Αποστολέας Θέμα: Ferrari F248 Schumacher''s Last Race (Fujimi 1/20)  (Αναγνώστηκε 2312 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Soul Slayer

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
  • Πολίτης Αθανάσιος
Ferrari F248 Schumacher''s Last Race (Fujimi 1/20)
« στις: Νοεμβρίου 16, 2011, 12:37:11 πμ »
Ό,τι και να πει κανείς γι'αυτήν την ομάδα και αυτόν τον οδηγό θα είναι τουλάχιστον λίγο...
Μία ομάδα που είναι παρούσα στα Grand Prix από τότε που θεσμοθετήθηκε η Formula 1 και δεν απουσίασε ποτέ.Είναι μύθος,ιστορία,δύναμη,τεχνολογία μα πάνω από όλα πάθος για το αυτοκίνητο,την οδήγηση,τη σχεδιαστική τελειότητα και την εξελισσόμενη τεχνολογία χωρίς κανέναν συμβιβασμό,όπως πάντα ήθελε ο Γέρος.
Ίσως γι'αυτό ταίριαξε η φιλοσοφία της φίρμας με αυτήν του εξίσου παθιασμένου,πεισματάρη,εργατικού και ταλαντούχου Γερμανού πιλότου.
Δε θα σας κουράσω με ιστορικά γεγονότα,θα πω μόνο ότι στα χρόνια που συνεργάστηκαν έσπασαν και ξαναέγραψαν σχεδόν όλα τα ρεκόρ.
Αυτή η κατασκευή είναι αφιερωμένη στην αγαπημένη μου φίρμα και οδηγό έτσι όπως έτρεξαν για τελευταία φορά μαζί στο Grand Prix του Interlagos στη Βραζιλία το 2006 σε έναν αγώνα αντάξιο ενός πρωταθλητή...

Το κιτ που θα χρησιμοποιηθεί είναι της Fujimi στην 1/20     
::arrowred::
Σας παραθέτω τα κομμάτια που το απαρτίζουν 

Και τις οδηγίες κατασκευής 

Λίγα λόγια για το κιτ:
Είναι εξαιρετικής ποιότητας το καλούπι και τα κομμάτια με πολύ καλή γράμμωση όπως επίσης και τα ελαστικά.Οι οδηγίες είναι σαφείς αλλά αν τις ακολουθήσει κανείς κατά γράμμα θα καταλήξει με ένα τελειωμένο με πολλές ραφές και εμφανή σημεία συγκόλλησης άρα πρέπει να γίνει ένα καλό πλάνο εργασιών.Αν θέλει κάποιος να το φτιάξει κλειστό τότε δε θα έχει ιδιαίτερο πρόβλημα.Τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο όταν θελήσει κανείς να το κάνει ανοικτό με το σωστό τρόπο (αυτός που προτείνει το κιτ είναι λάθος) και να κάνει και ακόμα ένα βήμα παραπέρα.Χρειάζεται πολύ καλός προγραμματισμός για να μη βρεθεί προ εκπλήξεως (δεν κάνω πλάκα).Αυτό που θέλω να κάνω λοιπόν είναι να ανοίγει σωστά και να αφαιρείται η μύτη.Για να δούμε θα πετύχει;
Η Fujimi προτείνει να ανοίγει ολόκληρο έτσι μονοκόμματα:   
Το σωστό: 

Το κομμάτι 1 πρέπει να κολληθεί στο κυρίως μέρος και το κομμάτι 2 αφού πρώτα κοπεί περίπου όπως δείχνει η γραμμή να μπει κι αυτό στο κυρίως μέρος.Έπειτα κόβεται το πίσω μέρος σαν ένα σώμα πλέον μαζί με τα πλαινά.Τέλος κόβεται και η μύτη (από το πολύ κόψιμο έκοψα και τα δάχτυλά μου 2 φορές παρακαλώ  :roll: )
Τελειωμένο ανοικτό θα δείχνει κάπως έτσι
Σειρά έχουν στοκαρίσματα 
Το κενό που θα υπάρχει μεταξύ της μύτης και του κυρίως σώματος πρέπει να διαμορφωθεί ώστε έχει το σωστό πάχος και να μπορούν να γίνουν τρύπες για να μπουν οι πείροι.Η μπανιέρα που κάθεται ο πιλότος ξεκινάει από τον κινητήρα και φτάνει μέχρι τα εμπρός ψαλίδια.Είναι αδύνατον να τη βάλω τώρα καθώς πρέπει να βαφτεί ξεχωριστά και να μπουν αρκετές λεπτομέρειες,χρειάζομαι όμως το μπροστά μέρος της καθώς θα διαμορφώσει το πλαίσιο όπου θα μπαίνουν οι πείροι και άλλες λεπτομέρειες.
Για να καταλάβετε τι εννοώ   

