Αποστολέας Θέμα: Ενημερωση για την Ενοτητα "Μοντελιστικη Ελλαδα"  (Αναγνώστηκε 13353 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
Απ: Ενημερωση για την Ενοτητα "Μοντελιστικη Ελλαδα"
« Απάντηση #75 στις: Οκτωβρίου 05, 2011, 09:49:08 πμ »
ελπίζω να καταλαβαινω λαθος ότι στην παραπάνω δηλωση υπάρχει υπονοούμενο ότι είχα(με) οποιαδήποτε σχεση με την απόφαση της διαχείρισης να καταργήσει/ενσωματώσει σε μια, τις εν λόγω ενότητες του φόρουμ.

για την έρευνα που λες, μπορείς να την κάνεις. δεν ξερω εαν είναι πρέπον να γίνει δημόσια συζητηση όμως, διότι οπως είναι λογικό και την περίσταση, θα καταλήξουμε σε συζητήσεις του στυλ, οι τάδε (επωνύμως δηλαδή) είπαν-ξείπαν-δέχτηκαν-δεν δέχτηκαν-απέκρυψαν-κορόιδεψαν κλπ.

η τελευταία πρόταση "ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΟΥΝ ,ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ" εννοείται πως με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο.

εκ μέρους μου/μας δεν έχω όρεξη να συνεχίσω τη συμμετοχή μου στη συγκεκριμένη συζήτηση, εκτός κι αν γραφτούν ανακρίβεις που με/μας αφορούν-κατηγορούν κλπ.

::salut::
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος Voroshilov

• MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Ν.Φιλαδέλφεια
« Απάντηση #76 στις: Οκτωβρίου 05, 2011, 10:07:06 πμ »
Φίλε Νίκο:
Για εμένα η ταμπακιέρα είναι η εξής:
Ανοίγοντας την ενότητα "Μοντελιστική Ελλάδα" διαβάζουμε τα εξής θέματα (θα αναφέρω τα πρώτα γιατί είναι πάρα πολλά - 3 σελίδες):
 :arrow::12η Έκθεση Χανίων 2011 Νέα Ξεκίνησε από ΠΑΝΤΕΛΗΣ
 :arrow::Επέτειος 2 χρόνων ΠΑΣΥΦΙΜΟΝ Ξεκίνησε από limo57
 :arrow::Νέο Site Πηγάσου Νέα Ξεκίνησε από Giannis D.
 :arrow::6 χρόνια Μαθητικό εργαστήριο μοντελισμού Ρεθύνμου-Ενίσχυση Ξεκίνησε από cretaman
 :arrow::2η Έκθεση Διαγωνισμός Μοντελισμού στη Σύρο 2011 Ξεκίνησε από Getsa « 1 2 3 »
 :arrow::70η Επέτειος "ΜΑΧΗΣ ΚΡΗΤΗΣ" Νέα Ξεκίνησε από ΠΑΝΤΕΛΗΣ
 :arrow::Κυριακάτικες Μοντελιστικές Συναντήσεις Νο 2 Νέα Ξεκίνησε από limo57
 :arrow::WORLD EXPO ΕΛΒΕΤΙΑ Ξεκίνησε από Αμομφαρετος
κ.ο.κ
Αν λοιπόν, οι πρόεδροι (και τα Δ.Σ.), ορισμένων συλλόγων, και το "διασυλλογικό", πιστεύουν ότι γίνεται αποκλεισμός των δραστηριοτήτων των μοντελιστών στην Ελλάδα, αποκλειστικά και μόνο επειδή δεν αναγράφονται οι αποφάσεις των γενικών συνελεύσεων, τότε θεωρώ το επιχείρημα τουλάχιστον  ΓΕΛΟΙΟ!!!!! (και εφόσον μιλάμε για την ταμπακιέρα, το ζουμί της υπόθεσης δηλαδή, τέτοιες εκφράσεις είναι θεμιτές)
Γιατί τέτοια μπορεί να χαρακτηριστεί η απαίτηση ορισμένων καρεκλοκένταυρων να μοστράρεται το πράσινο ονοματάκι τους στο MC, μόνο και μόνο για να παρουσιάζουν ότι κάνουν έργο, δικαιολογώντας την θέση τους!!!!!
Και επαναλαμβάνω κάτι που είχα πει και πρότερα και φαίνεται ότι μάλλον χτυπήσαμε την καρδιά της υπόθεσης:
Παράθεση
Και μη μου πείτε, ότι τα μέλη των συλλόγων, ενημερώνονται για τις συνεδριάσεις των ΔΣ και τις αποφάσεις τους, μέσω το MC.  Τότε το πρόβλημα έγκειται στους συλλόγους, που δεν έχουν ακόμη βρει τρόπο ενημέρωσης των μελών τους.

