Καλησπέρα σε όλους!!!!!
Καθόμουν και σκεφτόμουν όλη την εβδομάδα, να το τινάξω το αλάτι, να τον παστώσω τον γάτο, να το μελώσω το μελομακάρονο, να τον τινάξω τον κουραμπιέ κτλ, κτλ, κτλ...
τελικά όσο σκεφτόμουν έφτιαξα τα καθίσματα. Μένει μονάχα να τα περάσω ένα future, να κάνω wash και να βάλω τις χαλκομανίες τους (λίγα πράματα).
ξεκινήσαμε από εδώ.

περάσαμε διάφορα στάδια

και καταλήξαμε εδώ

Και όσο τα έφτιαχνα σκεφτόμουν, να το κάνω το αλάτι; να τον παστώσω τον γάτο;
ΕΕΕΕΕ
ΝΑΙ το αποφάσισα
Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑΑφού ψέκασα την γάτα μου με χλιαρό νεράκι (αντέδρασε καλά για γατί), ακολούθησε το αλάτισμα, με χοντρό και μέτριο αλάτι και κατέληξα εδώ.

Για να στεγνώσει γρήγορα το νερό (που πρέπει να είναι χλιαρό για να ψιλολιώσει το αλάτι), το φύσηξα για κανα 10λεπτο με το πιστολάκι της γυναίκας μου (και του έκανα ένα μαλλί) και στο ενδιάμεσο έτοίμασα τα χρώματα. Της βάσης τα χρώματα τα οποία τα ξάνοιξα με λίγο ασπρο για να έχουν αντίθεση και τα αραίωσα σε αναλογία 2/1 για να ψεκάσω κάτι σαν φίλμ.
Αφού το ψέκασα το χρώμα, άφησα λίγο χρόνο μέχρι να καθαρίσω τον αερογράφο και μετά το στέγνωσα με το πιστολάκι για 15 λεπτά.
Τότε ξεκίνησε το μαρτύριο του καθαρίσματος. Αντε να βγάλεις τόσο αλάτι, που μάλιστα έχει γκαγκανιάσει!!!!
Δεν μασάμε όμως, ξαναψεκάζουμε με χλιαρό νερό (δεν παθαίνει τίποτα το μοντέλο) και απαλά καθαρίζουμε με μια μαλακή οδοντόβουρτσα (όχι αυτήν που καθαρίζουμε την καλλιόπη). Μετά με ένα βρεγμένο πανάκι καθαρίζουμε και τα υπολείματα. (προσοχή σε τίποτα κεραίες, γιατί μια την έφαγε η μαρμάγκα δυστυχώς)
Τελικά κατέληξα εδώ, που πιστεύω είναι πολύ όμορφο. Το αφήνω στην κρίση σας. Εμένα μου αρέσει.

Ακολουθεί ακόμη ένα αλάτισμα, στο οποίο θα περαστεί ένα μαύρο αραιωμένο 1/10 έτσι για να κάνει λίγη βρώμα.
Τα λέμε στο επόμενο post.
Δημήτρης