Καλώς ορίσατε,
Επισκέπτης
. Παρακαλούμε
συνδεθείτε
ή
εγγραφείτε
.
1 ώρα
1 μέρα
1 εβδομάδα
1 μήνας
Χωρίς όριο
Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Website
Market
Αρχική
Βοήθεια
Tags
Links
Σύνδεση
Modelclub.GR - Hellenic Scale modelling community
»
ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
»
Διοράματα
»
Dio: Υπό κατασκευή
»
Θέμα:
ʼντε ρε μπαμπά, κρύωσα!!
« προηγούμενο
επόμενο »
Εκτύπωση
Σελίδες: [
1
]
Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: ʼντε ρε μπαμπά, κρύωσα!! (Αναγνώστηκε 1799 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Νίκος Συρίγος
Scale 1/48
Τόπος: Αθήνα
ʼντε ρε μπαμπά, κρύωσα!!
«
στις:
Νοεμβρίου 02, 2011, 02:05:41 μμ »
Καλησπερα σε ολους!!!μετα το σοκ της εκθεσης και απο αυτα που ειδαν τα ματακια μου μαζεψα δυναμεις και τις σκεψεις μου και ειπα να ξεκινησω ενα διοραματακι με θεμα το ψαροντουφεκο και τον βυθο που αγαπω τοσο πολυ απο παιδι.
δυστηχως δεν εχω πολλες φωτογραφιες απο τα σταδια του ως εδω αλλα θα σας πω με λιγα λογια πως φτασαμε ως εδω.
η βαση εγινε η μιση απο φελιζολ το ενα πανω στο αλλο και στη κορφη μπηκε πυλος για να δωσω την οψη του βραχου.τα φυκια και τα χορτα θαλασσης ειναι heki με καποιες επεμβασουλες στο χρωμα που εκανα.η φιγουρα του κοριτσιου ειναι απο το σετ Peasants Eastern Europe WWII της ΜΒ και ο δυτης ειναι χειρουργημενος και ντυμενος απο εμενα τα πεδιλα εγιναν απο πυλο το ντουφεκι εγινε αεροβολο ψαροντουφεκο και η μασκα απο καλαμακι ανεβαζω 2 φοτο για μια πρωτη γευση.εχω ανχωθει βασικα με το νερο δεν ξερω πως θα γινει να φενετε η χρωματικη διαβαθμιση απο τα ρηχα ως τον πατο και επισης με τι υλικο πρεπει να το κλεισω για να μην μου χυθει περιμενω τις ιδεες σας
Καταγράφηκε
xristosstergiou
Scale 1/48
Τόπος: Θεσσαλονίκη
Απ: ʼντε ρε μπαμπά, κρύωσα!!
«
Απάντηση #1 στις:
Νοεμβρίου 02, 2011, 10:54:21 μμ »
Επειδή σε λίγο καιρό θα αχοληθώ πρώτη φόρα σοβαρα με το νερό δεν μπορώ να δώσω κάποια συμβουλή! Πάντως έχω δεί υλικά από την Vallejo με έτοιμες διαβαθμίσεις χρωμάτων για νερό...αν και πιστεύω θα υπάρχουν φθηνότερες λύσεις....Τελοσπάντων.. Ας μιλήσει κάποιος που ξέρει!
Ωραίο θέμα!
Καταγράφηκε
Οι βιτρίνες αποδεικνύονται πάντα μικρές...!
Salonikios
Scale 1/35
Μια ζωή την έχουμε!
«
Απάντηση #2 στις:
Νοεμβρίου 02, 2011, 11:04:26 μμ »
ακριβώς τα ίδια διλλήματα είχα σε μια παλιότερη δουλειά μου που ήθελα να βάλω νερό σε μεγάλη βάση και δυστηχώς δεν πέτυχε
Χρησιμοποίησα νερό δύο συστατικών της Andrea αλλά μου έβγαλε φυσαλίδες (ο snik έχει μια πατέντα άν ψάξεις στις φιγούρες αρκετά παλιά) ένα άλλο πρόβλημα είναι αυτό που αναφέρεις να μήν ξεχειλίσει, εγώ κάλυψα με ταινία παρόμοια της Tamiya αλλά επειδή το νερό έκανε να πήξει καμιά μέρα ξεχείλισε σε κάποιες ώρες σε 2-3 σημεία, οπότε παρακολουθώ και εγώ το θέμα σου με ενδιαφέρον για κάποια ιδέα
Καταγράφηκε
Αναλυτικά οι δουλειές μου εδώ:
http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,21161.0.html
dmoshid
Scale 1/35
Τόπος: Stavanger- Κουφάλια
Don't fear death, fear time
«
Απάντηση #3 στις:
Νοεμβρίου 02, 2011, 11:13:35 μμ »
Για την διαβάθμιση του χρωματισμού δεν μπορώ να βοηθήσω!!! ʼλλα όταν θα είναι να καλουπώσεις τύλιξε σφιχτά γύρω γύρω στην βάση σου φύλλο πλαστικού, η από πλαστικό μπουκάλι λείο, ώστε να μην μπορεί να τρέξει από πουθενά!! Καλού κακού βαλέ και λίγη βαζελίνη στα τοιχώματα!!!
Αναμένω την συνέχεια!!!:wink:
Καταγράφηκε
Ο άνθρωπος δεν κατάγεται από τους πιθήκους αλλά απο τα ΒΑΜΠΙΡ!
Μόνο οι νεκροί βλέπουν το τέλος του πολέμου!
ramfighter
Xrepi Model Collector
Scale 1/35
«
Απάντηση #4 στις:
Νοεμβρίου 02, 2011, 11:19:50 μμ »
Για κοίτα τον getsa
http://modelclub.gr/forums/index.php/topic,18447.0.html
Καταγράφηκε
Νίκος Συρίγος
Scale 1/48
«
Απάντηση #5 στις:
Νοεμβρίου 08, 2011, 01:05:57 πμ »
καλησπερα παιδια ευχαριστω για τα σχολια σας. Με το νερο εχω ταλαιπωρηθει παρα πολυ. Χρηστο οταν ξεκινησεις ρωτα οτι θες κι οπου μπορω να σε βοηθησω.Εγω 3 φορα ειναι που χρησιμοποιω αλλα εδω εχω παρει αρκετα μαθηματα.αποφασισα να το κανω στρωσεις στρωσεις και οχι ολο μαζι για να μειωσω τις πιθανοτητες να το χασω ολο το νερο απο καποια τρυπα
και πολυ καλα εκανα γιατι και ετσι που υποτιθεται ειχα προσεξει να ειναι στεγανο παντα εβρισκε καπου να φυγει οχι ολο καθε φορα ευτυχως.με αποτελεσμα να εχω χαλασει μεχρι τωρα 850 ml πιστευω ο καλυτερος τροπος για να στοκαρεις σε μεγαλη επιφανεια ειναι πρωτα με ενα πινελακι να περασεις μια στρωση νερο παντου και μολις κρυσταλοποιηθει να ριξεις το υπολοιπο.τη διαβαθμιση προσπαθησα να την κανω με χρωματα σμαλτου και σε καθε στρωση εριχνα και λιγοτερες σταγονες πανω πανω δεν εχω ριξει καθολου χρωμα.περημενω να στεγνωσει η τελευταια στρωση να ξεκαλουπωσω και να ανεβασω φωτογραφιες
Καταγράφηκε
Εκτύπωση
Σελίδες: [
1
]
Πάνω
« προηγούμενο
επόμενο »
Tags:
Modelclub.GR - Hellenic Scale modelling community
»
ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