Αποστολέας Θέμα: Route 66  (Αναγνώστηκε 1994 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Νίκος Συρίγος

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
Route 66
« στις: Σεπτεμβρίου 05, 2011, 11:02:13 μμ »
καλησπερα παιδες  ::salut:: εδω και μερικες μερες εχω ξεκινησει ενα διοραμα με θεμα οπως λεει και ο τιτλος route 66
Φανταζομαι ενα σκηνικο στην ερημο με ενα εγκαταλελημενο αμαξι και ο γνωστος δρομος.
για αμαξι αγορασα το vw beetle τις imc
 http://www.e-kalfakis.gr/%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B1-%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%B1-%CE%BF%CF%87%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%B1-114,-1/25-beetle,-versions-p-6623.html
ξεκινησα με το αμαξι σιγα σιγα και μου φανηκε η αληθεια πολυ παλουκι η συναρμολογηση του  :( ευτυχως που θα ειναι χρεπι το αμαξι οποτε μπορω να μην βαλω ολα τα comfor ::glossa::
 καποιες φοτο απο τη πορεια του σκαραβαιου  ::salut:: ::salut::

• Scale 1/48
  • *
Απ: route 66
« Απάντηση #1 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2011, 09:14:59 μμ »
καλησπερα δουλεψα λιγακι τις σκουριες στο σκαραβαιο περιμενω τα σχολια σας και τις προτασεις σας  ::salut::

• Scale 1/48
  • *
Απ: route 66
« Απάντηση #2 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2011, 06:45:28 μμ »
Καλησπερα !! το αμαξι ειναι ετοιμο και προχωρησα λιγο με το σκηνικο.εντελει δεν μου αρεσε η ιδεα του δρομου και θα κανω κατι αλλο. προτασεις σχολια παρατηρησεις ολα δεχτα περιμενω τη γνωμη σας.  ::salut::

[

Αποσυνδεδεμένος Χατζηδημητριου Δ

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γλυκα Νερα
Απ: Route 66
« Απάντηση #3 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2011, 08:04:05 μμ »
Πολυ ωραιο  και το αυτοκινητο και το εδαφος και ο κορμος του δεντρου , τα κλαδια ομως θα τα προτιμουσα με φυλα.
Καλη συνεχεια. ::salut::
Δεν θα βγω στην συνταξη ποτε , κουφαλα νεκροθαφτη

Αποσυνδεδεμένος repetan

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΚΡΗΤΗ - ΡΕΘΥΜΝΟ
« Απάντηση #4 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2011, 08:13:56 μμ »
  Φίλε gogos198310 καλησπέρα , ωραίο το σκηνικό εγκατάλειψης που έχεις φτιάξει , πολύ ωραίο δέντρο επίσης ( Δεν λέω κάτι για το δέντρο γιατί δεν γνωρίζω αν το έχεις τελειώσει ακόμα  ) . Σκέψου μήπως το σκαθάρι θα έπρεπε να είναι τακαρισμένο και να του λείπει  κάποια ρόδα , με το σκεπτικό ότι από ένα εγκαταλελειμένο όχημα ο καθένας παίρνει ότι μπορεί ( π.χ. τσιμεντόλιθος και να του λείπει η πίσω ρόδα ). . Καλή συνέχεια . ::salut::

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #5 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2011, 08:22:06 μμ »
παιδια ευχαριστω για το χρονο σας!! φιλε repetan το δεντρακι δεν εχει τελειωσει ακομα λεω να βαλω και φυλλα.πολυ καλη η ιδεα σου για τσιμεντολιθο :D για τρακαρισμα να σου πω ειναι το πρωτο μου και φοβαμαι μην κανω καμια πατατα και δεν μαζευεται μετα, το εκαψα απο μεσα και εκανα καποια βαθουλοματα αλλα με μεγαλη προσοχη.μετα τζαμια ειδα καπου ενας per olav εκανε μια μαγκια και τα εκανε σαν θρυψαλα αλλα δεν ελεγε πως αν εχετε καμια ιδεα ::salut::

Αποσυνδεδεμένος repetan

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #6 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2011, 08:56:48 μμ »
  Φίλε gogos198310  δεν είπα τρακάρισμα ( όχι πως δε θα του πήγαινε ) αλλά τακάρισμα δηλ ο τσιμεντόλιθος θα είναι ο τάκος πάνω στο οποίο θα είναι το σκαθάρι .  Όσο για αυτό που ρώτησες δες  ( http://www.briansmodelcars.com/tutorials/index ) δεν θυμάμαι αν έχει αυτό που θέλεις αλλά έχει πάρα πολλά άλλα . Καλή συνέχεια  ::salut::

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #7 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2011, 04:50:35 πμ »
Aλλα λεει η θεια μου αλλα ακουν τα αυτια μου χαχαχαχχαα θα μαθω πολλα απο εσας και αυτο ευελπιστω κιολας,σε ευχαριστω πολυ φιλε repetan (το link ειναι χρησιμοτατο!!!) :mrgreen:

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #8 στις: Νοεμβρίου 07, 2011, 02:51:53 μμ »
και ετοιμο και το σκαθαρι  :D

Αποσυνδεδεμένος repetan

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #9 στις: Νοεμβρίου 07, 2011, 10:51:37 μμ »
  Φίλε gogos198310 , βλέπω ότι δεν ησυχάζεις και σου αρέσει να αλλάζεις ιδέες και τρόπους έκφρασης , έτσι και εδώ άλλαξες το σκηνικό με ένα άλλο εξίσου όμορφο , μια εικόνα που πολλοί έχουμε δει στις πίσω ,και όχι μόνο, αυλές πολλών σπιτιών . Να παρατηρήσω τα εξής δεν βλέπω αν έχεις βάλει κάποιο ξύλο να στηρίζει το ανοιχτό καπό , δεν είναι ξεκάθαρο από τις φωτό , επίσης νομίζω ότι το περιθώριο της βάσης σου σου τρώει πολύ χώρο δηλ. είναι πολύ φαρδυά για το μέγεθος του διοράματός σου , ίσως μια πιο λεπτή βάση να ήταν πιο αρμονική . Καλή συνέχεια με το "Βυθό".  ::salut::

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #10 στις: Νοεμβρίου 08, 2011, 12:48:21 πμ »
φιλε repetan πολυ ευστοχο το σχολιο σου δεν το ειχα παρατηρησει καν το θεμα με το ξυλο της βασης γυρω γυρω και τωρα που το ειπες δεν μαρεσει ουτε εμενα ,να σαι καλα.Εχω τραβηξει μεγαλο λουκι με το βυθο.Εχω χαλασει θα σου πω μεχρι στιγμης 850 ml ριτινης και το μισο εχει χαθει.Το κανω στρωμα στρωμα γιατι με τη μια ολο ηταν φυση αδυνατον να γινει παντα εβρισκε μια τρυπουλα και μου εφευγε.παντως εχω παρει μεγαλο μαθημα για αλλη φορα!!  ::salut::

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #11 στις: Νοεμβρίου 08, 2011, 12:50:59 πμ »
επισης το καπο στιριζεται κανονικα με ξυλο αλλα στη φοτο εχει πεσει και το στιριζει μονο η κολλα  ::glossa::

Tags: