Σιγουρα η συγκεκριμενη παραλλαγη ειναι βασανο,αλλα σκεψου το χαμογελο ευτυχιας οταν εχεις βαψει και το τελευταιο χρωμα,βγαζεις τις μασκες και..αποκαλυπτεται η splinter θα εισαι σαν τον joker!::salut:: ::salut::
ΟΤΙ ΚΑΤΣΕΙ GROUP BUILT.

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #252 στις: Απριλίου 23, 2012, 09:59:36 μμ »
Γιωργο(gontog)χρονια σου πολλα!Το βαψιμο του Βeau τα σπαει! ::salut:: ::salut::
ΟΤΙ ΚΑΤΣΕΙ GROUP BUILT.

Αποσυνδεδεμένος Theios Nontas

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #253 στις: Απριλίου 23, 2012, 10:34:00 μμ »
Σήμερα έβαψα το δεύτερο χρώμα του καμουφλάζ (xtracolor X251).
Μετά απο χρόνια χρησιμοποίησα τον Iwata HP-B, ιδανικός για 72άρια. Απόλαυση να βάφεις με τέτοιο εργαλείο είχα ξεχάσει πόσο καλός είναι! 

Click to see the original size.  Click to see the original size.

Αύριο το ασημί στις κάτω επιφάνειες.

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Moderator
  • Scale 1/24
« Απάντηση #254 στις: Απριλίου 23, 2012, 10:44:26 μμ »
Παίδες ευχαριστώ. Και χρόνια πολλά στους συνονόματους!

Θείε πολύ όμορφο!

Τελευταίο το κάτω χρώμα;!!! Αυτό δεν το έχω ξαναδεί. Θα μασκάρεις;

Αποσυνδεδεμένος Theios Nontas

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #255 στις: Απριλίου 23, 2012, 11:06:13 μμ »
Ναι θα μασκάρω, και θα βάψω με metalcote polished aluminium. Το άφησα τελευταίο επειδή χρησιμοποίησα το γκρί που είναι γκλός σαν υπόστρωμα για το metalcote, κατι σαν το μαύρο που μπαίνει κατω απο τα alclad  :wink:
Μπορεί να αρχίσω να βαζω και χαλκομανίες.

Αποσυνδεδεμένος Dimitris 72

• Braille Scale Oddity
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Ηλιούπολη Αθήνα
« Απάντηση #256 στις: Απριλίου 23, 2012, 11:36:13 μμ »
Μάλλον αύριο θα ανεβάσω και εγώ φωτό από το Chaffee μου. Τελικά το Bf 109 που ήθελα να φτιάξω, ατύχησε (δεν με πάνε τα ρημάδια τα πετούμενα  :evil:). Τα δύο μισά της ατράκτου ήταν στραβά και το ένα κοντύτερο από το άλλο. Ομολογώ ότι είναι η πρώτη φορά που μου συμβαίνει αυτό. Οπότε πήγε αύτανδρο και το γεναιόδωρο δώρο του Γιάννου  :evil: :evil: :evil:.

Το αρματάκι πάντως έχει ήδη προχωρήσει αρκετά...

ΔΚ

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
« Απάντηση #257 στις: Απριλίου 23, 2012, 11:42:53 μμ »
Παίδες ευχαριστώ. Και χρόνια πολλά στους συνονόματους!

Θείε πολύ όμορφο!
Τελευταίο το κάτω χρώμα;!!! Αυτό δεν το έχω ξαναδεί. Θα μασκάρεις;

Χρόνια Πολλά Γιώργο, πολύχρονος να σε χαιρόμαστε !!!

:arrow: Θ.Ν.  καλά τα λες για τον HP-B. βοηθάνε και τα X-tracolor. ωραία δουλειά

::arrowred:: τελευταίο το κάτω χρώμα ? γιατι όχι . το έχω κάνει κι εγώ αρκετές (πολλές φορές) , σε συγκεκριμένα (πάντα χαμηλοπτέρυγα) μοντέλα

::salut::
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος phantomakias

• DUM SPIRO MODELARUM MODELARUM ERGO SUM
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: αθηνα
  • PHANTOM PHOREVER / ...ΟΛΑ HAFif
« Απάντηση #258 στις: Απριλίου 23, 2012, 11:49:22 μμ »
Κατ'αρχην πολυχρονοι (και πολυχρωμοι) οι Γιωργηδες και του GB και του φορουμ και απανταχου.
Κατα δευτερον :Τελευταιο το κατω χρωμα ΝΑΙ ειδικα αν προκειται για μεταλλικο (και σμαλτο)
Μην ξεχναμε οτι αν βαψουμε πρωτα μεταλλικα κι απο πανω αλλο χρωμα υπαρχει κινδυνος να αντιδρασουν μεταξυ τους με ......περλε αποτελεσματα , οχι ευχαριστα!
Κατα τριτον εγω τελειωσα το παντσερακι αλλα τελειωσα κι απο μηχανη  :evil:
Αυριο φωτο! ::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Moderator
  • Scale 1/24
« Απάντηση #259 στις: Απριλίου 23, 2012, 11:50:06 μμ »
Ναι θα μασκάρω, και θα βάψω με metalcote polished aluminium. Το άφησα τελευταίο επειδή χρησιμοποίησα το γκρί που είναι γκλός σαν υπόστρωμα για το metalcote, κατι σαν το μαύρο που μπαίνει κατω απο τα alclad  :wink:
Ναι, έχεις ένα δίκιο... αν και ποτέ δεν είχα σκεφτεί να χρησιμοποιήσω μέρος της παραλλαγής για υπόστρωμα στο Alclad, ίσως γιατί βάφω 90% με matt. Καλή συνέχεια!

::arrowred:: τελευταίο το κάτω χρώμα ? γιατι όχι . το έχω κάνει κι εγώ αρκετές (πολλές φορές) , σε συγκεκριμένα (πάντα χαμηλοπτέρυγα) μοντέλα
Δεν το έχω ποτέ δοκιμάσει. Ακόμα και με "περίεργο" κάτω χρώμα πχ κόκκινο ή σκούρο καφέ, ακολουθώ πάντα την "πεπατημένη" σειρά βαφής από κάτω προς τα πάνω. You can't teach an old dog new tricks που λένε και οι αγγλοσάξωνες... ειδικά αν μιλάμε για old bison, water buffalo, T-Rex κλπ... ::glossa::

Τελευταίο update και από εμένα για σήμερα. Τέλειωσα με τα σήματα και πάτησε το θηρίο στις ρόδες του. Το ΣΠ αν και πολύπλοκο σαν εικόνα, τελικά είναι πολύ εύκολο στη συναρμολόγηση, έχει τέλεια εφαρμογή και γεωμετρία και είναι και στοιβαρότατο. Τα νοσταλγώ κάτι τέτοια της Matchbox, ειδικά ύστερα από κάτι AModel...

Καληνύχτα και καλή συνέχεια σε όλους!

Αποσυνδεδεμένος CROW

• magWerVE
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: West side
    • Image
« Απάντηση #260 στις: Απριλίου 24, 2012, 12:25:55 πμ »
Μάλλον αύριο θα ανεβάσω και εγώ φωτό από το Chaffee μου. Τελικά το Bf 109 που ήθελα να φτιάξω, ατύχησε (δεν με πάνε τα ρημάδια τα πετούμενα  :evil:). Τα δύο μισά της ατράκτου ήταν στραβά και το ένα κοντύτερο από το άλλο. Ομολογώ ότι είναι η πρώτη φορά που μου συμβαίνει αυτό. Οπότε πήγε αύτανδρο και το γεναιόδωρο δώρο του Γιάννου  :evil: :evil: :evil:.

Το αρματάκι πάντως έχει ήδη προχωρήσει αρκετά...

ΔΚ
Exω μια εξτρα ατρακτο αν θες! :twisted:

Αποσυνδεδεμένος prokroust

• H.A.F. Fanatic
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Σαλαμίνα
  • Η Ελλάς πρέπει να Ζήσει κ θα Ζήσει..(Χ. Τρικούπης)
    • ModelMania
« Απάντηση #261 στις: Απριλίου 24, 2012, 01:25:07 πμ »
Ναι, έχεις ένα δίκιο... αν και ποτέ δεν είχα σκεφτεί να χρησιμοποιήσω μέρος της παραλλαγής για υπόστρωμα στο Alclad, ίσως γιατί βάφω 90% με matt. Καλή συνέχεια!
Δεν το έχω ποτέ δοκιμάσει. Ακόμα και με "περίεργο" κάτω χρώμα πχ κόκκινο ή σκούρο καφέ, ακολουθώ πάντα την "πεπατημένη" σειρά βαφής από κάτω προς τα πάνω. You can't teach an old dog new tricks που λένε και οι αγγλοσάξωνες... ειδικά αν μιλάμε για old bison, water buffalo, T-Rex κλπ... ::glossa::

Τελευταίο update και από εμένα για σήμερα. Τέλειωσα με τα σήματα και πάτησε το θηρίο στις ρόδες του. Το ΣΠ αν και πολύπλοκο σαν εικόνα, τελικά είναι πολύ εύκολο στη συναρμολόγηση, έχει τέλεια εφαρμογή και γεωμετρία και είναι και στοιβαρότατο. Τα νοσταλγώ κάτι τέτοια της Matchbox, ειδικά ύστερα από κάτι AModel...

Καληνύχτα και καλή συνέχεια σε όλους!

(Image removed from quote.)

Γιώργο χρόνια πολλα κ απο εμένα... το βαψιμο σου απίθανο... ρεκορ χρόνου έκανες....πολλα μπράβο. ::salut:: ::salut::
Κρουστάλλης (Πάκης) Προκόπης

Αποσυνδεδεμένος Blitz-X

• ΜΑΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΤΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ
« Απάντηση #262 στις: Απριλίου 24, 2012, 01:28:40 πμ »
Μπράβο σε όλους σας παιδιά, για την πρόοδο και τα όντως πολύ ωραία αποτελέσματα, ως εδώ :!:

Επιτέλους έφτασε και το δικό μου Matchboxάκι :mrgreen:

Click to see the original size.

Και ξεκινώ ευθύς αμέσως. Και όταν λέω ευθύς, εννοώ ευθύς :twisted: :mrgreen:

::salut:: ::salut:: ::salut::
ΜΦΧ

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #263 στις: Απριλίου 24, 2012, 01:30:17 πμ »
Σήμερα έβαψα το δεύτερο χρώμα του καμουφλάζ (xtracolor X251).
Μετά απο χρόνια χρησιμοποίησα τον Iwata HP-B, ιδανικός για 72άρια. Απόλαυση να βάφεις με τέτοιο εργαλείο είχα ξεχάσει πόσο καλός είναι! 

Click to see the original size.  Click to see the original size.

Θειε Νωντα πολυ βαψιμο!Οσο για τον Iwata...δεν ξεχνιεται.Ειναι σαν το ποδηλατο :mrgreen:Προχωραμε μετ'εμποδιων με την αριστερη πλευρα της ατρακτου τελειωμενη.Μηπως εχει κανεις φωτογραφιες απο τις πτερυγες πανω-κατω; ::salut:: ::salut::

ΟΤΙ ΚΑΤΣΕΙ GROUP BUILT.

