Για το εξωτερικό χρώμα οι γνώσεις μου είναι περιορισμένες, τείνω όμως να συμφωνήσω με τον Γκοντόγκ

Για το κόκπιτ, φαντάζομαι μαύρος ο πίνακας. Θα σου δώσω ενδεικτικά κωδικούς Χάμπρολ, γιατί είναι οι μόνοι που γνωρίζω. Κι άλλες εταιρείες βγάζουν αυτά τα χρώματα. Κουμπιά και διακόπτες, με κόκκινο και κίτρινο χρώμα, και με λευκό τις ενδείξεις στα όργανα.
Interior Green, είναι το 226, και με αυτό βάφεις σχεδόν όλο το κόκπιτ, εκτός από τον πίνακα, και την λαβή του χειριστηρίου, που είναι μαύρα.
Red Brown μάλλον συνιστά για βάψιμο του προσκεφάλου του χειριστή στο κάθισμα. Νομίζω πως το 62 (Leather) κάνει μιά χαρά για την δουλειά αυτή. Ούτως ή άλλως δέρμα θέλεις να δείξεις.
Κινητήρα τώρα. Όλο με 53 (gun metal) και έπειτα στεγνό πινέλο με 56 στους κυλίνδρους, αρκετό, ώστε γκάν μέταλ τελικά να είναι μόνον οι εσοχές. Γκρί μάλλον εννοεί το εντελώς μπροστινό μέρος του κινητήρα. Δεν ξέρω τί να προτείνω...Ένα ουδέτερο ανοιχτό γκρί (64;) μάλλον κάνει μιά χαρά.
Λευκό, πάρε καλύτερα ένα ακρυλικό της Γκούνζε.
Olive Drab για τις βόμβες, το 155 είναι ΟΚ.
Κίτρινο, 24 ή 69 για τις άκρες των πτερυγίων της έλικας, και για τον ομφαλό της, μάλλον εννοεί το βασικό χρώμα του αεροπλάνου. Όταν βάψεις τον έλικα μαύρο, φρόντισε να έχεις ήδη βάψει το κιτρινάκι στις άκρες των πτερυγίων, διότι πάνω από το μαύρο δέν θα βάφει με τίποτα το κίτρινο.
Ρουκέττες, μάλλον το 56 κάνει. Η κεφαλή τους όμως δεν ξέρω τί γκρίζο θέλει.
Αυτά είναι τα απολύτως βασικά χρώματα. Δυστυχώς δεν έχω πιό ακριβείς γνώσεις για το Αμερικάνικο Ναυτικό, οπότε, εάν κάποιος με διορθώσει, να ακούσεις εκείνον. Θα παρακολουθώ με ενδιαφέρον