Αποστολέας Θέμα: Smit Houston-Tug Boat (Revell 1/200)  (Αναγνώστηκε 8857 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος dsk

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ελλάδα
Smit Houston-Tug Boat (Revell 1/200)
« στις: Νοεμβρίου 15, 2011, 06:32:58 μμ »
Ανοίγω λοιπόν καινούριο θέμα στα ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ πλοία, κι εύχομαι και στο τέλος της κατασκευής το αποτέλεσμα να ..φέρνει σε πλοίο..
Ομολογώ ότι έχω πολλές απορίες και στη πορεία διαπιστωνω αρκετά λαθη, όχι μονο κατσκευαστικό-βαψιματικά, αλλά και τεχνικά.. Πχ ξεχνάω ότι ο στόκος παίζει και στα πλοία όχι μονο στα αεροπλάνα, ξεχνώ ότι καποια κομμάτια πρέπει να κοληθούν και μετα να βαφουν..

Τα χρωματα (όλα σμάλτα) που χρησιμοποίσηα (κι εδω εχω καποιες αμφιβολίες, αν ειναι τα σωστά) ειναι τα εξής :
πρασινο το 101 της Humbrol
καφε/χρώμα ξύλου το 82 της Revell
To μπλε στο μπροστινό μέρος το 104 Humbrol
To κιτρινο gloss είναι το 69 της Humbrol
το μαύρο ματ  ειναι της Μodel master
και τελος το βασικό χρώμα του πλοίου είναι μίξη (50-50) των 37 και 85 της Revell.

Ακολουθούν φωτος..

Click to see the original size.  Click to see the original size. Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size. Click to see the original size.
Click to see the original size.

Aυτά προς το παρόν..
Ακόμα δεν εχω βρει ορεξη να κόψω το κυκλάκι στο μπροστινό μέρος - to bow thruster που τομαθα τωρα στα γεράματα..

::salut:: ..

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
Απ: Smit Houston-Tug Boat (Revell 1/200)
« Απάντηση #1 στις: Νοεμβρίου 15, 2011, 06:50:41 μμ »
Για βάλτο και μία φωτογραφία όλο μαζύ να καταλάβουμε τι είναι και εμείς οι στεριανοί!
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος dsk

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #2 στις: Νοεμβρίου 15, 2011, 07:18:07 μμ »
χαχα, δεν εχεις και αδικο...

Πάρε μία μια με την οποία - δεν υπάρχει περίπτωση να μοιάζει το δικό μου...

Αποσυνδεδεμένος gtdeath13

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Boavista
« Απάντηση #3 στις: Νοεμβρίου 15, 2011, 07:27:07 μμ »
Μια χαρά το πας... Εκεί στην πλώρη που σου είπα ότι πρέπει να προσέξεις αν δεν μπορείς να το διορθώσεις άστο...

Καθαρά είναι τα βαψίματά σου.... Προχώρα στο ψητό...  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος dsk

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #4 στις: Νοεμβρίου 15, 2011, 07:36:44 μμ »
έκανα μια προσπάθεια να φτιάξω το αρχικό ποστ με τις φωτός για να βγαλουν άκρη και οι βουνίσιοι / στεριανοί  του φορουμ..

........>>  gtdeath13
To πήρα απόφαση.. Θα τη στοκάρω τη πλώρη , και θα το ξαναβάψω..

Αποσυνδεδεμένος dsk

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #5 στις: Νοεμβρίου 17, 2011, 08:50:51 μμ »
εγιναν καποια βαψιματα και μερικές εργασίες, αλλά σημαντικοτερη ειναι οτι βρηκα κουραγιο να ανοίξω τη τρυπα στο brow thruster ..

Θέλω λίγη βοηθεια σε 2 πραγματα :

1.) Πώς συνεχιζω με τη τρυπα ? Δεν τα κατάφερα να χαράξω κυκλικά, οπότε ξεκινησα απο το κεντρο και σιγα σιγα βαζοντας το κοπίδι και στριβοντάς το δεξιοστροφα εφτασα σε αυτο που βλέπτε.. Τωρα ομως πρεπει να ανοιξει κι αλλο ο κύκλος.. Σκεφτομαι να βαλω σε καποιο κυλινδρο , ντουκοχαρτο και να το στριβω μεχρι να μεγαλώσει ο κύκλος...
Τι λετε ?

και 2η ερωτηση

Το μπροστινό κομάτι χρειαζεται στοκάρισμα..
Επειδη το gap δεν ειναι τοσο μεγαλο οσο δειχνει στη φωτο, σκεφτομαι να δοιμασω υγρο στόκο ( για πρωτη φορα στη ζωη μου) ή κόλλα CA. ( πρώτη φορά επίσης)  Μεχρι τωρα όσες φορες εχω στοκάρει , είναι με τον στοκο της Humbrol σε σωληνάριο που είναι χρωματος γκρι και ειναι σαν πλαστελινη..
Τι συμβουλεύετε ?  Η κυανοαρυλική  (μια Logo  πχ)   δεν θα μου φάει  το πλαστικό  καθώς θα τρεχει πάνω στη γραμμή που θέλω να καλύψω ? επειδη καμια απο τις τεχνικες δεν εχω δοκιμάσει , όποια βοηθεια ή ενημερωση, ΔΕΚΤΗ !

Αποσυνδεδεμένος makisA

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Greece, Nikea
« Απάντηση #6 στις: Νοεμβρίου 17, 2011, 11:51:07 μμ »
καλησπερα

οσον αφορα την διανοιξη οπων το καλυτερο ειναι να εχεις μια σειρα μικρων τρυπανων.
Φυσικα για μεγαλυτερες οπες μια κυλινδρικη λιμα θα βοηθουσε αρκετα αλλα με μεγαλη προσοχη στο φαγωμα του πλαστικου.
Το κοπιδι συνηθως δημιουργει εκκεντρες οπες.

Τωρα οσον αφορα το στοκαρισμα επειδη φαινεται μεγαλο το κενο το καλυτερο θα ηταν να γινει με τον κλασικο στοκο.
Ο υγρος ειναι καταλληλος για μικροτερα κενα.
Οχι οτι δεν θα κλεισει και με αυτον αλλα ισως χρειαστει να βαλεις πολλα στρωματα.
Σε περιπτωση που εκεινη την ωρα εχω μονο υγρο στοκο στην διαθεση μου σε μεγαλα κενα κολλαω ενα κομματακι απο τεντωμενο
πλαστικο με υγρη κολλα και μετα στοκαρω με τον υγρο.
Επειδη ολοι οι συναδελφοι εχουμε βρεθει σε δυσμενη θεση κατα το παρελθον με ξαφνικη ελλειψη στοκου συνηθως σκαρφιζομαστε πολλα. Για παραδειγμα εχω φτιαξει στοκο με ξυσματα πλαστικου πλαισιου και υγρης κολλας για να καλυψω μικρα κενα.

Η κυανοακρυλικη κολλα δεν λιωνει το πλαστικο ομως καλυπτει μονο πολυ μικρα κενα μεγεθους ρωγμης.

Παντως το καλυτερο ειναι να χρησιμοποιουμε το αντιστοιχο προιον για την αντιστοιχη εργασια διοτι γλυτωνουμε και κοπο και χρονο.

Αποσυνδεδεμένος dsk

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #7 στις: Νοεμβρίου 18, 2011, 10:16:14 πμ »
Mε κάλυψες Μάκη..
Σε ευχαριστώ...  ::salut::

....Η συνεχεια επι της οθόνης..

Αποσυνδεδεμένος dsk

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #8 στις: Νοεμβρίου 21, 2011, 06:37:16 μμ »
Παμε λοιπον να καλύψουμε τη χαράδρα που κανει η ενωση στην πλώρη ...
Επειδη μλάμε για άσχετο , συγχωρέστε με , αλλα  θα σας παραθέσω τα βήματα μπας κι εχω κανει κανα λαθος, οπότε περιμένω να μου τα υποδείξετε..

Αν θέλετε να δειτε τη χαραδρα, λίγο πιο πάνω στη σελίδα φαινεται καθαρά..

ΒΗΜΑ 1 ) Μασκάρω μπας και γλυτωσω τα γυρω γυρω..

ΒΗΜΑ 2) Το βαζω ουσιαστικα το στοκο με το δακτυλο απουσια καταλλλου εργαλείου..

Στο τριψιμο με τι βαθμού ντουκόχαρτο να ξεκινησω ? ΝΑ την βγαλω την ταινια οταν θα τρίβω , εχει κανενα νόημα να την κρατησω ?

------------------------------------------------

Από την αλλη πλευρά
η κατασταση ειναι σαφως καλύτερ.. Δειτε και προτεινετέ μου το υλικο .. Μηπως εδω καποια κόλα CA κάνει καλύτερα τη δουλεια επειδη ειναι ανεπαίσθητη η 'ρωγμή' ?

Ευχαριστω εκ των προτέρων..

Αποσυνδεδεμένος dsk

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #9 στις: Νοεμβρίου 24, 2011, 10:32:34 πμ »
Συνεχιζω ακαθεκτος ... τελικά βρηκα το κουραγιο να το τρυπησω κι απο τις 2 πλευρες το bowthrust και σκεφτηκα να βαλω και πορτουζακι , το οποιο δεν θα το αφησω ετσι μπρουτζινο ( παρόλο που μου αρεσει) αλλα θα το βάψω μάυρο..

Κανένα σχολιο ?

Επομενο βημα να φτιαχτει το κοματι μπροστα-μπροστα  στη πλωρη που οπως φαινεται σε πιο πανω φωτο δεν εχει ερθει 'πρόσωπο' το αριστερά με το δεξιά ..

• Scale 1/32
  • *
« Απάντηση #10 στις: Νοεμβρίου 24, 2011, 01:39:18 μμ »
Να το βγάλεις το πορτουζάκι. Καράβι είναι δεν είναι λατέρνα...  ::glossa:: ::glossa:: ::glossa::

Το άνοιγμα του bow thruster δεν κάνει κανένα χείλος... Είναι ένα απότομο κόψιμο στην γάστρα. Απλά βρες μια ωραία σίτα και βάλε, μάλλον κάγκελα για να είμαι πιο ακριβής. Σαν παράθυρο φυλακής ένα πράγμα.

Για δείξε, πώς δούλεψες την ραφή στην άλλη πλευρά; Την ταινία που ρώταγες εγώ την αφήνω μέχρι να φάω τα πολλά και στα τελειώματα την βγάζω. Για την δεξιά πλευρά σε βλέπω να στοκοτρίβεις επίσης...  :wink:

Επίσης για το φινίρισμα,μπορείς να το κάνεις όλο σατινένιο, εκτός από τα καταστρώματα... Αν σκοπεύεις να το κάνεις ταλαιπωρημένο άστο ματ.

Αποσυνδεδεμένος dsk

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #11 στις: Νοεμβρίου 24, 2011, 02:00:46 μμ »
Με κατέστρεψες..  :lol:

Ενταξει δεν ειχα σκοπο να το αφησω στο χρωμα το γυαλιστερο το πορτουζάκι,  αλλα ενα χρώμα μαύρο ή (πιο σωστά) το χρώμα της γάστρας , αυτό το κεραμιδί, σκόπευα να το περάσω για να μην ειναι λατέρνα όπως λες...

Το γεγονός ότι δεν κάνει κάνενα χείλος το bow thruster, με σκιζει κυριολεκτικά... Πρεπει να το ανοίξω δηλαδή ακριβως μεχρι τα όρια του κύκλου που δινει το κιτ..

Για δείξε, πώς δούλεψες την ραφή στην άλλη πλευρά;

Ενοεις αυτο που στόκαρα και εβαλα φωτό με τις  ταινιες ? Ακόμα δεν το εχω δουλέψει... Απλά εβγαλα τις ταινιες και σημερα μάλλον θα το τριψω..

