0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν μπορω να καταλαβω τι ειναι ακριβως,αλλα αποπνεει κατι πολυ ομορφο.Μπραβο
μπράβο Χρήστο πολύ όμορφο είναι! με ταξίδεψες Ιαπωνία μεριά πρόσεξε με το βάψιμο των φιγουρών, μή βιαστείς - τα φυτά τί είναι;
Παράθεση από: gtets στις Σήμερα στις 12:11:55 μμ Δεν μπορω να καταλαβω τι ειναι ακριβως,αλλα αποπνεει κατι πολυ ομορφο.Μπραβο Υποτείθεται ότι είναι η είσοδος της αυλής στο υποστατικό του λόρδου Kira, μπορεί να πέρασε καιρός από το αρχικό πόστ στο θέμα αλλά το σκηνικό ακόμη εκεί εντάσεται! Ευχαριστώ για τα καλά λόγια!
nasousiro tokasoni χαχα ωραίο το στήσιμο και η ιστορία, μπράβο Χρήστο μόνο η φωτογράφηση ήθελε κλειστό μέρος για να αναδείξει καλύτερα το διόραμα όχι στη βεράντα ρεΑτμοσφαιρικό, μπράβο ξανά!
Ομολογώ πως βλέποντας την πρόοδο δεν είχα καταλάβει τι ήθελες να αποδώσεις.... Αλλά τελειωμένο είναι όλα τα λεφτά που λέμε και στο νησί μου... Θα διαφωνήσω με τον Θεόφιλο για την εσωτερικού χώρου φωτογράφιση. Αν θέλεις την γνώμη μου με καλύτερο φόντο εξωτερικό και σωστή γωνία μπορεί να "δέσει" με το φυσικό περιβάλλον και να μην το καταλάβεις.
Πάρα πολύ ωραία δουλειά. Και, για να πω την αλήθεια, στην αρχή δεν μου φαινόταν να πηγαίνει και τόσο καλά. Αλλά το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακότατο.Συμφωνώ και με τους προηγούμενους: καλύτερες φωτογραφίες, pls.
Πολυ ωραιο ,τα προσωπα ομως καλυτερες τονικοτητες.Πιθανον και καποιο βερνικι.ΜΠΡΑΒΟ !!!!!
εξαιρετικη δουλεια Χρηστο αλλα το κλεισιμο με το νεκρικο ποιημα του Ασανο Ναγκανορι μου αφηνει την αισθηση οτι μερικοι προχωρανε τον μοντελισμο περα απο τα συνηθισμεναμπραβο φιλε
Το παίδεψες και το κατάφερες... Μπράβο... Βέβαια οι "εναέριες" φωτογραφίες πρόδωσαν και κάτι γραμμές καλουπιού που δεν καθάρισες σε μια φιγούρα (ο μπροστινός πάνω στην γέφυρα) αλλά θα τις αφαιρέσεις όλες στην επόμενη δουλειά... Εντύπωση μου κάνει ο ψυχραιμότατος τυπάς που κάθεται με το κοντάρι στηριγμένο στο έδαφος, αν και έχει απέναντί του δύο τοξότες...