Κυριοι συναδελφοι,ηταν η πρωτη εκθεση που παρακολουθησα και τα οσα ειδα και ακουσα ηταν πρωτογνωρα για εμενα.
Με δεδομενο αυτο και το οτι δεν εχω κατεβασει ποτε,κατι, σε εκθεση (πραγμα που,μετα λυπης μου θα παραδεχτω οτι,ναι, ενδεχομενως να αλλαζε την σταση μου επι του θεματος)θελω να καταθεσω κι εγω το παραπονο μου!
Δεν θα παραπονεθω για τιποτα που να αφορα την εκθεση σαν οργανωση-θεσμος,ουτε και για τα εκθεματα-ποια αξιζαν τι και ποια οχι.
Δεν ειναι η θεση μου τετοια,ουτε και η εμπειρια μου ικανη να με κανει κριτη στην δουλεια καποιου αλλου.Αλλα και να ειχα την εμπειρια σε καμια περιπτωση δεν εχω την προθεση να το κανω!!
Ειλικρινα δεν με ενδιαφερει αν καποιο εκθεμα εχει διαγωνιστει ξανα,αν καποιο ηταν καλυτερο η αξιζε της δεουσας προσοχης απο την επιτροπη η οχι,αν αξιζαν τα βραβεια κλπ κλπ κλπ.
Θελω να πιστευω οτι υπαρχουν καποιοι που θα τα μετρησουν ολα αυτα ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ γιατι αυτη ειναι η δουλεια τους.Στην συγκεκριμενη περιπτωση αυτον τον ρολο και την ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ την εχει η IPMS και δικη τους υποχρεωση ειναι να θεσουν τους καταλληλους ορους σημμετοχης.
Το μεγαλο μου παραπονο ειναι η τροπη και η εκταση που περνει το θεμα εδω σε εμας τις τελευταιες μερες.
Για εμενα ηταν μια καταπληκτικη εμπειρια και με στεναχωρει το γεγονος οτι μπηκα στην διαδικασια να αρχισω να αμφισβητω αυτα που ειδα!
Αναζοπυρωνεται μια κουβεντα με ασαφειες,υπονοουμενα,δεδομενα,στοιχεια κλπ την στιγμη που οι ιδιοι οι μετεχοντες("αδικημενοι" και μη) δεν εχουν το βημα εδω!
Για να μην περιαυτολογουμε και πολυαναλυουμε τα ιδια και τα ιδια να κλεισω δηλωνοντας οτι την ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ και κυριως την πιο ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ την περιμενω και την ζηταω ΜΟΝΟ απο εσας.Ξερουμε ο ενας του αλλου την δουλεια,την εχουμε παρακολουθησει step-by-step και εχουμε ισως συμβαλει και βοηθησει στο αποτελεσμα με ολη μας την καρδια.Αυτα τα πραγματα κανενας κριτης δεν θα τα εχει ποτε και γι'αυτο η γνωμη τους μου ειναι περιτη.Γιατι η γνωση τους ειναι ελλειπης.Δεν θα μπορεσει ποτε κανενας κριτης να με κρινει σωστα βλεποντας το αποτελεσμα για 5-10 δευτερολεπτα.
Για μενα το θεμα ειναι ληξαν απο την ωρα που εφυγα απο το μουσειο και θα προτιμουσα να ειχε κλεισει κι εδω.
Αυτο ειναι το παραπονακι της μιας σελιδας