Καταρχάς να ξεκινήσω με τα θερμά μου συγχαρητήριά για το άρθρο σου στο ΤΜΜΙ.Σήμερα το πήρα.
Το ανέφερα και στο συγκεκριμένο τόπικ.
Έπειτα να σου εκφράσω το αυτό για το φανταστικό σου βάψιμο,στο φανταστικό περίπτερο του Κώστα.
Επισημάνσεις τώρα.

Η μπέμπα ήθελε ένα σέτ της eduard ειδικά για τις ακτίνες στη ζάντα και άλλες μικρολεπτομέρεις που θα την απογείωναν.Σε αυτό το σημείο να σε ενημερώσω πως είμαι διατεθιμένος να σου το στείλω,αν σκεφτείς να τις φτιάξεις από την αρχή.
Οι ζάρες της τέντας στο δέσιμό της φαντάζει λίγο....σα τσάκισμα αλουμινόφυλλου.Καλύτερα αν τη έφτιαχνες με εποξικό στόκο σε λεπτό φύλλο,ή βρεγμένο χαρτομάντηο σε ατλακόλ.Θα δίπλωνε καλύτερα και οι ζάρες στο δέσιμο θα έδειχναν πιο φυσικές.
Επίσης η φανταστική διαφήμιση των ξυραφιών αστορ.Που είναι τοποθετημένη;Στη πίσω πλευρά που βρίσκεται η πόρτα;Εντάξει δεν εμποδίζει τα ρολά στο ανεβοκατέβασμα,ο περιπτεράς όμως σκύβει για να μπεί;Απλά δεν το κατάλαβα,μπορεί να κάνω και λάθος.
Επειδή γνώριζα την τελευταία στιχομυθία σου με τον μοντελοπώλη της γειτονιάς σου...
-Πόσα να κόψω;
-βάλε 10..
-Είναι 10μισό...να τα αφήσω;
-Κάντα 11 μωρέ,δε βαριέσαι...
Είναι για το σπίτι;

Φαντάστηκα ότι δίπλα του το περίπτερο θα είχε ένα τίλυ με Γερμανό που φορούσε τροπικό καπέλο (DAK,ξέρεις εσύ...),αλλά έπεσα έξω.Μεταπολεμική η βινιέτα έτσι;
Ε,τότε βάλε ένα πολιτικό τίλυ.

Μη ξεχαστείς μόνο,στη πλευρά του δρόμου κοιτούσε η πόρτα του περιπτέρου,έτσι;
