Αποστολέας Θέμα: Στη σκια του Βααλ  (Αναγνώστηκε 19985 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος xristosstergiou

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
Απ: Στη σκια του Βααλ
« Απάντηση #150 στις: Δεκεμβρίου 01, 2011, 03:42:14 μμ »
Διαβάζοντας αυτά που έχετε γράψει όλοι σας παραπάνω, θα πώ το εξής σύντομο, καθώς τα μακροσκελή κείμενα είναι ωραία αλλά κουραστηκά. Το ανθρώπινο μάτι βλέπει μόνο το 6% άμεσα από αυτά που είναι μπροστά του και μάλιστα τις περισσότερες φορές μόνο το 3% του οπτικού πεδίου καλύπτεται και μεταφέρεται σαν όραση -και αντίληψη- στον εγκέφαλο. (από ντοκ στο Σκάι). ʼν αυτό συνδιαστεί με το νόημα του βίντεο που έχω "σποιλάρει" παραπάνω, ότι δηλαδή  "True. Every event has an infinite number of causes, so why pick one rather than another? There are many ways a sword might find it self in a field." και με τις προσωπικές προτιμήσεις του καθενός, το μείγμα φίλοι μου γίνεται ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ!!!!

::arrowred::Περισσότερο συμφωνώ με αυτά που είπε ο philio, ήταν σύντομα και ξεκάθαρα! (Κριτική επιβάλεται να γίνεται αλλά με τάκτ) αλλά και με το πόστ του arcadiou. Και φυσικά όσον αφορά το Βάαλ επιμένω στο αρχικό μου σχολιασμό!
Οι βιτρίνες αποδεικνύονται πάντα μικρές...!

Αποσυνδεδεμένος Jagdpanther

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Θεσ/νικη
  • Για τους φιλους RED DRAGON
« Απάντηση #151 στις: Δεκεμβρίου 01, 2011, 08:44:25 μμ »
Λοιπον Λεοντα που δεν ανταποκρινεσαι στο ονομα γιατι το λιονταρι ειναι περηφανο ζωο και δεν κρυβεται πισω απο την ανωνυμια και την μη εμφανιση σε οποιαδηποτε μορφη μοντελισμου η κοινονικων σχεσεων στην μικρη μας μοντελιστικη κοινοτητα, θα σου ελεγα οτι στραβα το ξεκινας με το να χρησιμοποιεις εκφρασεις τυπου '' βασιλο'' για το ατομο μου. [ τι κιτς  εκφραση αληθεια  :(  ]

Κατι πηρε το ματι που πιο πανω για καποιους που εκτελουν εντεταλμενη υπηρεσια.
Με τα γραφομενα σου που κανεις ευθεια προσωπικη επιθεση σε μενα αυτο αποδεικνυεις.  Αληθεια, νομιζεις οτι χρειαζομαι πρωτα να βεβαιωθω οτι ο αλλος δεσμευεται απο τον λογο του για να πω αυτο που πιστευω ?

Και, αληθεια, τι σε εκανε να κατσεις να γραφεις οτι γραφεις ? Σου εθιξαν το ταλεντο του φιλου σου και εσυ καθεσαι και λες τις ............ που λες?
Μιλας για το οτι εβγαλα αχρηστο τον Ριναλτι..... Εχεις διαβασει το θεμα? Το καταλαβες?  Καταλαβες τι εχει γινει?
Προφανως οχι γιατι με αυτα που λες εισαι [ επιεικως... ] εκτος θεματος.
Αλλα γιατι να σε νοιαξει αν ενας εκανε ενα μοντελο και οι φωτο που ποσταρει για να το τεκμιριωσει ειναι απο ενα αρμα που εχει πολλες διαφορες με αυτο που εκανε αυτος.
Ταλεντο μεγα και ποιος εισαι εσυ που μιλας.......Ποιος εισαι εσυ που λες οτι η DLM εκανε λαθος που κυκλοφορισε ενα κιτ κλπ κλπ κλπ κλπ.
Ελα ντε, αλλα αμα σου απαντησω αναλογως παλι θαρθει η διαχειριση που δεν χρωστα σε τιποτα και θα αναγκαστει να μας συμμαζεψει.

και οσο για πμ διαβασε αυτο που εχω στειλει [ και εχω το δικαιωμα πιστευω να το δειξω μια και ειναι δικο μου ]

* Scale 1/48
    * *
    * Φύλο: ʼντρας
    * Για τους φιλους RED DRAGON
    *
          o Προφίλ
          o Προσωπικό μήνυμα (Σε σύνδεση)

(Χωρίς τίτλο)
« Εστάλη στον/στην: DIM57 στις: Αύγουστος 25, 2009, 05:14:04 μμ »

* Απάντηση
    * Παράθεση
    * Διαγραφή
    *

Φιλε Δημητρη εξαιρετικο  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: οπως παντα. Μονο να μου επιτρεψεις μια παρατηρηση  :oops:
Υποθετω οτι το σταλιν ειναι της Tamiya και εκανες το κρεμασμα των ερπυστριων με καρφιτσα [ εγω παντως ετσι τι κανω  :mrgreen: ] . Με δεδομενο οτι τι αρμα ειναι πανω σε ανωμαλη επιφανεια οι τροχοι ειναι σε διαφορετικη θεση και ετσι η ερπυστρια δεν μπορει να εχει το χαρακτηριστικο κρεμασμα που εχουν γενικα οι ρωσσικες ερπυστριες. Οποτε το κρεμασμα ειναι υπερβολικο. Μια καλη λυση ειναι να κοψεις ενα δυο πεδιλα και τοτε η ερπυστρια ερχεται πιο καλα. το βυνιλιο κολλιεται πανευκολα. Αυτα για το επομενο θεμα το διοροφο...  Παντως σε θαυμαζω για τα κτηρια και πιστευω οτι αν προσεξεις καποιες λεπτομερειες θα εισαι ΑΨΟΓΟΣ.
Σιγουρα κανουμε οτι κανουμε πρωτα και πανω απο ολα για να την βρισκουμε εμεις, οποτε οτι και να ακους  ::keep_mod::

Αλλα ομως ειδα οτι μαλλον δεν εισακουστηκα και ειδαμε ενα Τ-34 /85 πανω σε μπαζα σαν νατανε σε ασφαλτο. [ περαν των αλλων ]

Οποτε βλεπεις εξυπνακια οτι δεν τα ξερεις ολα. Προσεχε λοιπον τι γραφεις και μην στενοχωριεσε, δεν εκανες την καρδια μου να στενοχωρηθει  :mrgreen: Δεν περνω στα σοβαρα ατομα που μονο παλαμακια ριχνουν.

Υ.Γ στο φορουμ του MIG οπου αρχικα ποσταρησα το Pz IV με το 88αρι ξερεις, εκει ποσταρει και ο μεγαλος Ριναλτι. Δεν ειδα να γραφει τιποτα ουτε και να μου λενε ανθρωποι του διαμετρηματος του A.  Wilder οτι εκανα καμμια πατατα.
Πραβινος Δημητριος
Click to see the original size. Click to see the original size.

Αποσυνδεδεμένος arcadios

• Ignorantia juris non excusat.
  • Διαχειριστής
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Athens-Downtown
    • MC Hellenic Modelling Community
« Απάντηση #152 στις: Δεκεμβρίου 02, 2011, 12:31:43 πμ »
Φιλε Δημήτρη , να λείπουν οι χαρακτηρισμοί και θα παρακαλεσω να μην συνεχιστεί επι προσωπικού επιπέδου η συζήτηση.

Νομίζω οτι το έχουμε εξαντλήσει το θέμα. Ας μεινει εδω η συζήτηση.

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #153 στις: Δεκεμβρίου 02, 2011, 08:49:27 μμ »
Λοιπόν κάτι έχασα... Μπήκα πριν από λίγο να δω τι γίνετε, να καλύψω τα της εβδομάδας που έχασα, είδα την απάντηση #91, είδα τις φωτογραφίες και πήγα να γράψω την άποψή μου. Εκεί παρατηρώ (προγραμματιστής τρομάρα μου)  πως η τελευταία απάντηση είναι η 151!!! 60 posts!!! Κάτι έγινε... και το έχασα... merdes! Τυχαία πάω στην προτελευταία σελίδα και διαβάζω την απάντηση #127 και το επιβεβαιώνω, μάλλον έγινε χαμός. Αλλά ΔΕΝ προφταίνω να τα διαβάσω όλα, με τίποτα, είμαι και κομμάτια από τη δουλειά, δεν υπάρχει περίπτωση, οπότε απαντάω μη έχονας διαβάσει τα προηγούμενα, απλά κοιτάω τις φωτογραφίες των posts 91-93...

Σε γενικές γραμμές μου αρέσει. Εχει τον αέρα της σκηνής που θέλει να αναπαραστήσει, μου αρέσει η αντίθεση του νερού με τη γύρω ξεραΐλα, μου αρέσουν οι σαχαριάνες (υπήρχε ρε παιδιά με κανόνι; και έριχνε; είμαι εντελώς άσχετος... :oops: ), το άρμα μου αρέσει και αυτό, πολύ ταλαιπωρία αλλά μάλλον δικαιολογείται. Είναι όμορφο σύνολο και το νερό με ξετρέλλανε, αλήθεια τι υλικό είναι; Και την πρασινωπή απόχρωση πως την πέτυχες, πρόσθεσες χρώμα;

Τώρα, αν και ακούγεται σαν ιεροσυλία, κάποιες παρατηρήσεις, αυστηρά προσωπικές. Να τονίσω πως μη έχοντας επαφή με το αντικείμενο πιθανόν να ρωτάω μπούρδες, διαγράψτε ότι δε στέκει και προκαταβολικά συγγνώμη:

- Το μπροστά μέρος στη σαχαριάνη δεν είναι αυτό με τη ρεζέρβα; (είπαμε, μιλάτε με άσχετο... :oops: ). Αν είναι όντως έτσι, τότε τη μεσαία σαχαριάνα θα την έβαζα ανάποδα, προσωπικά μου δείχνει πιο λογικό.
- Το άρμα έχει έρθει και αυτό με τις σαχαριάνες, σωστά; Μπορεί να με ξεγελάνε οι φωτογραφίες αλλά μου δείχνει πολή "βουλιαγμένο" στο χρώμα, σα να ήταν εκεί καιρό. Φυσικά μπορεί το χώμα να είναι μαλακό, έρημος γαρ, αλλά δε θα είχαν αφήσει ροδιές οι σαχαριάνες; Επί τη ευκαιρία να ρωτήσω, τα κάνιστρα με το σταυρό ήταν αυτά γα το νερό; Για να μην τα μπερδεύουν και βάζουν καύσιμο και μετά πάνε ομαδικά όλοι για... αφόδευση;
- Οι κίονες δεν μου φαίνονται σε ευθεία... Τώρα μπορεί να είμαι και θύμα της συνήθειας μιας και στην Ελλάδα θα τους περίμενα στοιχισμένους αυστηρά, εκεί κάτω δεν ξέρω τι έπαιζε.
- Ο τύπος με τα μπλέ τι είναι; (εντάξει, αν θέλετε μου λέτε του τούβλου...). Εννοώ είαι στρατιωτικός; ΜΕ μπλε; Μέσα στην έρημο;

Τέλος να πω πως από στάσιμο και πράσινο νερό δεν πίνεις, αλλά πάλι εξαρτάται από πολλά, αν πχ δεν έχεις πιει τα τελευταία 300Km και είσαι μέσα στο άρμα, πίνεις και θάλασσα και ζητάς και άλλο!

Αυτά. Κράχτε με τώρα και πείτε μου πόσο εκτός τόπου και χρόνου είναι οι ερωτήσεις μου και μιας και θα με κράξετε να κάνω άλλη μία. Ολα αυτά τα δοχεία καυσίμων στο πλάϊ της σαχαριάνων, είχαν όντως βενζίνη; Δεν ξέρω αλλά μπορώ να σκεφτώ πιο γρήγορους και ανώδυνους τρόπους για να αυτοκτονήσει κανείς... μήπως τα οχήματα ήταν ντήζελ;
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος DIM57

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #154 στις: Δεκεμβρίου 03, 2011, 12:35:59 πμ »
Nομιζω συναδελφε οτι με αυτο το ποστ εδωσες σε αρκετους απο εμας πολλα μαθηματα μαζεμενα
εγω κραταω το μαθημα που μου αναλογει και σε ευχαριστω γι αυτο
παμε τωρα στα μοντελιστικο κομματι να...απαντησω :mrgreen:
τεχνικα οι σαχαριανες ειναι κατευθειαν απο το κουτι τα κανιστρα με σταυρο ειναι με νερο για να ξεχωριζουν απο τα αλλα με βενζινη(? η ντηζελ δεν γνωριζω γι αυτο) οντως το σεμοβεντε ειναι ισως περισσοτερο βουλιαγμενο αλλα η ερπυστρια "χανεται περισσοτερο"  οπτικα απο την ροδα και ενισχυεται η εντυπωση
λοιπον για τις ροδιες υπαρχουν δυο απαντησεις
η μια λεγεται κανω το ασπρο μαυρο και λεμε πως φυσηξε και χαθηκαν (μαλακο εδαφος οπως ειπες)
η δευτερη ειναι η πραγματικη υπηρχαν ροδιες  οπως φαινεται (σελιδα 2)::arrowred::

χαθηκαν απο μ...  κια μαζι με τα πατηματα
την πρασινωπη αποχρωση την εχει βαμμενη ο πατος της λιμνης σκουρο στο κεντρο για αισθηση βαθους και ανοιγει προς την περιφερεια  απλα στην ρητινη προστεθηκε λιγο σαντ(με οδοντογλυφιδα τοσο λιγο) να θαμπωσει το αποτελεσμα
το ιδιο μπορεις να το κανεις προσθετωντας χρωμα στη ρητινη και να το καταφερεις με πολλες στρωσεις διαφορετικων αποχρωσεων (πολυ δυσκολο με πολλες πιθανοτητες λαθους /μανταρα αν ομως πετυχει ειναι καταπληκτικο) αλλα
αυτο το δευτερο το αφησα για τον μεγαλο JBA

για τους κιονες εγραψα οτι οταν εχεις χωρους περιορισμενους κανεις παραχωρησεις στην συγκεκριμενη περιπτωση
η παραχωρηση ειναι οπτικη και καλλιτεχνικη αδεία διοτι στην απολυτH  ευθυγραμμιση οι μισοι κιονες θα εξαφανιζοταν και δεν θα ειχα καποιο βαθος πεδιου(sic)...(γι αυτο εξ αλλου και το ολο εγχειρημα φροντισα εξ αρχης να τονισω οτι ειναι what if)

ο τυπος με τα μπλε ναι ειναι οντως ετσι απο το πληρωμα του σεμοβεντε,παραθετω μια φωτο του ερημαρχη μας  :mrgreen:
που συμβουλευομαι,απλως εγω το εκανα λιγο πιο σκουρο (εχω την εντυπωση οτι εφερνε στις αντιστοιχες φορμες εργασιας)

αν Γιωργο εβαζα αναποδα τη μεσαια σαχαριανα τοτε ποιος ξερει τι θα ακουγα
εδω κονβοι  ενα πισω απο το αλλο και εγινε  θεμα τεραστιο απο που ηρθε ποιος απο που περασε και γιατι αστοοοο..
 και τωρα που υποτιθεται δεν τα ηξερες ολα αυτα θελεις να πεις οτι ηξερες περι πιτσαρδιας ? :mrgreen: :mrgreen:
να εισαι καλα  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος dtg

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘEΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • FEAR LEADS TO ΑNGER -ANGER LEADS TO HATE -HATE LEA
    • HELLENIC AIR FORCE MODELS
« Απάντηση #155 στις: Δεκεμβρίου 03, 2011, 01:46:17 πμ »
Εμένα λοιπόν το διόραμα μου άρεσε απ' όταν το πρωτοείδα, στη φάση του τελειώματος. Μου άρεσαν τα βραχια,οι κίονες, τα οχήματα,η λιμνούλα, οι φιγούρες και οι φοίνικες! Γενικά μου δημιούργησε την αίσθηση της εποχής και του τόπου που αναπαριστούσε η ιστορία. Εξαρχής βεβαια με παραξενεψε η τοποθετηση του μεσαίου οχήματος που πραγματικά είναι δύσκολο κάποιος να το παρκάρει σε εκείνη τη θέση. Αλλά στο γενικο σύνολο είναι όμορφο διόραμα. Τώρα αν υπάρχουν ατέλεις, αβλεψίες λάθη κλπ, φυσικα μπορεί να το κρίνει ο καθενας και από τη στιγμή που δειχνουμε τις κατασκευές μας είμαστε έτοιμοι για την κριτική.
Αλλά
επειδή δεν είμαστε σε γήπεδο ή σε αρένα, κι επειδή διαβάζουν και νέοι μοντελιστές αλλά ίσως (εύχομαι) και νεαροί, θα πρέπει να είμαστε προσεχτικοί πώς γραφουμε.
Η κριτική να γινεται φίλοι μου αλλά επιοδομητικά και χωρίς προσβλητικά σχόλια
. Δε καταλαβαίνω γιατι πρέπει να θίγουμε κάποιον όταν κάνουμε κριτική στη δουλειά του. Εκτός κι αν έχουμε προηγούμενα αζί του και τα βγάζουμε εδώ ή εκτός κι αν άλλα απωθημένα μας τα βγάζουμε εδώ. Γιατι προσβολές και χλέυη; Δεν το καταλαβαίνω!!!!! Και μπορεί πολλούς να μη σας νοιάζει που δε το καταλαβαίνω, αλλά να καταλλάβετε ότι παρόμοιες συμπεριφορές οδήγησαν παλιότερα κάποιους στο να θέλουν να φύγουν από το MC, στο να σταματήσουν να ποστάρουν κλπ. ʼλλοι γιατί πειράχτηκαν από κακοπροάιρετη κριτική ή ειρωνικά σχόλια, άλλοι επειδή θεώρησαν ότι αντι να μοντελάρουμε και ανταλάσσουμε απόψεις, προσπαθούμε να την πούμε σε κάποιους. Δεν το έχετε καταλάβει αυτό; Λίγη αυτοσυγκράτηση όταν γράφετε! Έλεος!

Αποσυνδεδεμένος leon g

• Scale 1/72
  • *
« Απάντηση #156 στις: Δεκεμβρίου 03, 2011, 09:45:38 πμ »
Eχω και εγώ μια απορία και ας μου εξηγήσει κάποιος τις διαφορές(τρομερές ) που εχουν οι ερπίστριες των  Zaloga kαι  Mazzacurati
απο αυτες γιά τις οποίες επεσε κλαυθμός και οδυρμός
(εκτος του οτι βέβαια κάποιες ειναι after market και ο αλλος πάλεψε με τους βόες  της italeri )

Θα ηθελα να κλείσω λέγοντας πως ναι ειμαι φίλος οχι μόνο του Dim57 αλλά ολων οσων κατασκευάζουν ομορφα πράγματα
εδω μέσα,  οχι κατ ανάγκη τέλεια αλλα με κέφι γιατι ο πιτσιρικάς που σωστα εγραψε ο προηγούμενος συνάδελφος dtg αυτό εχει
ανάγκη  και οχι τα νανοχιλιοστά κλίσης της ερπίστριας
Μου αρεσουν τα διοράματα γιατί θεωρώ οτι ειναι  τό πιό απαιτητικό σκέλος του μοντελισμού ξέμεινα εδω και οταν βλέπω ωραιες κατασκευες αντι νά τις ψειρίζω,ναι  γίνομαι χειροκροτητής,γιατι πως να το κάνουμε αλλοι εχουν χειροκροτητές και αλλοι πυροκροτητές 

και τελειώνοντας βάζω  ενα λιθαράκι και εγω,στην τελειοποίηση των κατασκευών με αυτό
κύριοι ιδου πιτσαρδια η ουασιγκτονια

Αποσυνδεδεμένος gtets

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Καρδιτσα
  • Γιώργος Τέτσιος
« Απάντηση #157 στις: Δεκεμβρίου 03, 2011, 10:25:16 πμ »
Ας ληξει εδω ΚΑΙ αυτη η ιστορια,ετσι απλα χωρις νικητες και ηττημενους.Δεν βλεπω το λογο να συνεχισουμε να χαλαμε τις καρδιες μας.Και επειδη το εχω υποσχεθει παλιοτερα οτι το ιδιο θα κανω καθε φορα σε παρομοιες περιπτωσεις:

::lovemodel:: ::keep_mod::

Αποσυνδεδεμένος Jagdpanther

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Θεσ/νικη
  • Για τους φιλους RED DRAGON
« Απάντηση #158 στις: Δεκεμβρίου 03, 2011, 11:23:42 πμ »
Καθαρα μοντελιστικα.

Το ενα οχημα εχει εμφανως μεγαλο κρεμασμα και ειναι το semovente  da75/18 που εγινε και η συζητηση για το κρεμασμα.
Το αλλο οχημα ομως ειναι το semovente  da 90/53  εντελως αλλο οχημα και καμμια συνκριση δεν μπορει να γινει. Εχει αλλο [ μεγαλυτερο ] μηκος και φυσικα δεν το βγαζει η Ιtaleri. Aρα και οι ερπυστριες του η θα ειναι κοψε ραψε Italeri βυνιλιου, η after market. Και αν ειναι κοψε ραψε τις κανεις οτι θελεις, μια και για να πιασεις το μηκος θελεις απο 2 κιτ ερπυστριες.

Oταν δαπανας για να φτιαξεις ενα ριτινατο κιτ οπως αυτο του 90/53, και φιγουρες επισης ριτινατες δεν νομιζω να παλεψεις με το βυνιλιο. Δεν ξερω για το κιτ αν δινει και ερπυστριες ειναι κιτ μετατροπης. [ Ασε που εισαι και επωνυμος και δεν θελεις να σου βρουν λαθος μια και πας λογικα για διεθνεις εκθεσεις η και πωλησεις.]  Ομως μπορει στην εικονα να μην βλεπω καλα το κρεμασμα, αλλα παρατηρω ενα σηκωμα στην μεση που δεν στεκει και πολυ σε ασφαλτο, αλλα να υποθεσω οτι εναι κατι σκληρο απο κατω. [ Αν δεν το δεις απο κοντα δεν εχεις απολυτη αποψη]

Τωρα αν το οχημα το semovente 75/18 της Italeri εχει πολυ κρεμασμα κατα την ταπεινη μου αποψη εχει πολυ. Ειναι ομως σωστο και απολυτα ομαλο οποτε ειναι παραδεκτο. Παρεπιπτοντως το κιτ της Italeri οπως το θυμαμαι πριν πολλα χρονια δεν υπαρχει περιπτωση να μπορεις να κανεις τετοιο κρεμασμα μια και η ερπυστρια του δεν εχει τετοιο μηκος. Οποτε ειναι after market ερπυστριες.

Σε καμμια περιπτωση ομως δεν ειναι συνκρισιμα με αυτο του θεματος μια και δεν μιλαμε για after market [ η ευκολη λυση ] και κοψε ραψε απο 2 κιτ.

Τωρα αμα κανω κριτικη σε 2 επωνυμους ελπιζω να ειναι στα πλαισια της συζητησης μια και μια εικονα ειναι εκ τεκμηριου θεμα συζητησης,  μου αρεσει δεν μου αρεσει, λαθος -σωστο.  ::salut::

Πραβινος Δημητριος
Click to see the original size. Click to see the original size.

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Mουσείο Π.Α.,Τατόι
  • CCCP, B'ΠΠ
« Απάντηση #159 στις: Δεκεμβρίου 03, 2011, 03:15:56 μμ »
ΠΑ ΠΑ ΠΑ ΠΑ ΠΑ ΠΑ ΠΑ!!!! :( :( :(
Αφηστε το παλληκαρι ησυχο ρε παιδια...Γιατι τοση κριτικολαγνεια :? :?
Ντιμι, συνιστω reset του project για να ηρεμησουμε καποιοι  εδω μεσα!!!!
 ::salut::

Η ιστοσελίδα μου..https://www.facebook.com/Pankoub22

Αποσυνδεδεμένος DIM57

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #160 στις: Δεκεμβρίου 03, 2011, 04:07:28 μμ »
το εχω κανει ρεσετ εδω και καιρο
τα πραγματα ηρεμησαν ο Δημητρης ελυσε απορια του Λεων(τα) το πνευμα των χριστουγεννων φαινεται οτι
επεδρασε στη κοιλαδα του βααλ και........
τελος παιδια παμε για αλλα ::salut::

Tags: