ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ > Ξύλινα: Show room
Αρχαία Ελληνική Μονήρης Πεντηκόντορος ( Αργώ) κλίμακα 1/25
Kostis Pap:
--- Παράθεση από: dorade στις Μαρτίου 30, 2012, 09:42:44 μμ ---Σκοπός μου είναι να φτιάξω ένα μοντελιστικό σχέδιο .Δεν κρύβω καθόλου ότι θα ήθελα να μου συμβεί το παρακάτω : Να το δει μία εταιρεία και να μου το ζητήσει.
--- Τέλος παράθεσης ---
Ίσως θα πρέπει να κάνεις εσύ πρόταση, όταν είσαι έτοιμος, παρά να περιμένεις τη θεά Τύχη. :D Καλή συνέχεια.
dorade:
Ευχαριστώ , καλό απόγευμα.
Thanasis:
Μάλλον μας έχουν προλάβει άλλοι....ως συνήθως.... :!:
Thx
http://modelshipmaster.com/products/ancient/greek_monoreme_ARGO.htm
Kostis Pap:
Νομίζω ότι μπορεί να το κάνει κανείς μόνος του παραγωγή-garage σχετικά εύκολα. Χρειάζεται ένα καλό μοντελιστικό σχέδιο. Με βάση αυτό δίνεις να κοπούν σε laser (πλέον βρίσκεις στην Ελλάδα τέτοια μηχανήματα) τα κόντρα πλακέ με τους νομείς και μερικά άλλα εξαρτήματα. Προσθέτεις τα κατάλληλα σανίδια για το πέτσωμα, τυπώνεις και τις οδηγίες με κάποιες πληροφορίες. Χρειάζεσαι ένα σχετικά απλό site που να μπορεί να δέχεται παραγγελίες και μετά πρέπει να κάνεις την προώθηση μέσα από διάφορα μοντελιστικά site. Αυτό είναι όλο...
dorade:
Βρε γαμώτο , θα με φάει το πληκτρολόγιο...
θανάση είσαι μεγάλο μαμούνι!!!!! Κάτι σαν το Κερύνεια ε?Να τελικά που εμφανίζονται οι καρεκλοκένταυροι.
Αυτό πρέπει να πωλείται έτοιμο εαν κατάλαβα καλά . Σωστά?
Η δική μου κατασκευή δεν έγινε με νομείς και σανίδια πετσώματος. Καλό αλλά (εγωισμός) , το δικό μου είναι πιο ακριβές, σε σχέση με το πραγματικό.
Τώρα ίσως καταλαβαίνω γιατί ο Βαγγέλης με ρωτούσε αν μου θυμίζει κάτι το σχέδιο που παρουσίασε.
Όχι βρε Βαγγέλη, δεν βασίστηκα σε αυτό , αν αυτό εννοούσες. Βασίστηκα σε ότι έγραψα πιο πάνω. Αν πάλι δεν το εννοούσες , σου ζητώ συγνώμη. Αλλά αν ήθελες να με ρωτήσεις κάτι, ας με ρώταγες . Θα ήθελα με όση διακριτικότητα με διακρίνει , να αναφέρω ότι δεν μπορώ να αποσυρθώ από ένα δημόσιο διάλογο σε ένα δημόσιο forum και να τον μετατρέψω σε προσωπικά mail. Το θεωρώ αγένεια προς τους αναγνώστες. Σου υπόσχομαι ότι θα σου απαντούσα.
Τώρα για να είμαι συνεπής , θα καθίσω να βγάλω άλλη μία για να έχω φωτο με την διαδικασία κατασκευής.Έτσι κι αλλιώς θα το έκανα. Ο τρόπος που θα εργαστώ, θα είναι ο ίδιος , θα κολλήσω τα μαδέρια το ένα πάνω στο άλλο και θα τα φάω με πλάνη και γωνιακό τροχό. Από εκεί και πέρα, θα είναι εύκολα τα πράγματα.
Κωστή , σε ευχαριστώ και πάλι . Δεν σκέφτηκα ποτέ να χρησιμοποιήσω κόντρα πλακέ , γιατί δεν θα ήταν ακριβής η κατασκευή με νομείς. Στην 1/25 τα μαδέρια του κήτους έχουν πάχος 11χλστ και είναι από πεύκο. Εν τω μεταξύ συμφωνώ μαζί σου , ότι μόνο με lasercut θα άξιζε να βγει .
Και πάλι καλό βράδυ.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση