Αποστολέας Θέμα: Μόνο να πέφταμε/ Σαν άνθη κερασιάς την άνοιξη/ Τόσο καθάρια και λαμπερά.  (Αναγνώστηκε 9269 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος xristosstergiou

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
Δεν μπορω να καταλαβω τι ειναι ακριβως,αλλα αποπνεει κατι πολυ ομορφο.Μπραβο ::salut::

Υποτείθεται ότι είναι η είσοδος της αυλής στο υποστατικό του λόρδου Kira, μπορεί να πέρασε καιρός από το αρχικό πόστ στο θέμα αλλά το σκηνικό ακόμη εκεί εντάσεται! ::glossa:: :lol: Ευχαριστώ για τα καλά λόγια! ::salut::

μπράβο Χρήστο πολύ όμορφο είναι! ::eusa_clap::::eusa_clap:: με ταξίδεψες Ιαπωνία μεριά
πρόσεξε με το βάψιμο των φιγουρών, μή βιαστείς  :wink:
- τα φυτά τί είναι;

Θεόφιλε οι φιγούρες είναι σχεδόν τελειωμένες...κάποιες μικρό-επεμβάσεις χρειάζονται, από πλευράς στησίματος...θα είναι συμπλοκή, θα είναι η στιγμή της έντασης με παρατεταμένα τα όπλα πρίν την συμπλοκή :!: :?: :!: :?: Δέν ξέρω.... :roll: Τα φυτά είναι υπό συνεχή προσθήκη, περιμένω κάτι ωραία Fredericus Rex, κάποια από αυτά που φαίνονται είναι joefix και άλλα είναι φυσικά (τα λουλουδάκια ας πούμε στο άγαλμα και στην είσοδο είναι φυσικά αποξηραμένα-διπλολουστραρισμένα και βαμμένα).
Οι βιτρίνες αποδεικνύονται πάντα μικρές...!

Αποσυνδεδεμένος gtets

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Καρδιτσα
  • Γιώργος Τέτσιος
Παράθεση
Παράθεση από: gtets στις Σήμερα στις 12:11:55 μμ

Δεν μπορω να καταλαβω τι ειναι ακριβως,αλλα αποπνεει κατι πολυ ομορφο.Μπραβο ::salut::

Υποτείθεται ότι είναι η είσοδος της αυλής στο υποστατικό του λόρδου Kira, μπορεί να πέρασε καιρός από το αρχικό πόστ στο θέμα αλλά το σκηνικό ακόμη εκεί εντάσεται! ::glossa:: :lol: Ευχαριστώ για τα καλά λόγια! ::salut::

Τι ειναι αυτο που φτιαχνεις το ξερω.Εννοουσα οτι δεν ξερω τι ακριβως ειναι αυτο που αποπνεει την ομορφια.Παγιδες του γραπτου λογου.Αστα να πανε :mrgreen: ::salut:: ::salut:: ::salut::

• Scale 1/48
  • *
Χαχαχα! Ανοησία στο φούλ.... ::eusa_wall:: ::eusa_wall:: ::eusa_wall:: Και πάλι ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! ::salut::

• Scale 1/48
  • *
Κάπου εδώ ο θεόσταλτος άνεμος καμικάζε φύσηξε και το ταξίδι στην Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου έφτασε στο τέλος του... Βρισκόμαστε στο υποστατικό του λόρδου Kira, και η συμπλοκή μετά την ανταλλαγή μερικών κατάρων ξεκινάει με τα δύο αδέλφια του Kira να πετάγονται μπροστά να υπερασπιστούν τον αδερφό τους από την επίθεση των 47 Ronin (σαμουράι χωρίς αφέντη) του νεκρού λόρδου Asano. Ένας από τους φρουρούς του Kira ετοιμάζεται να ρίξει με το τόξο του στους επιτιθέμενους, αλλά μοιραία θα τον προλάβουν δύο ronin τοξότες, που έχουν ήδη εισέλθει στην έναρξη της συμπλοκής με τις χορδές τους τεντωμένες...... Η συνέχεια στο μυαλό μας με τον λόρδο Kira εν τέλει να αναγκάζεται σε σεπούκου....

Ορίστε λοιπόν το όλο σκηνικό,

Και κλείνω παραθέτοντας ένα ωραίο στοίχο από τον λόρδο Asano, "More than the cherry blossoms, Inviting a wind to blow them away, I am wondering what to do, With the remaining springtime."

