Μπλέ ταμπέλα, μπλέ μουσουκλέτα, μπλέ και το φόντο... μήπως γράφει Viagra η ταμπέλα και όχι Algon?!!! 
Δεν θα πείραζα τίποτα χρωματικά, παρα μόνο τη μοτοσυκλέτα που μου φαίνεται "μουντή" (θα την προτιμούσα... κόκκινη
)
Νομίζω αν βάφονταν οι ακτίνες ασημί, θα βοηθούσε να "κρυφτεί" το πάχος τους και θα της έδινε λίγο "ζωντάνια".
Επίσης προσωπικά θα απεύφευγα τα πολλά ξεφτίσματα και φθορές τόσο στη μηχανή όσο και στο περίπτερο - οι άνθρωποι ήταν μερακλήδες παλιά και δεν θα τα άφηναν να γίνουν... σύσκατα πρίν τα επι-διορθώσουν! Ξέρω όμως οτι στους περισσότερους σας αρέσει το χρέπιασμα, οπότε καταθέτω τη γνώμη μου και πάω πάσο!

Συμφωνώ απόλυτα με την τελευταία σου παράγραφο- παρατήρηση, εξ΄ού και δεν θα κάνω κάτι παραπάνω. Οι ακτίνες θα γίνουν ασημί - ωραία ιδέα - αβγό του Κολόμβου - νομίζω θα λειτουργήσει θετικά.
Απλά θέλω να κάνω μία παρατήρηση...

χωρίς όμως να θέλω να μην γίνονται τα όποια σχόλια, που σίγουρα, αν μη τι άλλο, υποψιάζουν τον κατασκευαστή και τον οδηγούν σε καλύτερο αποτέλεσμα.
Η παρατήρηση λοιπόν:
Όλοι είδατε κάποια στοιχεία (περίπτερο, μουσουκλέτα, σκάλα, μία φιγούρα) στη φωτό, πάνω σε ένα μπλε φόντο.
Ξεχάσατε όμως να σκεφτείτε

πως θάναι η βάση; τι άλλες φιγούρες θάχει; ίσως έχει ένα ακόμα όχημα (ΤΙLLY;;; ), ίσως ένα κομμάτι κτιρίου σαν background; αλλά και ένα-δυό ακόμα στοιχεία που πιστεύω να μου έρθουν στο νου προχωρώντας την κατασκευή...οπότε όλα μπορούν ν ΄ ανατραπούν.
Όσοι παρακολουθήσατε το πώς προχώρησε το ΠΑΓΟΠΟΙΕΙΟ θα θυμάστε ότι μπήκαν πολλά στοιχεία που άλλαξαν ριζικά την πρώτη εντύπωση.
ΞΑΝΑΤΟΝΙΖΩ, τα λέω αυτά, όχι για να μη μου λέτε καθαρά και σταράτα την γνώμη σας, αλλά για να καταλάβετε σε πια πλαίσια κινούμαι κατασκευαστικά, πλαίσια που ούτε και εγώ δεν έχω ξεκαθαρίσει στο μυαλό μου ακόμα (όπως πάντα άλλωστε).