Επίσης για το φινίρισμα,μπορείς να το κάνεις όλο σατινένιο, εκτός από τα καταστρώματα... Αν σκοπεύεις να το κάνεις ταλαιπωρημένο άστο ματ.

Θα μου αρεσε  κι εμένα να είναι πιο σατινέ, αλλά το βλεπω χλωμό να παίρνω άλλα χρωματα τωρα .. Μηπως ενοείς ότι με  καποιο βερνίκι αν το περάσω πάνω από τα ματ , θα το γυαλίσει ?

• Scale 1/32
  • *
« Απάντηση #12 στις: Νοεμβρίου 24, 2011, 02:10:58 μμ »
Με κατέστρεψες..  :lol:
Εκκλησία έκλεψα  ::glossa:: ::glossa:: ::glossa::

Ενταξει δεν ειχα σκοπο να το αφησω στο χρωμα το γυαλιστερο το πορτουζάκι,  αλλα ενα χρώμα μαύρο ή (πιο σωστά) το χρώμα της γάστρας , αυτό το κεραμιδί, σκόπευα να το περάσω για να μην ειναι λατέρνα όπως λες...
Το γεγονός ότι δεν κάνει κάνενα χείλος το bow thruster, με σκιζει κυριολεκτικά... Πρεπει να το ανοίξω δηλαδή ακριβως μεχρι τα όρια του κύκλου που δινει το κιτ..
Μην το φαβάσαι, όπως υπογράφει κι ένας συμφορουμίτης, εσύ κρατάς το κοπίδι...  :wink:

Καλή συνέχεια, υπομονή κι επιμονή...  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Symeon

• Moderator
  • Scale 1/35
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ι.Π.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
« Απάντηση #13 στις: Νοεμβρίου 24, 2011, 02:30:21 μμ »
Λοιπών με πρόλαβε ο Νίκος για τα πριτσίνια.  :mrgreen:
Τώρα σχετικά με το bow thruster Θα ανοίξεις όλη την τρύπα και από της δυο μεριές, Θα βάψεις το εσωτερικό με μαύρο χρώμα, Θα κόψεις 6 κομματάκια από μήκος πλαστικού  3 για την κάθε πλευρά θα τα βάψεις μαύρα από μέσα και θα τα κολλήσεις και τέλος θα βάψεις το χρώμα της γάστρας στο εξωτερικό μέρος.
Καλή συνέχεια. ::salut::

Αποσυνδεδεμένος dsk

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #14 στις: Νοεμβρίου 24, 2011, 03:10:32 μμ »
ΧΑ !  Ωραία και απλά τα λες !
Το πρόβλημα Συμεών ειναι αυτό ακριβως που εγραψε ο Νίκος..

ότι ... ΕΓΩ κρατάω το κοπίδι...  :lol:

και επειδή ακριβώς το κρατώ εγώ , το φοβάμαι !

Η συνεχεια επι της οθόνης ..

Αποσυνδεδεμένος dsk

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #15 στις: Νοεμβρίου 28, 2011, 05:00:55 μμ »
Kαλησπέρα, τελικά βρηκα κουραγιο και στοκαρισα , εξυσα, ετριψα και το κυριοτερο ανοιξα το bowthrust..

Mου δανεισε καποιος φιλος το συγκεκριμενο εργαλείο Click to see the original size.

και το ανοιξα αρκετα ευκολα μπορω να πω ( τελικα τα εργαλεια κανουν το μαστορα (?)..)
Το εφερα λοιπόν ως εξής :

Η ΕΡΩΤΗΣΗ ειναι η ακόλουθη : Αν ακολουθησω το περιγραμμα του κυκλου που εδινε το κιτ για το bowthurst ,  δεν βγαινει στρογγυλο, αλλά κάπως  ελλειπτικό το σχήμα . ?
Οπως το εχω τωρα εγώ ειναι σχετικα στρογγυλό..

Είναι αποδεκτό  ?

• Scale 1/32
  • *
« Απάντηση #16 στις: Νοεμβρίου 28, 2011, 05:41:51 μμ »
Στρογγυλό άστο. ::good_job_smilie::

Τώρα πρέπει να βρεις ένα σωληνοειδές κομμάτι την ίδια διάμετρο με το άνοιγμα, βάψτο μαύρο και στα ανοίγματα κόλλα του τα κάγκελα. Έτσι θα είναι πιο αληθοφανές. Κι άμα θέλεις του βάζουμε και προπελίτσα και το κάνουμε να μοιάζει με κανονικό bow... Τι διάμετρο έχει το άνοιγμα;

άμα το φοβάσαι το παλεύουμε παρέα... Την άλλη μεριά την έχεις φτιάξει;

Αποσυνδεδεμένος makisA

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Greece, Nikea
« Απάντηση #17 στις: Νοεμβρίου 28, 2011, 07:42:47 μμ »
αφου υπαρχουν τα εργαλεια γιατι αγχωνεσαι. :lol:
Μαλλον το εχεις το θεμα αλλα μας το φερνεις σιγα σιγα.
Μεχρι στιγμης βλεπω καλη δουλεια αλλωστε εχεις και 2 καλους δασκαλους που πρεπει να ακους.
 ::salut::

Αποσυνδεδεμένος dsk

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #18 στις: Νοεμβρίου 28, 2011, 08:09:42 μμ »

Τώρα πρέπει να βρεις ένα σωληνοειδές κομμάτι την ίδια διάμετρο με το άνοιγμα, βάψτο μαύρο και στα ανοίγματα κόλλα του τα κάγκελα. Έτσι θα είναι πιο αληθοφανές. Κι άμα θέλεις του βάζουμε και προπελίτσα και το κάνουμε να μοιάζει με κανονικό bow... Τι διάμετρο έχει το άνοιγμα;

άμα το φοβάσαι το παλεύουμε παρέα... Την άλλη μεριά την έχεις φτιάξει;

ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ   !!! :lol:
το εχουμε χασει εδω στο MC  !!
ΔΕΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΟΤΕ !! 
ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ που μετα τις προτροπες σας να φτιαξω τη ραφη, να φτιαξω τη πλώρη, να ανοιξω το μπόουθράστ, πρέπει τωρα να ΞΑΝΑΜΑΣΚΑΡΩ, να ΞΑΝΑΒΑΦΩ ..
ΔΕΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΟΤΕ !!!  ΔΕΝ ΜΕ ΛΥΠΑΣΤΕ !!

SHOW MERCY !!!

Αγαπητέ Νίκο , ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να βρω σωληνοειδές κομάτι σε διάμετρο ιδια με το άνοιγμα.. Επίσης προπελίτσα στο εσωτερικό κλπ , πάλι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ περίπτωση να βάλω..
Aν θέλεις συναντιόμαστε  και το παλεύεις μόνος σου !!! Το άνοιγμα επίτρεψέ μου να σου απαντήσω αργότερα γιατί δεν ειμαι σπίτι να δω το κιτ..
Επίσης η άλλη πλευρά ειναι ίδια με αυτην που ανέβασα. Ακριβώς ίδια δουλειά..

αφου υπαρχουν τα εργαλεια γιατι αγχωνεσαι. :lol:
Μαλλον το εχεις το θεμα αλλα μας το φερνεις σιγα σιγα.
Μεχρι στιγμης βλεπω καλη δουλεια αλλωστε εχεις και 2 καλους δασκαλους που πρεπει να ακους.

Φίλε Μάκη, το θέμα ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ το εχω καθόλου ! Το παλεύω 10 μέρες για 2 ανοίγματα που σε άλλους θα επαιρνε 7-8 λεπτά ..
Αν ειναι να μου πάρει 1 χρόνο το ρυμουλκό, την κάτσαμε τη... βάρκα ( μια και είμαστε στην ενότητα   ΠΛΟΙΑ   :lol:)

Όπως έλεγε κι ενας καθηγητης στο γυμνάσιο : ΝΑ ΛΗΦΘΕΙ ΥΠΟΨΙΝ ΚΑΙ Η ΤΑΧΥΤΗΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΟΥ !!

ΘΑ επανέλθω..

Το ξέρω πάντως ότι έχω καλούς δασκάλους !, ίσως τους καλύτερους..  ::salut::

• Scale 1/32
  • *
« Απάντηση #19 στις: Νοεμβρίου 28, 2011, 08:14:27 μμ »
Τότε βάψε το εσωτερικό μαύρο κατράμι, βάλε τα κάγκελα και άστο.

Τα κάγκελα ίδιο χρώμα με το σκάφος...  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος dsk

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #20 στις: Νοεμβρίου 28, 2011, 08:38:46 μμ »
οκ, θα τα ξαναπούμε..
Πάλι καμμια βλακία θα κάνω , θα τα ξανακούσω τα σχολιανά μου , οπότε εδώ θα΄μαστε..

:wink:   Να σαι καλά !

• Scale 1/32
  • *
« Απάντηση #21 στις: Νοεμβρίου 28, 2011, 08:41:15 μμ »
όταν μπορέσεις στείλε μου τις διαστάσεις της τρύπας καθώς και το μήκος/βάθος, μετρώντας στην πίσω πλευρά της οπής (προς τα πρύμα δηλαδή)...

Καλή συνέχεια...

Αποσυνδεδεμένος dsk

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #22 στις: Νοεμβρίου 29, 2011, 07:14:32 μμ »
όταν μπορέσεις στείλε μου τις διαστάσεις της τρύπας καθώς και το μήκος/βάθος, μετρώντας στην πίσω πλευρά της οπής (προς τα πρύμα δηλαδή)...

Καλή συνέχεια...

δεν ξέρω τι σκοπούς έχεις, αλλά η μαμά μου με εμαθε να απαντάω οταν με ρωτανε, οπότε..
 :lol: :lol: :lol:
Οι τρύπες ειναι διαμέτρου περίπου 7-8 χιλιοστά.
Η μια μάλιστα τρύπα   , στο κατακόρυφο φαινεται να ειναι λίγο πιο μεγάλη, ίσως φτανει και τα 8μισι χιλιοστα. Ενω στο οριζόντιο μέτρημα την εβγαλα κι αυτή περίπου 7-8 χιλιοστά Δεν ειναι δηλαδή εντελώς στρογγυλή..

Επίσης το πάχος της τρυπας  στο πίσω μέρος (στα πρύμα που λες) , ειναι περίπου εναμισι χιλιοστο..
Ενοώ η απόσταση του πλαστικού από το έξω-έξω μερος του πλαστικού έως το πιο εσωτερικό μερος της τρυπας.. Φανταζομαι αυτό ρωτάς..

• Scale 1/32
  • *
« Απάντηση #23 στις: Νοεμβρίου 30, 2011, 12:14:01 πμ »
Όχι ακριβώς... Θέλω το πλάτος του σκάφους στο πίσω μέρος της οπής. Για να υπολογίσω το μήκος του σωλήνα που χρειάζεται για να γίνει αυτό που σου είπα. Προπέλα έχουμε.  :wink:

Αποσυνδεδεμένος dsk

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #24 στις: Νοεμβρίου 30, 2011, 11:42:34 πμ »
Όχι ακριβώς... Θέλω το πλάτος του σκάφους στο πίσω μέρος της οπής. Για να υπολογίσω το μήκος του σωλήνα που χρειάζεται για να γίνει αυτό που σου είπα. Προπέλα έχουμε.  :wink:

Α  μαλιστα... Τζαμπα εγραφα εγω παραπάνω να δείξετε έλεος !!
Κατάλαβα λοιπόν τι ρωτάς...

Το απόγευμα από το σπιτι θα ξαναμετρήσω...

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΜΟΝΗ ΣΟΥ !!  ::salut::

Tags: