Απόστολε και Πρόδρομε να σας ευχαριστήσω για το χρόνο σας.
Συνεχίζοντας με το μοντέλο (και με τα νεύρα να τσιτώνουν

) βερνίκώθηκε το σώμα, οι πόρτες και το καπώ:
Το ταμπλώ βάφτηκε στα χρώματα που έπρεπε και περάστηκαν τα "χειριστήρια" (τέλος πάντων

) από τα PE και κόπηκαν μετα κόπων και βασάνων το κοντέρ, οι ενδείξεις και το ρολόι από τη ζελατίνα και μπήκαν στις σωστές θέσεις... επίσης κολλήθηκε η μίζα και το logo της impala δίπλα στο ραδιόφωνο και έγινε wash με μαύρο στην πρόσοψη του ραδιοφώνου και τις γραμμώσεις...
Στη φωτογραφία δεν έχει μπει η μίζα ακόμα....

Επίσης, έγινε η διχρωμία στο σαλόνι και περάστηκε με satin cote, έγιναν νικελ τα πλαινά των εμπρός καθισμάτων, περάστηκε μοκέτα και κάποιες λεπτομέρειες απο το detail set...Kai εδώ να ζητήσω την επιείκια σας γιατί στο σαλόνι οι γραμμές είναι χάλια... λίγο η ποιότητα του κιτ, λίγο το ότι ήταν σπρέυ το χρώμα και πολύ παχύρευστο και ΠΟΛΥ η κουλαμάρα μου στο μασκάρισμα και γενικότερα, συντέλεσαν στο να μη γίνουν σωστές οι γραμμές, αλλά προτίμησα να το προχωρήσω και να το τελειώσω το κιτ από το να εξαντλήσω την υπομονή μου και να το πετάξω στη συνέχεια μετά από τόση προσπάθεια...

Προσωπικά μου άρεσε το αποτέλεσμα στο κέντρο των καθισμάτων μετά και από ένα πολύ ελαφρύ wash και σκούπισμα με μπατονέτα, εδειξε κάπως σαν ύφασμα.(λέεεεεεεμε τώρα ντε

) Το γύρω γύρω απλά στο επόμενο καλύτερο...
Το τιμόνι λείπει από τις φωτογραφίες γιατί χρειάζεται μια μικροεγχείρηση και είχαμε εργατικό ατύχημα κατα τη διάρκεια, αλλά πλέον έχει μπει.
Συνεχίζοντας, ξεκίνησαν το τριψίματα στο βερνίκι για να φύγουν κάποιες ανωμαλίες που είχε(Σαν φουσκάλες που έσκασαν αφήνοντας κάποιες τρυπούλες) και κάποιες σκόνες. που είχαν κάτσει. Το αμάξωμα με παίδεψε πολύ, καθώς έχει πολλά λεπτά σημεία ανάμεσα στα νεύρα. Παρακάτω φαίνονται τα αποτελέσματα:

Πάλι γίνανε κάποια (αρκετά ) λάθη στη διαδικασία, αλλά δεν πειράζει.. Έμαθα πολλά με το συγκεκριμένο μοντέλο.Στο καπώ, καθώς δεν έχει να γίνει κάποιο άλλο βάψιμο, περάστηκαν τα σήματα από τα φωτοχαραγμένα, αφού πρώτα είχαν βαφτεί με τον ίδιο τρόπο όπως και οι ζάντες...
Φιλικά,
Αγάπιος