Μιας και μόλις έφαγα το τελευταίο ποπ-κορν από τη γαβάθα, να πω και γω δυο λογάκια:
Προσωπικά μου είναι αδιάφορο, ποιός, πόσο, και γιατί προβάλεται από το φόρουμ. Επίσης οι υποενότητες των συλλόγων δεν με ενοχλούσαν (καθώς ούτε λεφτά μου ζητούσαν, ούτε τις τάϊζα). Ομοίως, δεν ξέρω τι χώρο "έτρωγαν" στη βάση και όσο βάρος ήταν στη συνολική διαχείριση. Όμως για την όλη μεθόδευση και τον τρόπο που επελέγη για να προβληθεί η "εξαφάνισή" τους, έχω αντιρρήσεις. Αρχικά λοιπόν, με κάλυψε ο Φίλιππος

, ο οποίος ήταν εξαιρετικά σαφής και περιεκτικός. Επίσης, και αυστηρά προσωπικά, θεωρώ τουλάχιστον χαζό, να κατηγορείται το MC, ότι αδικεί την επαρχία. Αντίθετα (όπως είπαν αρκετοί φίλοι προηγουμένως), βοήθησε ...επαρχιώτες μοντελιστές, να βγουν από την απομόνωσή τους. Επίσης βοήθησε (τουλάχιστον σε κάποιο βαθμό), συλλόγους να έρθουν σε επαφή με μοντελιστές από "μη εκπροσωπούμενες" επαρχίες και είτε να κάνουν παραρτήματα, ή έστω απλά να γνωριστούν. Συνεπώς, όποιος μιλάει απρεπώς για το MC, θα πρέπει πρώτα να σκέφτεται σε ποιό βαθμό έχει (ο ίδιος) ωφεληθεί από αυτό.
Και για να τελειώνω, επιτρέψτε μου μια παραβολή:
Στο σπίτι
ΜΟΥ, τα έπιπλα τα έβαλα όπως ήθελα εγώ (άντε και η γυναίκα μου

), ανεξάρτητα από τις γνώμες των διάφορων....διακοσμητών. Φαντάζομαι ότι έγινα αντιληπτός......
ΔΚ
ΥΓ: Για τον φίλο gtets: Όπως όλα τα φόρα, έτσι και το MC, ανήκει σε κάποια άτομα (που είναι και κατά νόμο υπεύθυνα) και όχι στον ....λαό του, ο οποίος λαός, απλώς κάνει χρήση των υπηρεσιών που του παρέχονται. Μη σε ξεγελάει ο όρος "διαχειριστής".