Σκέφτηκα λοιπόν (είμαι έξυπνο παιδί  ::glossa:: ) να την κόψω στη μέση,να κολλήσω το μπροστά μέρος της από τώρα στη θέση του και το υπόλοιπο να το έχω ελεύθερο και στη διάθεσή μου καθώς θα μπει σχεδόν στο τέλος
Η μύτη ακολουθεί στο ίδιο πάχος με προσθήκες από φύλλο πλαστικού 

Αυτά!Σας κούρασα αρκετά για σήμερα...Σχόλια και παρατηρήσεις πάντα θεμιτά και αναγκαία!
Συγχωρέστε την αμπαλοσύνη μου στο χειρισμό της φωτογραφικής,ακόμα το ψάχνω.... :roll:

Αποσυνδεδεμένος alex78

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ....περιπλανώμενος κάπου στο Αιγαίο....
  • Βαρυ(ΠΝ)οίτηs 7
Απ: Ferrari F248 Schumacher''s Last Race (Fujimi 1/20)
« Απάντηση #1 στις: Νοεμβρίου 16, 2011, 01:08:33 πμ »
Εύχομαι καλή επιτυχία στο δύσκολο εγχείρημα που ξεκινάς και είμαι σίγουρος πως με τα απαιτούμενα ''συστατικά'' που ήδη κατέχεις (γνώση, τόλμη, θάρρος), θα πετύχει,
εξάλλου αυτό το project...το γουστάρεις και επειδή είναι και Formula μια φιλική συμβουλή.....''εκμεταλεύσου'' όσο μπορείς τις γνώσεις του Σταύρου (Est.1976)... ::salut::
βαρυ(ΠΝ)οίτης 7

Αποσυνδεδεμένος jvolume

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #2 στις: Νοεμβρίου 16, 2011, 08:19:43 πμ »
Θάνο καλημέρα

Κάποιος ξύπνησε ένα πρωί με απίστευτη όρεξη για μοντελιστικά μαγειρέματα!!! Έχεις βαλθεί να μας στείλεις με αυτό το κιτ.
Προβλέπονται μαγικά πράγματα από εσένα. Με τις φώτο που είδα δεν χρειάστηκε καν να ακουμπήσω τον καφέ μου για να ανοίξουν τα μάτια μου.
Ο τολμών νικά!Προχώρα και κατέπληξε μας!!

Spoiler (hover to show)

Καλή συνέχεια φίλε μου ::salut:: ::salut::
Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος nakis92

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Thessaloniki
« Απάντηση #3 στις: Νοεμβρίου 16, 2011, 09:15:19 πμ »
Καλή αρχή Θάνο!

Φαίνεται από το ξεκίνημα όταν ένα κιτ είναι ιδιαίτερο για το μοντελιστή. Ξεχωριστή φροντίδα και προσοχή για το όσο το δυνατόν βέλτιστο αποτέλεσμα. Θεωρώ το μονοθέσιο την πιο δύσκολη και απαιτητική κατασκευή αυτοκινήτου και πρέπει να είναι απόλυτα καθαρή για να αναδειχτεί. Με βάση τις δουλειές σου που έχω δει είμαι σίγουρος ότι θα δούμε αριστούργημα!

::salut::

• Scale 1/72
  • *
  • Πολίτης Αθανάσιος
« Απάντηση #4 στις: Νοεμβρίου 16, 2011, 02:36:03 μμ »
Παράθεση
Εύχομαι καλή επιτυχία στο δύσκολο εγχείρημα που ξεκινάς και είμαι σίγουρος πως με τα απαιτούμενα ''συστατικά'' που ήδη κατέχεις (γνώση, τόλμη, θάρρος), θα πετύχει,
εξάλλου αυτό το project...το γουστάρεις και επειδή είναι και Formula μια φιλική συμβουλή.....''εκμεταλεύσου'' όσο μπορείς τις γνώσεις του Σταύρου (Est.1976)...
::arrowred:: Alex  ::thanx:: Θα τον εκμεταλλευτώ να είσαι σίγουρος!  :wink:

