Χμμμμ Απο που να αρχισω? Καιρος περασε απο τις τελευταιες φωτογραφιες.
Παμε ομως.
Αν δειτε την τελευταια μου φωτο ειχε ενα ψιλο καρφακι και ενα κιτρινο νημα, τα οποια τελικα δεν δουλεψαν σωστα.
Ετσι με μια λιμα χαραξα τα κορακια και κρεμασα με βαρος ενα λιγο χονδρυτερο νημα που, μεχρι τωρα μου δουλευει σωστα.

Στοιχεια απο τις παραπανω φωτο, τα κοματια του ξυλου που χρησημοποιησα για να σταθει καθετο τελειως το μοντελο (πρυμα και πλωρα)
και ας με συγχωρεσει ο admin για την εκουσια διαφημιση.Χυμα ρακι ειχε μεσα το μπουκαλακι του ουζου.
Με ενα ξυλαρακι προχειρα πιασμενο επανω στον καθε νομεα στα σημεια που θα τελειωνει η κουπαστη και σημαδεμενο στην μεση
τοποθετησα τους νομεις στη θεση τους.

Εδω ξεκιναει να δειχνει η noobια τα λαθη της.

Μεγαλο παχος στους νομεις με αναγασε να κοψω εσοχες στο σημειο που μπαινει το σωτροπι, ενω σε
δυο νομεις με μικροτερο παχος απο τους υπολοιπους,και ενω η εξωτερικη επιφανεια του σκαριου ηταν ενταξει,
αναγκαστηκα να βαλω ξυλαρακια για να κολησω τις στραγαλιες.

Το επομενο βημα να στερεωσω στις θεσεις τους τους νομεις(σε ισες δηλαδη αποστασεις μεταξυ τους).
Το 3 χιλ. κοντρα πλακε που ειχα παρει και το εχω για βοηθητικη ξυλεια δεν βοηθαει γιατι σπαει.
Ετσι λοιπον και ενω ενας σωρος συγκυριες δεν βοηθησανε για να "φτιαξω" τη δικη μου ξυλεια για το πετσωμα,
βουρ στο Παγκρατι, στον φιλο πια κο Ιωνα που εκτος απο ξυλεια εδωσε και ενα σωρο συμβουλες και ιδεες.
Βρηκα δε πια την υγεια μου γιατι επιτελους το ξυλαρακι που κρατουσα στα χερια μου λυγιζε.
Με δυο τετοια ξυλαρακια λοιπον, αλλα και πολλα πολλα λαστιχακια του μπακαλη, εχουμε τα εξης:

Ετσι λοιπον μας εχει μεινει ο ενας λουρος ακομα και μετα παμε για τα καμαρια.

Ας μην πω ομως αλλα,αρκετα σας κουρασα και δεν ηταν ο σκοπος μου.Διαφορες αλλες φωτο της κατασκευης θα βειτε εδω,
photobucket.com/baldperama
ενω πρεπει να σας ζητησω συγνωμηγια το φωτισμο, ελπιζω πως ημουν καλο παιδι φετος και ο Αγιος θα
μου φερει εκεινη την φωτογραφικη μηχανη που του εχω ζητησει.....
Ελπιζω να ειστε ολοι καλα
Δημητρης