Αποσυνδεδεμένος kami

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Πάτρα
  • διόραμα 1/35
« Απάντηση #77 στις: Οκτωβρίου 05, 2011, 10:34:31 πμ »
στρατηγέ δεν καταλαβαίνεις ή δεν θέλεις. Προσκληση σε συνέλευση αναρτήθηκε & ΔΙΑΓΡʼΦΗΚΕ-ναι χρησιμοποιούσαμε & το m.c. για ενημέρωση των μελών -ειδικά των μακρινών ΓΙΑΤΙ ΕΝΟΧΛΕΙΣΑΙ;;;;
Εν παση περιπτωση ,κουβεντα για την ταμπακερα, δεν έχω τίποτα περισσότερο να προσθέσω...όσο για σένα Σταύρο αφήνοντας πίσω τα παλιά ιδού η ρόδος ιδού & το πήδημα για μια νέα αφετηρια ουσαιαστικής συνεργασίας, εδώ βρίσκεται  η πρό(σ)κληση!

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
« Απάντηση #78 στις: Οκτωβρίου 05, 2011, 10:44:18 πμ »
στρατηγέ δεν καταλαβαίνεις ή δεν θέλεις. Προσκληση σε συνέλευση αναρτήθηκε & ΔΙΑΓΡʼΦΗΚΕ-ναι χρησιμοποιούσαμε & το m.c. για ενημέρωση των μελών -ειδικά των μακρινών ΓΙΑΤΙ ΕΝΟΧΛΕΙΣΑΙ;;;;
Εν παση περιπτωση ,κουβεντα για την ταμπακερα, δεν έχω τίποτα περισσότερο να προσθέσω...όσο για σένα Σταύρο αφήνοντας πίσω τα παλιά ιδού η ρόδος ιδού & το πήδημα για μια νέα αφετηρια ουσαιαστικής συνεργασίας, εδώ βρίσκεται  η πρό(σ)κληση!

Νίκο,
κατ' αρχην δεν απάντησες για το υπονοούμενο.
επίσης δεν καταλαβαίνω πια είναι η πρό(σ)κληση και για ποιο πήδημα μιλάμε.
σε 15 μερες έχουμε τη "δική μας" πανελλήνια έκθεση.
ευκαιρία να δείξουμε εκεί όλοι τις πραγματικές μας προθέσεις.
ΟΛΟΙ.

Ελάτε να δούμε και να θαυμάσουμε μοντέλα, να μιλήσουμε για τεχνικές και κόλπα, να χαζέψουμε με τις δημιουργίες των κορυφαίων και γιατι όχι να συζητησουμε για τα όποια προβλήματα.
Ας γινε τον Οκτώβριο στην Αθήνα, μια άτυπη ημερίδα όλων των συλλόγων (λεω άτυπη γιατι την ¨κανονική" , εαν θυμάμαι την έχει αναλάβει άλλος για φέτος).

::salut::
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #79 στις: Οκτωβρίου 05, 2011, 10:46:44 πμ »
όμως ΤΥΠΙΚΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ δεν είσαι  εσύ υπεύθυνος για την "ταμπακέρα" ή μήπως;;;;...
Εντάξει, η φυσική τάξη αποκαταστάθηκε. Ευτυχώς γιατί είχα αρχίσει να αμφιβάλλω, διαβάζω και κάτι νέα πως η ταχύτητα του φωτός δεν είναι το απόλυτο όριο, έχω κλονιστεί όπως καταλαβαίνεται. Αφού όμως φταίει η IPMS, όλα εντάξει, ησύχασα.

Αχ και να ξέρατε και τη θέση της IPMS σε CDS, τότε να σας δω τι θα λέγατε. Ακόμα και η Salomon Brothers έχει την IPMS στη μπούκα για εκείνη την ιστορία με το παράγωγο της P&G. Και εκείνη την ιστορία με το Β-52G που άδειασε κάτι Β28RI εξω από το Palomares την έχετε μάθει; Για ψάξτε...

ΥΓ
ΕΤΣΙ!!! Αερολογίες, υποψίες και κουτσομπολιά; Εγώ να δείτε τι μπορώ να βγάλω!

ΥΓ2
Και για να δείτε που μπορεί να βγάλουν οι βλακείες (ναι, βλακείες) που γράφονται, να σας πω πως έχω υποψίες πως ΑΛΛΟΣ σύλογος και όχι η IPMS εμπλέκεται στην αλλαγή της δομής στο mc. Εντάξει; Βρείτε τώρα ποιος σύλλογος... Και έχω και άλλες φόλες, περιμένετε να δείτε χαρές και μεγαλεία, συνεχίστε το κατινάζ και θα περάσουμε ζάχαρη!

ΥΓ3
Οσο για τα παραπάνω, αφού παραδέχεσαι πως "τυπικά τουλάχιστον" η IPMS δεν είναι υπεύθυνη, πες μας τότε τι αμφιβολίες έχεις και έχεις γράψει ότι έχεις γράψει.

ΥΓ4
kami προσβλήθηκες από αυτά που έγραψα; Μπράβο! Για αυτό τα έγραψα. Τράβα τώρα στη διαχείριση να με μπανάρει, πολύ καλύτερα από το να διαβάζω τις ανεγκέφαλες υποψίες σας και τα παιδικά τραύματα που σας άφησε πριν δεκαετίες η τότε IPMS και από τα οποία δε λέτε να προχωρήσετε ένα βήμα παραπέρα.
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Χωματερή της Ευρώπης
  • Keep modeling !
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #80 στις: Οκτωβρίου 05, 2011, 10:49:11 πμ »
e-φίλοι Λάμπρο(viper),Νίκο(nino69),Φίλιππε(philio),Oρέστη(voroshilov) το θέμα=ΤΑΜΠΑΚΕΡΑ δεν είναι η συγχώνευση 8 ενοτήτων σε μία.
Η "ταμπακερα "εν προκειμένω είναι πως σ'αυτήν την άγευστη σούπα δεν χώρεσε η πρόσκληση σε γεν.συνέλευση με θέμα την εκλογή νέου δ.σ. & η διαχείριση έσπευσε να την διαγράψει μην τυχόν & θιγεί η "τάξις & η ηθική" του φορουμ  που απαιτεί από όλους* αναφορά σε αμιγως μοντελιστικού ενδιαφέροντος θέματα. *Από όλους...όχι βέβαια γιατί στην ακριβώς παραπάνω ενότητα διάβασα τοπικ για μπλουζάκια-προφανώς κατα την διαχείριση εξαιρετικού μοντ/κου ενδιαφέροντος. ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΝ ΑΚΟΥΓΟΜΑΙ ΕΙΡΩΝΙΚΟΣ αλλά φτάσαμε στην 3η σελίδα & ακόμη κουβέντα για την ταμπακέρα!

Ενταξει λοιπόν,το ξεκαθαρίσαμε το θεμα με τη συγχώνευση 8 ενοτήτων σε 1 και δεν τίθεται αλλο ζήτημα περί αυτού,ορθόν?

Πάμε στη ταμπακιέρα Νικόλα τωρα,δε γνωρίζω τι "διαγράφηκε" απο τη διαχείριση,ωστόσο μήπως πρεπει τελικα να υπάρχει ουσιώδης παρουσία των συλλογων πέρα απο ξερες ανακοινώσεις για εβδομαδιαία ΔΣ που δε τα βλέπει/απαντάει και κανείς?

Κατ'εμε το τρίπτυχο των θεμάτων που θα έπρεπε να κοσμούν τη ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ είναι το εξής:

• Ανακοίνωση εκθέσεων & σχόλια επι τούτου.
  • Ανακοίνωση αποτελεσμάτων,βραβείων,φωτογραφιών και σχετικά σχόλια. (η ξεκατινιασμα καμια φορα :mrgreen: )
  • Ανακοίνωση δραστηριοτήτων του συλλόγου οπως εκδρομές,παρουσία σε εκθέσεις του εξωτερικού,μοντελοπαζαρια κ.λ.π

Εξαλλου σχεδον ολοι οι συλλογοι εχετε blog,facebook,twitter και ολα τα μελη σας βλεπουν τις ανακοινωσεις για τα ΔΣ κ.λ.π....με λιγα λογια ουσιωδη πραγματακια πρεπει να δημοσιευετε στο φορουμ κι οχι εβδομαδιαιες ανακοινωσεις για ΔΣ !

Αυτη ειναι η γνωμη μου συναδερφοι κι αν αγαπατε αυτον το ιστοχωρο θα πρεπει να προσφερετε και την αναλογη θεματολογια ωστε να ανεβαινει συνεχεια το επιπεδο του αλλα και το ΔΙΚΟ ΣΑΣ κυρος!

Και επαναλαμβανω ,ηταν πολυ ακομψη η συμπεριφορα ορισμενων προς τους Admin σε σημειο που εμενα προσωπικα μου δημιουργει πολλα ερωτηματικα η σταση τους και η επιθετικοτητα τους και μαλιστα δημοσια....αυτο ειναι το "ευχαριστω" ?
Και λαθος να ηταν η διαχειρηση δε θα τη στελναμε με συνοπτικες διαδικασιες για....καψιμο στη πυρα ! (γιατι αυτο ειδαμε κυριοι...)

Να θυμισω σε ορισμενους που οταν ημουν admin σας κυνηγουσα για να μου στειλετε μια ρημαδα ανακοινωση η αφισα για να δημοσιευθουν στο κεντρικο web site ? Η μηπως ο Αρκαδιος τωρα δε βγαζει μονος του τις ανακοινωσεις των εκθεσεων σας?
Ενας "αρμοδιος" μαλιστα σε πολυ προσφατη εκθεση δεν ειπε ουτε ενα ευχαριστω για την αναρτηση της εκθεσης στο site κατι που ο Αρκαδιος δεν ειχε και καμια υποχρεωση να το κανει αλλα εχασε χρονο και το εκανε με δικη του πρωτοβουλια...τι να λεμε τωρα,κατα τ'αλλα βεβαια αυτοι επιμενουν..."ο προεδρος","ο υπεύθυνος συνδέσμου","η υπατη αρμοστια μοντελισμου" και παει λεγωντας...

Spoiler (hover to show)

Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος Voroshilov

• MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Ν.Φιλαδέλφεια
« Απάντηση #81 στις: Οκτωβρίου 05, 2011, 10:50:29 πμ »

Κλείνοντας την παρέμβασή μου εδώ, για να εξηγούμαι, δεν ενοχλήθηκα, από το γεγονός, ότι οι σύλλογοι χρησιμοποιούσαν και το MC, για αυτό το σκοπό...
Ενοχλήθηκα από την αντίδραση κάποιων, όταν αυτό, για τον Α ή Β λόγο, (που είναι αποκλειστικό θέμα και αναφαίρετο δικαίωμα της διαχείρισης), επιλέχθηκε να μην γίνεται πλέον.-

Αποσυνδεδεμένος Dimitris 72

• Braille Scale Oddity
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Ηλιούπολη Αθήνα
« Απάντηση #82 στις: Οκτωβρίου 05, 2011, 11:32:37 πμ »
Ας πούμε λοιπόν και μερικά πράγματα με το όνομά τους, γιατί πολλές εξυπνάδες ακούστηκαν εδώ και υπονοούμενες κατηγορίες αιωρούνται:
Αντιλαμβάνομαι ότι το ζήτημα μπαίνει, ως μεροληπτική συμπεριφορά των διαχειριστών, υπέρ της IPMS, ενω αφήνονται υπονοούμενα (κυρίως προς τον Σταύρο) ότι αυτό ήταν πρωτοβουλία/απαίτηση/συνομωσία της IPMS. Σωστά???????

ΛΑΘΟΣ: Καθώς υποθέτω ότι  όλοι έχετε δει τουλάχιστον μια αστυνομική ταινία/σειρά, γνωρίζετε, ότι το πρώτο πράγμα που αναζητείται από τους ερευνητές, είναι το ΚΙΝΗΤΡΟ για το έγκλημα. Όποιος λοιπόν μου δώσει ένα λογικό κίνητρο με βάση το οποίο η IPMS, θα προσπαθούσε να εξαφανίσει από το MC τους υπόλοιπους συλλόγους, θα του βγάλω το καπέλο. Βέβαια (τώρα που το σκέφτομαι) είναι γνωστό ότι η IPMS, έχει μαζοχιστικές τάσεις, οπότε δύο μόλις εβδομάδες πριν από την 30η Έκθεσή της (για την οποία έχει πέσει τρελλό τρέξιμο και έχουν γίνει πολλά έξοδα), η μόνη της σκέψη ήταν πως θα αποκλείσει τους άλλους συλλόγους και τους μοντελιστές της επαρχίας, ώστε η Έκθεση να έχει τη μικρότερη δυνατή συμμετοχή από αυτούς.

ΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ??????????????????

Η διαχείριση πήρε μια απόφαση: Καλή ή κακή δεν ξέρω και δεν με αφορά διόλου. Σε όσους αρέσει (ή δεν τους πειράζει) συνεχίζουν και bussiness as usual ... Οι υπόλοιποι? Ότι τους φωτίσει ο Γιαραμπής....

Και θα συμφωνήσω με τον gkontog: Στο ξεκατίνιασμα, στην μπαρούφα και στις θεωρίες συνομωσίας, είμαστε όλοι καλοί (και πρώτος εγώ άμα λάχει)!!!!

Ας το κλείνουμε το θέμα !!!!  Εγώ κουράστηκα (μου τελείωσαν και τα αποθέματα ποπ-κορν από χτες)

ΔΚ

Αποσυνδεδεμένος kami

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Πάτρα
  • διόραμα 1/35
« Απάντηση #83 στις: Οκτωβρίου 05, 2011, 12:07:33 μμ »
σε ότι προσωπικό δεν απαντώ ,απλα επιστρέφω στον κάθε γράφοντα ότι απο το ύφος & το ήθος του αποκαλύπτεται. Δεν καλύφθηκα ,αλλά δεν δίνω άλλη συνέχεια.
Υ.Γ.Σταύρο από καρδιάς καλή επιτυχία στην έκθεση σας, δεν γνωρίζω από τώρα αν θα καταφέρω να παραβρεθώ-κρίση γαρ-θα το προσπαθήσω πάντως ,γιατί πάντα προτιμούσα & προτιμώ την δια ζώσης επικοινωνία.Το "πήδημα" αναφέρεται στις απο δω & μπρος προσπάθειες σύγκλισης & συνεργασίας για την προαγωγή του κοινού χόμπυ, χωρίς αποκλεισμούς & πρωτοκαθεδρίες.[Μη δοθει συνέχεια ,δεν κρύβεται καρφί για κανέναν,ευχή εξέφρασα,που απαιτει απο όλους-μηδενός εξαιρουμένου & του γράφοντος εννοείται-προσπάθεια για την υλοποίηση της.

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
« Απάντηση #84 στις: Οκτωβρίου 05, 2011, 12:14:43 μμ »
σε ότι προσωπικό δεν απαντώ ,απλα επιστρέφω στον κάθε γράφοντα ότι απο το ύφος & το ήθος του αποκαλύπτεται. Δεν καλύφθηκα ,αλλά δεν δίνω άλλη συνέχεια.
Ούτε εγώ καλύφθηκα. Εχεις στοιχεία τέτοια που να σου επιτρέπουν να εκφράζεις ανοικτά σοβαρές υποψίες σχετικά με εμπλοκή της IPMS στην πρόσφατη αλλαγή της δομής του mc; Αν δεν έχεις, τότε ευθέως σου λέω πως λες ψέματα για να δημιουργήσεις εντυπώσεις και θα συνεχίσω να το λέω μέχρι να ανακαλέσεις ή να παρουσίασεις στοιχεία.

Οσο για το ήθος, δεν ξέρω, ακόμα κατινίστικα κόλπα και μπουρδολογίες δεν έχω χρησιμοποιήσει.

Αποσυνδεδεμένος dive

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Βελετάς Δημήτριος - Γεννημένος λάθος εποχή
« Απάντηση #85 στις: Οκτωβρίου 05, 2011, 12:24:44 μμ »
2 παροιμίες...... :mrgreen: ::glossa::

1. Αν πετάξεις πετρά στην Ελλάδα .... πρόεδρο ή αδέσποτο σκύλο θα χτυπήσεις........
μόνο που στην περίπτωση μας έχουν αρχίσει να γαυγίζουν οι πρόεδροι..... ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ.... ::glossa::

2. Δυο (ισως και παραπάνω) γάιδαροι μάλωναν σε ξένο αχυρώνα...

φιλάκια :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

I WALK THE PATH OF THE DARK SIDE

Αποσυνδεδεμένος Symeon

• MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ι.Π.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
« Απάντηση #86 στις: Οκτωβρίου 05, 2011, 12:32:40 μμ »
Κύριοι μας κουράσατε πολύ με τις προσωπικές σας διαφορές. :evil: Αυτά να τα λύνεται με άλλον τρόπο και όχι εδώ μέσα.
Και μια ερώτηση.
Γιατί κάθε χρόνο λίγο πριν την έναρξη της έκθεσης όλο και κάποιο ξεκατίνιασμα θα γίνει εδώ μέσα ?
Είναι τυχαίο ? η πάντα υπάρχει κάτι πίσω από όλο  αυτό ?
Σ.Κ.

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
« Απάντηση #87 στις: Οκτωβρίου 05, 2011, 12:35:42 μμ »
Κύριοι μας κουράσατε πολύ με τις προσωπικές σας διαφορές. :evil: Αυτά να τα λύνεται με άλλον τρόπο και όχι εδώ μέσα.
Εχεις δίκιο, αλλά και εγώ κουράστηκα να ακούω πως η IPMS είναι η αντιπροσωπεία του διαβόλου επί της γης και όλα αυτά μέσα από κουτσομπολιά και μισόλογα. Συγγνώμη αλλά κουράστηκα! Αν είναι να λήξει τώρα να μην το έχουμε κάθε τρεις και λίγο.

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
« Απάντηση #88 στις: Οκτωβρίου 05, 2011, 12:41:21 μμ »
Εχεις δίκιο, αλλά και εγώ κουράστηκα να ακούω πως η IPMS είναι η αντιπροσωπεία του διαβόλου επί της γης και όλα αυτά μέσα από κουτσομπολιά και μισόλογα. Συγγνώμη αλλά κουράστηκα! Αν είναι να λήξει τώρα να μην το έχουμε κάθε τρεις και λίγο.

οι Αθηνέζοι φταίνε για όλα   :D :D :D :D :D :D :D :D :D:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
μόνο μην μου στείλεις τον Κογκολέζο ::glossa::

Αποσυνδεδεμένος Symeon

• MC crew
  • Scale 1/35
« Απάντηση #89 στις: Οκτωβρίου 05, 2011, 12:44:44 μμ »
Συγγνώμη αλλά κουράστηκα! Αν είναι να λήξει τώρα να μην το έχουμε κάθε τρεις και λίγο.
Γιώργο συμφωνώ και το εύχομαι να λήξει εδώ και τώρα, αλλά κράτα και μια πισινή γιατί με τον Ελληνάρα δεν βγάζεις άκρη.

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
« Απάντηση #90 στις: Οκτωβρίου 05, 2011, 12:46:07 μμ »
μόνο μην μου στείλεις τον Κογκολέζο ::glossa::
Νάτος! Μόλις τον λάδωσα ::glossa::

Γιώργο συμφωνώ και το εύχομαι να λήξει εδώ και τώρα, αλλά κράτα και μια πισινή γιατί με τον Ελληνάρα δεν βγάζεις άκρη.
Δεν έχεις άδικο, αλλά ας κάνουμε μια προσπάθεια.

Αποσυνδεδεμένος Symeon

• MC crew
  • Scale 1/35
« Απάντηση #91 στις: Οκτωβρίου 05, 2011, 12:50:45 μμ »
Δεν έχεις άδικο, αλλά ας κάνουμε μια προσπάθεια.
::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος phantomakias

• DUM SPIRO MODELARUM MODELARUM ERGO SUM
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: αθηνα
  • PHANTOM PHOREVER / ...ΟΛΑ HAFif
« Απάντηση #92 στις: Οκτωβρίου 05, 2011, 02:38:50 μμ »
Κυριοι απανταχου!!!!
Ειμαι ενας απλος και μετριος μοντελιστης που μοντελαρω (και θα μοντελαρω ΕΙΤΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ) για την ΔΙΚΗ μου ευχαριστηση πρωτιστως.
Αρκετα μας εχουν κανει τα νευρα κροσια Τζεφρηδες τροικες και ΔΝΤ το χομπυ μας ειναι ΚΑΙ για να ηρεμουμε.
Πραγμα το οποιο ΟΣΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΗ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΙΚΗ ΜΟΥ ΖΩΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΕ!!!
Εκτος απο τα πλαστικα αυτα κομματακια.
Μια ζωη το ταδε περιοδικο τρωγοτανε με την IPMS το δεινα περιοδικο επισης,το ταδε παραρτημα γκρινιαζε και τρωγοτανε με την μητρικη ο ταδε συλλογος (τελευταια χρονια αυτο) παλι με την IPMS.
Και τωρα τα βαλατε με το MC (του οποιου η προσφορα ειναι οχι απλα τεραστια...ανυπολογιστη)
Ειμαι ενεργος μοντελιστης αλλα οχι ενεργος στα διαδικαστικα (ισως θα πρεπε να ντρεπομαι και γι αυτο αλλα οχι) και σαν απλος θεατης ρωταω το εξης:
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΤΑ ΒΑΖΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 30 και χρονια (καλως ή κακως,μπορει να ειχαν και δικια....παλια ομως) με τοδρακο που λεγεται IPMS;
Περιοδικα,παραρτηματα,συλλογοι; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ; Η IPMS ειναι ακομα εδω ομως....τυχαιο δε νομιζω!