Αποσυνδεδεμένος Ελιξ-ιριος

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: 3ο σύννεφο δυτικά...
« Απάντηση #264 στις: Απριλίου 24, 2012, 01:43:29 πμ »
Τα Μάτσμποξ ήταν δίχρωμα...Περνώντας κάτω από τον τίτλο της Ρέβελ, δεν ήταν πιά...Κάτι, λοιπόν, έπρεπε να γίνει...ʼλλωστε ο κανόνας επιτρέπει μόνο τα πολύχρωμα Μάτσμποξ να μενουν άβαφα... ʼρα εγώ έπρεπε να το βάψω...

Ε τί να κάνω; Το έβαψα! (Ή μήπως..."την έβαψα";  :wink:)

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #265 στις: Απριλίου 24, 2012, 01:47:19 πμ »
Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος 336sqn_Hawk

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Hράκλειο-Κρήτη
    • 336 (Hellenic) virtual sqn
« Απάντηση #266 στις: Απριλίου 24, 2012, 01:57:49 πμ »
Φίλοι μου καλημέρα ,Χρόνια Πολλά σε όλους τους Γιώργηδες !!
Αφού φάγαμε κατακούτελα ένα σεισμό των 4,5 ρίχτερ,ξαναβρίσκω την ηρεμία μου και ανεβάζω φωτογραφίες από τη σημερινή δουλειά στο Lynx.
Πίστευα ότι ο στόκος θα ήταν υπερβολή για αυτό το μοντέλο.Και πραγματικά θα μπορούσε να είνα έτσι αν δεν παρατηρούσα μία μικρή ατέλεια στην ουρά και είπα να βάλω λίγο υγρό στόκο 500 βαθμών της Gunze.Τη συνέχεια τη μαντεύετε.Λίγο εδώ ,λίγο εκεί, κατέληξα να στοκάρω κανονικά σε σημεία που στο κιτ φαινόταν κάπως άκομψα κάποιες ενώσεις λόγω βάθους γράμμωσης.Kαι μετά  τρίψιμο.
Στη συνέχεια αφού προηγήθηκαν αρκετές δοκιμές χωρίς κόλλα,έγιναν οι κολήσεις και το μοντέλο προετοιμάστηκε για το βάψιμο.

Στις παραπάνω φωτογραφίες φαίνεται η δοκιμή που έγινε για το χρώμα που επέλεξα στο ρύγχος που δίνει η Matchbox για την στρατιωτική έκδοση.Πρόκειται για το X-3 Royal Blue της Tamiya.
Θα ακολουθήσει ένα λεπτό ανοικτό γκρί έναμελ για αστάρι και μόλις στεγνώσει το βασικό Royal Blue.
Κώστας Κολυβάκης

ΥΓ. Πάκη σε ευχαριστώ.Ούτε εμένα μου άρεσε.Το κουτί μου την είχε δώσει τότε.Οπως και πολλά άλλα πχ.Buccaneer-Jaguar-Walrus κα.

Αποσυνδεδεμένος Wildcat

• ...ή απλά Γάτος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Over the hills and far away...
« Απάντηση #267 στις: Απριλίου 24, 2012, 01:59:54 πμ »
Δεν πρόλαβε να αναφερθεί η "κατάρα των Buckeye" και αμέσως χτύπησε! Θυμήστε μου να μη σας φωνάξω για ποδαρικό! :twisted:

Εκατσα λοιπόν χτές να ψεκάσω το άσπρο αλλα το λατρεμένο μου τετράποδο διεκδικώντας το μερίδιο που του αναλογεί απο τον χρόνο μου, αποφάσισε να μου κανει παρέα... μόλις όμως άνοιξα το δυαλυτικό πολυουρεθάνης, την έκανε τρέχοντας παρασέρνωντας στο διάβα της καλώδια και αερογράφους με αποτέλεσμα το χρώμα να καταλήξει στο παντελόνι μου... Σαν να μην έφτανε αυτό και έχωντας απολέσει το παλιό καλό σατινε Humbrol 130, άνοιξα το τενεκεδάκι "ρεζερβα" που είχα. Ελα όμως που το "νέο" χρώμα δεν είναι τόσο λευκό όσο το παλιό! Ιδέα μου λέω θα είναι και το ψέκασα... Συγκρίνωντας όμως με το αποτέλεσμα του παλιού χρώματος (το οποίο είναι και περασμένο εδώ και κάμποσα χρόνια) είναι εμφανές οτι υπάρχει διαφορά. Τζάμπα λοιπόν το χθεσινοβραδυνό βρυκολάκιασμα και ξανα μανα ψέκασμα σήμερα με Tamiya...

Αφού στέγνωσε και κατα τη διάρκεια του μασκαρίσματος, η κατάρα ξαναχτύπησε και μου έφυγε το μοντέλο απ΄τα χέρια! Ευτυχώς η πτώση ήταν απο υψος λίγων μόνο εκατοστών αλλα οχι χωρίς απώλειες! Ο pitot αγνοήται, το βάρος ξεκόλλησε και κουδουνίζει μες την άτρακτο αλλα το χειρότερο είναι οτι άνοιξε η κόλληση στο ρύγχος... ευτυχώς τουλάχιστον στο σημείο θα βαφτεί η αντιθαμβωτική και δεν θα φαίνεται το απαραίτητο στοκοτρίψιμο...
Με τα πολλά λοιπόν σήμερα έφτασε μεχρι εδώ...

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Καλή συνέχεια στους συνάδελφους και... σκόρδα! ::pop:: ::glossa::

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #268 στις: Απριλίου 24, 2012, 02:09:07 πμ »
Δεν πρόλαβε να αναφερθεί η "κατάρα των Buckeye" και αμέσως χτύπησε! Θυμήστε μου να μη σας φωνάξω για ποδαρικό! :twisted:

Εκατσα λοιπόν χτές να ψεκάσω το άσπρο αλλα το λατρεμένο μου τετράποδο διεκδικώντας το μερίδιο που του αναλογεί απο τον χρόνο μου, αποφάσισε να μου κανει παρέα... μόλις όμως άνοιξα το δυαλυτικό πολυουρεθάνης, την έκανε τρέχοντας παρασέρνωντας στο διάβα της καλώδια και αερογράφους με αποτέλεσμα το χρώμα να καταλήξει στο παντελόνι μου... Σαν να μην έφτανε αυτό και έχωντας απολέσει το παλιό καλό σατινε Humbrol 130, άνοιξα το τενεκεδάκι "ρεζερβα" που είχα. Ελα όμως που το "νέο" χρώμα δεν είναι τόσο λευκό όσο το παλιό! Ιδέα μου λέω θα είναι και το ψέκασα... Συγκρίνωντας όμως με το αποτέλεσμα του παλιού χρώματος (το οποίο είναι και περασμένο εδώ και κάμποσα χρόνια) είναι εμφανές οτι υπάρχει διαφορά. Τζάμπα λοιπόν το χθεσινοβραδυνό βρυκολάκιασμα και ξανα μανα ψέκασμα σήμερα με Tamiya...

Αφού στέγνωσε και κατα τη διάρκεια του μασκαρίσματος, η κατάρα ξαναχτύπησε και μου έφυγε το μοντέλο απ΄τα χέρια! Ευτυχώς η πτώση ήταν απο υψος λίγων μόνο εκατοστών αλλα οχι χωρίς απώλειες! Ο pitot αγνοήται, το βάρος ξεκόλλησε και κουδουνίζει μες την άτρακτο αλλα το χειρότερο είναι οτι άνοιξε η κόλληση στο ρύγχος... ευτυχώς τουλάχιστον στο σημείο θα βαφτεί η αντιθαμβωτική και δεν θα φαίνεται το απαραίτητο στοκοτρίψιμο...
Με τα πολλά λοιπόν σήμερα έφτασε μεχρι εδώ...

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Καλή συνέχεια στους συνάδελφους και... σκόρδα! ::pop:: ::glossa::
Καλα μιλαμε χρειαζεσαι ευχελαιο επιγοντως!Εχω μια τυχερη φωτο που ειναι οτι πρεπει γι'αυτες τις περιπτωσεις! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ΟΤΙ ΚΑΤΣΕΙ GROUP BUILT.

Αποσυνδεδεμένος Wildcat

• ...ή απλά Γάτος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Over the hills and far away...
« Απάντηση #269 στις: Απριλίου 24, 2012, 02:13:44 πμ »
Καλα μιλαμε χρειαζεσαι ευχελαιο επιγοντως!Εχω μια τυχερη φωτο που ειναι οτι πρεπει γι'αυτες τις περιπτωσεις! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ιησούς Χριστός νικάει και όλα τα κακά σκορπάει... ήπαγε οπίσω μου σατανά! ::pop:: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Moderator
  • Scale 1/24
« Απάντηση #270 στις: Απριλίου 24, 2012, 09:50:27 πμ »
Γιώργο χρόνια πολλα κ απο εμένα... το βαψιμο σου απίθανο... ρεκορ χρόνου έκανες....
Ευχαριστώ!

...με αποτέλεσμα το χρώμα να καταλήξει στο παντελόνι μου...
Πάρτε λοιπόν μία ποδιά της IPMS να σωθείτε!

Νίκο πολύ όμορφο. Παρά τις ατυχίες γίνετε κουκλί.

Αποσυνδεδεμένος Amen

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Λάρισα
  • Αρης
    • My photo Gallery
« Απάντηση #271 στις: Απριλίου 24, 2012, 09:51:57 πμ »
Μπράβο σε όλους για την εργατικότητα.Ρε μπας και να φτιάχνουμε μόνο μίνι κιτ ώστε να βλέπουμε έργα;

Eνα μικρό update με το fuselage στο mig-21 bis

Αποσυνδεδεμένος Dimitris 72

• Braille Scale Oddity
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Ηλιούπολη Αθήνα
« Απάντηση #272 στις: Απριλίου 24, 2012, 09:52:37 πμ »
Και δύο φωτό από την παραλίγο κατασκευή μου, το 109. Είναι εμφανές, το γιατί δεν με πάνε τα πετούμενα....

Και μερικές (άθλιες - ακόμα και για τα δικά μου δεδομένα  :oops: :oops: :oops:), από το Μ-24. Έχω τρυπήσει τις κάννες, έχω βάλει συρματάκι για τους κρίκους ανύψωσης, πρόσθεσα λίγη λεπτομέρεια στη θυρίδα και έφτιαξα (από συρραπτικό), τα προστατευτικά των φώτων. Εξυπακούεται ότι τίποτα από όλα αυτά, δεν είχε γίνει όταν το είχα πρωτοφτιάξει το μακρινό 1977 (αν θυμάμαι καλά, αγορασμένο τότε από τον Πανταζόπουλο στην Κάνιγγος).....

ΔΚ

Αποσυνδεδεμένος FOX-3

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Πειραιας
« Απάντηση #273 στις: Απριλίου 24, 2012, 09:57:13 πμ »
μπραβο σε ολους παιδια βλεπω μικρα θαυματα  :D :D :D
μητσακο σου εμεινε και η ουρα απο το 109 που τοσο ηθελες  τυχερε !!!

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #274 στις: Απριλίου 24, 2012, 10:14:05 πμ »
Ξεκινησα παιδια και εγω το Siskin,
και οι πρωτες φωτογραφιες....
Δεν ξέρω γιατί...Αλλά πάντα μου άρεσε αυτό το αεροπλανάκι. Έχει ωραίες γωνίες! Παραλίγο να συμμετέχω με ένα τέτοιο....Με πολλή χαρά θα το παρακολουθώ!Καλή συνέχεια! ::salut::