::arrowred:: Γιάννη ελπίζω να πάνε όλα καλά γιατί τον τελευταίο καιρό ούτε ματιαγμένος να ήμουν...Πάντα θα γίνεται κάτι στο βάψιμο ή στις χαλκομανίες... Πριν ρίξω οτιδήποτε πάνω του θα το δοκιμάζω αλλού μπας και γλιτώσω τη στραβη.... :evil:
Του κυρ Τζιαφά θα χαμογελούν και τα μουστάκια του λες..;;

::arrowred:: nakis92 είναι όπως ακριβώς το είπες,όταν το κιτ δε γίνεται αγγαρεία σίγουρα πέφτει περισσότερη δουλειά!

• Scale 1/72
  • *
  • Πολίτης Αθανάσιος
« Απάντηση #5 στις: Νοεμβρίου 16, 2011, 09:16:41 μμ »
2ο Update της προόδου.Σήμερα ασχολήθηκα με την μύτη και πως αυτή θα κουμπώνει στο υπόλοιπο σασί χωρίς προβλήματα όντας στην ίδια ευθεία.Η πρόκληση ήταν να γίνουν τρύπες εκατέρωθεν και να είναι απόλυτα ευθυγραμμισμένες ώστε να μην έχουμε παρατράγουδα.Έγιναν δύο τρύπες στο κυρίως σώμα και έκανα μία πατέντα ώστε να έχω το απόλυτο ταίριασμα και στη μύτη.Έβαψα ελαφρώς το περίγραμμα των τρυπών και μιμούμενος τον τρόπο που δουλεύει μια σφραγίδα αποτύπωσα το ίχνος τους και στη μύτη:

Δοκιμές έγιναν εκατέρωθεν ώστε οι πείροι να μην ''παίζουν'' και το ταίριασμα να είναι σταθερό.Οι πείροι είναι σωλήνες χαλκού και οι τρύπες έγιναν με σημείο αναφοράς τη διάμετρό τους.
Το αποτέλεσμα με χαροποίησε ιδιαίτερα καθώς το πέτυχα με την πρώτη χωρίς στραβοπατήματα και μπινελίκια...  :D Η μύτη έκατσε ιδανικά πιστεύω:

Τα τριψίματα και τα dry fit δίνουν και παίρνουν ωστόσο δε θα σας κουράσω με αυτά καθώς θα δείτε το αποτέλεσμα λίγο πριν το αστάρωμα.
Αυτά τα ολίγα και σήμερα.Σχόλια και παρατηρήσεις πάντα θεμιτά και αναγκαία...  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος gtziaf

• Kavala ModelClub
  • Scale 1/35
  • *
  • Τζιαφάς Γιώργος
    • Car Modelling in Greece
« Απάντηση #6 στις: Νοεμβρίου 16, 2011, 09:24:07 μμ »
Καλά ρε συ δεν παίζεσαι!
Πότε το πήρες, πότε το έσφαξες (το σφάξιμο, παρεμπιπτόντως είναι υποδειγματικό :!::?:!:
Πρόσεξε τη διαμόρφωση των αεραγωγών στο κάλυμμα και τα decals γιατί είναι διαφορετικά για το Ιντερλάγκος σε σχέση με αυτά του κιτ...Θα σου στείλω φώτο

Μια μόνη παρατήρηση... Η φώτο που έχεις στην αρχή είναι από το 2005  :wink:

Ο χρόνος λειτουργεί, υπέρ αυτού που τον εκμεταλλεύεται...
http://gtziaf.blogspot.com/

• Scale 1/72
  • *
  • Πολίτης Αθανάσιος
« Απάντηση #7 στις: Νοεμβρίου 16, 2011, 09:34:50 μμ »
Παράθεση
Μια μόνη παρατήρηση... Η φώτο που έχεις στην αρχή είναι από το 2005 
Σωστό...  :oops: :oops: Αποσύρεται η φωτό...Με συνεπήρε η χαρά όσο έγραφα τον πρόλογο,εσύ ειδικά μπορείς να με καταλάβεις.... :wink:

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Ελλαδιστάν
« Απάντηση #8 στις: Νοεμβρίου 16, 2011, 09:41:13 μμ »
Καλησπέρα Θάνο,

Καλή αρχή με το "αστέρι"  :D :D :D :D

Θεματάρα, και σίγουρα θα έχει τη φροντίδα που χρειάζεται από τα χέρια σου.  :wink:

Απόστολος  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος ΣΠΥΡΙΔΩΝ

• IPMS 709
  • Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ ΒΥΡΩΝΑΣ
  • Αλεξανδρής Σπύρος
« Απάντηση #9 στις: Νοεμβρίου 18, 2011, 10:56:08 μμ »
Αν και το αγαπημένο μου θέμα είναι οι παλαιές μοτο, τολμώ να πω, πως τα μονοθέσια κατέχουν μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου και μάλιστα αυτή η κόκκινη ιταλική εταιρεία.

Σου εύχομαι να γίνει το καμάρι  στο προσωπικό εκθετήριο σου και αναγωγή ιδεών και έμπνευσης για μας τους υπόλοιπους.

Μη ντραπείς να βάλεις φωτό , πολλές φωτό και περιγραφές κατασκευής.

καλή συνέχεια

Σπύρος

Αποσυνδεδεμένος dean

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: ΞΑΝΘΗ
« Απάντηση #10 στις: Νοεμβρίου 20, 2011, 02:57:08 πμ »
Καλή αρχή!
Φανταστικό θέμα με σπουδαίο οδηγό!
Φαίνετε ότι έχεις πολύ μεράκι και ότι θα την περιποιηθείς έτσι όπως την αξίζει!
Να δώσω και μιά ιδέα;
Μιας και είναι η τελευταία του Schumi να τον έβαζες και αυτόν εκεί δίπλα όταν με το καλό τελειώσει!
Θα πω το ίδιο με τον Σπυρίδων, βάζε όσες περισσότερες φωτογραφίες μπορείς.
Καλή συνέχεια!

Αποσυνδεδεμένος Chris_SD

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Περιστερι<-->Λαρισα
  • Φραγκούλης Χρήστος
« Απάντηση #11 στις: Νοεμβρίου 20, 2011, 11:38:00 πμ »
Ποτε το πηρες κ για ποτε το εσφαξες ειναι φοβερο!!
Οπως κ να ΄χει, καλη κατασκευη να εχεις χωρις αβαριες κ μπινελικια!!
Το επιπεδο της δουλειας σου ειναι υψηλο κ περιμενουμε αναλογη συνεχεια!!

ΥΓ: Α κ που ΄σαι, οταν την τελειωσεις, φτιαξε κ μια McLaren κ βαλτες σε διοραμα με τη Ferarri να ειναι στα χορταρια κ την McLaren να περναει με αναποδα στη στροφη :twisted: :twisted: :twisted:

::salut::

Αποσυνδεδεμένος gtziaf

• Kavala ModelClub
  • Scale 1/35
  • *
  • Τζιαφάς Γιώργος
    • Car Modelling in Greece
« Απάντηση #12 στις: Νοεμβρίου 20, 2011, 01:18:45 μμ »
ΥΓ: Α κ που ΄σαι, οταν την τελειωσεις, φτιαξε κ μια McLaren κ βαλτες σε διοραμα με τη Ferarri να ειναι στα χορταρια κ την McLaren να περναει με αναποδα στη στροφη :twisted: :twisted: :twisted:

Επ, σε βλέπω μικρέ...  :twisted: :twisted: :twisted:   :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ο χρόνος λειτουργεί, υπέρ αυτού που τον εκμεταλλεύεται...
http://gtziaf.blogspot.com/

• Scale 1/72
  • *
  • Πολίτης Αθανάσιος
« Απάντηση #13 στις: Νοεμβρίου 20, 2011, 02:15:05 μμ »
 ::arrowred:: ΑΠΟΣΤΟΛΕ,ΣΠΥΡΙΔΩΝ, dean: Σας ευχαριστώ πολύ!Έχω την εντύπωση πως ίσως κουράζω καμιά φορά αλλά αφού το λέτε εσείς θα κοιτάξω να κάνω το καλύτερο.Η κατασκευή συνεχίζεται και όταν μαζευτεί υλικό θα το ποστάρω.Αυτό που παρατήρησα είναι πόσο μου έλειψε η Tamiya...Το κιτ δε στέκεται με τίποτα σωστά μετά το σφάξιμο...

::arrowred:: Chris_SD: Παραγνωριστήκαμε μου φαίνεται....  ::violent1:: ʼκου εκεί...Με ανάποδο κιόλας...Μου φαίνεται πρέπει να σου κάνουμε μερικά... ιδιαίτερα με το Τζιαφά το ΣΚ που θα έρθεις (  ::mastigoma:: ).

• Scale 1/72
  • *
  • Πολίτης Αθανάσιος
« Απάντηση #14 στις: Νοεμβρίου 21, 2011, 12:31:04 πμ »
3o Update: Εδώ κυρίως θέλω να δείξω κάποια σημεία που προβληματίζουν και προσθέτουν έξτρα χρόνο στην κατασκευή δείχνοντας τις αδυναμίες του κιτ.Όσο μελετούσα και άλλα WIP σε ξένα site παρατήρησα ότι όλοι έκαναν παράπονα για τη σειρά που μπαίνουν τα κομμάτια και τη λογική της εταιρίας πάνω σε αυτόν τον τομέα.
Τι εννοώ,το παρακάτω κομμάτι αποτυπώνει μέρος του ''κάθετου σταθερού'',το κάλυμμα των τελικών των εξατμίσεων ΚΑΙ μέρος του διαχύτη (!)
Όλα σε ένα νοικοκυρεμένα;Δε νομίζω...Στην περίπτωσή μου όπου το κάλυμμα θα αφαιρείται πρέπει και αυτό να χωριστεί:
Σιγά το δύσκολο θα πείτε και συμφωνώ,το θέμα είναι ότι όταν δείτε πως μοιάζει ο διαχύτης στο τέλος θα γελάσετε.Αποτελείται από το παραπάνω κομμάτι,μέρος των κομματιών που απαρτίζουν το κιβώτιο,το πάτωμα και το μεσαίο μέρος του πατώματος που κι αυτό δίνεται χωριστά.Η εφαρμογή τους; Δείτε:
Ηθικό δίδαγμα: Έτσι και δεν κάνεις dry fit και πας όλο χαρά να τα βάλεις όλα βαμμένα στο τέλος την έκατσες....

Οπότε το πλάνο λέει: Τοποθέτηση του κιβωτίου (περιέχει τα κομμάτια 2),του κομματιού 1 και 4 πάνω στο 3 που είναι μέρος του πατώματος και στη συνέχεια στοκάρισμα και τρίψιμο,βάψιμο και ντύσιμο με ανθρακόνημα.Αυτό βέβαια προυποθέτει κόψιμο των ψαλιδιών που περνούν κάτω από το κιβώτιο σε δύο τμήματα μιας και δεν γίνεται να μπουν  σαν ένα κομμάτι.Μια δουλειά πας να διορθώσεις 10 σου προκύπτουν...

Αφαιρέθηκε αεροδυναμική προσθήκη η οποία δεν υπήρχε στο Grand Prix του Interlagos.(Εδώ βοήθησαν φωτογραφίες από το προσωπικό αρχείο του gtziaf τον οποίο και ευχαριστώ θερμά!).

Και σαν να μην έφτανε το μαρτύριό μου,ανακάλυψα ότι δε δίνει το τελικό των εξατμίσεων παρά μόνο τα καλύμματά τους.Κι επειδή δεν έχω διάθεση να δώσω λεφτά σε αυτό το κιτ (τα έδωσα όλα για aftermarket της F60  :wink: ) έφτιαξα από κομμάτι κυλινδρικού πλαστικού το οποίο και σκάλισα.Αριστερά το καινούριο,δεξιά του κιτ και στη μέση το υλικό που χρησιμοποιήθηκε.

Οι υπόλοιπες εργασίες έχουν να κάνουν με φινιρίσματα των επιμέρους κομματιών ώστε να φεύγουν από τη μέση:

Και στοκαρίσματα/εξαφανίσεις των απαίσιων τρυπών καλουπιού,η διαφορά είναι ενθαρρυντική και αξίζει τον κόπο πιστεύω:
 ::arrowred:: Εν μέσω προόδου:

Και επειδή υπάρχουν στιγμές που κουράζομαι κάνω και ένα λίγο μεγαλύτερο dry fit για να μου ανοίξει ξανά η όρεξη...Είναι off record,δωράκι επειδή με ανέχεστε!  :wink:

Σχόλια και παρατηρήσεις πάντα θεμιτά και εποικοδομητικά!
ΥΓ 1. Και να σας κούρασα δε με νοιάζει,εσείς μου ζητήσατε περισσότερες φωτό και κείμενο,φάτε την τώρα!!  8)
ΥΓ 2. Μου φαίνεται πως βελτιώθηκα κάπως στη φωτογράφιση...  :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος Chris_SD

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Περιστερι<-->Λαρισα
  • Φραγκούλης Χρήστος
« Απάντηση #15 στις: Νοεμβρίου 21, 2011, 12:36:53 πμ »
Θανο κανεις θαυματα!! Πολυ ομορφα ολα!!
Καλη συνεχεια!!!

Αποσυνδεδεμένος alex78

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ....περιπλανώμενος κάπου στο Αιγαίο....
  • Βαρυ(ΠΝ)οίτηs 7
« Απάντηση #16 στις: Νοεμβρίου 21, 2011, 09:48:34 πμ »
Μπράβο Θάνο πολύ καλή δουλειά, άλλωστε είσαι ''χαμαιλέων'', δεν καταλαβαίνεις απο δυσκολίες και ''αστοχίες υλικού''.... :mrgreen: :mrgreen:

καλή συνέχεια... ::salut:: ::salut::
βαρυ(ΠΝ)οίτης 7

Αποσυνδεδεμένος Est.1976

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Amiens
  • Λιάτης Σταύρος
« Απάντηση #17 στις: Νοεμβρίου 21, 2011, 11:11:14 πμ »
Θάνε ...όλα τα σφάζω, όλα τα μαχαιρώνω :mrgreen:

Πολύ καλή η διαδικασία που ακολούθησες μέχρι εδώ, αφού αποφάσισες..."όλα στο φως".
Ωραία η ιδέα των πείρων για τη μύτη.
Είμαι σίγουρος ότι τώρα συνειδητοποιείς σφαιρικά τι εστί μονοθέσιο ανοικτό όπου όλα φαίνονται και το μάτι όλων πέφτει αμέσως στο λάθος ή την παράβλεψη.

Το dry fit είναι must για όσο περισσότερα κομμάτια μπορείς.

Κάνε κάτι που δεν έχω δει μέχρι τώρα.
Προσάρμοσε την εμπρός αεροτομή πρόχειρα στη μύτη και κούμπωσε το σύνολο μέσω των πείρων στο υπόλοιπο εμπρός μέρος.
Πρέπει να ελέγξεις εαν το συνολικό βάρος τραβάει το εμπρός μέρος προς τα κάτω και δημιουργεί χάσμα με το υπόλοιπο τμήμα.

Αυτά

Φιλικά

Σταύρος

• Scale 1/72
  • *
  • Πολίτης Αθανάσιος
« Απάντηση #18 στις: Νοεμβρίου 21, 2011, 01:38:16 μμ »
 ::arrowred:: Xρηστάκο και ʼλεξ προσπαθώ,σας ευχαριστώ! (χαμαιλέων...  ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: καλό! )
 ::arrowred:: Σταύρο...ευχαριστώ για τη συμβουλή και ομολογώ πως δεν το είχα κατά νου αυτό με την εμπρός αεροτομή. :oops:
Το μονοθέσιο (μιας και είναι πρώτη φορά που φτιάχνω) είναι μια εντελώς διαφορετική διαδικασία και όλως περιέργως έχει πολύ λίγα κοινά με τα αυτοκίνητα.Αρχίζω λιγάκι να σε καταλαβαίνω...

Παράθεση
Κάνε κάτι που δεν έχω δει μέχρι τώρα.
Αναφέρεσαι σε κάτι συγκεκριμένο..;

Αποσυνδεδεμένος Est.1976

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Amiens
  • Λιάτης Σταύρος
« Απάντηση #19 στις: Νοεμβρίου 21, 2011, 02:28:56 μμ »
Το μονοθέσιο (μιας και είναι πρώτη φορά που φτιάχνω) είναι μια εντελώς διαφορετική διαδικασία και όλως περιέργως έχει πολύ λίγα κοινά με τα αυτοκίνητα.Αρχίζω λιγάκι να σε καταλαβαίνω...
Αναφέρεσαι σε κάτι συγκεκριμένο..;

1) Είδες τα άτιμα. Όλα φαίνονται και πρέπει να είσαι ο Τιραμόλας για να δέσουν κάποια πράγματα :lol: :lol:
2) Αναφέρομαι στο αμέσως αποκάτω που γράφω :!: :!:

::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος ALEX_SSGTi

• Αλέξανδρος Βούρβαχης IPMS 1134/MC 341
  • Moderator
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
« Απάντηση #20 στις: Νοεμβρίου 21, 2011, 08:11:15 μμ »
Μια χαρά το πας!!!
Καλή συνέχεια! ;)

Tags: