Λοιπον Λεοντα που δεν ανταποκρινεσαι στο ονομα γιατι το λιονταρι ειναι περηφανο ζωο και δεν κρυβεται πισω απο την ανωνυμια και την μη εμφανιση σε οποιαδηποτε μορφη μοντελισμου η κοινονικων σχεσεων στην μικρη μας μοντελιστικη κοινοτητα, θα σου ελεγα οτι στραβα το ξεκινας με το να χρησιμοποιεις εκφρασεις τυπου '' βασιλο'' για το ατομο μου. [ τι κιτς εκφραση αληθεια

]
Κατι πηρε το ματι που πιο πανω για καποιους που εκτελουν εντεταλμενη υπηρεσια.
Με τα γραφομενα σου που κανεις ευθεια προσωπικη επιθεση σε μενα αυτο αποδεικνυεις. Αληθεια, νομιζεις οτι χρειαζομαι πρωτα να βεβαιωθω οτι ο αλλος δεσμευεται απο τον λογο του για να πω αυτο που πιστευω ?
Και, αληθεια, τι σε εκανε να κατσεις να γραφεις οτι γραφεις ? Σου εθιξαν το ταλεντο του φιλου σου και εσυ καθεσαι και λες τις ............ που λες?
Μιλας για το οτι εβγαλα αχρηστο τον Ριναλτι..... Εχεις διαβασει το θεμα? Το καταλαβες? Καταλαβες τι εχει γινει?
Προφανως οχι γιατι με αυτα που λες εισαι [ επιεικως... ] εκτος θεματος.
Αλλα γιατι να σε νοιαξει αν ενας εκανε ενα μοντελο και οι φωτο που ποσταρει για να το τεκμιριωσει ειναι απο ενα αρμα που εχει πολλες διαφορες με αυτο που εκανε αυτος.
Ταλεντο μεγα και ποιος εισαι εσυ που μιλας.......Ποιος εισαι εσυ που λες οτι η DLM εκανε λαθος που κυκλοφορισε ενα κιτ κλπ κλπ κλπ κλπ.
Ελα ντε, αλλα αμα σου απαντησω αναλογως παλι θαρθει η διαχειριση που δεν χρωστα σε τιποτα και θα αναγκαστει να μας συμμαζεψει.
και οσο για πμ διαβασε αυτο που εχω στειλει [ και εχω το δικαιωμα πιστευω να το δειξω μια και ειναι δικο μου ]
* Scale 1/48
* *
* Φύλο: ʼντρας
* Για τους φιλους RED DRAGON
*
o Προφίλ
o Προσωπικό μήνυμα (Σε σύνδεση)
(Χωρίς τίτλο)
« Εστάλη στον/στην: DIM57 στις: Αύγουστος 25, 2009, 05:14:04 μμ »
* Απάντηση
* Παράθεση
* Διαγραφή
*
Φιλε Δημητρη εξαιρετικο

οπως παντα. Μονο να μου επιτρεψεις μια παρατηρηση

Υποθετω οτι το σταλιν ειναι της Tamiya και εκανες το κρεμασμα των ερπυστριων με καρφιτσα [ εγω παντως ετσι τι κανω

] . Με δεδομενο οτι τι αρμα ειναι πανω σε ανωμαλη επιφανεια οι τροχοι ειναι σε διαφορετικη θεση και ετσι η ερπυστρια δεν μπορει να εχει το χαρακτηριστικο κρεμασμα που εχουν γενικα οι ρωσσικες ερπυστριες. Οποτε το κρεμασμα ειναι υπερβολικο. Μια καλη λυση ειναι να κοψεις ενα δυο πεδιλα και τοτε η ερπυστρια ερχεται πιο καλα. το βυνιλιο κολλιεται πανευκολα. Αυτα για το επομενο θεμα το διοροφο... Παντως σε θαυμαζω για τα κτηρια και πιστευω οτι αν προσεξεις καποιες λεπτομερειες θα εισαι ΑΨΟΓΟΣ.
Σιγουρα κανουμε οτι κανουμε πρωτα και πανω απο ολα για να την βρισκουμε εμεις, οποτε οτι και να ακους

Αλλα ομως ειδα οτι μαλλον δεν εισακουστηκα και ειδαμε ενα Τ-34 /85 πανω σε μπαζα σαν νατανε σε ασφαλτο. [ περαν των αλλων ]
Οποτε βλεπεις εξυπνακια οτι δεν τα ξερεις ολα. Προσεχε λοιπον τι γραφεις και μην στενοχωριεσε, δεν εκανες την καρδια μου να στενοχωρηθει

Δεν περνω στα σοβαρα ατομα που μονο παλαμακια ριχνουν.
Υ.Γ στο φορουμ του MIG οπου αρχικα ποσταρησα το Pz IV με το 88αρι ξερεις, εκει ποσταρει και ο μεγαλος Ριναλτι. Δεν ειδα να γραφει τιποτα ουτε και να μου λενε ανθρωποι του διαμετρηματος του A. Wilder οτι εκανα καμμια πατατα.