Καλησπέρα σας..
Επιτέλους τελειώσε , αντε να πάει στο καλό να ρυμουλκήσει .
Προσπάθησα να ακολουθησω τον Δεκάλογο (όχι του Κισλόφσκι), αλλά του gtdeat13 , ή αλλιώς Νίκου, (εφεξής θα τον αποκαλώ γιατρέ μου ) , και νομίζω ότι κάτι κατάφερα ..
Θα ακολουθησει πιθανώς άλλο ενα ποστάρισμα , όπου θα φαινεται και η βάση με το περιβόητο πόμολο, και στερεωμένο πάνω του το αεροπλάνο ( ουπς το πλοίο ήθελα να πω) .
Θα ηθελα να ευχαριστήσω θερμά τον φίλο Γιώργο (gpav) που χάρη στις λευκές του χαλκομανίες κατόρθωσα και βάφτισα το smit houston με το όνομα Αγγελική.Να πω επισης, ότι θεωρω κορυφαία ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ για μένα , την προσπάθεια πλυσίματος του καταστρώματος- πάλι κατ' εντολή του γιατρού- την οποία νομίζω οτι ( για τα δικά μου δεδομένα ) την κατάφερα . Αυτό με χαροποίησε τα μάλα

επειδή σκοπεύω να την εφαρμόσω στα πετούμενα !
Καλό το pin wash , αλλά τα ξεθωριάσματα με το στεγνό , με ξανοιγμένο ή σκουρότερο το βασικό , είναι μια νέα μοντελιστική ανακάλυψη για μένα .
Τέλος να ευχαριστήσω όλους οσοι με συμβούλεψαν κατα τη διάρκεια της ρυμούλκησης και φυσκά τον γιατρό που με πρίζωνε.

Εδώ φαίνονται τα ξεθωριάσματα που λέγαμε ..

Kι εδώ επίσης ..

Στην από κάτω φωτό, φαινεται ο κρικος στο καταστρωμα και το σκοινι (από ΖΤΠ) που ζητησε ο γιατρος στην ακρη του βραχίονα, στις τροχαλίες .. Τελικά κατάφερα και δούλεψα το ΖΤΠ και έβαλα σε όλους τους βραχίονες, όπως ζήτησε ο ...μην λέμε τα ίδια..

Eπίσης εβαλα και τους υαλοκαθαριστήρες , αν και φαίνονται πολύ λίγο στη φωτό , στο λαιβ ειναι εμφανείς..

Δυστυχως δεν βρηκα αλυσιδιτσα για τις αγκυρες, χτυπαει λιγο ασχημα το σκοινι που εδινε το κιτ.. ίσως κάποια στιγμή να τις αλλάξω..
Αυτά λοιπόν, με τις υγείες μας..