Αποστολέας Θέμα: 25ος Διαγωνισμός - Εκθεση της IPMS Ελλάδος (2006)  (Αναγνώστηκε 24964 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Danaos

• ΣΜΤΗΣ ΕΑ
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Άργος
  • Hellas
Απ: 25ος Διαγωνισμός - Εκθεση της IPMS Ελλάδος (2006)
« Απάντηση #100 στις: Οκτωβρίου 01, 2006, 06:58:49 μμ »
Συγχαρητήρια σε όλους που πήραν μέρος στην έκθεση.
Χόρτασε το μάτι μας και η ψυχή μας μοντέλα.
Η παρουσία του MODELCLUP ήταν πολύ ωραία με τα καρτελάκια στα μοντέλα.
Να είμαστε όλοι καλά και του χρόνου.

Γιάννης Κουτάλης

Αποσυνδεδεμένος melpas1013

• Διαχειριστής
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Όπου αργεί να ξημερώσει NOT! Όπου δεν θα ξημερώσει ποτέ...
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
« Απάντηση #101 στις: Οκτωβρίου 01, 2006, 07:01:25 μμ »
Όποιοι από τους συναδέλφους έχουν φωτογραφίες από την Έκθεση και θέλουν ας τις κάνουν ένα .zip αρχείο και ας μου τις στείλουν, προκειμένου να τις συλλέξουμε σιγά σιγά όλες και να εμπλουτίσουμε τη gallery μας...

Αποσυνδεδεμένος ΕΥΓΕΝΙΟΣ

• Scale 1/35
  • *
  • MC-114 IPMS-1023
« Απάντηση #102 στις: Οκτωβρίου 01, 2006, 08:08:33 μμ »
Θα ήθελα κι εγώ με τη σειρά μου να εκφράσω τα συγχαρητήρια για την διοργάνωση, τις συμμετοχές και την άριστη παρουσία του Modelclub στο κορυφαίο μοντελιστικό γεγονός στη χώρα μας!
Ας κάνουμε τα μέγιστα για να προβάλουμε το γεγονός, ώστε του χρόνου οι συμμετοχές να είναι ακόμα περισσότερες!
.....ʼντε τώρα να με κάνεις καλά.......θέλω να φτιάξω ΌΛΑ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΜΟΥ ΑΠΟΨΕ!!!!!  (που χρόνος... :cry: :cry: :cry:)

Αποσυνδεδεμένος Brutalos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Aθήνα, Ζωγράφου
  • Αθήνα, Ζωγράφου
« Απάντηση #103 στις: Οκτωβρίου 01, 2006, 08:17:05 μμ »
Πράγματι από τις καλύτερα οργανωμένες εκθέσεις που είδα ποτέ. Ο Γιώργος (mmaker) έκανε τρομερή δουλειά, και του αξίζουν συγχαρητήρια, όπως και σε όλα τα παιδιά της οργανωτικής επιτροπής που κατάφεραν να βγάλουν σε πέρας αυτό το δύσκολο έργο. Χάρηκα πολύ που είδα τόσες πολλές συμμετοχές, και ακόμη περισσότερο βλέποντας τις συμμετοχές με τα καρτελλάκια του modelclub. Μπράβο σε όλους! Περιττό να πω πως ο Major-Goose δεν άφησε μετάλλιο για κανέναν άλλο στις κατηγορίες του! Ήταν μονίμως ανέβα-κατέβα από το βάρθρο των απονομών! Μπράβο σε όλους, και του χρόνου με ακόμη περισσότερες συμμετοχές!!
Ανδρέας Αποστολόπουλος

Αποσυνδεδεμένος Δημητρης

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Κερατσινι
« Απάντηση #104 στις: Οκτωβρίου 01, 2006, 11:15:48 μμ »
Τα συγχαρητήρια μου σε όλους όσους εργάστηκαν για την πραγματοποίηση της έκθεσης. Συμμετείχα σε έκθεση μετά από 10-12 χρόνια και πέρασα πολύ ωραία, ενώ η διάκριση που είχα, ήταν το κερασάκι σε ένα ευχάριστο τριήμερο. Το δυσάρεστο ήταν ότι δεν κατάφερα να είμαι παρών στις απονομές. Συγχαρητήρια και σε όλους τους συμμετέχοντες, ελπίζω του χρόνου να είμαστε ακόμα περισσότεροι και καλύτεροι.   
Πρώην Hartman

Αποσυνδεδεμένος Δόξας Ιωάννης

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • Ότι και να κάνεις, κάνε το σωστά!
« Απάντηση #105 στις: Οκτωβρίου 01, 2006, 11:56:19 μμ »
Για άλλη μια χρονιά η έκθεση της IPMS ολοκληρώθικε με μεγάλη επιτυχία. :DΤο θετικό κάθε φορά είναι που λέμε κάθε χρόνο και καλήτερα.Αυτό επιφορτίζει το ΔΣ της IPMS και την οργανωτική επιτροπή να ανεβάζει τον πήχη της οργονοτικής ποιότητας της έκθεσης ολοένα και ποιό πάνω.Τα λάθη υπήρξαν και γίνετε καθε χρόνο μεγάλη προσπάθεια αυτά να περιοριστούν.
Και αυτό ήταν φανερό :!:Συγχαρητήρια και απο μένα σε όλους όσους οργάνωσαν την έκθεση,στους συμμετέχοντες που με τις κατασκευές τους ανέβασαν την ποιότητα της έκθεσης  πολύ ψιλά και στην δυναμική παρουσία του Modelclub στη έκθεση που βοηθάει και αυτό με το δικό του τρόπο στη διάδοση του αγαπημένου μας χόμπι :wink:

:D ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ  :D

• Διαχειριστής
  • Scale 1/24
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
« Απάντηση #106 στις: Οκτωβρίου 02, 2006, 01:45:15 πμ »
Μια ερωτηση τα δυο ελληνικα Camel ειναι βαμμενα λιγο διαφορετικα το ενα απο το αλλο
ειναι σωστα και τα δυο? και υπαρχουν αλλες φωτος απο αυτα τα δυο?

Κωστή θα ανεβάσω μερικές ακόμα αύριο αν προλάβω...

Αποσυνδεδεμένος KostasT

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ουαλλια/Αθηνα
  • Κωστας Τσιπας
« Απάντηση #107 στις: Οκτωβρίου 02, 2006, 01:50:51 πμ »
Ευχαριστω πολυ Κωστα 8) :D
There is a very fine line between "hobby" and "mental illness."
Τι τραβαει η ανθρωποτητα...................................

Αποσυνδεδεμένος JohnMet

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Κρήτη
  • Πάντα μ'αρέσει να πετώ με κόντρα τον αέρα...
« Απάντηση #108 στις: Οκτωβρίου 02, 2006, 02:53:28 πμ »
Δεν θέλω να πω για το επίπεδο της έκθεσης κ τα σχετικά, όλοι ξέρουμε πόσο καλά ήταν...
πέρισυ που ξαναπήγα δεν γνώριζα και κανένα κ έκατσα μόνο μία ωρίτσα...
φέτος αντιθέτος με τόσους γνωστούς κ φίλους από εδώ μέσα ήταν κάτι το μοναδικό...
δεν μπορείς να βλέπεις απλά το μοντέλο..πρέπει να έχεις και κάποιους "τρελλούς" δίπλα σου να σχολιάζουν τα πιο απίθανα...
ειδικά στην απονομή το γέλιο που ρίξαμε ήταν απίστευτο...θα σας πω μόνο την ατάκα του αστραπόγιαννου πως εάν ήμασταν όλοι μαζί στο στρατό θα τρώγαμε πολλές φυλακές...
ʼντε και του χρόνου...

Αποσυνδεδεμένος STARFIGHTER

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθηνα
  • Ελληνικη Ομαδα Διασωσης Αττικης
« Απάντηση #109 στις: Οκτωβρίου 02, 2006, 09:09:28 πμ »
..δεν θα ειμαι πρωτοτυπος..συγχαρητηρια για ολες τις συμμετοχες και ιδιως αυτες το modelclub...πολυ καλη η ολη οργανωση γενικοτερα...
υγ...ενσημο του mmaker θα του κολλησουμε?
υγ2...κρινοντας γενικοτερα(και με αφορμη την τελευταια εκθεση)...ειναι οφθαλμοφανες οτι η υπαρξη του modelclub,σπρωχνει το ''αθλημα'' μπροστα,και μαλιστα δυνατα...
ΧΑΙΔΕΜΕΝΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
πατησια/αθηνα

Αποσυνδεδεμένος prokroust

• H.A.F. Fanatic
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Σαλαμίνα
  • Η Ελλάς πρέπει να Ζήσει κ θα Ζήσει..(Χ. Τρικούπης)
    • ModelMania
« Απάντηση #110 στις: Οκτωβρίου 02, 2006, 09:57:25 πμ »
υψηλότερο επίπεδο σε σχέση με προηγούμενες χρονιές...
πάντως παρατήρησα λιγότερα διοράματα αρμάτων σε σχέση με την περσινή...αλλά περισσότερα μοντέλα.

Συμφώνώ μαζί σου.....
Κρουστάλλης (Πάκης) Προκόπης

Αποσυνδεδεμένος GEO

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Ηρακλειο
  • modelclub.gr
« Απάντηση #111 στις: Οκτωβρίου 02, 2006, 10:17:05 πμ »
Πέρασα από την έκθεση το Σάββατο κατά τις 1. Ομολογώ ότι δεν είχα ξαναπάει στην έκθεση .
Σε γενικές γραμμές ήτανε καλή . όμως προσωπικά περίμενα περισσότερα εκθέματα .
Δεν μου άρεσε ο φωτισμός του χώρου , εκτός εαν ήτανε μελετημένο να είναι είναι τόσο χαμηλός....
Οι προσφορές των περιπτέρων δεν ήτανε και τόσο προσφορές ...
Τα wargames θα μπορούσανε  να είναι στημένα και σε σημείο που να μην ενοχλέι τη διέλευση του κοινού
Έτυχε να είμαι δίπλα σε μια τριμελή ομάδα κριτικής επιτροπής , ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ Ο ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ των μοντέλων και της δουλειάς των δημιουργών.
Αυτό είναι του τάδε μοντέλο , το άλλο είναι του πιτσιρικά , για δες εδώ δεν είναι καλή κόληση αυτή στις επρύστριες ? κλπ , περίμενα να ακούσω ποιο εξειδικευμένα σχόλια
Μου έκανε εντύπωση η συμμετοχή οκτάχρονου με μαχητικό σε 1/72
Οι δουλειές του club ήτανε όλες υπέροχες και δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποια ως καλύτερη , ίσως του φίλου από το Ναύπλιο λόγω μεγέθους και ιδιοκατασκευής του διοράματος.
Δεν μου άρεσε το μπλε σεντόνι , ας βάλουν εισητήριο 2 ευρώ στους ενήλικες την επόμενη φορά εαν είναι να βρεθεί καλύτερη επιφάνεια
Σε αρκετά πινάκια τα σχοιχεία του εκθέματος ήτανε ελλειπή πχ δεν έγραφε την κλίμακα των μοντέλων , σε άλλα ούτε το είδος πχ του οχήματος ( εγώ με τα γερμανικά δεν τα παώ καλά )
Σε κάποιο σημείο είχε καποιους λαχνούς ενώ δεν υπήρχε κάποιος να εξηγήσει τι ακριβώς αφορούνε .Προσωπικά ενδιαφερόμουν να ενισχύσω το θεσμό με αγορά 2 λαχνών , δεν υπήρχε κάποιος.
Τέλος αν και φανατικός αεροπλανάκιας , οφείλω να ομολογήσω ότι οι αρματάδες βελτιώνουν πάρα πολύ τα μοντέλα τους και έχουν ανεβάσει τον ανταγωνισμό πολύ ψηλά , ίσως και το εντυπωσιακό κατά περίπτωση έδαφος που πλαισιώνει τα μοντέλα να κερδίζει το μάτι του παρατηρητή.

Υ.Γ. Του χρόνου σκέφτομαι να συμμετάσχω κι εγώ με αεροσκάφος μάλλον ΒΠΠ.
Υ.Γ. Στο δρόμο με ρωτήσε ένα ζευγάρι αμερικάνων πως πάνε στην πινακοθήκη , τους πρότεινα να πάνε στο Μουσείο να δούνε την έκθεση αντ αυτής , ξετρελάθηκαν με το εντερπραιζ , αμ πως.....

αυτά από εμένα και σόρυ για το αρνητικό ύφος
καλό μήνα σε όλους μπαι δε γουέι
southern by the grace of God

Αποσυνδεδεμένος vagos

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Aπο Καρέα μεχρι Αγγλία.
  • Come And Get IT.
« Απάντηση #112 στις: Οκτωβρίου 02, 2006, 10:21:07 πμ »
Ετσι παιδια χωστε υλικο, μπραβο ρε Κωτσο!

Μονο πανω απο το πτωμα μου θα παρεις αυτο το κιτ.

• Διαχειριστής
  • Scale 1/24
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
« Απάντηση #113 στις: Οκτωβρίου 02, 2006, 10:31:33 πμ »
Έχεις δίκιο για τον φωτισμό, δε μπορούσε να γίνει όμως τίποτε άλλο, ήταν fix, υπήρχε η σκέψη να φέρει η IPMS πρόσθετο φωτισμό, αλλά το Πολεμικό Μουσείο ζήτησε να πληρωθεί το ρεύμα...
Για τις προσφορές των περιπτέρων θα σε γελάσω καθώς δεν αγόρασα τίποτα εκτός από ένα βιβλίο...
Τα wargames ήρθαν τελευταία στιγμή, με αποτέλεσμα, να έχουν στηθεί όλοι οι πάγκοι και να μην μπορούν ίσως να μετακινηθούν εξαιτίας των εκθεμάτων που είχαν επάνω τους, σωστή όμως η παρατήρηση σου...
Όσο για την κριτική από την αρμόδια επιτροπή, δε θα εκφέρω κάποια άποψη. Ίσως να ήθελε λίγο περισσότερο τάκτ, αλλά θα μείνω εδώ...
Η απόχρωση του μπλέ στους πάγκους, πιστεύω ότι είναι καλή, καθώς βοηθά πολύ στην φωτογράφηση των μοντέλων σαν background. Δε συμφωνώ ότι εκεί υπήρχε κάποιο πρόβλημα, που να χρήζει αντιμετωπίσεως από την IPMS.
Για τους λαχνούς, αρκεί να ζήταγες σε ένα από τα παιδιά με τα καρτελάκια να σου εξηγήσει και να σου δώσει όσους ήθελες. Έχεις δίκιο, αλλά σκέψου ότι αυτά τα παιδιά έμεναν εκεί στην έκθεση επί ώρες, και δε θα μπορούσαν να είναι παντού συνέχεια...

Με το καλό να σε δούμε μαζί μας του χρόνου με το αεροσκάφος σου, και γιατί όχι με παραπάνω από ένα.
Να θυμάσαι ότι αν δε σχολιάσουμε και εμείς δεν θα μπορέσουν τα παιδιά στην IPMS να βρούν λάθη και να τα διορθώσουν την επόμενη φορά...

Αποσυνδεδεμένος prokroust

• H.A.F. Fanatic
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Σαλαμίνα
  • Η Ελλάς πρέπει να Ζήσει κ θα Ζήσει..(Χ. Τρικούπης)
    • ModelMania
« Απάντηση #114 στις: Οκτωβρίου 02, 2006, 10:41:59 πμ »
Και εγώ με την σειρά μου θέλω να πω  συγχαρητήρια σε όλους που πήραν μέρος στην έκθεση και για τις δουλειές τους ανεξάρτητα αν τιμήθηκαν με κάποιο βραβείο ή όχι. Υπήρχαν καταπληκτικές δουλειές που και 10 κάρτες του ενός (1GB) να είχα δεν θα μου έφταναν να τις αποθανατίσω όλες με τις λεπτομέρειες τους. ΕΥΓΕ!!!!!!!!!!

Σχετικά με την διοργάνωση πιστεύω ότι ήταν η καλύτερη των τελευταίων 5 ΧΡΌΝΩΝ (που παρακολουθώ εγώ τον διαγωνισμό). Θερμά μπράβο στα παιδία της IPMS που εργάστηκαν για αυτό το αποτέλεσμα.

Εγώ προσωπικά δυστυχώς δεν κατάφερα να πάρω μέρος φέτος αλλά υπόσχομαι δυναμική παρουσία του χρόνου.

Χάρηκα όμως πολύ που είδα παιδεία από το model club που ήξερα και γνώρισα ακόμη περισσότερους. Παιδιά σε αυτό το σημείο θέλω να πω ότι εκτός από το hobby που μας ενώνει όλους, παρατήρησα ότι υπάρχει και μία ωραία παρεήστικη χημεία μεταξύ μας και αυτό με έχει κάνει να είμαι ενθουσιασμένος που σας έχω γνωρίσει όλους.

Να είστε όλοι καλά!

Κρουστάλλης (Πάκης) Προκόπης

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
« Απάντηση #115 στις: Οκτωβρίου 02, 2006, 10:50:00 πμ »
Το Σάββατο το όλο σκηνικό μου θύμιζε παιδική χαρά με τα μέλη του modelclub να δίνουν ρέστα με τις ατάκες τους!!!
Ο πιο εντυπωσιακός ήταν ο γνωστός HEATER που έκανε σαν μικρό παιδί όταν άνοιξε το τεράστιο κουτί του Α-7Ε!!!
Σάλια έτρεχαν και επιφωνήματα θαυμασμού ακολούθησαν!!!
Είχε πολύ πλάκα πάντως και πέρασα πολύ ωραία!!!
 :wink:

Αποσυνδεδεμένος STARFIGHTER

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθηνα
  • Ελληνικη Ομαδα Διασωσης Αττικης
« Απάντηση #116 στις: Οκτωβρίου 02, 2006, 11:50:43 πμ »
...παιδες δεν εχω προλαβαινω να διαβασω ολα τα post...θα μπει καποιo ξεχωριστο gallery με φωτο απο την εκθεση?..πηγα μονο την Πεμπτη και νομιζω οτι εχασα επεισοδια....
ΧΑΙΔΕΜΕΝΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
πατησια/αθηνα

• Διαχειριστής
  • Scale 1/24
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
« Απάντηση #117 στις: Οκτωβρίου 02, 2006, 11:58:24 πμ »
Υπάρχει ήδη gallery με φωτό από κάθε μοντέλο, και θα φτιαχτεί άλλη μία μόνο με του Modelclub που συμμετείχαν(συγκεντρώνω υλικό). Στην προηγούμενη σελίδα υπάρχει link για να κατεβάσεις όσες είναι στην πρώτη gallery...

Αποσυνδεδεμένος Symeon

• MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ι.Π.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
« Απάντηση #118 στις: Οκτωβρίου 02, 2006, 12:10:45 μμ »
Μπράβο σε όλους που πήραν μέρος στη έκθεση. :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Και συγχαρητήρια επίσης σε αυτούς που απέσπασαν κάποιο από τα έπαθλα. :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Και του χρόνου παίδες. :D

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • GREEK POWER FOR EVER
« Απάντηση #119 στις: Οκτωβρίου 02, 2006, 01:23:49 μμ »
Ξέχασα επίσης να αναφέρω ότι το cd με τα ΝΕΑ της IPMS είναι απλά εκπληκτικό!!!
Ειδκά το άρθρο για τα ελληνικά LEOPARD 2A4 του κ. Σουλή είναι εξαιρετικό, με πολλές και ανέκδοτες φώτος από το πραγματικό άρμα!!!
Το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όλους τους συναδέλφους αρματάδες και μη.
 :wink:

Αποσυνδεδεμένος Apostolis

• Always look the bright side of life......
  • Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #120 στις: Οκτωβρίου 02, 2006, 01:37:38 μμ »
συγχαρητηρια και απο μενα για ολους τους συμμετεχοντες  :D :D :D και τους βραβευθεντες.. :D :D :D και του χρονου

επισης χαρηκα πολυ που γνωρισα καποιους απο κοντα :D :D :D 

και τελος συγκινηθηκα πολυ απο το χειροκροτημα ιδιως απο τα παιδια του club  :oops: :oops: :oops:

καρτελακια του modelclub εμενα γιατι δε μου δωσατε παλιοπαιδα??????? :(
  [img]http://i365.photobucket.co

• Διαχειριστής
  • Scale 1/24
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
« Απάντηση #121 στις: Οκτωβρίου 02, 2006, 01:43:18 μμ »
Λυπάμαι που δεν πήρες... Ήξερα τους περισσότερους, όχι όμως όλους, οπότε μάλλον για αυτό δεν πήρες γιατί υπήρχαν μπόλικα... Τι είχες κατεβάσει να σε έχω υπόψην μου;;;

Αποσυνδεδεμένος MIKE

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #122 στις: Οκτωβρίου 02, 2006, 02:16:58 μμ »
Ενα μεγάλο μπράβο στην IPMS για την οργάνωση και σε όλα τα παιδιά που πήραν μέρος.
Οι κύριοι mmaker και melpas εκαναν φορερή δουλειά.

στο είπα οτι θα σε δώσω :lol: :lol: :lol:¨

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • GREEK POWER FOR EVER
« Απάντηση #123 στις: Οκτωβρίου 02, 2006, 02:17:59 μμ »
Αυτό το παιδί τελικά έχει τρομερή φωτογένεια!!!!!!
 :mrgreen:

• Διαχειριστής
  • Scale 1/24
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
« Απάντηση #124 στις: Οκτωβρίου 02, 2006, 02:25:33 μμ »
 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: 8) 8) 8)

Tags: