Τώρα πρέπει να βρεις ένα σωληνοειδές κομμάτι την ίδια διάμετρο με το άνοιγμα, βάψτο μαύρο και στα ανοίγματα κόλλα του τα κάγκελα. Έτσι θα είναι πιο αληθοφανές. Κι άμα θέλεις του βάζουμε και προπελίτσα και το κάνουμε να μοιάζει με κανονικό bow... Τι διάμετρο έχει το άνοιγμα;
άμα το φοβάσαι το παλεύουμε παρέα... Την άλλη μεριά την έχεις φτιάξει;
ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ !!!

το εχουμε χασει εδω στο MC !!
ΔΕΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΟΤΕ !!
ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ που μετα τις προτροπες σας να φτιαξω τη ραφη, να φτιαξω τη πλώρη, να ανοιξω το μπόουθράστ, πρέπει τωρα να ΞΑΝΑΜΑΣΚΑΡΩ, να ΞΑΝΑΒΑΦΩ ..
ΔΕΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΟΤΕ !!! ΔΕΝ ΜΕ ΛΥΠΑΣΤΕ !!
SHOW MERCY !!!Αγαπητέ Νίκο , ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να βρω σωληνοειδές κομάτι σε διάμετρο ιδια με το άνοιγμα.. Επίσης προπελίτσα στο εσωτερικό κλπ , πάλι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ περίπτωση να βάλω..
Aν θέλεις συναντιόμαστε και το παλεύεις μόνος σου !!! Το άνοιγμα επίτρεψέ μου να σου απαντήσω αργότερα γιατί δεν ειμαι σπίτι να δω το κιτ..
Επίσης η άλλη πλευρά ειναι ίδια με αυτην που ανέβασα. Ακριβώς ίδια δουλειά..
αφου υπαρχουν τα εργαλεια γιατι αγχωνεσαι. 
Μαλλον το εχεις το θεμα αλλα μας το φερνεις σιγα σιγα.
Μεχρι στιγμης βλεπω καλη δουλεια αλλωστε εχεις και 2 καλους δασκαλους που πρεπει να ακους.

Φίλε Μάκη, το θέμα ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ το εχω καθόλου ! Το παλεύω 10 μέρες για 2 ανοίγματα που σε άλλους θα επαιρνε 7-8 λεπτά ..
Αν ειναι να μου πάρει 1 χρόνο το ρυμουλκό, την κάτσαμε τη... βάρκα ( μια και είμαστε στην ενότητα ΠΛΟΙΑ

)
Όπως έλεγε κι ενας καθηγητης στο γυμνάσιο : ΝΑ ΛΗΦΘΕΙ ΥΠΟΨΙΝ ΚΑΙ Η ΤΑΧΥΤΗΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΟΥ !!
ΘΑ επανέλθω..
Το ξέρω πάντως ότι έχω καλούς δασκάλους !, ίσως τους καλύτερους..