Ευχαριστώ όσους συνέβαλαν με τα σχόλια τους ως εδώ και περιμένω νεότερα σχόλια και παρατηρήσεις! :wink:
 ::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Salonikios

• Scale 1/35
  • *
  • Μια ζωή την έχουμε!
nasousiro tokasoni   ::glossa:: ::glossa::
χαχα ωραίο το στήσιμο και η ιστορία, μπράβο Χρήστο ::icon_thumright::
μόνο η φωτογράφηση ήθελε κλειστό μέρος για να αναδείξει καλύτερα το διόραμα όχι στη βεράντα ρε
Ατμοσφαιρικό, μπράβο ξανά!
Αναλυτικά οι δουλειές μου εδώ:
http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,21161.0.html

Αποσυνδεδεμένος costastdm

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Σαλαμινα
Ομολογώ πως βλέποντας την πρόοδο δεν είχα καταλάβει τι ήθελες να αποδώσεις.... :oops:
Αλλά τελειωμένο είναι όλα τα λεφτά που λέμε και στο νησί μου... Θα διαφωνήσω με τον Θεόφιλο για την εσωτερικού χώρου φωτογράφιση. Αν θέλεις την γνώμη μου με καλύτερο φόντο εξωτερικό και σωστή γωνία μπορεί να "δέσει" με το φυσικό περιβάλλον και να μην το καταλάβεις.

• Scale 1/48
  • *
nasousiro tokasoni   ::glossa:: ::glossa::
χαχα ωραίο το στήσιμο και η ιστορία, μπράβο Χρήστο ::icon_thumright::
μόνο η φωτογράφηση ήθελε κλειστό μέρος για να αναδείξει καλύτερα το διόραμα όχι στη βεράντα ρε
Ατμοσφαιρικό, μπράβο ξανά!

:D Θεόφιλε χαίρομαι που σου αρέσει και τελειωμένο! Όσο για την φωτογραφία, ήθελα να το εντάξω στη φύση, αλλά έγινε βιαστικά και άγαρμπα... ::salut::

Ομολογώ πως βλέποντας την πρόοδο δεν είχα καταλάβει τι ήθελες να αποδώσεις.... :oops:
Αλλά τελειωμένο είναι όλα τα λεφτά που λέμε και στο νησί μου... Θα διαφωνήσω με τον Θεόφιλο για την εσωτερικού χώρου φωτογράφιση. Αν θέλεις την γνώμη μου με καλύτερο φόντο εξωτερικό και σωστή γωνία μπορεί να "δέσει" με το φυσικό περιβάλλον και να μην το καταλάβεις.

Κώστα ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Αυτό που λες προσπάθησα να κάνω με την φωτογράφιση αλλά εντελώς αποτυχημένα (ο τεράστιος "αγωγός" που περνάει πάνω από τα κεφάλια τους (βλέπε κάγκελο) είναι μάλλον δείγμα άλλης εποχής...). Θα προσπαθήσω να βγάλω καλύτερες στο μέλλον.... ::salut::

::arrowred:: Ξέχασα να πω ότι μια από τις φιγούρες που παρουσίασα στα αρχικά πόστ (τον χτυπημένο) δεν την έβαλα γιατί όχι μόνο πήδηξε από το τρίτο ράφι και έσπασε το χέρι του...το έχασε κιόλας... Επίσης το πρόβλημα με τη κερασιά το έλυσα με ένα απλό δέντρο Heki, τρίμμα γρασίδι και μετά αερογράφο και στεγνά πινέλα.

Αποσυνδεδεμένος Kostis Pap

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
    • coarse landscapes
Πάρα πολύ ωραία δουλειά. Και, για να πω την αλήθεια, στην αρχή δεν μου φαινόταν να πηγαίνει και τόσο καλά. Αλλά το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακότατο.

Συμφωνώ και με τους προηγούμενους: καλύτερες φωτογραφίες, pls.

Αποσυνδεδεμένος NIKOS D.

• Scale 1/144
  • *
  • Θα παραδεχομουν τα λαθη μου ,αν ειχα κανει...
Πολυ ωραιο ,τα προσωπα ομως καλυτερες τονικοτητες.Πιθανον και καποιο βερνικι.ΜΠΡΑΒΟ !!!!!

Αποσυνδεδεμένος DIM57

• Scale 1/35
  • *
εξαιρετικη δουλεια Χρηστο αλλα το κλεισιμο με το νεκρικο ποιημα του Ασανο Ναγκανορι μου αφηνει την αισθηση οτι
μερικοι προχωρανε  τον μοντελισμο περα απο τα συνηθισμενα
μπραβο φιλε ::salut::

• Scale 1/48
  • *
Πάρα πολύ ωραία δουλειά. Και, για να πω την αλήθεια, στην αρχή δεν μου φαινόταν να πηγαίνει και τόσο καλά. Αλλά το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακότατο.
Συμφωνώ και με τους προηγούμενους: καλύτερες φωτογραφίες, pls.

ʼρα ήρθαν εν τέλει και δέσαν όλα μαζί σχετικά ικανοποιητικά... Όσο για τις φώτο θα βγάλω καλύτερες σύντομα!
Ευχαριστώ Κώστη! ::salut::

Πολυ ωραιο ,τα προσωπα ομως καλυτερες τονικοτητες.Πιθανον και καποιο βερνικι.ΜΠΡΑΒΟ !!!!!

Νίκο ευχαριστώ! Το σημειώνω για το δέρμα... (η πάθηση είναι χρονίζουσα)! ::salut::

εξαιρετικη δουλεια Χρηστο αλλα το κλεισιμο με το νεκρικο ποιημα του Ασανο Ναγκανορι μου αφηνει την αισθηση οτι
μερικοι προχωρανε  τον μοντελισμο περα απο τα συνηθισμενα
μπραβο φιλε ::salut::

Μεγάλη θεωρητική κουβέντα ο στοίχος.... η αλήθεια είναι ότι υπάρχει πάντα μια αίσθηση "κενού" μέχρι την επιλογή του επόμενου θέματος...
Δημήτρη ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! (πιστεύω πάντως τα συνηθισμένα και τα ασυνήθιστα τα ορίζουν άλλοι εδώ μέσα...)

• Scale 1/48
  • *
Ορίστε και κάποιες σε κλειστό χώρο :wink:..... ::arrowred::

Αποσυνδεδεμένος gtdeath13

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Boavista
Το παίδεψες και το κατάφερες... Μπράβο... ::eusa_clap::  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Βέβαια οι "εναέριες" φωτογραφίες πρόδωσαν και κάτι γραμμές καλουπιού που δεν καθάρισες σε μια φιγούρα (ο μπροστινός πάνω στην γέφυρα) αλλά θα τις αφαιρέσεις όλες στην επόμενη δουλειά...  :wink: :wink:

Εντύπωση μου κάνει ο ψυχραιμότατος τυπάς που κάθεται με το κοντάρι στηριγμένο στο έδαφος, αν και έχει απέναντί του δύο τοξότες...  :wink:

• Scale 1/48
  • *
Το παίδεψες και το κατάφερες... Μπράβο... ::eusa_clap::  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Βέβαια οι "εναέριες" φωτογραφίες πρόδωσαν και κάτι γραμμές καλουπιού που δεν καθάρισες σε μια φιγούρα (ο μπροστινός πάνω στην γέφυρα) αλλά θα τις αφαιρέσεις όλες στην επόμενη δουλειά...  :wink: :wink:
Εντύπωση μου κάνει ο ψυχραιμότατος τυπάς που κάθεται με το κοντάρι στηριγμένο στο έδαφος, αν και έχει απέναντί του δύο τοξότες...  :wink:

Λοιπόν ο λόρδος Kira σε καμία περίπτωση δεν είχε τέτοιες ιδιότητες
... :D Όπως είπα και πιο πριν οι δύο τοξότες στοχεύουν τον τοξότη δίπλα σε αυτόν. ʼλλωστε και ο ίδιος ήξερε την παράδοση, δεν υπήρχε περίπτωση να χτυπήσουν τον ίδιο με τόξο. Οι επιτιθέμενοι είχαν σαν σχέδιο την γρήγορη εξουδετέρωση της άμυνας και την αιχμαλωσία του ίδιου (αναλογία 47:5 κατά άλλους 47:3).... ώστε μετά να ακολουθήσει η κλασσική τελετουργία... Σε κάθε περίπτωση ο τυπάς είναι σίγουρα cooool 8), άλλωστε οι Ιάπωνες είχαν ιδιαίτερη σχέση με τον επιθανάτιο διαλογισμό, οπότε μάλλον είχε αρχίσει ήδη να γράφει... :wink:
Για το καταραμένο το καλούπι τι να πω;... :oops: :oops: :oops:
Ευχαριστώ για τα σχόλια gtdeath13! ::salut::

Αποσυνδεδεμένος katsem14

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: σαλονικη
  • κατα κοσμο βαγκος
ωραια δουλιτσα!!τα μοντελιστικα μου συνχαρητηρια! ::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος KWSTAS

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: PERISTERI_ATHENS
  • There are no perfect models but we will keep tryin
Βγήκε ωραίο σαν αποτέλεσμα.Πολύ ωραία δουλειά με τις στολές και γενικά με τα χρώματα. Το flesh θέλει δουλίτσα αλλά δεν είναι κάτι που μαθαίνεται εύκολα και γρήγορα.Γι αυτό και δεν το έχω με τις φιγούρες. Καλή συνέχεια.

Αποσυνδεδεμένος lewton

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Πειραιας - Κορυδαλλος
Ωραιος!! Και μονο που παλεψες ενα σχετικα μεγαλο διοραμα με σαμουραι στην 1/35 αρκει...  :mrgreen:
Τωρα γενικα το σκηνικο (στησιμο χρωματα κλπ) ειναι πολυ καλο. Οι φιγουρες θελουν δουλεια αλλα εισαι καλο δρομο...
Παμε για το επομενο  ::salut::

• Scale 1/48
  • *
katsem14, Kwsta, lewton ευχαριστώ για τα σχόλια και τις επισημάνσεις σας! To flesh θα το παιδεύσω σίγουρα περισσότερο στο επόμενο!

Tags: samurai tamiya