Παιδια με κανετε να
Πετρο και βεβαια με σενα δεν εχω τιποτα προσωπικο. Διαφωνιες ναι, οπως και με αλλα μελη του φορουμ για θεματα μοντελισμου. Τιποτε αλλο ομως.
Αλλα ξερεις, το θεμα κατ εμε ειναι οτι ο μοντελισμος εχει πολλες διαστασεις. Υπαρχουν πολλων ειδων ανθρωποι με διαφορετικα πιστευω στο θεμα μοντελισμος. και εκει επερχονται αναποφευκτα και οι διαφωνιες.
Ναι ειναι αληθεια οτι αγοραζω οτι βγαινει αν με ενδιαφερει καποιο κιτ και εχω αποψη σε πολλα νεα κιτ οπως και παλια και εχω κανει στο παρελθον και καποια συνκριτικα τεστ μοντελων μεταξυ διαφορων εταιριων σε αλλο φορουμ.
Κριτικη επι των μοντελων ειναι ευκολο να γινει. Το θεμα ειναι οτι ενδιαφερει απο οτι παρατηρησα λιγους σχετικα. Και γιατι. Υπαρχουν ατομα που προτιστως αγοραζουν βαση των οικονομικων δυνατοτητων και ειναι απολυτα σεβαστο. [ Ειδικα με τα νεα δεδομενα της οικονομιας..... ]
Υπαρχουν αυτοι που θα παρουν το κιτ και θα παρουν και εξτρα p.e κομματια γιατι θελουν να κανουν οσο το δυνατον καλυτερη δουλεια στο θεμα ακριβειας. Η θελουν να πανε σε διαγωνισμους.
Και υπαρχουν αυτοι που θα παρουν ενα κιτ, και θα πουνε μια χαρα ειναι και ευχαριστω τις εταιριες που μας δινουν πλεον τοσα πολλα πραγματα μεσα στο κιτ. [ και ειναι αληθεια ]
Αν καποιος κατσει να κανει κριτικη για ενα κιτ θα πρεπει να λαβει υπ οψιν του ολους αυτους τους παραγοντες. Το θεμα εφαρμογης του κιτ επισης ειναι ενα αλλο θεμα μια και πρεπει να το φτιαξεις αλλιως δεν το ξερεις. Αν πεις οτι το μοντελο εχει κομματι κομματι ερπυστριες π.χ [ θεμα που πολλοι εχουν προβλημα ] και ειναι στα συν του κιτ καποιοι θα το θεωρησουν μειονεκτημα μια και προτιμουν βυνιλιο και ξερο ψωμι. Και παει λεγοντας....
Το μονο σιγουρο που μπορει καποιος να πει αν εχει φυσικα τεκμηριωμενη αποψη, ειναι το ιστορικο.
Αλλα οπως πολυ σωστα ειπες καποτε, ο μοντελισμος με την ιστορια εχουν παρει διαζυγιο σε αυτο το φορουμ. [ ευτηχως οχι για ολους θα προσθετα εγω ]
Θα ελεγα, οτι τα διαφορα φορουμ του εξωτερικου που κανουν σοβαρες συζητησεις και επι του ιστορικου ειναι γνωστα και εκει μαθαινεις πολλα. Παρουσιασεις επισης γινονται αρκετα καλες στο Perth. Πατας το κουμπι αυτοματη μεταφραση και εχεις μια καλη ιδεα.
Αλλα εδω βρε Πετρο βλεπουμε μοντελο φτιαγμενο που ειναι εναρξη παραγωγης Οκτωβριος 43 με σηματα της L.A.H του 39-41..... επανω μερος σκαφους δυο κομματιων ενω ηταν ενιαιο βαση φωτο, και κατασκευη αστεια, λαθος και αστοκαριστη, αλλα ειναι κλειδωμενο θεμα μην τυχον και πει κανεις τιποτα και γελανε στην εκθεση....τι να λεμε για παρουσιασεις και κριτικες.....
Αληθεια, εγω πιστευω οτι εχει ατομα στο φορουμ που ειναι καλυτεροι γνωστες και μοντελιστες απο μενα και απο τα ποστ τους και τις συζητησεις μαθαινεις πολλα μια και δεν αρνουνται την βοηθεια ειτε ιστορικη ειτε κατασκευαστικη.
Αυτο αλλωστε ειναι και νοημα του φορουμ.Και υπαρχουν παντα και οι παρουσιασεις απο κιτ που προσφερονται απο καταστηματα.
Ευχαριστω πολυ παντως Κωστα και Πετρο για την εκτιμηση σας στο ατομο μου, ομως ο χρονος μου τωρα ειναι πολυ περιορισμενος για κατι τετοιο. Αλλα μου δινεται ιδεα για το μελλον