Ξερετε κατι;ΚΑΙ ΤΟ MC ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ οσο υπαρχουν ενεργοι μοντελιστες που  τους ενδιαφερει και αγαπανε το χομπυ τους
Και μην πει κανεις να μην διαβαζω αμα δε μ'αρεσει.
Ετσι οπως τα κανατε και να μην θελει κανεις να ασχοληθει ή να σχολιασει ,οταν βλεπει στα τελευταια μηνυματα τοσα ποστ γι αυτο το θεμα θα μπει να δει τι στο ....... γινεται και κανεις δε μοντελαρει.
Αφηστε το δεντρο και πιαστε το δασος....ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.
Δεν δινω δεκαρα (και σιγουρα και παρα πολλοι αλλοι) για τα διασυλλογικα σας και τις φαγωμαρες σας
Δεν μας αφορουν!!!
ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΟ ΧΟΜΠΥ ΜΑΣ ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ.
Βρεθειτε και λυστε το μονοι σας.ΑΛΛΟΥ!!!!
ΑΝ αυτο ειναι το μεγαλυτερο προβλημα του μοντελισμου στη ρημαδοχωρα αυτη.

Μετα τιμης ενας αγανακτισμενος μοντελιστης.
Μιχαλης Παλαιολογος

ΥΓ Δεν θιγω ατομα,θιγω καταστασεις και τωρα παω για εμετο......ΠΑΛΙ!!!

Αποσυνδεδεμένος dive

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Βελετάς Δημήτριος - Γεννημένος λάθος εποχή
« Απάντηση #93 στις: Οκτωβρίου 05, 2011, 03:11:00 μμ »
μπραβο Μιχαλη. ::salut::

I WALK THE PATH OF THE DARK SIDE

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #94 στις: Οκτωβρίου 05, 2011, 03:34:46 μμ »
Αφού όμως φταίει η IPMS, όλα εντάξει, ησύχασα.

ΥΓ2
Και για να δείτε που μπορεί να βγάλουν οι βλακείες (ναι, βλακείες) που γράφονται, να σας πω πως έχω υποψίες πως ΑΛΛΟΣ σύλογος και όχι η IPMS εμπλέκεται στην αλλαγή της δομής στο mc. Εντάξει; Βρείτε τώρα ποιος σύλλογος... Και έχω και άλλες φόλες, περιμένετε να δείτε χαρές και μεγαλεία, συνεχίστε το κατινάζ και θα περάσουμε ζάχαρη!

ΥΓ3
Οσο για τα παραπάνω, αφού παραδέχεσαι πως "τυπικά τουλάχιστον" η IPMS δεν είναι υπεύθυνη, πες μας τότε τι αμφιβολίες έχεις και έχεις γράψει ότι έχεις γράψει.

ΥΓ4

παράλειψη μου να αναφέρω κάτι ειδικἀ για το Γιώργο

στην περίοδο κρίσης που πέρασε ο ΠΗΓΑΣΟΣ πριν δυό χρόνια. ο Γιώργος με δική του πρωτοβουλία και έξοδα, φόρτωσε στο αυτοκίνητο του υπολογιστές, εκτυπωτές, σκἀνερ, χαρτιά και διεκπεραίωσε καθηλωμένος σε μια καρέκλα επί δυο μέρες όλη τη γραμματειακή οργάνωση και υποστήριξη της ....επαρχιακής έκθεσης μας

Αποσυνδεδεμένος Dimitris 72

• Braille Scale Oddity
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Ηλιούπολη Αθήνα
« Απάντηση #95 στις: Οκτωβρίου 05, 2011, 04:45:04 μμ »
παράλειψη μου να αναφέρω κάτι ειδικἀ για το Γιώργο

στην περίοδο κρίσης που πέρασε ο ΠΗΓΑΣΟΣ πριν δυό χρόνια. ο Γιώργος με δική του πρωτοβουλία και έξοδα, φόρτωσε στο αυτοκίνητο του υπολογιστές, εκτυπωτές, σκἀνερ, χαρτιά και διεκπεραίωσε καθηλωμένος σε μια καρέκλα επί δυο μέρες όλη τη γραμματειακή οργάνωση και υποστήριξη της ....επαρχιακής έκθεσης μας

Τι???? Και υπάρχει ακόμα ο Σύλλογος????? Ούτε ένα σαμποτάζ της προκοπής δεν μπορεί να κάνει αυτός.......
Τα έλεγα εγώ από τότε: Παραείναι λιανός για τέτοια.... ::glossa:: ::glossa:: Έπρεπε η IPMS, να αναθέσει την αποστολή διάλυσης του Πήγασου σε κάποιον άλλο... mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ΔΚ

Αποσυνδεδεμένος Αμομφαρετος

• Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/72
  • Τόπος: Καβάλα
« Απάντηση #96 στις: Οκτωβρίου 05, 2011, 08:18:51 μμ »
Καλησπερα σας,ευχομαι ολα καλα!!
  Επειδη παρατηρω οτι το θεμα εχει παραστρατησει και δεν βαδιζει εκει που θα επρεπε,να ξανατονισω αυτο που εγραψα.
Επειδη οι υπευθυνοι του φορουμ θελησαν να πραγματοποιησουν νεα διαρθρωση στο συγκεκριμενο τοπικ πιστευω προσωπικα οτι αξιζε να γινει πρωτα μια ενημερωση με πμ στους εκαστοτε εκπροσωπους των συλλογων.Αυτο το λεω γιατι μερικοι γραφουνε γιατι δε στειλατε εσεις πμ.?Απαντω οτι οταν εσυ εχεις ηδηαποφασισει να αλλαξεις κατι για καποιον εχεις την στοιχειωδη ευγενια να ενημερωσεις αυτον στο οποιο αφορα το θεμα.Εξακολουθω να επισημαινω επιπλεον οτι οι συλλογοι παρουσιαζαν ποικιλες εκδηλωσεις και οχι μονο συνελευσεις.

Ευχαριστω.
Μέλος συλλόγου μοντελιστών Καβάλας

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #97 στις: Οκτωβρίου 05, 2011, 10:40:59 μμ »
n/t

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #98 στις: Οκτωβρίου 05, 2011, 10:54:49 μμ »
φιλε αρκαδιε,
το να προβαλονται ακομα και εσωτερικα θεματα συλλογων, για μενα δεν ειναι απαραιτητα κακο, μαλλον διαφανεια ειναι, ακομα κι αν υπαρχει κοντρα.

κκ

Κώστα θυμάσαι τα περί ...διεφθαρμένου κλπ ΣΤΑΡ ΚΛΑΜΠ

Τα κατεβατά για τον ΠΗΓΑΣΟ πριν δυό χρόνια

Ανακοινώσεις του τύπου
http://modelclub.gr/forums/index.php/topic,10287.0.html

Ανακοινώσεις συλλόγων
« Απάντηση #2 στις: Μάιος 09, 2010, 01:33:09 πμ »

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΠΑΣΥΦΙΜΟΝ - ΜΗ ΜΕΛΗ ΜΗΝ ΜΑΣ ΣΚΟΤΙΖΟΥΝ Τ'ΑΡΧ--ΙΑ

Πρόεδρος άλλου Συλλόγου κατηγορούσε το MC ότι τα ....παίρνει από μαγαζιά, όταν ζητήθηκαν εξηγήσεις έκανε "τουμπεκί" και εξακολουθεί να γράφει ανενόχλητα στο MC και διαμαρτύρεται για αποκλεισμοὐς, διακρίσεις κλπ

και υποχρέωναν τη διαχείριση να παριστάνει τον πυροσβέστη  :( :( :( :( :(

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
« Απάντηση #99 στις: Οκτωβρίου 05, 2011, 10:59:19 μμ »
Τι???? Και υπάρχει ακόμα ο Σύλλογος????? Ούτε ένα σαμποτάζ της προκοπής δεν μπορεί να κάνει αυτός.......
Τα έλεγα εγώ από τότε: Παραείναι λιανός για τέτοια.... ::glossa:: ::glossa:: Έπρεπε η IPMS, να αναθέσει την αποστολή διάλυσης του Πήγασου σε κάποιον άλλο... mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Λυπάμαι, έφταιγε η πείνα, δύο μέρες πάνω πάλευα με την υπογλυκαιμία, που μυαλό για δολιοφθορές... ::glossa::

Tags: