Καλησπερα και παλι.Να με συμπαθατε για τις πολυ καθυστερημενες απαντησεις αλλα αυτες τις μερες γινεται ενας πανικος στη δουλεια
εχεις βρει κατι για πληρωμα για να το συνοδεύσεις ?
εγω για το δικο μου πήρα το σετ την Γάλλων της Mini Art και ισως προσπαθησω να φτιαξω κατι που να μοιάζει με Ισπανό Εθνικιστή

Σ.Σ.
Σταυρο ειχα δει καποια στιγμη αυτο
http://www.ecomodelismo.com/MDA_ver.php?idioma=En&ref=WARR-35478&αλλα με τα ταχυδρομικα εβγαινε τσουχτερο και ειπα να το αφησω χωρις φιγουρες.Με μετατροπες που λες να ειμαι ειλικρινης δεν το σκεφτηκα αλλα δεν ξερω αν το χω κιολας οποτε θα το αφησω ανευ φιγουρας

Ο,τι στεκει,στεκει καθως πολλες ισπανικες πολεις ειχαν μεσαιωνικη δομηση αλλα το θεμα ειναι κατα ποσο θα ειναι ευχαριστο οπτικα... 
Εγκυκλοπαιδεια εισαι ρε φιλε,ωραιος.Θα το δω,με γαργαλαει παντως να βαλω κατι

Μπράβο ρε φίλε ,πραγματικά εξαιρετικό.Δεν έχω λόγια!!! 
Σταματη να σαι καλα ρε φιλε

Το παντζερακι φιλε τα σπαει!!

Γιωργαρε να σαι καλα φιλε

εξαιρετικό βἀψιμο και φθορές -υποκλίνομαι
Υ.Γ. μανδρότοιχος έτοιμος -σκέψου τον διαγώνια στη βάση σου 13 χ 4 περίπου ή πιο ψηλό με πόρτα στη μέση
δε χρειἀζεται πεζοδρόμιο,βἀζεις σκόνες και χαμηλά χόρτα στη βάση του, σκονίζεις και το λιθόστρωτο και είσαι έτοιμος
αν θές και μανδροτοίχο από τούβλα, έχω ἐνα καλό ....καλούπι

Ευχαριστω πολυ ρε Πετρο.Καλουπι?Εχω κι εγω ενα.Τα ριχνουμε να δουμε πιο ειναι καλυτερο?

(Image removed from quote.)
έτοιμος μάστορα, μόλις βγήκε από το .....φούρνο
μήκος βάσης 13χ10
μήκος τοίχου 13,5 για να τρίψεις τα φάλτσα
ύψος τοίχου 4,5
η φωτο με κινητό, οπότε........
Οταν φτιαχνεις μοντελο εισαι κι εσυ φεεετττααα.Αλλα αν σου μπει κατι στο μυαλο γινεσαι flash gordon

:mrgreen:Αυτο που εκανες ειναι στον υπολογιστη η το εφτιαξες οντως?